|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie wiem, nie znam żadnych wagi piórkowej.
A takie zachowanie mam między innymi dlatego, że działam na rzecz szkoły, klasy, etc.
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() U mnie bedzie naganne za "nonszalanckie zachowanie" i "demoralizowanie klasy"
![]() Czy zdam, tego nie wiem. 2 klasa lo.
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() heheh dobre ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A i średnia też zbytnio nie wyraża ogólnej wiedzy, bo to że nie nauczysz się bieżącego materiału na klasówkę nie oznacza jeszcze, że nie nauczyłeś się podstaw wymaganych na egzaminach. @down Raczej miałem na myśli wypracowanie na części humanistycznej.
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 08-06-2008 o 23:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hahahahahahahah, sorry ale jak patrzyłem na zadania z testu mat-geo czy jak to tam zwą to mi się płakać chciało. Jak ja pisałem ten test to już zadania były trudniejsze.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @Lolny:
Graliście kiedyś na Exori.net ? @topic: Zdam, bez problemowo. średnia ok. 4,2 ale sie nie uczę. 1 gim.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3.4-3.5,zachowanie nie wiem,kl I LO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Poszpanuję, bo mam tak pierwszy i ostatni raz w gimnazjum.
Historia: 5 KOSS: 5 Geografia: 4 Matematyka: 4 Plastyka: 5 Muzyka: 5 Polski: 5 Angielski: 6 Religia: 6 W-F: 5 Informatyka: 5 Technika: 5 Fizyka: 4 Chemia: 4 Biologia: 4 (ostrym fuksem!) Średnia 4.8 = pasek. Zachowanie: Bardzo Dobre (chyba z uwag za przesadzanie kwiatków, etc. Sam się dziwię, ostatnio robiliśmy zawody w głośnym przeklinaniu). |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 12 2007
|
![]() tam graly same nubki typu Than, ktore chcialy zebrac ekipe na pkowanie ale wszyscy ich osrali xDDD ale grali, ja nie
@edit ty grales ostatnio na hlu? jakims z tych nowszych... brales udzial w warze, przybiegles chyba z gazem, tak? @edit than powiedzial ze cie nie zna, gazo ze slyszal nick, ale nie zna reszty nie chce mi sie pytac ;[[ Ostatnio edytowany przez Ditto - 09-06-2008 o 14:46. |
![]() |
![]() |