|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
@topic Jak już kiedyś mówiłem - CDA zeszło na, powiedzmy, szczury. O ile tak 'na oko' do 2002 roku recenzje trzymały klimat, Smug trzymał fason, a DTP trzymało gust... O tyle teraz recenzje są *****sko sztampowe, AR jest żałosny, nie zabawny, a wystrój graficzny wygląda jakby był projektowany przez kogoś pod dość sporym 'wpływem'. Poza tym, jest komercja i komercja. O ile kiedyś czuć było, że teksty są pisane z pasją, o tyle teraz pismo śmierdzi artami skrobanymi dla $$. Dlatego też wolę ziny - jako że to jest niejako 'wolontariat', ludzie którzy tam piszą - piszą dla 'idei'...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() CD-Action to nie gazeta!!! Zapamiętajcie to plx0r...
|
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gratuluje archeologom
![]()
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 87 numerów i jakiś rok temu przestałem kupować
![]() Kiedyś był klimat a teraz dadzą full gierkę co ściągnę albo pożyczę od kumpla dzień po premierze światowej gry. Wiem ,że się zdążają premierki w CDA ale to jest raz na rok +może urodzinki ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Kupuję regularnie od 01.2002
|
![]() |