Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-07-2008, 22:11   #81
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

Z ran to:
Pijany probowalem przejsc przez plot (niewiem co mnie do tego zmusilo, skoro obok byla bramka), skutek: rana kluta bardzo piekna, blizna jeszcze piekniejsza wielkosci wisni czy 50gr na prawym przedramieniu.
Z sasiadem strzelalismy sie wiatrowkami, skutek: 2 piekne blizny na lewym ramieniu.
Kiedys na takiej obrotowej hustawce czy czym podobnym wlazlem do srodka i rozkrecilem qmpla, po czym chcialem z tego wyjsc odrazu. Najpierw dostalem z ramy w ryj, potem jak upadlem to podnioslem glowe, z tejze ramy w lep... Niewidoczna blizna na policzku i ladna blizna na glowie.

A z takich zyciowych najgorszych rzeczy to w zasadzie brak, moje zycie jest wesole i pelne wrazen xD No chyba, ze liczyc to ze dostalem ostry wpierdol od 5 typkow, po czym sie okazalo, ze mnie z kims pomylili. Przeprosili i poszli sobie... xD

Jak sobie cos przypomne to moze dopisze xD
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Grue jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-07-2008, 22:19   #82
Thufir
Użytkownik Forum

Thufir's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2008
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Świat: Astera
Thufir ma numer GG 9165685
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue Pokaż post
Najpierw dostalem z ramy w ryj, potem jak upadlem to podnioslem glowe, z tejze ramy w lep...
hahahahahah xDD Wybacz mi, że się śmieję, no ale to jest zabawne hehe xD jak na filmach xD
Thufir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-08-2008, 22:22   #83
Ascaron
Użytkownik Forum

Ascaron's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Ascaron ma numer GG 5952097
Domyślny

<10 znaków>
Ja mam 20 lvl kingh i mi nie muwcie ze nie mam takich skilluw

mam druga postac i mam 178 lvl i mam skille 278/298

nie muwci ze nie mam takich skillów bo mam a jak sądzicie że nie mam to jesteście noobami

JAK TAK UWAżASZ TO Z CIEBIE NOOB !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaCzKa.pl Pokaż post
Cyclops - stare ma gacie i śmierdzą

Ostatnio edytowany przez Ascaron - 06-01-2011 o 18:58.
Ascaron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 08:22   #84
Khalan Blitzhammer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 04 2006

Domyślny

Najgorsze w życiu? Śmierć ojca i patrzenie na to, śmierć żony, wpadnięcie w alkoholizm, blisko było też do wpadnięcia w drugi.
Khalan Blitzhammer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 10:45   #85
Zamor1
Użytkownik Forum

Zamor1's Avatar

Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok

Zamor1 ma numer GG 6632523
Domyślny

Najgorsze w zyciu... Rowniez smierc ojca po tym jak juz wszystko mialo byc dobrze.
Zamor1 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 10:58   #86
Necromantor
Użytkownik Forum

Necromantor's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: ..........

Stan: Niegrający
Domyślny

Capality o fak : O rispekt ,że się jeszcze trzymasz po czymś takim..

Najgorsze w życiu? Hmm..zabawa w kaskadera podczas młodzieńczych lat,przeleciałem przez szklana szybe w drzwiach,łeb rozciety i kilka blinz na rekach..
stary 06-08-2008, 12:02   #87
Badon
Użytkownik Forum

Badon's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2007

Stan: Usunięty
Imię: 666
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
Domyślny

Najgorsze moje przezycie wżyciu ?
To, że kiedyś zaczołem grać w tibie... I zmarnowałem przez ten shit tyle czasu Juz od ponad roku w to gówno nie gram i jest mi ztym dobrze A napewno lepiej jak grałem.
Badon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 12:25   #88
skuug
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 07 2008
Lokacja: Pietropawłowsk Kamczacki
Wpisy bloga: 1

Świat: swój
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snopeczek Pokaż post
Ej, jak byłem mały, bawiłem się na ulicy przed domem, walłem się w głowę i upadłem. Ktoś pomógł mi wstać i spytał się 'Czy coś mi się stało w głowę?' Ja powiedziałem 'Ta'. Wtedy on powiedział 'Mam na imie Bronek, dam Ci brona on CI pomoże'. Ja powiedziałem 'Ta, bronek, bronki są najlepsze'. Więc będąc dzieciakiem po tej akcji mówiłem sobie 'Bronek, zawsze będę Cię pił. Tak długo jak będę kurwa żył'
grubson, jajajjaa : D

a co do tematu? hmm

-miałem z 5 lat, byłem u ciotki na wsi. miała taki rower z osłoną na łańcuch, niestety pekniętą (ostra końcówka). pedałowałem sobie, hyc, zahaczyłem nogę o tą końcówke, od razu krew, panika, z ciotką do szpitala i 3 szwy na nodze jako pamiątka : D

-2x złamany nos- raz jak grałem z ojcem w piłke, stał do mnie tyłem, odwrócił się i łokieć ojca na nosie, z całym impetem. że miałem 7 lat, też, panika i w ogóle. za drugim razem, miałem z 12 lat, na WFie, biegne na sali rozpędzony (odwróciłem głowe zobaczyć czy ktoś za mna nie biegnie), akurat w tym samym momencie w którym odwróciłem głowe spowrotem, dobiegłem do ściany, sciana vs. mój nos, zgadnijcie kto wygrał?

-historia mojego dziadka:
"szwedalismy sie po wiosce, trafilismy do jakiejs ubojni swin. młodzi bylismy, nie wiedzielismy co i jak... Znaleźlismy maszyne która wypalała cyferki swiniom na skórze, akurat wtedy jakoś straciłem równowage i..."
pokazuje mi wypalone '10' na udzie ;d

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vooldo Pokaż post
<hackink>

Ściągnijcie to jest do hakowania na tibi . Ściągnijcie i wejdźcie na swoją postać na tibi a po paru dniach na pocztę przyjdzie wam Account name i password do postaci tej osoby którą schakowaliście .
skuug jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 12:35   #89
XeX
Użytkownik Forum

XeX's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grue Pokaż post
Z ran to:
Kiedys na takiej obrotowej hustawce czy czym podobnym wlazlem do srodka i rozkrecilem qmpla, po czym chcialem z tego wyjsc odrazu. Najpierw dostalem z ramy w ryj, potem jak upadlem to podnioslem glowe, z tejze ramy w lep...
No chyba, ze liczyc to ze dostalem ostry wpierdol od 5 typkow, po czym sie okazalo, ze mnie z kims pomylili. Przeprosili i poszli sobie... xD
To 1 to tak samo, huśtawka , rozbujany do poziomu, skoczyłem, podniosłem głowę, i BUM, straciłem przytomność na 10 min. Guz, obyło się bez krwi

A to z tym ze Cie pomylili z kims. Trzeba było 1000 zeta albo sprawa na policję

OWNED
XeX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 20:29   #90
Argen
Użytkownik Forum

Argen's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006

Domyślny

@up

Haha, już widze jak wylatujesz do pięciu (nieznajomych!) typów, którzy właśnie zdrowo cię sklepali, z tekstem "1000 zł albo dzwonie na policję"
Argen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 21:07   #91
DexteroO
Zbanowany

DexteroO's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006

Imię: Griini
Domyślny

hmm, w wieku 3 lat przywalilem glowa w futryne ;x hmm, skrecona kostka, otwarte zlamanie reki w lokciu, zlamany bark i cos porozcinane po przywaleniu piescia w szybe po pijaku \o/
DexteroO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 22:34   #92
rajaput
Guest

Domyślny

Żadnych przygód szpitalnych nie miałem. Jak narazie, to tylko jakieś małe szramy. Ogólnie mi się dobrze żyje. xD
A najgorsza rzecz... Strata kilku bardzo, bardzo ważnych dla mnie osób.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 22:40   #93
skuug
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 07 2008
Lokacja: Pietropawłowsk Kamczacki

Świat: swój
Domyślny

edit

nie ten temat >.<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vooldo Pokaż post
<hackink>

Ściągnijcie to jest do hakowania na tibi . Ściągnijcie i wejdźcie na swoją postać na tibi a po paru dniach na pocztę przyjdzie wam Account name i password do postaci tej osoby którą schakowaliście .
skuug jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 23:06   #94
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Widzę, że jednak większość ludzi wiedzie bezstresowe życie.
ripper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2008, 23:21   #95
Ametystowec
Użytkownik Forum

Ametystowec's Avatar

Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka

Domyślny

Śmierć dziadka. Operacja "na" przepukline. A z takich na żywca ktore dot. mnie? Zabawa w Macgyvera (w wieku 6 lat) i wsadzenie dwoch koncowek od wtyczki do gniazdka 220 volt o ile dobrze pamietam. No i jeszcze jak sie bilem z bratem na powazniej, zlapal mnie za reke, zakrecil i jeb skronia w metalowy kant szafki .
I do tych najgorszych mozna chyba tez zaliczyc przelot nad kierownica roweru na skotek pomylenia hamolcow (tylni z przednim), po (zapewne) efektownym upadku "slizgnolem" sie z 10 cm podbrodkiem po szorstkim i rozgrzanym betonie. I jeszcze przypomnialo mi sie, jak wjechalem sankami w zaspe...nie byloby w tym nic niefajnego, gdyby nie fakt, ze lezalem na brzuchu na tych sankach, tak, ze rzepki u kolan byly nad ziemia, tak ze w razie naglego zatrzymania sie sanek deski wbijaja sie pomiedzy (chrzastke?) a rzepke...dalej sie domyslcie ;]
Ametystowec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-08-2008, 09:15   #96
Champus
Użytkownik Forum

Champus's Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007

Domyślny

huh współczuje wam. Ja ani razu nie byłem w szpitalu : o Mialem atak wyrostka z 2-3 razy a jeszcze mi go nie wycieli xD. najgrosza rzecz ,nie pamietam co to bylo , chyba angina.41stopni: i wymioty+ ciezko ruszac konczynami xD

Ostatnio edytowany przez Champus - 07-08-2008 o 09:16.
Champus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-08-2008, 09:43   #97
Tovob Lard
Użytkownik Forum

Tovob Lard's Avatar

Data dołączenia: 21 01 2006

Domyślny

9 razy skrecone nogi w kostkach 4 lewa 5 prawa noga[raz 2 kostki naraz ; d], w przeciagu 3 lat, zlamany obojczyk, nadwyrezenie miesni miedzy zebrowych, "kuresko" nadwyrezony miesien czterooglowy, zlamay palec, 3 razy wybite palce [serdeczne] mialem jeszcze pare gleb gdzie po upadku nie wiedzialem gdzie jestem, raz kumple mysleli ze polamalem nogi [6 schodow] ale to wtedy skrecilem obydwie nogi w kostce
a wszystko od jezdzenia na deskorolce =)
edit
a i z tymi kostkami to jak 5 raz skrecilem prawa to poszedlem do lekarza bo wytrzymac nie moglem, a on mi powiedzial ze jak sie ma takie cos to mozna sie ubiegac o odszkodowanie, wiec mi z 900zl smiglo kolo nosa i teraz jak chodze 'na bose stopy' to mi kosci strzelaja na przemian raz w lewej kostce a potem w prawej ; d

Ostatnio edytowany przez Tovob Lard - 07-08-2008 o 09:51.
Tovob Lard jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-08-2008, 11:14   #98
Kulikos
Użytkownik Forum

Kulikos's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk

Świat: TVP 1
Domyślny

To teraz czas na moją przerażającą historię.
Pierwsza gimnazjum. Dla mnie, małego grubaska najważniejszą godziną w szkole była 12.25. Godzina obiadu w stołówce <mroczna muzyczka w tle>.
Dzwonek. Wybiegam z klasy z grupą młodocianych fanatyków, wszyscy drą morde jakby od tego zależało ich życie. Do tego poczucie zaszczucia, no bo przecież kto chce stać w kolejce i dostać obiad 47 sekund później i siedzieć z jakimiś przymułami? Biegnę, dodam tylko, że gdybym osiągał taką prędkość na bieżni, biłbym wszystkie rekordy. I nagle jeb, jakiś pacan otwiera drzwi. Moja masa + moja prędkość + śiła otwieranych z rozmachem drzwi + ostra klamka = o kurwa. Rana szarpana, głęboka na 2 szeroka na 3 cm, odłupany łokieć. Ale i tak poszedłem na obiad ;p
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath
Oddech krasnoluda r0x

-Hi
-Notka
-No?
-So Stfu&Bye Nob!1
Kulikos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-08-2008, 16:08   #99
Senon
Użytkownik Forum

Senon's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Gdzies w czasoprzestrzeni

Stan: Na emeryturze
Senon ma numer GG 6033602 Senon ma login Tlenu Sanchez_15
Domyślny

Omg ja kja dlugo nie pisalem na tym forum

-Jak zjaralem 5g na 4 osoby i sie przejaralem jak pies
-Jak zerwala ze mna milosc mojego zycia
-Jak zmarl moj ojciec

Senon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-08-2008, 16:54   #100
Martka
Music addict

Martka's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Martka ma numer GG 8189306 Send a message via Skype™ to Martka
Domyślny

Kiedyś jak byłam w Tunezji na wakacjach, to popchnęłam do wody małą dziewczynkę, tak dla jaj. Okazało się, że dziewczynka nie umie pływać, ale na szczęście jakiś ratownik ją wyłowił. Miałam może z 10 lat i nieźle się przestraszyłam.

Ze 3 lata temu moja ukochana kicia wypadła z szóstego piętra i zdechła. Do tej pory nie wiem, czy było jej tak źle, że sama wyskoczyła, czy po prostu pośliznęła się i spadła.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania