|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2004
|
![]() Kasowanie starych postów
Ostatnio edytowany przez Doro - 26-02-2021 o 11:33. Powód: Kasowanie starych postów |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Hunter, Hunter i jeszcze raz hunter.
Ale mam już na gnojka sposób ![]() Nie ruszać się i na def. Jak się ruszasz ro wtedy bierze 40 - 100, a jak stoisz w miejscu blokujesz na tarcze albo hity ci zadaje za 4-10 hp. Nigdy nie uciekaj przed potworami atakującymi z dystansu bo nie blokujesz tarcza i tracisz dużo hp!
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Świat: Doomhammer
![]() |
![]() Niektórzy mówią, że Witch jest trudna. Tak tylko najlepiej zabijać Witch na Amazon Camp na górce, gdzie Witch nie ma gdzi uciec. Ostatnio nie udało jej się nawet strzelić we mnie z Fire Fielda
![]() A co do tematu to myślę, że Hunter jest zmorą Knightów, a Warlock niby nie najlepszy potwór, to jest jednak najgroźniejszy. Sprawdźcie statystyki: Demonów ginie dużo jednak Warlocków bardzo mało. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() jakby patrzeć na statsy to bardzo dużo ludzi od rata ginie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Ja stawiam na pierwszym miejscu ElfaArcista (bo zabic z bliska lub starzałów lub boltów lub tylko z SD) i Huntera (ROzwala wszytko co ma 15 lvl nizej i nie ma sie szans na dystanca walki)
Wybrałem ich bo zawsze dla to dla kinghta to nie wiem (chyba piekło już lepsze) paladyna tez i jak druida i osrca tylko palek,druidek lub srce maja nie wiedzialnoś ale knight nie.... ![]()
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Gdzieś w Fareunie
|
![]() Najgorsze są slimy gdyż szybko się mnożą i ghoule bo mocno biją i leczą się choć dla pala łato ściągnąć je z daleka
![]() Wredne są terz bersy choć nie mają dobrej obrony są szybkie i silne. BOGOWIE WOJNY, WZYWAM WAS, MÓJ MIECZ JEST PRZY BOKU MYM. SZUKAM ŻYCIA HONORU, WOLNEGO OD FAŁSZYWEJ DUMY. ZŁAMIE BICZ JEDNYM MOCNYM POZDROWIENIEM. OKRYJCIE MNIE ŚMIERCIĄ JEŚLI KIEDYŚ WAS ZAWIODĘ. CHWAŁA, MAJESTAT, JEDNOŚĆ CZEŚĆ, CZEŚĆ, CZEŚĆ ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
![]() |
![]() Tak czytam ten temat i postanowilem sie podzielic moimi wlasnymi doswiadczeniami...
![]() GS - Wiele osob mowi ze jest baardzo mocny (fakt ma duzo zycia) ale z wlasnego doswiadczenia powiem wam ze mi (Knight obecnie 19lvl 46/43) nie zadawal duzych hitow... Spotkalem go juz z ~10 razy w bliskim starciu i po dluzszej chwili odpuszczalem sobie jak UH nie bylo a hity dostawalem 50-i max 93 jakie dostalem w calym swoim zyciu od GS-a... (moze fart ale przy 10GS-ach ?) Scorpio - Uuuuu, tego robaka nienawidze, ehh... ten poison... Mino Mag - Noo ten pan to nie jest wiekszy problem jak sie do niego podejdzie, ale wlasnie w tym problem zeby podejsc... Hunter - Kolejny pan ktory potrafi dac w kosc... Na otwartym terenie raz go spotkalem i w 1 sekundzie 3 hity po ~100 przy full defence, ginac stracilem P-legi to zaraz kumpla wołam (45lvl wtedy, Pozdro Meistic) i fakt ze lał je bez problemow ale hity ladne wchodzily w niego... Orc Berserker - Masakra, jak przywali to zaboli... Narazie je omijam chociaz spotkalem go tez w zamku kolo Ab'Dendriel to 2 hity dostalem i w nogi... DS - Ojjj, nie radze podchodzic knightom, dostalem 3 hity po ~70 i w nogi, pozniej sie okazalo ze 70 od DS-a w jednych hicie dostac to jest duzy fart... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() moze ja powiem jakie potwory najgorzej sie zabija na roku to oczywiscie roty minotarły i orki spermeny na nich 3ba po prostu uwazac albo atakowaci ich w grupie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
Lokacja: London
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bart Reed
Profesja: Elite Knight
Świat: Olympa
Poziom: 100
![]() |
![]() Punktacja w skali 1-5
Na rooku: Root 3 Spirman 2 Minos 1 Main Demon 5 ![]() Gs 4 Arcanist 4,75 Mino mag 3 Mino archer 2 < dla slabego palka to masakra> Hunter -||- Rat -5 8)
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() Na rooku grożne są też Cave Raty, jak się wpadnie tam gdzie jest ich 3 to natychmiastowy dead!
A na mainie to Hunter - kiepsko uzbrojony Knight ma b. małe szanse na przeżycien spotakanie z nim. A oprócz Huntera to oczywiscie Demon, Warlock i Behemot ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Hunter jest powaznym przeciwnikiem, ale tylko dla knightow oraz paladynow. mag oraz driud maja czar niewidzialnosci i wystarczy, ze podejszie i napier..... Huntera. Ale pamietam jak pierwszy raz gralem w tibie rycerzem, ktory mial 17 lvl i w miare dobre skille. Poszedlem do mino castle i wlazlem na taka wierze, a tam byl hunter. Jakims cudem go zjechalem do czerwonego życia( bo dobił go jakis paladyn
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
o lol, to chyba jakis 14lv pal ze skillami 50 na dista;p myslalem ze minotaur maga to palkiem bierzez na 2-3 razy i nie ma z nim wiekszych problemow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hutowska Bomba
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 17
Skille: 41/38
Poziom mag.: 2
|
![]() Cytuj:
potwory które najtrudniej sie zabija to stwory typu: ~~>behemoth ~~>demon ~~> demon lord ITP~~ taki hunter jest latwy do zabicia wale sd i po czopku nawet jak mam 20lvl --.-- jak chcesz zaśmiecić forum to może mądrzejsze rzeczy napiszesz z laski swojej newboyu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Zobacz date, a skąd możesz wiedzieć jak się zabija behe? Chyba, że byłeś na nim swoim pro evul charem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]() jak mam ściągnąć tibię??
pisze, że błędny kod 13, nie wiem o co chodzi przez przypadek usunąłem i teraz mam problem pozdrawiam i dziękuję |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ghazarbana jest najciężej zabić - przecież to patrząc na ogółem wszystkie potwory - proste.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem dla paladina najgorsza jest pristessa bo potrafi wyssac mane(mi max 115 wyssala) a wiekszosc palow leczy sie exura vita
|
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: dabiljuarsi
Imię: Szczy kawka z dżewa
Gildia: Zryw Ubocze
|
![]() @up:dla maga tak samo wqrwiająca -> tylko mort/sd , wysysa manę i jeszcze ucieka
@topic - tu chyba chodzi o stosunek zdobywany exp/trudności z ubiciem. Dla mnie No.1 to pierstessa , fe , dwarf geomancer ->wszystkie marny exp a zabić je to osiwieć czasem można. No2. mino magi i huntery - pojedyńcze cienkie ale w grupie albo z obstawą potrafią namieszać. |
![]() |
![]() |