|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
o boze myslalem ze spadne z krzesla jak to przeczytalem! THC subst. zawarta w marihuanie uzaleznia, i odklada sie w organizmie czlowieka(czyli im czesciej palisz tym mniej za kazdym razem musisz wyjarac zeby sie "najarac"). btw. nie ma smiertelnej dawki bo jej nie mozna przedawkowac! gdy dojdziesz do pewnego momentu(dla kazdego inny...) dostajesz psychozy....
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD
|
![]() Cytuj:
Gówno Prawda. Kumple na gorkach znalezli Samosieje i zaczeli to jarac, w Holandi jest w aptekach. Proponuje Zeby Alkohol mogl pic kazdy kto chce ![]() DZOLK Wedlug mnie pic powinnysmy tyle zeby sie nie upic i nie spowodowac czegos (np.Wypadek Samochodowy) Tysiace Reklam jest nie siegaj po alkohol, kto sie do tego stosuje nikt, Jesli wmowicie tym dzieciom zeby wygladac na doroslych nie musicie siegac na flache, tylko dobrze sie zachowywac jak na doroslego przystalo,
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Topic:
Tfuuuu, no comment. Nie widze nic zlego w wypiciu raz na jakis czas (impreza/sylwester/urodziny), ale chodzi mi o wypicie MALEJ ilosci.. nie o nawalenie sie. Nie odpowiem na pytania, bo nie mam doswiadczenia, a poza tym i tak nie przyda Ci sie to. @PitBull: Roooootfl, ale z Ciebie nafazowany ziooooom.. a tak na powaznie, to robisz sobie niezle jaja, albo naprawde jestes nafazowany. Jesli to drugie: no to milej zabawy, ale zebys kiedys sie przypadkiem nie "przejechal". |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Zwolennicy prohibicji alkoholowej małolatów - podsumujmy nasze poczynania:
- udowodniliśmy, że nie powinno się pić jako niepełnoletnia osoba - wkurzyliśmy tak autora tematu, że zaczął przeklinać Mission Accomplished. @PitBull: Joł ziom! Chcesz mi wmówić, że ćpasz? Założę się, że nie potrafiłbyś zdobyć prochy, a co dopiero je użyć. Posługiwanie się słowami typowymi dla śmierdzących ćpunów typu fifka nie czyni cię "kul". Lepiej weź się za książki, nie za zawijasy. I jeszcze jedna riposta do Heli: Skoro masz nas w zwieraczu, to czemu w ogóle się nami przejmujesz? Ba, po co komu ten temat?
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Cytuj:
Prochy zależy jakie niema sie dojścia do wszystkiego nigdy! Ale do czegoś tam jest..... @up,up,up Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę... Thc wiem ze jest to sub. psychoaktywna i uzależniająca ale ja pale długo i nieczuje sie zależniony jak niekcem to niapele jak niemam fkloty niepale i nieczuje jakiegoś głodu narkotycznego czy czegoś w podobie papierosów nienawidze! @up. Ja niepsluguje sie słowami typu "fifka" ja sie posługuje fifkami. Dla ciebie bendzie to szpan z mojej strony, napewno. Ale ja wysławiam tylko włąsne zdanie na dany temat.... Czy myślisz ze jakbym pofdal jakies dokładnijsze dane to bym mówił jakąś prawde z mojego życa ;/ ....? RAczej nie....
Liczba postów : 3 litry Ostatnio edytowany przez PitBull - 04-06-2005 o 21:48. Powód: Musiałem coś dopisac.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry
![]() |
![]() To niepij chaharze jeden nie będziesz miał żadnych problemów
![]()
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
no jestem ciekawy jak dlugo palisz-.- no chyba ze jestes gruby(BEZ OBRAZY!) to wtedy potrzebujesz wiecej thc zeby dojsc do psychozy.....
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pale około 3 lat i jestem gruby nieobrazam sie lubie to ze jestem gruby
![]() Ale nigdy niesłyszłąem o żadnej psychożie być moze mnie przed tym uchronich mi wystarczy słowo! Ale pokaz mi gdzie jest to napisane!? ![]()
![]() |
#90 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
chodzi ci gdzie jest napisane o psychozie? poszukaj na google.pl. a ja to wiem od pewnego kolesia-bylego narkomana ktory obecnie pracuje w osrodku dla narkomanow w krakowie(byly u mnie w szkole nie dawno zajecia z nim, i opowiadal o tym wszystkim....)
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niebiore 5g na raz na raz to pale 2 fifki czasmi 1 jak jest susza albo chajsiku niema ... Ale na urdziny dozuje se 5g bo niedość ze koniec szkoły to muj dzień ;]!!! Jak tak uwżasz to do zobaczenia
![]()
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moi kumple palo po 7 lat są chudzi i niemajo żadnych psychoz... ? Więc ocb ? MOze op prostu ty poszukaj i powiedz!
![]() |
#94 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
A powaga: samosieja faktycznie uzaleznia w taki samym stopniu jak fajki. Jednak ta kupowana od 'dealerow' jest mocniejsza... i z tym jest gorzej niestety... NIe zmienia to faktu, ze ludzie jarajacy czesto technicznie rzecz biorac sa CPUNAMI
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
nie musze bo wszystko dokladnie ten koles opowiedzial-.- no chyba ze wy to jakos ****a nie wiem jak palicie dym do ryja i trzymacie i puszczacie?
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
no mozliwe ze by mu sie nie znudzilo. jak wyzej pisalem o tym kolesiu to mowil on tez o cpunie co jaral przez 11lat tylko trawke i po 11 latach dostal tak silnej psychozy ze sie pociol;/
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() No więc ja jestem przeciwna wszystkiemu typu alkohol, papierosy, narkotyki z jednym małym cholernym wyjątkiem. Dla mnie se możecie palic ile wlezie, o ile macie w tym jakiś cel inny niż "mieć fazę", "dla szpanu".
@ktos kto powiedział, że sie przyjęło, że imprez bez alkoholu nie ma/nie można sie bawić bez alkoholu Dupa, nie prawda. Impreza bez alkoholu może być, zabawa również może być przednia i do cholery nie trzeba się tak szczycić, że się pije. @założyciel tematu Ja się upiję zażygam sie jak świnia i też założę kolejny debilby temat, kay? |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: ZaWsZe TaM gDzIe JaGa GrA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Blendy Ortograwidzne
Profesja: Knight
Gildia: Mistżowie Ortograwfi
Świat: Rzubrownia
Poziom: 666
Skille: 10000/1
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh.. Jak sie pali to sie robi przerwy zeby sie nieznudziło panowie bądzmy poważni ! CO jakiś czas przerw i sie nienudzi po prostu .... Ja przerwy umiem robić i to bardzo długie... Więc nieuważam że jestem ćpunem....