|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Robi of Pythera
Profesja: Druid
Świat: Pythera
Poziom: 20
Skille: 20/22
Poziom mag.: 27
|
![]() JA powiem tylko tyle: to co zrobiles jest genialne!! żadko któs na 17 lvlu (czy jakoś tak) ma takie skille, lecz mój kolega miał skille 70/69 na 21 lvlu
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Ladne Sski
![]()
#84 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() każdy głupi umie posiedzieć miesiąc przed kompem i zrobić same skille ... np. ja ;P (nabiłem na 8 lvl skille 60/60 i 4 mlvl).
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Far, far away...
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() eVul skillator ( ale określenie
![]() P.S. Spox oglada sie takie małe "eSeS" ![]() @down Ta.... ty masz z deka lepsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @edit: ja to tam wole sobie na cycach posiedziec niz trenowac ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Mahau - 26-06-2005 o 20:19. |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Cryn Tidain
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 130
Skille: 95/91
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Buahaha "Życie knighta Skillera " buahahaha ale zes sie w tym momecie osmieszyl -.- jezeli ty jestes skiller to ja jestem gm -.-
look muj post http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=39408 no i ja siebie nie nazywam skillerem -.- |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie nazywasz się skillerem, bo pewnie nie umiesz założyć tematu na tibii.pl Jak zabierasz się już za besztanie kogoś publicznie, to radzilbym żebys besztal ze słownikiem, bo nie ośmiesza się Skiller, ale Ty swoimi umiejętnościami ortograficznymi! Następnym razem, sięgnij po słownik, lub nie besztaj kogoś... |
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() I po c***a odswiezasz temat?!?! -.-
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() heh ktoś tu jeszcze zagląda
![]() będe chyba kończył z tibią, teraz od jakeigoś czasu mało gram... moja postać na dzień dzisiejszy wygląda tak: ta gra za bardzo mnie absorbuje ![]() pozdraviam i do zobaczenia tibia |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: Kleosin
Imię: Onea Xia
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 36
Skille: 21/29
Poziom mag.: 41
![]() ![]() |
![]() Ja na 28 lvl mam 77/78 skille 75 fisgna i 90% do 7 mlvl
![]() Moj plan to 30 lvl trening do 80/80 a potem sie zobaczy ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() Ja mam 13 level knighta i skille 62/62 mlvl 4 mam zamiar zrobić 85/85 i być najlepszym playerem w clubie na Nebuli ale to czas pokaze a level przy okazji bedzię wpadał przy treningu ;P , poniżej podaje adres do strony na ktorej zamiescilem fotke :
http://photobucket.com/albums/a167/N...ent=UO0004.jpg Ostatnio edytowany przez Nuxiin - 16-08-2005 o 11:39. |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: John Jamel
Profesja: Knight
Gildia: Behemots Lair
Świat: CHIMERA
Poziom: 22
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Szkoda, że już nic nie widać. Fajnie się z Tobą grało... I mam nadzieję, że kiedys nadejdzie czas, kiedy znowu razem ruszymy w tibijski swiat...