|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Dębica/Thais
Stan: Niegrający
Świat: Tenebra
![]() |
![]() Wreszcie Cipsoft interesuje się FACCami
![]() jak czytałem wypowiedzi innych to mi się żygac chciało "aaa zajete expowiska" itp. Pacci pojda na nowe servy i nowe tereny a facci moga miec te faccowe expiska ![]() poza tym jak macie lagi to se powylaczajcie wszytko zostawcie tylko antywira i firewalla ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo
![]() |
![]() No doklanie bez pacc to zycie jest jak papier toaletowy - szare, dlugie i sami wiecie do czego. Ja teraz bez pacc nie moglbym grac nie wiem jak mozna sie meczyc na cyklopach kolo thais OMG ! ze ja tam tyle czasu spedzilem zanim kupilem pacc ;///
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Lublin
|
![]() Ungoliath ma rację! Przez pierwszy tydzień upadate ludzie z facc będą mieli wolniutkie expowiska. Po tygodniu 50% paccy zorientuje się, że dżungla jest tak zawalona, że sie 1 punkt exp/h zdobywa. Wtedy wrócą na tereny facc (POH i kopalnie głównie) i będzie płacz
![]() Edit: Fajna godzina wysłania postu ![]() Ostatnio edytowany przez Rideh - 22-06-2005 o 13:15. |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Ja nieodczuwam laggów nawet ladniej mi chodzi. I więcej miejsca 0 kolejek choć dlamnie to żadna różnica bo mam pacca ale dal kolegów jest...
![]() Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 22-06-2005 o 13:26. |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Stan: Tutor
|
![]() Mi to sie podoba , kolejka nie zniknie ale moze byc mniejsza , lagi ta zawsze mam tylko przez mojego neta a nie przez to ze iles tam osub jest na servie.Pacc maja nowe tereny wiec niech nieryja bani !!!! Facc tez czlowiek , tyle ze facc .
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
A nowe servy muszą być!! |
|
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() A mi sie to nie podoba.Przeciez tych nowych 5 graczy bedzie gdzies expic.
Na pczatku raczej nie odczuje sie zmiany ale jak paccom znudzi sie dzungla to wroca na stare dobre sprawdzone expowiska.Na starszych swiatach(typu Harmonia) okolo 18 wszystke respy dragow czy gs'ow sa zajete, a przeciez tych 50 graczy bedzie chcia,o gdzies poojsc. Wedlug mnie to jest kolejny przyklad "udupiania" gry faccom. |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rocco Druid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 14
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
|
![]() taa..
najlepiej jak by zrobili gre calkowicie za darmo albo platna dla wszystkich i wtedy szanse bylyby rowne... ![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Mysle, ze nie bedzie wiekszych lagow, cipsoft nie zrobilby wiekszego limitu wiedzac ze beda wieksze lagi, serwery beda pracowac pewnie dalej tak samo, jakby cipowie mieli sobie zwiekszyc liczbe graczy o 50 na serv kosztem lagow to napewno by tego nie robili
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() Uwazam ze to jest pomysl do du** wieksze lagi, mniej miejsca na expa a dzungla nic nie da na samym poczatku bo nikt jej tak szybko nie pozna wiec zwykle miejsca na expa benda i tak zajete ,bynajmniej ja tak sadze. :( A co do servów to jest troche zjechane. Na serva czekam juz 2 tygonie a teraz moze sie okazac ze stracilem 2 tygodnie pacc. A na dodatken na Xantere nie mam co wracac bo pomagalem zabic KD i klapa. :(
X( X( X( X( X( |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() LAGI! NOWE SERVERY! PACE FACE! UPDATE! INNE HU*STWA!
Ludzie... Zastanówcie sie wy... @topic Co do tej 900... Mogli by zrobić jakąś wyspe/teren dla faców gdzie mogli by expic 10-60 lvl nie musiałybybyć tam jakieś bajery... wysepka, jakies kanaly na krzyz i wypelnione od ratów po dl XD Dobra wiadomosc bo mozna sie latwiej wbic :/ zła ze respy mogą byc zajęte ale nie sądze bo polowa to uhmakerzy 5-10 ludzi na rooku reszta low-lvl więc nie sądze zeby najlepsze respy byly tak zawalone bo lepsi gracze mają paca i expią w ankh na scarabach lub będą zwiedzac te no.... jungle XD Co do lagów.... Owszem... gram od tibi 7.21 i problemy zaczeły się z updatem 7.4 ale i tak są niebywale rzadko... mam bardzo sprawne łacze choc moze nie za szybkie (200/100) i moge sciągac kilka rzeczy na raz i nie mam lagów... kwestia dostawcy internetu... i/lub kompa... i tak tiba według mnie to gra w której jest najmniej lagów i kicków... grałem w wiele gier ... Ragnarok (oficjalne/i prywatne) MU i wiele innych i tibia najmniej sprawia problemów technicznych Ostatnio edytowany przez Taliboy - 22-06-2005 o 14:24. |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Facc=Git Idea
Pacc=Bad Idea I tylko tyle ![]()
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#95 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Glupcy, nie dosc, ze teraz jest malo miejsca to te dodatkowe 50 osob oznaczaja tragedie. Juz teraz ciezko jest wejsc do depo :< . Imho nowe miasto wiekszej zmiany nie wprowadzi.
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Może poprostu CipSoft zacząłby się intersować graczami którzy nie mają płatego konta. Napewno zrobienie kilku nowych miast i expowisk wystarczająco rozluźniło by stare miasta i tereny do expienia.
Wiadomo, że jest to wiele pracy, ale przecież w pół roku między aktualizacjamy mozna to zrobic. Oni chyba nie robią nic takiego przez co nie mogliby zająć się powiększeniem świata dla użytkowników darmowych kont. Im też się coś należy. Fakt, że użytkownikom który zapłacli, należą się nowe tereny, przedmioty i inne pierdoły, bo on daje za to kase i wymaga. Ale nie należy zapominać o FACCach. Może kiedys, jak zabraknie CipSoftom pomysłów na rozbudowanie PACC Area, zajmą sie FACCami. |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() LOL chodzi tutaj o to ze Cipy zrobily tak ze expowiska dla FACC beda bardziej zapelnione i Facce zaczna kupowac PACC.
![]()
#98 |
Guest
|
![]() I po co panikujecie jest nieodstanie sie jedna zaleta i to bardzo dobra to szybsze respy potworow a jak nieumiecie sobie poradzic z nobami co sie paletaja wszedzie i wy***ac ich to macie wala .....
|
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem tlye, o czym wlasciwie byl post to ja nie wiem czy wy????
KONIEC PRZEKAZU.........
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() asdasdasddffffffffffff
Ostatnio edytowany przez mih-u - 05-05-2009 o 00:37. |
![]() |