![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Bardzo swietne Fake'i. Nic nie szkodzi ze pare bledow ortograficznych. Pomysl masz 8/10 ale za to wykonanie to 10/10 te Fake'i sa jednymi z najlepszych jakie widzialem. Nie moge spac po nocach bo nie moge sie doczekac 8 czesci. Gratulacje i to wielkie. I tak powstal nowy talent.
Powodzenia...
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Najlepszy chyba fake'i który widziałem naprawde suuuuper!!
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Milówka
Stan: Zbanowany
Imię: Nie gram!!
Gildia: Nie gram!!
Świat: Nie gram!!
Skille: 00/00
![]() ![]() |
![]() Jest wiele faje'ów wspanialych a ten nalezy do jedenych z nich
![]() P.S Ludzie zdecydujcie sie , nie piszcie w jednym temacie : TO najlepszy fake jaki widzialem a za 2 dni pisze w innym to samo ! |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Najlepszy fake na forum!!
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() No więc, Rodziców nie było przez 4 godziny, ja to wykorzystałem, i tak oto powstała jedyna w swoim rodzaju Część 8!!! Zatytułoana:
List Od Warlorda! No więc, pomyślałem, że jeżeli zbiera Się armia, to najlepiej ją zaatakować w momencie przygotowań! ![]() Wzięzliśmy Goblinów, noi mieliśmy Armię liczącą ok.30 jednostek. ![]() Weszliśmy na górę, bo nadciągał patrolujący odzdział, ![]() Patrzyliśmy jak N00by trenują, zginęło 2 N00bów i 1 Goblin ![]() Żywych Exurnęliśmy ![]() ![]() Ponieważ Sklepowych nie było, Cipfried musiał poprowadzić człowieczy ineres. (Gobliny też nie miały wstępu do Świątyni) ![]() ![]() Poszedłem na patrol.... Iiii!!!!! ![]() Zabiłem ich, no i wtedy Się zaczęło! ![]() Wszystko się zaczęło sprzątać! A ja moją Nową mocą sam odczytałem napis na blaszce! ![]() He, he! Lord Nie przewidział że jego Orci tylko spowodowały Moją Nową Moc! No, na tym się kończy część 8!!! W następnym odcinku: -Jak liczna jest armia Zła? -Czy naprawdę taki straszny jest Lord Warlord? -Jak potoczą się dalsze losy naszych Przyjaciół??? P.S. Sorry za scenę walki Gobliny i N00by vs. Orci i Trolle, która niestety pojawiła się bez krwi. P.S.2. Części będzie na 100% 10! |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() . . . . . . . . . . . . . . .
Nie Jestem n00bem Że . . . . . . . Ostatnio edytowany przez epson - 15-05-2005 o 10:29. |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.Jest tylko 1 główna postać. 2.Astro Jelen występuje w 4/8 obrazkach. 3.Wyobraź sobie, że by się znalazło kilku kolesi któremu każdy by się spodobał inny bohater, np: Król Goblin, GM Gandalf, GM Polak. |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Bardzo fajne fake'ki ;]
Best solo ; DRAGON ![]() Best team ; DEMON ![]() Ulubiony potworek ktorego lubie bic to ; BEHEMOTH ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Sky
![]() |
![]() Mi się to podobał i tak uważam że jest to jeden z najlepszych fejkow na tej stronie
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Ozorków
Stan: Początkujący
Imię: Knight Adamus
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 62/61
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Fajny fake. Pomysł naprwdę niesamowity. Tylko pogratulować.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no...zarąbiaste...ale mi sie wydaje że jest jeden mały błąd albo nie doczytałem się do końca...od kedy ty jak masz żółte HP i po zabiciu już masz FULL HP???
To tyle co do nieporozumienia a co do fake....Co_oL oby tak dalej... |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Stan: Na emeryturze
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() fake'i za***iste tylko popraw na pierwszej stronie to:
Najazd Orcow ##UWAGA:NAJNOWSZA JEST CZĘŚĆ 8:List Od Warlorda!!!## (cz.2):na stronie 2.(Post#22)Zabić Orców (cz.3):na stronie 3.(Post#28)Trudna Wędrówka (cz.4):na stronie 4.(Post#34)List do Cipsoft (cz.5):na stronie 5.(Post#52)Uwolnienie N00bów (cz.6):na stronie 6.(post#61)Pierwsza wojna o Rookgard (cz.7):na stronie 7.(post#74)Trening N00bów (cz.6):na stronie 9.(post#85)List Od Warlorda tam gdzie jest list do warloda jest to 8 czesc a nie 6 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ale nie będę dawał wszystkich momentów kiedy się Exur'am <---od kiedy na rooku można się Exurować co?Aha i jeszcze jedno...za bardzo zjechałeś z językiem polskim a angielskim...powinno być o sprzedawaniu ded humanów po polsku (chyba) skoro reszta jest w jęz. polskim
![]() |
#96 |
Guest
|
![]() Mi sie ogulnie podobalo
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Za Polsko-Angielski sorry, ale to było dawno i wtedy to miało wyglądać zupełnie inaczej. A każdego słowa z angielsko-polski nie będę szukał w słowniku ![]() Ostatnio edytowany przez Crowal - 16-05-2005 o 21:48. |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Lokacja: Brazil
Stan: Na emeryturze
Imię: Eternal Oblivion
Profesja: Elite Knight
Gildia: masterzy
Świat: Amera
Poziom: 275
Skille: 114/110
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() troche mnie zle zrozumiales chociaz poprawiles tesh blad ktorego nawet nie zauwazylem bo na pierwszej stronie pisze ciagle - (cz.6):na stronie 8.(post#85) i chodzi mi o to cz.6 ktora powinna byc 8 czyli powinno to wygladac tak - (cz.8):na stronie 8.(post#85) sory ze sie doczepiam ale to moim zdaniem jedyne co z bledow zauwazylem to reszta tak jak np z tym angielskim i polskim to rownie dobrze mogles wszystko pisac po angielsku i ciekawe jak duzo ludzi by to wszystko zrozumialo
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
![]() ![]() |
![]() Gratki super super i jeszcze raz super !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Dobrze dopracowane, ale w jednym z fake'ów nie zastosowałeś zasady 1 stówr= 1 kratka, ale to tak na marginesie
![]() ![]() |
![]() |