--> | --> |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2009
|
![]() Ekhm,nie moge czytac tych bredni juz i az zalozylem konto.To jest jakas patologia,co wy za syf tu piszecie.Gralem na retailu w WoWa (Tbc) i na privach,ostatni raz kiedy gralem na privie byl to listopad,znalazlem server,gdzie kazdy jeden skill byl dobrze zrobiony,w questach nawet npc zachowywal sie tak jak na retailu(bynajmniej po stronie ally)a talenty w 99% tez dzialaly.Moze kilka bylo rozwalonych,ale bez przesady zeby az tak zanizac gre na prywatnych serverach,co do WotLK to inna sprawa,jest masa bugow jak narazie,lecz mysle,ze to kwestia czasu.Zegnam was i jeszcze raz moze zagrajcie na privach tbc 2.4.3.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Oj dzieci. Czy do was jeszcze nie dotarło, że nie będzie już żadnego kolejnego dodatku na privy? Występując przeciwko privom Blizz z pewnością postarał się o taki system plików, którego nie można podrobić. Więc życzę wam miłych raidów na Sunwell Plateu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Będzie na Sunwellu, nie wiem ja będzie działać,i bo w tym tygodniu mają wprowadzić
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Otóż niema takich bo padły. Może jakieś funy są. Np. taki quel-danas mówili, tłumaczyli się że system padł itd.
Mixer@ Sunwell to shit. Tam nic prawie nie działa a co mówić jak wotlk będzie. Jeszcze tam ludzie są nie teges a nie mówiąc o GM'ach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No teraz gram na Hellgroundzie. Bugów anrazie nie zauwazylem, ludzi ponad 2k i tylko troche przeciążony serw czasem i kolejki 300 osób, no i x2. Fajny serw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Cytuj:
Otóż gdy im to wysłałem, nikt nie odpowiadał przez 2 tygodnie. Wysłałem im to więc jeszcze raz, no i wtf. Oskarżyli mnie o plagiat. Co do tematu, moim zdaniem nadaje się do zamknięcia. Autor dostał już jasną odpowiedź i dokonał wyboru - WoW. Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 24-01-2009 o 17:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Tak samo u mnie było. Nic nie przyszło.
A btw. ten temat to w ogóle nie powinien zostać stworzony bo autor sciągnał obie gry i WoW mu się bardziej spodobał. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taak, lineage to szit, po prostu :S
|
![]() |
![]() |