Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Pokaż wyniki sondy: Do jakiej postaci czujesz najwiekszy respekt?
Knight 64 15.31%
Paladyn 104 24.88%
Sorcerer 216 51.67%
Druid 34 8.13%
Głosujących: 418. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 09-06-2005, 21:30   #81
patrikozzz
Zbanowany

patrikozzz's Avatar

Data dołączenia: 23 05 2005

Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
Domyślny

Knight - Ma tyle HP, ze jest nie do zabicia , ale raczej trudno mu ubic inna profesje niz pall

Pally - Bolt + SD to juz cos Silny, ale MSem wystarczy SD + UE (czesto), a EK wystarczy podbiec i tluc

Druid - W ogole nie jest to postac do PvP tylko raczej do expienia... Ale SDki , nom moga powymiatac Pada na 1 UE sorca.

Sorc - Moj typ, Ue, Sd to prawdziwa potega, chociaz knighta trudno z tego ubic.
patrikozzz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-06-2005, 21:19   #82
Khad
Użytkownik Forum

Khad's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Kraków

Profesja: Paladin
Gildia: White Fist
Świat: Hiberna
Khad ma numer GG 3423419
Domyślny

Druid zabawka do uh? hmm niesadze, moim 79 elderkiem robienie uhto zadkosc, jedynie gsy expie na rotach, kupuje runy pod dp, czekam na respa czegos. Przewaga sorca na druidem hhmm gowno prawda, moze i sorc ma to ue, ale jest ono bardzo kosztowne ok 1.6k za 1 ue, no i 800 many, sorc walnie spam z 3 ue to albo ban, albo wykrzacza sie z many i dead pewny
mana shield, w walce z palkami, knightami bezuzyteczna, przydaje sie natomiast w walce z msem
pall - maszynka do expienia, w pvp sredni jego sdki nie powalaja 100 rp bije z sd za 140-200 w ludzi
knight - maszynka do expienia nr 2, kiedy pal przeradza sie w palo -maga na wyzszyc lvlach i polega glownie na expieniu z sd na demonach wrl knight spokojnie bije dragi, dly z miecza, hmm czasem explo i w efekcie to on wyjdzie na swoje - w pvp - nic nie zrobi, nic mu nie zrobia
Khad jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 09:10   #83
Harru
Użytkownik Forum

Harru's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2005

Stan: Usunięty
Świat: Danubia/Iridia
Poziom: 108
Skille: 99/81
Domyślny

mmmm ja tam najbardziej boje sie Paladynów wedlog mnie ten sd + bolt to niejest ~100hp bo sam wiem ile sie bije bo mam 81 pala , a knighta 1 vs 1 niezabije ( jesli on ma ten sam lvl ) a jesli chodzi o wojny to raczej knight nikogo niezabije , on tu robi za chodzacego mwalla , sorc i druid jak wiadomo maja sd a z tego niezle ciagnie jak maja duze lvle i umieja dobrze grac
Harru jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania