|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tylko co mi z tego update'a, jak na serwerach będą jak zawsze traffici? @Luker's Już podałem kilka postów wcześniej.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Imię: Luker Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Brak
Świat: Thoria
Poziom: 1
Skille: 10/10
![]() |
![]() i się zacznie... narzekanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Dolera
![]() |
![]() Jak znać życie kilku userow bedzie narzekac ( majac argumenty ) a reszta ( dzieci neo ) bedzie też narzekać bo tak jest trendi ale w zasadzie beda sie podniecac upem
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowość - po PACCu automatycznie postać ląduje w świątyni.
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Masz na myśli to że gdy PACC się skończy to lądujemy automatycznie w świątyni? Jeśli nie to coś źle zrobumiałem ^^ @topic: Moim zdaniem nie ma co się updatem 'jarać'. Update jak update, zmianty dotyczące rookgaardu tylko kosmetyczne =P Pozdrawiam =]
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ludzie będą narzekać na:
I. Zaraz jakiś noobek powie "ściena do ghula troche się rospada" i "KOT , on na pewno jest związany z SoF" II. 1k w banku III. Ludzie co się będą podniecać na widok Wolfa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Też sobie wyobraziłem, jak zaczną powstawać tematy, że koty są związane z MM lub SoF'em. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() założę się że pojawi się 1000tematów o tym kocie!!!!
ok poczekamy i zobaczymy co będzie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@RookeR Dobrze zrozumiałeś.
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
W next update wywalą "buga" z teleportem - zapamiętajcie te słowa !!
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Imię: Kubica von Kyra
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Same negatywne zmiany (dla rookstayerow). Mimo wszystko jakoś zżera mnie ciekawość
![]() Radze szybko zbierac chicken feathers poki sie da ![]() Możliwe ze zostanie cos dodane na rookgaard co ma zwiazek z jakims questem. Nie zdziwilbym sie gdyby cos ulatwili w SoF Queście (pzdr Luker's ![]() Jutro cały dzien bez Tibii ale to dobrze, bo mam akurat sprawdzian a tak to bym nie mogl wysiedziec ![]() ps. polecam tez porobienie troche screenow z tej wersji Tibii, w przyszlosci beda poszukiwane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() @up
Widzę, że znawca niezły i człowiek obeznany który wie więcej od przeciętnego gracza. Np. mnie.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obyś się zdziwił, że nie!
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Scobel nie czuje kiedy rymuje =)
@topic: To że ludzie będą narzekać to norma... Jeśli chodzi o zmiany, to: 1. 1k maksymalnym depozytem który możemy wziąść ze sobą na Main to coś w stylu "A takiego wała boterzy, tyle max weźmiecie ze sobą". 2. Kot na rookgaardzie. Jeśli w Thais są psy to czemu by nie Kot na rooku? 3. Zmiany grafik typu "nowy" wolf, bardziej " rozpadnięta" ściana przy wiecie kim to zwykłe zabiegi kosmetyczne mające nadać grze charakter. 4. "Może po updacie SoF będzie nasz". Niby czemu? Przed updatem go nikt nie zdobył, to po updacie go nagle będzie miał? Ps. Może się czepiam, ale niktórzy mogli by edytować posty, bo tak to wychodzi coś w stylu "gg" ^^ Pozdrawiam =]
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze". A. Sapkowski - Czas pogardy Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 11 2008
Lokacja: KrK
Imię: Kubica von Kyra
Gildia: Right and the Justice
Świat: Kyra
Poziom: 97
Skille: 24/31
|
![]() Cytuj:
Chociazby dlatego, ze jak kilka osob twierdzi, quest istnieje, i kazdy update okraja ponoc troche wypowiedzi NPC, bo ludzie za gleboko szukaja sensu w niektorych slowach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: Harmonia
|
![]() Moze temu:
Cytuj:
![]()
SETI@home - troche mądrzejsze wykorzystanie komputera ![]() (Lekko zdezaktualizowane) Linux a Projekt GNU (przeczytać i zapamiętać do końca życia!) "And then, something happened. I let go. Lost in oblivion. Dark and silent and complete. I found freedom. Losing all hope was freedom."
|
|
![]() |
![]() |