Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.
-->
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-01-2009, 20:06   #81
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 01 2009

Domyślny

Ekhm,nie moge czytac tych bredni juz i az zalozylem konto.To jest jakas patologia,co wy za syf tu piszecie.Gralem na retailu w WoWa (Tbc) i na privach,ostatni raz kiedy gralem na privie byl to listopad,znalazlem server,gdzie kazdy jeden skill byl dobrze zrobiony,w questach nawet npc zachowywal sie tak jak na retailu(bynajmniej po stronie ally)a talenty w 99% tez dzialaly.Moze kilka bylo rozwalonych,ale bez przesady zeby az tak zanizac gre na prywatnych serverach,co do WotLK to inna sprawa,jest masa bugow jak narazie,lecz mysle,ze to kwestia czasu.Zegnam was i jeszcze raz moze zagrajcie na privach tbc 2.4.3.
Fraggy jest offline   Odpowiedz z Cytatem

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-01-2009, 21:40   #82
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fraggy Pokaż post
co do WotLK to inna sprawa,jest masa bugow jak narazie,lecz mysle,ze to kwestia czasu
Oj dzieci. Czy do was jeszcze nie dotarło, że nie będzie już żadnego kolejnego dodatku na privy? Występując przeciwko privom Blizz z pewnością postarał się o taki system plików, którego nie można podrobić. Więc życzę wam miłych raidów na Sunwell Plateu.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2009, 06:45   #83
Użytkownik Forum

MiXer's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2005

MiXer ma numer GG 1684889
Domyślny

Będzie na Sunwellu, nie wiem ja będzie działać,i bo w tym tygodniu mają wprowadzić
MiXer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-01-2009, 21:40   #84
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 01 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet Pokaż post
Oj dzieci. Czy do was jeszcze nie dotarło, że nie będzie już żadnego kolejnego dodatku na privy? Występując przeciwko privom Blizz z pewnością postarał się o taki system plików, którego nie można podrobić. Więc życzę wam miłych raidów na Sunwell Plateu.
Oj facet,myslisz,ze wszedles na forum pokemonow gdzie dyskutowales z kazdym ponizej 12 roku zycia i tutaj tez tak jest?Mylisz sie,jestem dorosly i wiem co pisze.A Blizz sie raczej nie postaralal,bo juz nie ktore rzeczy dzialaja i jestem tylko ciekawy czemu nie zrobil tego,gdy wypuscil TBC,zastanow sie panie dorosly co tu piszesz,a najlepiej to nie pisz.Gralem na retailu lecz teraz kasy juz nie mam,a w WoWa pogrywam od czasu do czasu jak mi sie za chce.
Fraggy jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2009, 10:50   #85
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fraggy Pokaż post
Oj facet,myslisz,ze wszedles na forum pokemonow gdzie dyskutowales z kazdym ponizej 12 roku zycia i tutaj tez tak jest?Mylisz sie,jestem dorosly i wiem co pisze.A Blizz sie raczej nie postaralal,bo juz nie ktore rzeczy dzialaja i jestem tylko ciekawy czemu nie zrobil tego,gdy wypuscil TBC,zastanow sie panie dorosly co tu piszesz,a najlepiej to nie pisz.Gralem na retailu lecz teraz kasy juz nie mam,a w WoWa pogrywam od czasu do czasu jak mi sie za chce.
Kiedy wyszedł TBC Blizz nie miał nic do privów, dopiero ostatnio się im sprzeciwił, bo zaczynały osiągać za dużą popularność. Chyba nie jesteś na czasie, skoro nie wiesz, że wiele popularnych na całym świecie privów zostało zamkniętych. I daj linki do tych privów z WotLKiem, chętnie oblukam.
CytrynowySorbet jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2009, 14:07   #86
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 05 2008

Domyślny

Otóż niema takich bo padły. Może jakieś funy są. Np. taki quel-danas mówili, tłumaczyli się że system padł itd.

Mixer@

Sunwell to shit. Tam nic prawie nie działa a co mówić jak wotlk będzie. Jeszcze tam ludzie są nie teges a nie mówiąc o GM'ach.
maxen13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-01-2009, 14:09   #87
Użytkownik Forum

MiXer's Avatar

Domyślny

No teraz gram na Hellgroundzie. Bugów anrazie nie zauwazylem, ludzi ponad 2k i tylko troche przeciążony serw czasem i kolejki 300 osób, no i x2. Fajny serw
stary 24-01-2009, 17:05   #88
Użytkownik Forum

_WrD_'s Avatar

Data dołączenia: 01 05 2007

_WrD_ ma numer GG 5762125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bobi Pokaż post
Gram na serwerze Allseron, od bodajże 3 lat.
[...]
Dodam tylko, że aby móc grać na owym serwerze, należy napisać podanie w formie opowiadania RPG, ale jeśli Cię to nie odstrasza to zapraszam.
Próbowałem tam wbić, napisałem to całe opowiadanie itp. No i małe zaskoczenie.
Otóż gdy im to wysłałem, nikt nie odpowiadał przez 2 tygodnie. Wysłałem im to więc jeszcze raz, no i wtf. Oskarżyli mnie o plagiat.

Co do tematu, moim zdaniem nadaje się do zamknięcia. Autor dostał już jasną odpowiedź i dokonał wyboru - WoW.

Ostatnio edytowany przez _WrD_ - 24-01-2009 o 17:06.
_WrD_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2009, 09:28   #89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 05 2008

Domyślny

Tak samo u mnie było. Nic nie przyszło.

A btw. ten temat to w ogóle nie powinien zostać stworzony bo autor sciągnał
obie gry i WoW mu się bardziej spodobał.
maxen13 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-01-2009, 10:47   #90
Użytkownik Forum

MiXer's Avatar

Domyślny

Taak, lineage to szit, po prostu :S
Odpowiedz
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania