Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-06-2005, 21:02   #81
Birmil
Zbanowany

Birmil's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Knight
Świat: Keltera
Poziom: 15
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
Wyślij wiadomość przez ICQ do Birmil Birmil ma numer GG 5344630
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Heli
Chcialem troche sd porobic przed snem 13lat (1gim) poprostu w późnym miesiącu się urodziłem a pozatym co cie to obchodzi sadze ze kazdy moze pic
jak nie umiesz pic to nie pij
Birmil jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-06-2005, 21:04   #82
morwi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]

morwi ma numer GG 4695891
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PitBull
Buahahaaaaa o szok!
Ty jestewś przewrażliwiony śmiertelna dawka marihuany to 2 kilogramy co kosztuje hurtowo 50 tyśięcy złotych... a po wypaleniu samemu 5 gramów to jusz taka faze ze szok! Wszystko jest śmieszne i gardło tak piecze jak przez fifke ze wiecje niezmabasz a 2kg to 2tysiąge gram o człowieniu!!!
A marihuana nudzi sie tylko narkomanom a ci kurzy pozostajo przy swoim albo po prosatu jak trzeba to zucają są narmalni!
Ja w te wakacje jeszcze więcej bede palił i pod koniec żuce bo przec to prawie niezdalem ;/....ehh..."albo rybki albo pipki" wybrałem palenie to niemogłem sie nigd skupic na nauce bo albo była śmieszna albo (jak miałęm zły chumor to jest taka przymulająco bezczynna faza) nic nierobiłem ....
PS Człowieniu z tym ze marie przedawkołą to wałka wkręcasz tym co sie nieznajo ale ja uswiadamiam wszystkich to bagno ale nieuzależnia!!!

o boze myslalem ze spadne z krzesla jak to przeczytalem!
THC subst. zawarta w marihuanie uzaleznia, i odklada sie w organizmie czlowieka(czyli im czesciej palisz tym mniej za kazdym razem musisz wyjarac zeby sie "najarac"). btw. nie ma smiertelnej dawki bo jej nie mozna przedawkowac! gdy dojdziesz do pewnego momentu(dla kazdego inny...) dostajesz psychozy....
stary 04-06-2005, 21:09   #83
Imprezowy Chłoptaś
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rabanbar
Trawka w ogóle zabroniona...

Gówno Prawda. Kumple na gorkach znalezli Samosieje i zaczeli to jarac, w Holandi jest w aptekach. Proponuje Zeby Alkohol mogl pic kazdy kto chce
DZOLK Wedlug mnie pic powinnysmy tyle zeby sie nie upic i nie spowodowac czegos (np.Wypadek Samochodowy) Tysiace Reklam jest nie siegaj po alkohol, kto sie do tego stosuje nikt, Jesli wmowicie tym dzieciom zeby wygladac na doroslych nie musicie siegac na flache, tylko dobrze sie zachowywac jak na doroslego przystalo,
stary 04-06-2005, 21:09   #84
Kajulec
Użytkownik Forum

Kajulec's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Imię: Raititute
Profesja: Elite Knight
Gildia: Satanica
Świat: Astera
Kajulec ma numer GG 2445317
Domyślny

@Topic:
Tfuuuu, no comment. Nie widze nic zlego w wypiciu raz na jakis czas (impreza/sylwester/urodziny), ale chodzi mi o wypicie MALEJ ilosci.. nie o nawalenie sie. Nie odpowiem na pytania, bo nie mam doswiadczenia, a poza tym i tak nie przyda Ci sie to.

@PitBull:
Roooootfl, ale z Ciebie nafazowany ziooooom.. a tak na powaznie, to robisz sobie niezle jaja, albo naprawde jestes nafazowany. Jesli to drugie: no to milej zabawy, ale zebys kiedys sie przypadkiem nie "przejechal".

retired/retarded
Kajulec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 21:36   #85
TheNatoorat
Użytkownik Forum

TheNatoorat's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004

Stan: Zbanowany
TheNatoorat ma numer GG 4895805
Domyślny

Zwolennicy prohibicji alkoholowej małolatów - podsumujmy nasze poczynania:
- udowodniliśmy, że nie powinno się pić jako niepełnoletnia osoba
- wkurzyliśmy tak autora tematu, że zaczął przeklinać
Mission Accomplished.

@PitBull:
Joł ziom!
Chcesz mi wmówić, że ćpasz?
Założę się, że nie potrafiłbyś zdobyć prochy, a co dopiero je użyć. Posługiwanie się słowami typowymi dla śmierdzących ćpunów typu fifka nie czyni cię "kul". Lepiej weź się za książki, nie za zawijasy.

I jeszcze jedna riposta do Heli: Skoro masz nas w zwieraczu, to czemu w ogóle się nami przejmujesz? Ba, po co komu ten temat?
stary 04-06-2005, 21:46   #86
PitBull
Użytkownik Forum

PitBull's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn

Strzałka Ahahaaa

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheNatoorat
Zwolennicy prohibicji alkoholowej małolatów - podsumujmy nasze poczynania:
- udowodniliśmy, że nie powinno się pić jako niepełnoletnia osoba
- wkurzyliśmy tak autora tematu, że zaczął przeklinać
Mission Accomplished.

@PitBull:
Joł ziom!
Chcesz mi wmówić, że ćpasz?
Założę się, że nie potrafiłbyś zdobyć prochy, a co dopiero je użyć. Posługiwanie się słowami typowymi dla śmierdzących ćpunów typu fifka nie czyni cię "kul". Lepiej weź się za książki, nie za zawijasy.

I jeszcze jedna riposta do Heli: Skoro masz nas w zwieraczu, to czemu w ogóle się nami przejmujesz? Ba, po co komu ten temat?
O chłopak masz nieźle nasrane a co ty masz dojscie do dragów od producenta bo bakba sprzedaje kradzione i przemycane do polski z rojsci resoraki, a mama sprzedaje kable od prodizy......
Prochy zależy jakie niema sie dojścia do wszystkiego nigdy! Ale do czegoś tam jest..... @up,up,up Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę... Thc wiem ze jest to sub. psychoaktywna i uzależniająca ale ja pale długo i nieczuje sie zależniony jak niekcem to niapele jak niemam fkloty niepale i nieczuje jakiegoś głodu narkotycznego czy czegoś w podobie papierosów nienawidze!

@up. Ja niepsluguje sie słowami typu "fifka" ja sie posługuje fifkami. Dla ciebie bendzie to szpan z mojej strony, napewno. Ale ja wysławiam tylko włąsne zdanie na dany temat.... Czy myślisz ze jakbym pofdal jakies dokładnijsze dane to bym mówił jakąś prawde z mojego życa ;/ ....? RAczej nie....

Ostatnio edytowany przez PitBull - 04-06-2005 o 21:48. Powód: Musiałem coś dopisac....
PitBull jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 21:49   #87
Mati z Ohio..
Użytkownik Forum

Mati z Ohio..'s Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry

Mati z Ohio.. ma numer GG 5268579
Domyślny

To niepij chaharze jeden nie będziesz miał żadnych problemów
Serwer:Astera
Mati z Ohio.. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 21:54   #88
morwi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
O chłopak masz nieźle nasrane a co ty masz dojscie do dragów od producenta bo bakba sprzedaje kradzione i przemycane do polski z rojsci resoraki, a mama sprzedaje kable od prodizy......
Prochy zależy jakie niema sie dojścia do wszystkiego nigdy! Ale do czegoś tam jest..... @up,up,up Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę... Thc wiem ze jest to sub. psychoaktywna i uzależniająca ale ja pale długo i nieczuje sie zależniony jak niekcem to niapele jak niemam fkloty niepale i nieczuje jakiegoś głodu narkotycznego czy czegoś w podobie papierosów nienawidze!

@up. Ja niepsluguje sie słowami typu "fifka" ja sie posługuje fifkami. Dla ciebie bendzie to szpan z mojej strony, napewno. Ale ja wysławiam tylko włąsne zdanie na dany temat.... Czy myślisz ze jakbym pofdal jakies dokładnijsze dane to bym mówił jakąś prawde z mojego życa ;/ ....? RAczej nie....

no jestem ciekawy jak dlugo palisz-.-
no chyba ze jestes gruby(BEZ OBRAZY!) to wtedy potrzebujesz wiecej thc zeby dojsc do psychozy.....
stary 04-06-2005, 22:05   #89
PitBull
Użytkownik Forum

PitBull's Avatar

Smutny ,...,

Pale około 3 lat i jestem gruby nieobrazam sie lubie to ze jestem gruby !
Ale nigdy niesłyszłąem o żadnej psychożie być moze mnie przed tym uchronich mi wystarczy słowo! Ale pokaz mi gdzie jest to napisane!?
stary 04-06-2005, 22:05   #90
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Buahahaaaaa o szok!
Ty jestewś przewrażliwiony śmiertelna dawka marihuany to 2 kilogramy co kosztuje hurtowo 50 tyśięcy złotych... a po wypaleniu samemu 5 gramów to jusz taka faze ze szok! Wszystko jest śmieszne i gardło tak piecze jak przez fifke ze wiecje niezmabasz a 2kg to 2tysiąge gram o człowieniu!!!
A marihuana nudzi sie tylko narkomanom a ci kurzy pozostajo przy swoim albo po prosatu jak trzeba to zucają są narmalni!
Ja w te wakacje jeszcze więcej bede palił i pod koniec żuce bo przec to prawie niezdalem ;/....ehh..."albo rybki albo pipki" wybrałem palenie to niemogłem sie nigd skupic na nauce bo albo była śmieszna albo (jak miałęm zły chumor to jest taka przymulająco bezczynna faza) nic nierobiłem ....
PS Człowieniu z tym ze marie przedawkołą to wałka wkręcasz tym co sie nieznajo ale ja uswiadamiam wszystkich to bagno ale nieuzależnia!!!
5 gramów bierzesz na raz? Regularnie? Głupiś, do zobaczenia w piekle.
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 22:09   #91
morwi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Pale około 3 lat i jestem gruby nieobrazam sie lubie to ze jestem gruby !
Ale nigdy niesłyszłąem o żadnej psychożie być moze mnie przed tym uchronich mi wystarczy słowo! Ale pokaz mi gdzie jest to napisane!?

chodzi ci gdzie jest napisane o psychozie? poszukaj na google.pl. a ja to wiem od pewnego kolesia-bylego narkomana ktory obecnie pracuje w osrodku dla narkomanow w krakowie(byly u mnie w szkole nie dawno zajecia z nim, i opowiadal o tym wszystkim....)
stary 04-06-2005, 22:11   #92
PitBull
Użytkownik Forum

PitBull's Avatar

Strzałka Nieeee

Niebiore 5g na raz na raz to pale 2 fifki czasmi 1 jak jest susza albo chajsiku niema ... Ale na urdziny dozuje se 5g bo niedość ze koniec szkoły to muj dzień ;]!!! Jak tak uwżasz to do zobaczenia !!!
stary 04-06-2005, 22:13   #93
PitBull
Użytkownik Forum

PitBull's Avatar

Domyślny Ej...!

Moi kumple palo po 7 lat są chudzi i niemajo żadnych psychoz... ? Więc ocb ? MOze op prostu ty poszukaj i powiedz!
stary 04-06-2005, 22:17   #94
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Niebiore 5g na raz na raz to pale 2 fifki czasmi 1 jak jest susza albo chajsiku niema ... Ale na urdziny dozuje se 5g bo niedość ze koniec szkoły to muj dzień ;]!!! Jak tak uwżasz to do zobaczenia !!!
Poprostu wiem co to umiar i wiem co to proporcja. Szczerze? Wątpie byś palił 3 lata, bo po takich dawkach szybko się nudzi, i sięga sie po coś z większym kopem. Pozatym za bardzo się podniecasz tym że palisz - słuchaj, imponuj sobie starym, bo tutaj znajdziesz tylko politowanie. C'ya in Hell \m/
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 22:17   #95
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę...
Typowa gadka ćpuna - nie uzaleznie sie, bo mam silna wole. A ja ci na to - odstaw trawke na pol roku. Jak wytrzymasz jestes wolnym czlowiekiem jak nie - cpunem;]

A powaga: samosieja faktycznie uzaleznia w taki samym stopniu jak fajki. Jednak ta kupowana od 'dealerow' jest mocniejsza... i z tym jest gorzej niestety...

NIe zmienia to faktu, ze ludzie jarajacy czesto technicznie rzecz biorac sa CPUNAMI

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 22:18   #96
morwi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Moi kumple palo po 7 lat są chudzi i niemajo żadnych psychoz... ? Więc ocb ? MOze op prostu ty poszukaj i powiedz!

nie musze bo wszystko dokladnie ten koles opowiedzial-.- no chyba ze wy to jakos ****a nie wiem jak palicie dym do ryja i trzymacie i puszczacie?
stary 04-06-2005, 22:20   #97
morwi
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Poprostu wiem co to umiar i wiem co to proporcja. Szczerze? Wątpie byś palił 3 lata, bo po takich dawkach szybko się nudzi, i sięga sie po coś z większym kopem. Pozatym za bardzo się podniecasz tym że palisz - słuchaj, imponuj sobie starym, bo tutaj znajdziesz tylko politowanie. C'ya in Hell \m/

no mozliwe ze by mu sie nie znudzilo. jak wyzej pisalem o tym kolesiu to mowil on tez o cpunie co jaral przez 11lat tylko trawke i po 11 latach dostal tak silnej psychozy ze sie pociol;/
stary 04-06-2005, 22:22   #98
she_devil
Użytkownik Forum

she_devil's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.

Domyślny

No więc ja jestem przeciwna wszystkiemu typu alkohol, papierosy, narkotyki z jednym małym cholernym wyjątkiem. Dla mnie se możecie palic ile wlezie, o ile macie w tym jakiś cel inny niż "mieć fazę", "dla szpanu".
@ktos kto powiedział, że sie przyjęło, że imprez bez alkoholu nie ma/nie można sie bawić bez alkoholu

Dupa, nie prawda. Impreza bez alkoholu może być, zabawa również może być przednia i do cholery nie trzeba się tak szczycić, że się pije.

@założyciel tematu

Ja się upiję zażygam sie jak świnia i też założę kolejny debilby temat, kay?
she_devil jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-06-2005, 22:49   #99
Bzik
Użytkownik Forum

Bzik's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
Bzik ma numer GG 4342438 Bzik ma login Tlenu bzik00@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Imprezowy Chłoptaś
w Holandi jest w aptekach.
Holandii w to nie mieszaj tam jest legalna trawka
stary 04-06-2005, 22:54   #100
PitBull
Użytkownik Forum

PitBull's Avatar

Domyślny

Heh.. Jak sie pali to sie robi przerwy zeby sie nieznudziło panowie bądzmy poważni ! CO jakiś czas przerw i sie nienudzi po prostu .... Ja przerwy umiem robić i to bardzo długie... Więc nieuważam że jestem ćpunem....

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania