|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: czy granice moralne zostały przekroczone ? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
122 | 78.71% |
Nie |
18 | 11.61% |
Nie mam zdania. |
15 | 9.68% |
Głosujących: 155. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Guest
|
![]() http://www.wetcentrum.pl/sierra/foru...ic.php?t=10311
bez komentarza... |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() i zgadzam sie z tym co mowili ludzie ze te takie reality show to naprawde durnoty . nigdy tego nie ogladalem nie ogladam i nie bede ogladac NIGDY !!!
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() ![]() |
![]() To po prostu debilstwo. Debilami są zarówno ci którzy biorą w tym udział, ci którzy to tworzą, ci ktorzy to emitują oraz ci którzy to ogladają. Wszystko byle by kasy nałapać. To nie trzyma nawet zerowego poziomu. To jest zezwierzęcenie!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() ahahhahahaha wyobraźcie sobie jak oni sie z nim całują....ochyda...ale gdyby nie miała narządów meskich to ładna była by dziewczyna.....rodzice sie mi dziwją jak oglądam ten program to cały czas beka
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez LOL_13 - 16-01-2005 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Kiedy czytam te wszystkie wypowiedzi malolatow to az mi sie slabo robi.
@MKD puknij sie w ten zakuty leb i zacznij myslec, albo najlepiej poszukaj w slowniku znaczenia slowa "debil" (moze uda ci sie go znalesc), albo sie spytaj kogos co on oznacza. ![]() Realizatorzy programu bowiem sa jak najbardziej osobami pomyslowymi a nie "debilami". Wymyslenie takiego programu bowiem wymaga odrobiny pomyslowosci. Jednakze brakowalo im zachamowan prrzy wymyslaniu bo sam program jest lekko powiedziane "niesmaczny". Prosil bym takze o kulturalne sie wypowiadanie na forum bo to nie jest podworko gdzie kazdy rzuca "kur..." czy "chu...", jak nie umiecie wyrazic poprawna polszczyzna swoich mysli to zachowajcie je dla siebie. Modkow prosil bym o wykasowanie coniektorych postow bo jesli dobrze pamietam regulamin to zakazane sa wulgarne zwroty.
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Ta, Najbardziej Erotyczny, i do tego niesmaczny topic był tam gdzie Dryb powiedział, że się masturbuje...
@topic Ta, miriam(pisze z małej bo nie mam do takich ludzi szacunku) to taka "laska z laską"... A co do programu, to jest conajmniej niesmaczny, nie oglądałęm odcinku żadnego, ale z zapowiedzi wiem, jak to wygląda... Wypacza umysł!
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() www.calamiriam.prv.pl <<----- Na tej stronie znajdziesh odpowiedź ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oglądał ktoś z was może kiedyś film "Show" z Cezarym Pazurą w roli głównej?
Jeśli nie to zachęcam. Myślę, że wtedy zmienicie zdanie co do śmieszności takich programów jak ten. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Nie oglądałem. DO tej pory wogóle nie wiedziałem o co chodzi ;-) W dupie mam takie programy, prawda jest taka, że media w pogoni za oglądalnością dopuszczą się wszystkiego... za 50 lat spodziewajcie się "Gladiatorów" na smierć i zycie z udziałem więźniów ;o
A ta Miriam jest cholernie brzydka... brzydki? Nawet gdyby była kobietą, to dalej byłaby brzydka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Skoro to jest w niedziele, czyli dzisiaj to ja chetnie zobacze na czym dokladnie to wszystko polega. No to se obejrze...
![]()
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Night-ten Show to tez nie za dobry film^^ Tj widac o co chodzi na SERIO w takich riliti szołach, niezla parodia BB itd., ale jako film to takie sobie
![]() A co do Miriam-wg mnie temacik mozna juz zamknac ![]()
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() o mada faka (odgłos żygania) dajcie wiadro ja gdybym był facetem wygrywającym to bym na statku wzioł szalupe,kase i do domu i wiem czmu tydzień na statku żeby jak gość bendzie żygał by nie musiał lecieć do kibla a tak na statku może za burtą żygać do woli a z RS najabrdziej lubiałem:robinsona,agenta,I edycje BB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zauważ, że uczestnicy "Wszystko o Miriam" też nei mają o niczym pojęcia. "Show" miało być parodią (chodź nie do końca...), lecz ten film zmienia sie w odbicie rzeczywistości... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Nieobecny.
|
![]() Tak.
Polin kiedyś wspominał, że jak tylko program się skończył i panowie sie dowiedzieli calej prawdy, to wszyscy zgodnie pozwali producenta do sądu. Ostatnio edytowany przez $corcerer - 30-01-2005 o 15:57. Powód: Literówka :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Edit: $cor szybszy ![]() Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 30-01-2005 o 16:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]() Stanowczo uważam że ten program jest do bani i człowiek który to wymyślił sam jest tranzwestytą. Gorszego pomysłu to nikt do tąd nie wymyślił nie licząc disko-polo, ale tak na poważnie to poroniony pomysł z tym programem.
Tylko czekać jak powstanie Truman show. ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() AHTUNG AHTUNG
Dla zainteresowanych, 6 lutego br. (Swe?) o 23:15 na TVN macie FINAŁ ów reality show
![]() |
#100 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
====== * - Dla niego to dobry pomysł(z jego punktu widzenia), ma w nosie użytkowników odbiorników byle by tylko zarobić... |
||
![]() |
![]() |