![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Swordy sa o wiele wiele lepsze ale Cluby latwo dostac. Wybierz swordy chociaz ciezko dostac ale kupic sobie serpenta lub Spika i wyskilluj sie to bedzie dobrze z pozniej fsa lub brighta ;]
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Guest
|
![]() Zdecydowanie radze Ci zebys wybral....Axe
![]() Club: Szybko dostaniesz dobra bron, typu War Hammer, jest ona jednak gorsza od Dragon Lancy, Guardian Halabardy i Giant Sworda. Dobra, jednoreczna na Cluba jest Skull Staff, jest on jednak drogi wiec...jesli mowimy o tanich broniach to Morning Star, C-Mace, Dragon Hammer. Zdecydowanie odradzam Ci skillowania na Cluby ![]() Sword: Drogi jest GS, jednak ma o 1 atk. wiecej od War Hammera, a na wiekszych Skillach duzo to daje. Dobra, jednoreczna jest Bright Sword, kosztuje mniejwiecej tyle co skull staff a ma lepsze statsy. Tanszy jest FS, jednak lepiej juz zbierac na BSa. Jesli myslisz o broniach gorszych to pozostaje ci Serpent Sword, Spike Sword. Wsumie niepogardzam swordem ![]() Axe: Na Axe Dragon Lance, droga ale bardzo dobra, duzo ataku, i na duzych skillach duzo daje te 2/1 ataku wiecej. Guardian Halabarda, tania, lepsza od War Hammera, jak niemasz kasy na DLa, kup to, jest bardzo dobre. Jednoreczne: Knight Axe, bardzo tanie, ma dobry statsy jak na taka cene, spokojnie mozesz z nia expic. Fire Axe, droga, ale juz ma te swoja 38 ataku ![]() ![]() Pozdrofka |
![]() |
#83 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Stalowa Wola
|
![]() Swordy są leprze ale na początku łatwiej zdobyć cluba, to zależy od Ciebie
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Nietypowy Kruszek
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 23
Skille: 64/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mi sie wydaje ze dla knighta chyba sa najlepsze axy nie sa najdroższe i sa calkiem dobre dla druida czy maga to tylko cluby chociaz jak ma sie duzo kasy to mozna i walczyc swordami
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() Nie słuchaj nikogo nie bierz ani cluba ani sworda Tylko bierz AXE!!!
najlepsze ataki w tibii- na DEF nawet nie patrz i tak on ci w niczym nie pomaga ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
|
![]() Stary Nabijaj tylko ze swordow jak jestes knightem !! Swordy sa najlepsze dla knightow !! Chociaz czasem drogie i ciezko dostempne !! Mialem knighta na 15 lvl skile 54/46 na lunara bylem z kumplem PK i tylko do Pekowania swordy uzywalem bo sa najlepsze !! Shakowali mi postac i wszystko zabrali !! A mialem Bright Sworda !! Szkoda postac dalej istnieje ale nie gram !!! Moge sie za nia zamienic jak ktos chce !! Bo odzyskalem haslo !!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jezu ale ty lol jestes !! Niewarzny Defens w broni !!! Jak mozna byc takim noobem jak ty ?? Im wiekszy def w broni tym wieksze szanse nawed jak nie masz tarczy ze zablokujesz atak !! Ale koles ty lol jestes ! Malo wiesz o swiecie !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Cluby są tansze i latwiej je dostac ale w śrud sworduw są egzemplarze prawie niedozdobycia po kosmicnych cenach ale za to z jakimi atakami. niebende sie klucił ale jak niemasz hajsu to kup sobie cluba a jak cie stac na luksusowy towar to niezly mieczyk u pasa to jest cos!!!!
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Sieradz
Stan: Aktywny gracz
Imię: **** ********
Gildia: nie ma ;[
Świat: Aurea
Poziom: **
Skille: rosną..
Poziom mag.: 3
|
![]() treniłem clubami i przekonałem sie ze są słabe
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() A ja bym wybrał Axe
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Knightq celesta
Gildia: Alliance Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 11
Skille: 28/27
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() club jest tanszy.mój brat ma druida m sword
sword jest drogi porównaj gragon hammera i fire sworda są tak samo dobre ale g hammer kosztuje 2-4 k a fire 10-16 k ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: okolice bialegostoku
Imię: Palantir of wizard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legion of Gondor
Świat: Amera
Poziom: 42
Skille: 77/59
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Żywiec
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ice rapier jest dostepny z raczej prostego questa drakonia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
lol to jemu sie nie oplaca latac z ice rapierem bo po uderzniu mu znika a tak pozatym ice rapier wypada dosuc czesto z vampiruw Ostatnio edytowany przez Elite Mati - 17-08-2005 o 01:16. |
|
![]() |
![]() |
#95 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() @up : daj sie dziecku podniecic ze zaistnial na forum
eot plz
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 36
Skille: 71/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Jak masz pacca to lepiej używać swordów, bo można pójść na questa z magic swordem i masz wypas.
|
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic Wybierz swordy bs = dobry atak i def i cluby to wogole kicha aktualnie |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Hmm z knightem to jest inaczej powinienes wybrac swordy bo do bloczenia sa idealne ale jezeli nie wyrobisz na eq to polecam axe maja najwiecej ataku.
Na knightcie gralem axami i naprawde nie nazekalem. A cluby dla knight sa najgorsze maja tylko jeden plus a mianowicie war hammer jest tani i latwy w zdobyciu tak w sumie to ci nieiwle pomoglem ale rob co chcesz ![]() ![]() ![]()
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaak...
Dalej mówcie Gimliemu co ma wybrać... Bo przeciez się nie dowiedział przez te dwa lata...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |