|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak twoi rodzice reagują na Tibie? | |||
Moi rodzice nie mają pojęcia co to jest Tibia. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
163 | 20.48% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, ale uważają to za nieszkodliwą rozrywkę |
220 | 27.64% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, i jak widzą Tibię, to lekko się denerwują |
298 | 37.44% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, i jak widzą Tibię to wpadają w szał |
115 | 14.45% |
Głosujących: 796. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Rawa Mazowiecka
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yoomek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 33
Poziom mag.: 46
|
![]() lol jak ja tu widze to niektórzy mają luzy u mnei starsz już jak wchodzi do domu jescze się nei rozbierze to słysze wyłącz ten komputer i do lekcji... i tak moze być przez 5h a co 15 min mowie zaraz wylacze, nie teraz, nie teraz zaraz itd. az wkoncu nerwy jej puszczaja i przychodzi najgorsze starsza wylacza korki... i koniec
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2004
|
![]() a umnie jest tak jak moja mama ma 2 zmiane to sidze od 13.30 do 22.30 a jak ma wolne to jak gram ma nerwe i mi mowi "wszedl ci ten kompoter w nawyk" lub "jestes uzalezniony od tego komputera to jest jak narkotyk" i tak dalej ale jak raz mi mowila wylacz komputer to jej powiedzalm ze jestm na huncie i wytlumaczylem co to jest i mi dala jeszce 2 godz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
Jak widzę większość postów piszą uczniowie gimnazjów oraz liceów, z niewielkimi wyjątkami ![]() ![]() ![]() Powodzenia na polowaniach życzę. ___________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Mam morze niedaleko ! ;P
|
![]() A jest taka odpowiedź :
''Moi rodzicie wiedzą że gram i sami w to grają'' ? ![]() Raczej nie ma, bo ONI są INNI ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Tuchola
![]() |
![]() u mnie jest zrypanie na maxa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tata:wyłącz tą cholerną gre , lekcje leza pinino lezy , trąbka lezy kiedy sie tego wszystkiego nauczysz ???? mama:w tej grze chodzi tylko o morderstwa , wszedzie kaluze krwi i wszyscy sie palą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]() Moi rodzice nie maja nic przeciwko tibi...BA...mama nawet ze mna oglada screeany i filmiki
![]() I oczywiscie rowniez wie co to:nOOb,BR?,LOL... HA!Nawet wie co to jest p-set ![]() Razenof,14lvl ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: SZczecin
|
![]() Ja chodze do gimnazjum. Mam srednia ok. 4.2 w domu prawie sie wogle nie ucze (chyba ze spr lub rosprawka z polskiego a pozatym wszystko w szkole spisuje ). Z bratem mam spokój bo gra razem ze mna. Starsza nic mi nie mowi tylko ciagle bratu narzeka bo poszedl dolepszego gimnazjum i ma duzo zadawane. A Starszy narzeka ze mi to w przyszlosci nic nie da. Ze przesuwajac ludki na ekranie nie zarobie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() No moja mama nie interesuje sie co tam na kompie robie a wiec ja mam w domu luz
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() U mnie w domu jest bardzo fajnie . Moge grac kiedy chce , mam 2 kompy 1 moj 2 ojca i razem z ojcem siedzimy przy kompie do 2 w nocy codziennie , wiec gram jak dlugo chce tylko mam codziennie kaze mi sie pouczyc 1,30 h . W weekendy gram jak dlugo chce i kiedy.
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() JA gram calymi dniami do nocy, ale osttanio rodzice sie buraja do mnie.. po zebraniu w szokle raczej nie pogran
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
|
![]() Moja mama tam nic nie ma ma jak gram tylko mowi:"jak przyjedzie stary to wylacz zeby nie gadal ze grasz caly dzien".
Dodatkowo kupuje mi pacca za pomoc w domu i w zakupach. A stary? OMG n/c jak jest weekend lub ma wolny dzien to potrafi o 6 rano wlaczyc kompa(ja lubie spac do 12) i to nie wazne czy nocuje u mnie kolega czy ktos inny.I tak siedzi od tej 6 do 1 no jak mu sie znudzi to wylaczy go o 23 z fochem. Ostatnio mial 3 dni wolnego a ja jestem chory to sie wkurzylem i mu powiedzilam zeby sobie zbaral go tam do drugiego pokoju(mam to gdzies i tak niedlugo sobie kupuje swojego kompa bo mnie drazni wlazi na moja partycje i mi instaluje jakies gowna i przeglada wszystko).Ostatio tez zrobil awanture bo moja mama powiedziala ze ma nie wlaczac kompa dopuki sie nie obudze.Nie wytrzymal wlaczyl o 12:20 twierdzac ze jest juz 13(tak ma z moja siora ze jest 20 po a ten mowi ze jest np.13).Tak samo sie burzy ze wstalem rano i wlaczylem kompa przed nim posiedzilam moze z 1h i juz wypad bo siedze 3h(lol).Jak on to gada:ja musze zarobic bo na kreceniu wesel mozena zarobic okolo 1000zl i pieprzy ze musi nagrac potem w komputerze uzyje programu do przerobki,a tak na serio to gowno robi sciaga 4 pazernych i gada na gg przez caly dzien lub wejdzie do neta albo bedzie gral w UT to mnie kladzie. @Xeltix Mamy cos wspolnego.Respekt dla ciebie ze wytrzymujesz^^ Powinna byc dodana nowa opcja:moja mama jest za***ista a moj stary to glab ![]() Ostatnio edytowany przez Ryltar - 12-01-2005 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() eh tez mam takiego ojca siedzi 20h na dobe i tylko mazy o emeryturze ( zeby caly dzien siedziec na gg ) gada z jakimis dziewczynami idiota nei nawidze go moj ojciec to idiota i zal mi go.
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2005
|
![]() Moja mama to normalnie pozwala mi grac (obojetnie w co)tylko raz na tydz. i dlatego mam skile 23\24.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() u mnie looz byle bym zdal do nastepnej klasy
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
![]() |
![]() Ja gram tylko jak sie nauczę wszytskiego na drugi dzień do szkoły- a chodzę do 2 liceum i mało to raczej tam nie zadają, ale przynajmniej jak już wszystko umiem to z radością siadam do Tibii
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja pierdziele ludzie opanujcie sie moi rodzice mie czesto na dwor wyganiaja zebym nie gral w te gowno i teraz jak jestem oduzalezniony od tibi to sadze ze bardzo dobrze robili .Moj kolega gra prawie 12h w wekendy a nie kiedy 41h w weekendy nic nie widzi oprucz tibi tylko gada o tibi tylko i o sexie ale na powaznie nie mozna z nim po gadac to jest tez wplyw tej j^^anej gry.Zniszcfzyla mu zycie wiec ja bym tych 13,14,15 latkow nie zachecal do grania w to gowno chociarz sam mam 15 lat prawie |
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Lubaczów
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: 60
Skille: 82/55
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
|
![]() Ja tam mam średnią 3. coś
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2004
|
![]() U mnie to samo !!!
![]() Wczoraj bylo zebranie w szkole i mam 4 troje na polrocze a stary zrobil taka heje ze ... ![]() Ale 3 liceum to nie przelewki wkoncu w maju matura ![]() Ostatnio edytowany przez aldern - 12-01-2005 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Jak idą rodzice to chowam tibie na pasek.
![]() jakby zobaczyli, że gram oj szkoda gadać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |