|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Sigil
![]() |
![]() Ja uważam, że jest napewno jakieś życie na innych planetach. PO prostu nie ma siły, żeby na takiej przestrzeni jaką jest wszechświat nie było innego życia. I niekoniecznie są oni technologicznie lepsi od ludzi. Może są na niższym stopniu rozwoju. Niemniej jednak gdzieś sobie tam pewnie siedzą.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Heh..
Życie pozaziemskie jest na 100% Ktoś tam napisał że wszechświat jest nieskończenie wielki bo jak to sobie można wyobrazić betonowa ściana na końcu? Eeh... A ziemia niema betonowej ściany a jakoś niejest nieskończona... Co do tych teorii o kilku wszechświatach to przecież to bardzo logiczne bo jeśli nasz się kończy ,,gdzieś" to powinny być też inne. Może kiedyś i my przekroczymy tą ,,Betonową ściane" ![]() Zauważyłem że chyba radek666 napisał że wszyscy wobrażają sobie ,,kosmituw" jako zielone ludziki z czterema rękami... Ja tak nie uważam bo tak uważają 5-cio latki... Zauważyłem żę kilka osub napisało że niewierzy w kosmituw. Ale kosmici to są też bakterie na marsie...nie pomyśleliście? Zresztą skąd się biorą kręgi w zbożu? heh.. wiadomo robią je ludzie, ale skąd mieli taki pomysł? pytanie bardzo proste, obcy zrobili kilka a potem ludzie zaczeli ich naśladować ![]() Chyba najbardziej wkurza mnie to że wiele osób uważa że każde UFO to obcy... UFO to może być zaginiony samolot! Na polski no jest NOL więc jeśli bedzie samolot i nikt niebędzie wiedział skąd się wział i kogo to to uznają go za UFO... Dobra założyciel tematu napisał żeby zamieszczać historyjki to i ja samieszcze. To było tak: (niepamiętam kiedy) Na farmie po 22:00 zobaczono migające światła. Farmerzy natychmiast się zerwali żeby zobaczyć co to. Kiedy wyszli (z bronią w ręku) zobaczyli skradającą się przygarbioną postać wysokości dziecka. Strzelili do postaci z wiatrówki. Postać przewróciła się wyjąc. Nagle kuzyn właściciela farmy poczuł ciągnięcie za włosy. Ciągnęly go długie zakrzywione pazury. Kiedy zorientowali się co się dzieje już ze wszystkich stron zaczei nachodzić ich obcy... Farmer wyjął granat (niemam pojęcia zkąd go miał) i rzucił w strone obcych. Granat rozerwał około 6-ciu, a reszta zaczęła uciekać. Póżniej darmerzy niespotkali już więcej obcych. Po kilku tygodzniach kuzyn właściciela farmy umarł z niewiadomych przyczyn. Kiedy przeprowadzono sekcje zwłok znaleziono w jego krwi rtęć i kazano go jak najszybciej zakopać bez utoczystego pogrzebu. Znam to z jednej stronki czytałem jak miałem chyba 8 lat ![]() PS Czy Czupakabra (tak się to czyta, niewiem jak się pisze) to obcy czy jakiś mutant? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a tak na poważnie... mógłbyś przedstawić materiały, które wg Ciebie są dowodami na istnienie kosmitów?? Widziałem dużo i dla żadnego nie ma pewności, że jest w 100% orginalny. @xadan: pisząc kosmita zakłada się, że "to coś" myśli, jeśli chcesz brać pod uwagę jeszcze robaczki, bakterie itp. pisz życie pozaziemskie ![]() Czupakabra to nie wiadomo co ![]() ![]() @down: według mnie EZP jest do d... znaczy do podtarcia. Też ją miałem z CD-Actiona i mało jest w niej info. @topic:... a ile znacie katastrof UFO?? ja doczytałem się o trzech (znaczy takie, które brzmią sensownie, bo tych bez sensu jest mnóstwo ![]() ![]() ![]() @offtopic: jeśli lubicie tajemnice, to wiecie, że teroetycznie wiara w Ameryce PN przypłyneła z Europy na statku podwodnym... tak przynajmniej twierdzi Daniken.
![]() "Miła, błagam, nie zrozum mnie źle Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr" Moj jogger Ostatnio edytowany przez Matek - 22-11-2004 o 13:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() Co do informacji o różnych stworzeniach, katastrofach UFO i innych rzeczach, których nie da się sensownie wytłumaczyć, miałem gdzieś taką Encyklopedię Zjawisk Paranormalnyhc. Była kiedyś na płycie Niezbędnika (musze poszukać
![]() @xaotan (wysysacz kóz)Chupacabra może być kolejna z ras istot Obcych, gdyż jej pojawianie się często zbiegało się z obserwacja świateł na niebie, aczkolwiek może być także do dzisiaj nie odkrytym jeszcze gatunkiem jakiegoś ziemskiego zwierzęcia. Chupacabra ma postać około 1,5 metrowej istoty, poruszającej się na dwóch nogach. Posiada duże, jarzące się na czerwono oczy, pysk w rodzaju wąskiego dzioba z ostrymi kłami, kończyny zakończone trzema dużymi szponami i długi język przypominający sztylet. Językiem tym chupacabra wbija się w ciało zwierzęcia, najczęściej w wątrobę a następnie wysysa jego krew. Chupacabra według świadków wydziela też z siebie dosyć nieprzyjemny silny zapach siarki, lub kwasu siarkowego. Wystarczy? ![]() EDIT: Znalałem płytke ![]()
Ani IXI, ani OMO nie wypierze tak jak ZOMO ![]() Ostatnio edytowany przez Makilili - 22-11-2004 o 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Cytuj:
te kółeczka to PIKTOGRAMY
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Thx Makilili bo nigdy do końca nie rozumiem tych programów o życiu pozaziemskim i zjawiskach paranormalnych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Ja osobiście wierzę w:kosmitów, duchy, życie po śmierci (reinkarnajca), prorocze sny, telekineza, telepatia etc.
Ja na to wszystko mam tylko jedną tezę, mianowicie... skąd te wszystkie rzeczy przyszłyby do głowy ludziom... powiedzcie mi no skąd??Skoro ludzie o tym gadają, niekrórzy nie wierzą, mówią o tej strefie 51, wymyślają filmy etc. Może myślycie że to było tak: Pewnego razu był sobie jakiś ziomek (powiedzmy pan X) i wymyślił sobie kosmitów.Następnego dnia pan X spotkał swojego zioma (powiedzmy pana Y) i powiedzał mu to.Później pan Y powiedzał to samo a do tego wymyślił coś innego, i sprzedał to swojemu koledze (powiedzmu panu Z).No i następnie pan Z powiedzał to swojemu koledze itd. Jeśli ludzie tak myślą (no może nie tak jak w przykłądzie ale coś w tę strone) to są w poważnym błedzie...KOSMICI ISTNIEJĄ!!!!!!!(i reszta tez ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() wg.mnie kosmici istnieja ale nieodwiedzaja bnaszej planety zastanownie sie galaktyk moze byc 10000000000000000000000000000000000000 to potegi n`tej a gwiazd wtakiej galaktyce tez tyla a ile planet?? duuuuuuuuuuzo wiec niby czemu nasza planaeta jest taka wyjatkowa?? ktos powiedzial w tym temacie ze wszechswiat jest nieograniczony wlasnie ze nie ja w madrej ksiazce o fizyce slyszalem ze jak wylecisz w kosmos to daleko polecisz i zawrocisz okrazysz kosmos i wrocisz do punktu wyjscia a na discovery chanel mowili o amarykanskich statkach na ciekla plazme budowanych w area 51 bylo sprawozdanie bylego pracownika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() w ufo wierze... nie, inaczej, wiem ze istnieja niezidentyfikowane obiekty latające (wez cos co lata rzuc w powietrze i juz..dla innych ludzi ktorzy to widzieli bedzie to cos niezindentyfikowane i masz U.F.O)
a co do kosmitow... zycie na innych platenach jest na 100%. skoro po wielkim wybuchu powstala nasza ziemia to takich ziem (planet nadajacych sie do zycia) jest pierońsko duzo... a skoro jest to powstalo zycie na nich..ewoluwalo podobnie jak na ziemi i teraz zyja sobie takie ludziki jak my gdzies i jest tych cywilizacji napewno duzo... jedni moga byc dalej posunieci niz my a inni nie... moze nie ktore cywilizacje sa na tym poziomie co my 200 lat temu.. i dla nich to my jestesmy kosmitami... wyobrascie sobie ze dotarlismy do jakiejs planety gdzie zyja inni ludzie... mieli by nas za kosmitow |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Praszka
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
![]() |
![]() wg mnie na 100%
ale wg mnie jeszcze rząd USA trzyma jakies smieci eusiebie ale to przecierz scisle tajne jak swistak zawija w te sreberka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: W.r.o.c.l.a.w.
![]() |
![]() po pierwsze nieobrazcie sie ale jesstescie troche niedoinformowani
1.tak , som poniewaz ludzie wyslali jakis tam sygnam radiowy do kosmosu i po 3-4 latach dostali list i dotod do 2005 roku go nieodczytali rowniez wyslali takie cos do kosmosa kurde i to takie kurde jakby odopiwadanie takie piktogramy i tam byl rysunek jak clzowiek wygloda wienc za jakies dwa miliony lat do kogos to dotzre jak my bendziemy w kopac rowki. 2.zapomnialem.... jak przypomne to napisze cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Geeez, rozumiem czasem moga zdarzyc sie literowki, ale tyle bledow to juz przesada. @topic W kosmitow wierze, jednak wole ich po prostu nie spotkac. Bo i po co? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: daleko.. daleko..
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Co do UFO... Istnieje na 100%. Wedlug mnie oczywiscie. Ktos, kiedys, cos napisal w tym temacie o nieskonczonosci wszechswiata. Bzdura. Wszechswiat sie kurczy. Ogladalem kiedys program na Discovery. Jakis kolo opowiadal ze amerykance maja w strefie 51 UFO. I maja nowy pierwiastek ktory nie wystepuje na ziemi ale znalezli go na statku. Koles podobno kiedys tam pojechal w nocy zeby pokazac loty probne UFO i dlatego go wywalili. Kolo chce zrobic sensacje, ale mu nie wyszlo. Nie wierze mu. Co do konca swiata. Bylo ich juz kilka, co roku jest ich kilka, ale ciagle zyjemy dalej. Choc niektorzy odchodza.
Zycie w kosmosie... Dluuugo by o tym gadac. Osobiscie twierdze ze cos tam musi byc inteligentnego(oczywiscie nie tak jak ja ![]() ![]() Jedziemy dalej. Ludzie wyslali w kosmos wiele, wiele sygnalow, obrazow, zdjec, a nawet filmow. ![]() Jeszcze jedna ciekawostka. Co myslicie o czarnych dziurach? Moze na nich tez cos zyje? Moze nie ma takich wymogow po prostu i jest w stanie tam zyc. I chce was poinformowac ze "UFO" to nie sa kosmici. Sa to niezidentyfikowane obiekty latajace(UFO-unidentified flying object). Nie robcie wiecej tego bledu. HAIL KOSMICI!! ![]()
![]() |
![]() |
#96 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Ad2: Nie ma szans. Polecam książkę "Krótka historia Wszechświata" prof. S. Hawkinga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: W.r.o.c.l.a.w.
![]() |
![]() a co do kosmitow to sma na milion procet bo ludzie wyslali takie gowno co sie zwie fale radiowe do kosmosu i liczyli na efekty ze jakeis inteligente istoty przyslom cos
no i co? stracili nadzieje a tu nagle zong po 3-4 latach dostali list !!! i go nawt do 2005 roku nieodczytali --.-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 01 2005
Lokacja: W moim domu proste, nie?
|
![]() Kurza dupa ale mnie zaczyna tibia.pl denderwowac - napisałem posta w temacie o końcu swiata a tu mi sie pokazał.
TIBIA.PL SUX Ostatnio edytowany przez Ziomisław - 29-01-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Prymitywne bakterie... Ehh... Nie może być tylko bakterii, jest albo coś powyżej Ziemskich norm, albo poniżej. Może być jakaś planeta, gdzie życie jest dużo starsze, ale prymitywniejsze, bo nie ma ludzkich odpowiedników - zatrzymano się na etapie zwierząt. Pożyjemy, zobaczymy. Albo i nie.