![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
ehh... thais to miasto w zasadzie fajne trolle, cycki , roty, mino guardy, DTD quest( czy to byl quest spoling?!) a wiesz ze w carlin od czasu do czasu sobie przychodze z 2 fire elementalami i se wyrzez n00bow robie ![]() venore lubie duzo trolli, swamp trolli,snakow,orkow, cala masa slabszych stworkow ale tez cala masa GS'ow ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Kazz!!! NIe podoba mi sie to ze dlugo sie wychodzi a jak sie chce szybcie to przewarznie trzeba wybić dwarfy guardy...
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: ujscie
Imię: Carbon Dreck
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
![]() |
![]() najbardziej nie lubie CARLIN duzo PK i n00buf
ale zawsze jak robie nowego hara to musze tam zaczynac ![]() I zawsze musze tam hodzic po czary ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Venore
Najbardziej nielubie Venore.Można kupić wszystko ale...niema gdzie expić! bida :/ a po bagnach błądziłem dziesiątkami minut i nic nie znajdywałem prucz pojedynczych snake'uw ![]() Carlin no bardzo dużo miejsc do expienia,ale jak koledzy muwią same pk ![]() ![]() ![]() Thais Wiem że o tym nie mowa w temacie,ale najbardziej lubie Thais...Jets gdzie expić,niema dużo pk(ale są) ale jest bardzo silna gildia kturej sie boje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zdecydowanie carlin ze względu na ludzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() CARLIN SMIERDZI
![]()
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2004
|
![]() Ja lubie Carlin a nie lubie venore.....
Jestem przyzwyczjony do carlin bo tam pierwszy raz wyszedlem na maina ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
![]() |
![]() Thais because too many luring
![]() |
#90 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2004
|
![]() hmmm... moim zdaniem ujofe jest Thais... (przynajmniej na Galanie, Forterze, Dolerze,) strasznie buzo n00bof i red sqli... i non tobez ktos z white sqlem lata... przeprowadzilem sie z tamtad do kazo... ale kazo tez beznadzieja (obecnie miszkam w Venore)... a AB..?? dla newbie... nic ciekawego...wiocha zabita dechami, (w doslownym slowa znaczeniu).. moim zdaniem najlepsze miasta to Venore, Carlin i Edron...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
A ja będę bronił Carlinu. Gram na Antice i nie narzekam. Jasne, że widać sporo red skulli w mieście ale to przecież nie znaczy, że wszyscy czyhają tylko żeby kogoś ubić. Jasne, zdarzają się czasem wałki typu gfb pod depo ale raczej tylko dla śmiechu ![]() ![]() ![]() Udanego polowwania życzę. ___________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Carlin to najgorsze miasto. Tylko "fri itans blz" i "U re huntad" ale też "br?, Hablas Espanol?. Brzydkie jak cholera, pełno smieci, debilni npce. Tylko do foldy blisko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Dla mnie najgorsze miasto to Ab. Taka mała wioska. Jakoś jak tam byłem to sie dziwnie czulem. Nie wiem czego wy chcecie od Carlin. Jak tam byłem to widziłem tylko 1 pk. Pozatym jak dla mnie soro tam expowisk. (Ale mimo wszystko Thais rządzi!!!)
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() wg mnie Venore, ponieważ leży na bagnach i "cuchnie"
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Wolsztyn
![]() |
![]() Ja tam lubię Carlin. Może jest tam dużo PK ale jest też dużo ludzi którzy pomagają początkującym graczom. A co do najgorszego miasta to wybrałbym Kazordoon. Niby miasto a wygląda jak jakaś wielka kopalnia. AB'Dendriel też jest jakieś dziwne. Depo wygląda jak busz, sklepy i domki "wiszą" na drzewach, no ale niektórym to się podoba. W każdym razie mi nie.
NAJLEPSZE MIATO: CARLIN ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
![]() |
![]() Ja tam najbardziej lubie Thais - duzo cycow do skilowania, blisko do fibuli gdzie mozna ladnie przyexpic. A nie lubie CARLIN !! Duzo noobow, zlodzieii, male i zawsze obstapione dp. Nie pisze, ze PK bo gram na Harmonii, ale jak gralem na Lunarze to w carlin zlapalem 3 dedy w jakeis 40 min -.-
Master Zewcio 45 Knight (koniec pacc i nie ma promo ![]() Harmonia 76/75 15:30 Masia Herzy: szukam gidli mam 23 lewel knight skile 57/55 i dobre eku |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() W Carlin mieszkałem na początku mojej kariery tibiskiej.W Carlin jak sie napcha ludzi to sie nie da wejsc do depo.
A tak po za tym Kazo mi sie najlepiej podoba. Jak co to mozna uciec. I są 2 wejscia do depo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Rumunia
|
![]() Najgorsze miasto to Carlin, duzo pk i mało dobrych miejscówek, jest folda ( ale tam troche duzo pk ) oraz (to nie miasto ale osada) Greenshorn , pk;erzy mowia ze cos sprzedaja i ze maja domek w green, n00bki ida i giną.
JA juz nie, bo człowiek uczy sie na błędach ![]() Thais jak na stolice przystało to moim skromnym zdaniem najlepsze miasto. Ostatnio edytowany przez Osa Rumun - 05-09-2005 o 13:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() Jak dla mnie największy shit to kazo i ab -.- Ja na Carlin nie narzekam, znam na tyle to miasto i okolice, że potrafię uciec przed pk, noobów po prostu ignoruje i mam blisko do guardów, do gsów i smoków w mols, do amazonek, ghost landu i foldy, jak dla mnie nie jest aż tak źle. Nieługo będę miał tez blisko do warlocków ![]() Ostatnio edytowany przez Jerkov Thundersword - 05-09-2005 o 14:25. |
|
![]() |
![]() |