Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-07-2005, 19:30   #81
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: ToRuŃ

TyMoN Of secura ma numer GG 3312132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elbero
Yeah duel plx :> Tymon nie wałcz z tymi rozmowami bo i tak sie nie uda teraz nie mam za bardzoc czasu ale filmik dodam...na filmiku poszedłem na innym accu z paccem na 7 lvl :> była akcja że Tymona prawie 1 drag zabił :d a co z nim by 5 zrobiło? tymon do mamusi

Widac ze Zamista Stara Cyca do stary Ci dawal Hmm Sam sie domysl ...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-07-2005, 20:08   #82
Koki Secura
Użytkownik Forum

Koki Secura's Avatar

Data dołączenia: 02 07 2005
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 62
Skille: 88/75
Poziom mag.: 17
Domyślny

@Tymon.
Jak sie urodziłeś to stara Cie przez 2 miechy kijem popychała bo nie wiedziała co Ty jetseś.. a przez kolejne 2 miesiące karmiła kijem do hokeja bo i tak sie bała podejść.. a gdy już miałeś te 3 latka to obwiązywałe Cie kiałbasą żeby sie z tobą psy bawiły.. mister wiesio.
@Botter.
Ja ten opis mam od premiery piosenki i moge sie Cie zapewnić że nie mołem go ściągnąc od Ciebie.. ponieważ nawet Cie nie znam Więć wiesz.. nie ylko Ty słuchasz takiej muzyki i moge stawić głowe że to ja pierwszy miałem taki opis
Koki Secura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2005, 20:31   #83
Mutares
Użytkownik Forum

Mutares's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004

Imię: Ethnes
Profesja: Elite Knight
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
Domyślny

Lol z tego co zauwazylem to ten Tymon dostal bana za chara o falszywym nicku sugerujacym pozycje w cip sofcie Gm,counsellor etc.

Pewnie przewalal newbiech na passy. LoL to sie nazywa nOObostwo,
Mutares jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2005, 20:32   #84
Zoonin
Użytkownik forum

Domyślny

Wszyscy ktorzy krtykowali ten film negatywnie - JESTES NA MAXA PORĄBANI!!! sami nie macie odwagi pojsc na cos mocniejszego tylko siedzicie caly czas na bugach pod Carlin chociaż też nie do końca bo tam 10 lvle pekują.. nie wiem o co chodzi wam... Wez se taki Tymoteusz czy jak cie tam wolaja zrob 25 lv i idz na DL'e sprobuj bloknac albo shootowac latwo to powiedziec prawda? a jak sie staje na miejscu to juz gorzej... a najbardziej podobal mi sie ten txt " na takim lvlu nei ma co blokowac dl'ow" hahahah mocny jesteś jakby tam poszedl 10 sorc i zasolowal dla tez bys tak powiedzial? ech powtarzalem to powtarzam i bede powtarzac ta gra jest pelna noobkow... no nie tymek? 0.0

EDIT :
a tak btw.. jakby nie "TyMek of Secura" to ten temat mialby 3-4 strony a nie 9....omg edit post plx bo kurcze zasmiecasz forum....

Ostatnio edytowany przez Zoonin - 02-07-2005 o 20:46.
Zoonin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2005, 21:40   #85
Master Knight de'Vere
Użytkownik Forum

Master Knight de'Vere's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Gildia: High Guard
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BOtter
Założe się żeby Master~ dostał jakiegoś 120 lvl sorca lub coś innego to bym go za***ał swoim Knightem
Krotka piła by była

LoL jak taki mądry jesteś to daj mi jakiś OTS i zobaczymy czy byś mnie zabił tak łatwo i nie musiałbym mieć żadnego sorca na ~120 lvlu tylko wystarczył by mi pall ~40 lvl żeby cie na 100 różnych sposobów...

@Elbero
Daj mi ip do jakiegoś OTSa i zobaczymy czy wolno sie UHam

@Mutares
On nie dostał bana za podszywanie sie za GMa tylko za to że ma podobny nick a to już jest tylko zbieg okoliczności bo kumple mówią na niego Tymon to zrobił taką postac i dziwne jest tez to że akurat dostał bana na 69 lvlu, a nie odrazu skapneli sie ludzie...

"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live. "

Ostatnio edytowany przez Master Knight de'Vere - 02-07-2005 o 21:54.
Master Knight de'Vere jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2005, 23:22   #86
Towarzysz Chmielu
Użytkownik forum

Towarzysz Chmielu's Avatar

Domyślny x(

Wiecie typowy n00b hunt... i jeszcze ten tekst to tam jest Dragon Lord ? nie no beke mialem ze az z krzesla spadlem Po prostu CZESKI FILM i tyle I ta stara zje***a SECURA
Towarzysz Chmielu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-07-2005, 23:25   #87
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Domyślny

[quote=Koki Secura]@Tymon.
Jak sie urodziłeś to stara Cie przez 2 miechy kijem popychała bo nie wiedziała co Ty jetseś.. a przez kolejne 2 miesiące karmiła kijem do hokeja bo i tak sie bała podejść.. a gdy już miałeś te 3 latka to obwiązywałe Cie kiałbasą żeby sie z tobą psy bawiły.. mister wiesio.
Oh Koki Nie opowiadaj mi swojej Histori z Dziecinstwa Plx Poor Koki
stary 02-07-2005, 23:29   #88
TyMoN Of secura
Użytkownik Forum

TyMoN Of secura's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mutares
Lol z tego co zauwazylem to ten Tymon dostal bana za chara o falszywym nicku sugerujacym pozycje w cip sofcie Gm,counsellor etc.

Pewnie przewalal newbiech na passy. LoL to sie nazywa nOObostwo,

nOObostwem jestes ty bo nic na ten temat nie wiesz a *******isz głupoty -.-
Wiec jak Nie umiesz Angielskiego Plx Stfu lmao
stary 03-07-2005, 02:20   #89
F0CUS
Guest

Żarówka Omg :|

Z Przykroscia Stwierdzam ze jest to najbardziej nubskifilm jaki widzilem w zyciu :/
SZacuje ze krecacy film ma jakies 12 lat...
  Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2005, 07:15   #90
Gesior
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
Domyślny

Widzac wasze PvP nie dziwie sie ze na non-pvp gracie.
Fajnie jest sie wybrac na cos duzego, a nie roty bic (tak, tak... nie jak reszta cykorow o sprzet i lvl sie bojacych bez przerwy - ja na hero na 21 lvl bylem ^^), ale jak wam czterem jeden 98 knight loot z draga owalał.. sorry, ale to bylo zalosne. Chyba sami siebie byscie UHem nie trafli bez postoju na 2 sekundy. Wiem ze wiele osob z non-pvp ma swietne pvp, ale to akurat nie wy.

No wiec na hunty, a nie forum czytac.
stary 03-07-2005, 10:02   #91
BOtter
Użytkownik Forum

BOtter's Avatar

Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Knight de'Vere
LoL jak taki mądry jesteś to daj mi jakiś OTS i zobaczymy czy byś mnie zabił tak łatwo i nie musiałbym mieć żadnego sorca na ~120 lvlu tylko wystarczył by mi pall ~40 lvl żeby cie na 100 różnych sposobów...

@Elbero
Daj mi ip do jakiegoś OTSa i zobaczymy czy wolno sie UHam

@Mutares
On nie dostał bana za podszywanie sie za GMa tylko za to że ma podobny nick a to już jest tylko zbieg okoliczności bo kumple mówią na niego Tymon to zrobił taką postac i dziwne jest tez to że akurat dostał bana na 69 lvlu, a nie odrazu skapneli sie ludzie...
Przemyśl to...
Na ots była by z Ciebie jeszcze krótsza piłka....chodziło o prawdziwą Tibie tam gdzie jest exhaused czego nie ma na tescie...pewnie być sie cieszyl jak bys mnie pojechal na tescie (z macro)
j****e Misie Bimbrownisie Okradly mnie z:bohy,crown helmet,beholder shield,plate legi golden backpack niewierzcie im na chrzcie jak zrobicie 2 zadania to was wezma do podziemi bez eq i spuszcza na was potwory ja dedlem i wzieli mi wszystko niewierzcie tym pedalom
pozdrowienia
BOtter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2005, 10:19   #92
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005

Gildia: Sanatio
Poziom: 41
Elbero ma numer GG 3923270
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Towarzysz Chmielu
Wiecie typowy n00b hunt... i jeszcze ten tekst to tam jest Dragon Lord ? nie no beke mialem ze az z krzesla spadlem Po prostu CZESKI FILM i tyle I ta stara zje***a SECURA
Towarzysz Chmielu po twoim nicku moge wnioskować że ty 10 nie skączyłeś...Jeśli chodzi ci o to że Pączek zapytał czy Tam jest Dl , zapytał ponieważ nie wiedział...był tam 1 raz...ale skoro ty jestes taki za***isty to może pokażesz nam jak ty poszedłeś z 30lvl+ knightem i Ekipą shooterów około 20lvl?No wkońcu w tibie grasz świetnie to chętnie skorzystamy z twoich technik...
Elbero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2005, 11:36   #93
Master Knight de'Vere
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BOtter
Przemyśl to...
Na ots była by z Ciebie jeszcze krótsza piłka....chodziło o prawdziwą Tibie tam gdzie jest exhaused czego nie ma na tescie...pewnie być sie cieszyl jak bys mnie pojechal na tescie (z macro)

LoL na OTSach też jest exthausted... Widać że na nich nie grasz albo grasz na takich gdzie wyłączyli całkowicie exthausted i można na macro jechać... Ja nie używam macro, nawet nie wiem skąd można macro do OTSa ściągnąć!

"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside us while we live. "

stary 03-07-2005, 12:19   #94
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

LOL

Czym sie różni macro do ots-a a czym do zwykłej tibi ??:| Jagbyś grywał na otsach to wiedziałbyś że powstał 7,4 a macro do 7,4 to widziałem w h.. i troche
stary 03-07-2005, 12:53   #95
Master Knight de'Vere
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Elbero
Czym sie różni macro do ots-a a czym do zwykłej tibi ??:| Jagbyś grywał na otsach to wiedziałbyś że powstał 7,4 a macro do 7,4 to widziałem w h.. i troche

Wiem że są OTSy na Tibie 7.4 ale ja na takich nie gram i ni eużywam macro ani do tego ani do drugiego więc sie nie znam na macrach...A poza tym mi bardziej sie podobają OTSy do Tibii 7.1!

stary 03-07-2005, 14:42   #96
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

Domyślny

Survival by Hunter version? mówi ci to coś jeden z lepszych otsów wg mnie najlepszy pod tibia7,1 jak wróce z wakacji możemy sie zmierzyć
stary 03-07-2005, 17:23   #97
hide
Użytkownik Forum

hide's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
Domyślny

@ TyMoN of Secura [a właściwie już nie [namelock >:)]]

Odnosze dziwne wrażenie, że nie zrozumiałeś idei i celu Postman Questa...
Ten quest nie pozwala ci na pisanie podwójnych i potrójnych postów na forum Tibia.pl ale na zakup tańszych parceli w Tibii ^^.

@ Bliżej tematu..
Albo mieliście lagi albo wasze non-PvP skille to 'żałość' [ <-- wiem że to nie jest poprawne] może mieliście lepsze rzeczy do roboty niż lootowanie ale wylądało to słabo...

Mieliście pewne problemy przez Manieczki [-.-], ale zabawa na DLach musiała być niezła, szkoda że ja na takim lvlu nie miałem z kim iść :'(

hide jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2005, 17:38   #98
Towarzysz Chmielu
Użytkownik forum

Towarzysz Chmielu's Avatar

Domyślny

Do Elbero:
Otuz tak sie sklada ze mam 33 lvl... Nawet nie sprawdzisz a gadasz... Z reguly wiem ze wyprawy na dle na lvlach typu 30 NIE ZWRACAJA SIE I SA CZASEM BEZNADZIEJNE W SKUTKACH ( ded itp...) Aha i na dle nawet z blokerem jeszcze nie chodze bo nie zwracaja sie koszty UH nie mowiac o jakims zysku...
EDIT: A ty tak sie nie madrz bo sam masz 12 lvl najt ( patrzylem nick Elber Kalinowa)

Ostatnio edytowany przez Towarzysz Chmielu - 03-07-2005 o 17:40.
Towarzysz Chmielu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-07-2005, 17:41   #99
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

Król

Hide troche nie zczaiłem pierwszych dwóch wypowiedzi a 3 jest ok myślisz podobnie jak my , chcieliśmy low lvlowatą ekipą zabić dl-a a że dużo ludzi nie wieżyło że bloker (mufi kalinowa) nie zbloczy dl-a pojawiły się zakłady u niego w gildi Co dla nas i dla niego było większą motywacją
stary 03-07-2005, 17:45   #100
Elbero
Użytkownik Forum

Elbero's Avatar

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Towarzysz Chmielu
Do Elbero:
Otuz tak sie sklada ze mam 33 lvl... Nawet nie sprawdzisz a gadasz... Z reguly wiem ze wyprawy na dle na lvlach typu 30 NIE ZWRACAJA SIE I SA CZASEM BEZNADZIEJNE W SKUTKACH ( ded itp...) Aha i na dle nawet z blokerem jeszcze nie chodze bo nie zwracaja sie koszty UH nie mowiac o jakims zysku...
EDIT: A ty tak sie nie madrz bo sam masz 12 lvl najt ( patrzylem nick Elber Kalinowa)
Zgrywasz idote czy nim jesteś?Czytałeś wszystkie posty i czytałeś to co leciało na tibi ? Ja poszedłem tam żeby móc sie pochwalić że ubiłem Dl-a w Teamie low lvl , w filmiku widać jaką postacią gram...mój avatar jest ze starej postaci...nie chce mi sie go zmieniać ponieważ jest fajny btw. bloker dostał 60k+ cos takiego od gildi (zakład był czy bloknie czy nie bloknie ) więc nie pierdól że nam sie nie opłacała ta wycieczka xDmój char to Elberos Lideros Kalinowa , jeśli komentujesz film obejrz go najpierw plx

Ostatnio edytowany przez Elbero - 03-07-2005 o 17:48.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania