![]() |
#82 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() Lord Dreathan i Telupeje jak jesteście tacy cfani to proponuje solo na OTSie. Zobaczymy kto wygra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Nie moga mnie wyj.ebac bo nie jestem w DT tylko w BW. xDDD Ponownie pokazujesz jakim kiepem jestes.; pppp Cytuj:
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() btw. dodam jeszcze raz, zamknij sie i nie poprawiaj postow kogos innego. Zwroc uwage jakie ty beznadziejne posty piszesz. Ktos cie prosil zebys poprawial? Wyzwiskami nikogo nie przekonasz wiec s-t-f-u.
![]() |
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do walki na Ots to czemu nie, oczywiście bez bota >.< @ FLO Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum czy wam sie to podoba czy nie. P.S Double post, sry
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 27-09-2005 o 19:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum m.in. Ciebie
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Reszty Twoich postów nie chce mi się komentować, nie dajesz żadnych argumentów tylko klniesz ciągle się czytać nawet tego nie chce.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
hehe, no wlasnie dobrze powiedziales inteligencja, mam to traktowac jak grozbe? haha chlopcze nie rozmieszaj mnie, jestem na tym forum dluzej od ciebie i nie mow mi czy mam wychodzic czy nie ok idioto? Gnebic? hahah myslisz ze ktos sie przejmie postami dziecka bez zycia dla ktorego tibia jest above the all? Meczyc, hmm mnie nie zmeczysz moge pisac ciagle byle bys nie zaznal satysfakcji mendo ![]() ![]() Dobrze to powiedziales! Argumenty, jakie ty masz argumenty procz "noobyy, balawny, cioty"? Argumenty dziecka bez zycia tak wygladaja haha gr47z. Wiesz w czym czuje sie lepszy? Ze nie potrafisz znalesc konkretnej odp na moje posty wiec wyzywasz a to oznacza ze jestes cienka piz*a ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() jak dla mnie to topic do zamkniecia bo sie nieprzyjemnie robi... a poza tym co poniektórzy gadają głupoty typu "we jesteście gowniarze bo jesteście w dt! i dt ssie bo w ogóle wygrali a w gg było więcej polaków i dltego dt ssie!" przynajmniej ja większość tych obelg w taki sposób odbieram i czuje że nie jestem jedyny w takim przekonaniu....
Close Plx ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() Cytuj:
are lo q m salga de las pelotas men ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Skoro Althunus ma takie super bajeranckie wyczesane w kosmos pvp to neich nagra filmik ze swoim udzialem jak zabija ot chocby 45 pala labo nawet sorca. Wtedy będziemy mogli pogadać czy znasz sie na rzeczy bo w wojnie JNA vs DT jakos mocno nei zaszczyciles wszystkich swoimi fragami o ile pamietam to miałeś 1 na Halinirze *ale na 100% go nei zsolowales). Wiec czekamy na filmik z toba. Ciao.
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S Słusznie zauważył Igrexou - Temat do zamknięcia gdyż rzeczywiście robi się z tego bezsensowna dyskusja, w której i tak ja i Althunus mamy rację :0
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 27-09-2005 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora/Arcania
|
![]() I jaki z tego morał?
Nie warto tutaj dawać żadnych filmów ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps. o jakiej racji mowisz? bo juz sie zaplatalem ;d w sumie niewazne bo i tak nie masz racji w niczym co powiesz ;d
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @ Komandos Jest w tym ziarno prawdy ![]() Dlaczego wy nie potraficie zrozumieć tego co mówię....ja poprostu uważam, że filmik nie ukazuje nic szczególnego i nie wiem z jakiego powodu większość forumowiczów zachwyca się tym filmem. Ja nadal twierdzę, że film jest bardzo słaby i nie oddaje treści tytułu tematu
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |