![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Swinoujscie city
Imię: Glana Levafaz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() 2 słowa i jeden spójnik : Syf i Lamerstwo.
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() No własnie Gejt Lord, ja tekigo nika nie mam, żeczywiscie ukrałem twojezeczy i oddałem gondimilowi który jest pożadny w przeciwieństwie do ciebie, popatrz se na Black listy harmonijne, sprawdz ile osób chiało by cie zabic, każdy z harmonii wie że ten "gejt Lord " to ty, Można się tego domyslec przez podpis Hobbit Fajer Blejd, napisane przez "j" tak jak gejt lord, a ja mam nick jak w tibii, ludzie sobie zobaczcie Temat w zdieciach "Gildia Black Company" dowód że ja jestem RL gate lord, a jak BC mnie chiała która jest najlepsza gildią na harmonii tzn że jestem dobry,a hobbit był w moonblades którzy tez są dobrzy i go wywalili, i co? mam dowód!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ...Retired Player... Ostatnio edytowany przez Gate lord - 22-06-2005 o 21:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja sie pod nikogo nie potrzywam muj nick został zciągniety z postaci do Gry Mage Knight, jest tam postać gate lord, ty se mów co chcesz, możesz udawać ale w myśli wiesz że to ty sie podemnie podszyłes żebym niby miał przesrane, lecz nie mam , tylko ty masz, masz tak zwalona reputacje na harmie że lepiej się tam nie pokazuj.
PS: nie wchodz na testa lepiej, ostrzegam cie z czystej dobroci i litosci dla ciebie noobusiu, jak wejdziesz ammy juz plana , nie schowasz sie!!! Ehh Stalmira niby żeś wyzywał boże, a ja to z nim wyjasnilem i on mi wieży, a analfabeta ciołku to ten co żle pisze a ten co źle widzi kolory to daltonista Baba noob,( Zdięcja-Gildia BLack Company), tam macie dowód mojej prawdziwosci, a tak smao na tibia.com możecie wpisac w szukaniu postaci Gate lord, a Gejt lord, i zobaczycie( a hobbit jak to przeczyta odrazu zrobi postac gejt lord pewnie )noto sie patrzy kiedy postac została zrobiona buahahahahha. Thx all Gm's for Tutor State ![]()
![]() ![]() ...Retired Player... Ostatnio edytowany przez Gate lord - 22-06-2005 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Ślunsk
|
![]() Cytuj:
ty sie gupku nie odzywaj jak sie nie naumailes kto to alfabeta a kto daltonista lolu jeden ruski niemuty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DO ADMINUW!! PROSZE O SPRZAWDZENIE IP MOJEGO I TEGO GEJTA LORDA !!! ja sie nie potszywam -looknijta na rozmiar IP (te cyferki takie, jakis numer modema chyba czy cos -nie wiem, ja sie bardziej pszyrodo interesujem) morze wtedy noobku uwiezyrz rze ty to nie ja, tzn rze ja to nie ty. n/c so stfu! a stalmir to tez I own you! bo jezdem evul, gangzta, master of ceremoni i w ogole gangsta ! pozdro pincset dla calego "lol team" i innych lolkuw na harmonii. i mnie nie starz, bo ja se moge grac an tescie, i na nie tescie i na beta i na gold, bo mam pacca, to co mie zorbirz? mozesz mnie huntowac gupi gupku ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. twoji rodzice to fajne hopaki ^^ ![]() ![]() ![]() EDIT: Cytuj:
. Ostatnio edytowany przez Hobbit FajerBlejd^^ - 23-06-2005 o 00:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() Dla mnie super film <lol> najlepsze to "uuuuuuuuuuuu" i jak pod dp poszli.