Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-09-2005, 18:19   #81
Vendraal
Użytkownik forum

Vendraal's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Domyślny

Filmik jest naprawde lux, oto jak powinno sie walczyc pvp ale jednak czegos mi zabraklo... to cos to sorc h lvl + ue i w efekcie dead bodies everywhere
Vendraal jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-09-2005, 18:29   #82
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2004
Wpisy bloga: 4

Stan: Niegrający
Lord Dreathan ma numer GG 5945841
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FLO
lol ty nas poprawiasz? hahaha w niby jaki sposob? I ty mowisz ze kazdy twierdzi ze dt sa zli, aimbotow uzywali etc etc a sam to stwarasz mowiac, "Czego mam im pogratulowac". To nie gratuluj, nie poprawiaj, nie placz, nie pouczaj wogole mozesz sie nie wypowiadac jesli mozna, nikt plakac nie bedzie. Dla ciebie pvp to tylko umiejetnosc celowania z run? ahahha to dowidzenia panu, mistrzowi w pvp. Sorry ale musze stwierdzic ze nie rozumiem juz sensu twoich postow wiesz? Masz problemy z logicznym rozumowaniem? Jesli nie to odpisz jakos bardziej inteligetniej na mojego poprzedniego posta a nie jedynie "zalosne sa te wasze wypowiedzi" dla mnie to oznacza ze wymiekles i musiales cos napisac, wiec palnoles byle co np: musze poprawiac i komentowac. Ubaw po pachy, musisz? Nic nie musisz mozesz isc na dwor, zycie jest piekne po co sie marnujesz po co poprawiasz? Hahah widzisz nikt tu nie potrzebuje poprawek kogos, dla kogo pvp to jedynie celowanie z run, baba

btw. Nie pisz ze nasze posty sa zalosne - my przynajmniej potrafimy podac argumenty jakies konkretne naszego rozumowania, ty sie ograniczasz do dziecinych komentarzy "Nie powiem gratz" to nie mow i sie zamknij
Co za ***** debil....poprawiam wasze beznadziejne wypowiedzi typu "Tedrus ma za***iste pvp" co o tym świadczy ? Że zabił Korobskure, który praktycznie cały czas biegał góra/dół, albo w linii prostej ? To nawet ślepy by trafił. C*** mnie obchodzi co myślicie o moich postach, dla mnie jesteście tępymi śmiecami, którzy gówno wiedzą o wojnie a najbardziej się rzucają. A ci co grają na Beryli i jadą mnie i Althunusa to takie cioty, że tylko na forum się umieją rzucać a w Tibii to co - boicie się, że padniecie ?? Tacy jesteście mądrzy ? Hę ?

"We are falling - falling to rise"

Ukryty tekst:
[b] Pomogłem? Wkurzyłem? Mam fajny nick? Zostaw po sobie ślad w postaci NOTKI
Lord Dreathan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 18:40   #83
Wuju
Guest

Domyślny

Lord Dreathan i Telupeje jak jesteście tacy cfani to proponuje solo na OTSie. Zobaczymy kto wygra Prawada jest taka że liżecie dupe DT zobaczymy po wojnie Wy***io was na zbity pysk i będziecie musieli płacić Niech all poczytajo ten wywiad http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38171 i zobaczcie jak pan Althunuus czy jak mu tam szybko zmienia zdanie
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 18:59   #84
Telupeje
Użytkownik Forum

Telupeje's Avatar

Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wuju
mam pvp na 0 ponieważ od początku moim servem jest harmonia
Cytuj:
Lord Dreathan i Telupeje jak jesteście tacy cfani to proponuje solo na OTSie.
Wnioskuje z twoich postow, ze wlasnie bota sciagnales. xDDDDDDDDDD OMG co za baran!-,-

Cytuj:
Prawada jest taka że liżecie dupe DT zobaczymy po wojnie Wy***io was na zbity pysk i będziecie musieli płacić
1. Nie lize dupy DT
2. Nie moga mnie wyj.ebac bo nie jestem w DT tylko w BW. xDDD Ponownie pokazujesz jakim kiepem jestes.; pppp

Cytuj:
Niech all poczytajo ten wywiad http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38171 i zobaczcie jak pan Althunuus czy jak mu tam szybko zmienia zdanie
Było juz wiele razy mowione, ze drehu przerobil wywiad, wiec ponownie zlamiles. ; )
stary 27-09-2005, 19:04   #85
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan
Co za ***** debil....poprawiam wasze beznadziejne wypowiedzi typu "Tedrus ma za***iste pvp" co o tym świadczy ? Że zabił Korobskure, który praktycznie cały czas biegał góra/dół, albo w linii prostej ? To nawet ślepy by trafił. C*** mnie obchodzi co myślicie o moich postach, dla mnie jesteście tępymi śmiecami, którzy gówno wiedzą o wojnie a najbardziej się rzucają. A ci co grają na Beryli i jadą mnie i Althunusa to takie cioty, że tylko na forum się umieją rzucać a w Tibii to co - boicie się, że padniecie ?? Tacy jesteście mądrzy ? Hę ?
Sluchaj idioto, kto cie prosi zebys poprawial? Wiec zamknij swoja buzie. A nawet jesli tak pisza ze ma za***iste pvp to co? Zabronisz im tak myslec? Wladca umyslow sie znalazl lol, wyjdz. Ty dla mnie jestes dzieckiem a nie smieciem, nie dojrzalym gowniarzem Co sie tak unosisz? Dziecko sie zdenerwowalo, Widzisz, zabil Korobskure ktory biegal gora/dol a Excail nie potrafil zabic Feca Vito ktory tez biegal gora/dol wiec prosze cie nie pograzaj sie ok? A wiesz czemu ludzie na was "jada"? Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny, a wy odrazu z placzem i z wyzwiskami. Kto tu sie na ciebie rzuca? To forum jest do dyskusji a nie do pokazania kto jest lepszy wiec nie cwaniakuj.

btw. dodam jeszcze raz, zamknij sie i nie poprawiaj postow kogos innego. Zwroc uwage jakie ty beznadziejne posty piszesz. Ktos cie prosil zebys poprawial? Wyzwiskami nikogo nie przekonasz wiec s-t-f-u.

Signed.
Wee Man
FLO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 19:06   #86
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Lord Dreathan i Telupeje jak jesteście tacy cfani to proponuje solo na OTSie. Zobaczymy kto wygra Prawada jest taka że liżecie dupe DT zobaczymy po wojnie Wy***io was na zbity pysk i będziecie musieli płacić Niech all poczytajo ten wywiad http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38171 i zobaczcie jak pan Althunuus czy jak mu tam szybko zmienia zdanie
Tia, wywiad był ostro zmodernizowany xDDDD
A co do walki na Ots to czemu nie, oczywiście bez bota >.<

@ FLO

Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum czy wam sie to podoba czy nie.

P.S
Double post, sry

Ukryty tekst:

Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 27-09-2005 o 19:12.
stary 27-09-2005, 19:11   #87
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Tia, wywiad był ostro zmodernizowany xDDDD
A co do walki na Ots to czemu nie, oczywiście bez bota >.<
@ FLO

Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum m.in. Ciebie

Ukryty tekst:
stary 27-09-2005, 19:14   #88
Tarny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Aby trafić z runy nie trzeba być jakimś super wielkim Pvp'erem, wystrarczy dobre oko i ręka
Skoro tak uważasz, to po co wczesniej zabierasz głos:

Cytuj:
Pffffffff och tak rzeczywiście wspaniały AIMBOT a nie pvp, chyba wam się słowa poj3bały >.<
Przecież, "wystarczy dobre oko i ręka"..

Cytuj:
C*** mnie obchodzi co myślicie o moich postach, dla mnie jesteście tępymi śmiecami
A tutaj pokazałeś poziom, jaki sobą reprezentujesz (a raczej jego brak).
Reszty Twoich postów nie chce mi się komentować, nie dajesz żadnych argumentów tylko klniesz ciągle się czytać nawet tego nie chce..
Tarny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 19:32   #89
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@ FLO

Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum m.in. Ciebie

hehe, no wlasnie dobrze powiedziales inteligencja, mam to traktowac jak grozbe? haha chlopcze nie rozmieszaj mnie, jestem na tym forum dluzej od ciebie i nie mow mi czy mam wychodzic czy nie ok idioto? Gnebic? hahah myslisz ze ktos sie przejmie postami dziecka bez zycia dla ktorego tibia jest above the all? Meczyc, hmm mnie nie zmeczysz moge pisac ciagle byle bys nie zaznal satysfakcji mendo Denerwowac, oo tak raczej smieszyc bo jakos mnie nie zdenerwowales. Jesli masz zamiar wypie*dolic wszystkich balwanow to zacznij od siebie ok? Zrobisz jakis pozytek dla forum

Dobrze to powiedziales! Argumenty, jakie ty masz argumenty procz "noobyy, balawny, cioty"? Argumenty dziecka bez zycia tak wygladaja haha gr47z.
Wiesz w czym czuje sie lepszy? Ze nie potrafisz znalesc konkretnej odp na moje posty wiec wyzywasz a to oznacza ze jestes cienka piz*a Zabiles sie wlasnymi zdaniami np. 'liczy sie inteligencja" haha u made my day newb!

Signed.
Wee Man
stary 27-09-2005, 20:44   #90
Igrexou
Zbanowany

Igrexou's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Igrexou ma numer GG 666
Domyślny

jak dla mnie to topic do zamkniecia bo sie nieprzyjemnie robi... a poza tym co poniektórzy gadają głupoty typu "we jesteście gowniarze bo jesteście w dt! i dt ssie bo w ogóle wygrali a w gg było więcej polaków i dltego dt ssie!" przynajmniej ja większość tych obelg w taki sposób odbieram i czuje że nie jestem jedyny w takim przekonaniu....

Close Plx ;P
Igrexou jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 20:56   #91
Tokk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir-Wojtek Hiberna
No Me Mates Amigo!

are lo q m salga de las pelotas men
Tokk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 21:04   #92
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Skoro Althunus ma takie super bajeranckie wyczesane w kosmos pvp to neich nagra filmik ze swoim udzialem jak zabija ot chocby 45 pala labo nawet sorca. Wtedy będziemy mogli pogadać czy znasz sie na rzeczy bo w wojnie JNA vs DT jakos mocno nei zaszczyciles wszystkich swoimi fragami o ile pamietam to miałeś 1 na Halinirze *ale na 100% go nei zsolowales). Wiec czekamy na filmik z toba. Ciao.
stary 27-09-2005, 21:41   #93
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FLO
hehe, no wlasnie dobrze powiedziales inteligencja, mam to traktowac jak grozbe? haha chlopcze nie rozmieszaj mnie, jestem na tym forum dluzej od ciebie i nie mow mi czy mam wychodzic czy nie ok idioto? Gnebic? hahah myslisz ze ktos sie przejmie postami dziecka bez zycia dla ktorego tibia jest above the all? Meczyc, hmm mnie nie zmeczysz moge pisac ciagle byle bys nie zaznal satysfakcji mendo Denerwowac, oo tak raczej smieszyc bo jakos mnie nie zdenerwowales. Jesli masz zamiar wypie*dolic wszystkich balwanow to zacznij od siebie ok? Zrobisz jakis pozytek dla forum

Dobrze to powiedziales! Argumenty, jakie ty masz argumenty procz "noobyy, balawny, cioty"? Argumenty dziecka bez zycia tak wygladaja haha gr47z.
Wiesz w czym czuje sie lepszy? Ze nie potrafisz znalesc konkretnej odp na moje posty wiec wyzywasz a to oznacza ze jestes cienka piz*a Zabiles sie wlasnymi zdaniami np. 'liczy sie inteligencja" haha u made my day newb!
Normalnie brak mi słów aby opisać jaka mnie rozpacz bierze gdy czytam to co piszesz...myślisz, że 15 latkowie to co ?? Dzieci specjalnej troski ?? Może twoi koledzy z osiedla, ale ja nie. Może i mam 15 lat, ale zapewniam Cię, że Tibia to nie moje całe życie, chodzę do szkoły, uczę się, gram w piłkę itd. Na twoje posty nie zamierzam odpowiadać ponieważ są tak śmieszne podobnie jak zmyślone przez Ciebie bajki, że jestem jakiś napalonym maniakiem Tibii. Dalsze twoje głupoty poprostu zignoruję gdyż nie są one warte niczyjej uwagi. A z forum nie odejdę gdyż ktoś musi wytykać takim palantom jak np. ty, którzy nic nie wiedzą o wojnie a najwięcej o tym piszą i na dodatek kłócą się bez sensu.

P.S

Słusznie zauważył Igrexou - Temat do zamknięcia gdyż rzeczywiście robi się z tego bezsensowna dyskusja, w której i tak ja i Althunus mamy rację :0

Ukryty tekst:

Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 27-09-2005 o 21:45.
stary 27-09-2005, 22:26   #94
Dethmar
Użytkownik Forum

Dethmar's Avatar

Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź

Domyślny

Cytuj:
Normalnie brak mi słów aby opisać jaka mnie rozpacz bierze gdy czytam to co piszesz...myślisz, że 15 latkowie to co ?? Dzieci specjalnej troski ?? Może twoi koledzy z osiedla, ale ja nie. Może i mam 15 lat, ale zapewniam Cię, że Tibia to nie moje całe życie, chodzę do szkoły, uczę się, gram w piłkę itd. Na twoje posty nie zamierzam odpowiadać ponieważ są tak śmieszne podobnie jak zmyślone przez Ciebie bajki, że jestem jakiś napalonym maniakiem Tibii. Dalsze twoje głupoty poprostu zignoruję gdyż nie są one warte niczyjej uwagi. A z forum nie odejdę gdyż ktoś musi wytykać takim palantom jak np. ty, którzy nic nie wiedzą o wojnie a najwięcej o tym piszą i na dodatek kłócą się bez sensu.

P.S

Słusznie zauważył Igrexou - Temat do zamknięcia gdyż rzeczywiście robi się z tego bezsensowna dyskusja, w której i tak ja i Althunus mamy rację :0
Tylko w tym cie popieram wiek nie oznaca niczego ja mam 14 lat a bym rozjechal nie jedengo starszego gracza w tibi wiek sie zupelnie nie liczy, wiec FLO zamknij juz ryj i wy*******aj ztad proste? jak nie to mozemy sie spotkac na jakims otsiku
Dethmar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 22:37   #95
Komandos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora/Arcania
Domyślny

I jaki z tego morał?
Nie warto tutaj dawać żadnych filmów .....
Komandos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2005, 22:37   #96
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Domyślny

Cytuj:

P.S

hmm napisales ze ktos sie kloci bez sensu, ale kto te klotnie zaczol? Kto zaczol mowic ze tedrus uzywal Aimbota? Sam zaczoles stwarzac, heh a skad wiesz czy mam pojecie o wojnie czy nie? Jak to wywnioskowales? To ze powiedzialem gratz na temat Tedrusa? Najwiecej sie ty klocisz, wmawiajac innym ze jestes jakis masta or smth. Heh ciagle odpowiadasz na moje posty wiec czemu klamiesz? Na tego tez pewnie odpowiesz dodawajac do tego pare przeklenstw takich dziecinych;d I

ps. o jakiej racji mowisz? bo juz sie zaplatalem ;d w sumie niewazne bo i tak nie masz racji w niczym co powiesz ;d

Signed.
Wee Man
stary 27-09-2005, 22:39   #97
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komandos
I jaki z tego morał?
Nie warto tutaj dawać żadnych filmów .....
pewnie ze nie mozna! Bo zaraz idioci z druzyny przeciwnej zaczna klnoc, wyzywac ludzi ktorzy gratuluja fragow. Fakt takich chloptasi troche tu jest, a jak im zwrocisz uwage to wypedzaja z forum zalosne nie ?;dd

Signed.
Wee Man
stary 27-09-2005, 22:43   #98
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dethmar
Tylko w tym cie popieram wiek nie oznaca niczego ja mam 14 lat a bym rozjechal nie jedengo starszego gracza w tibi wiek sie zupelnie nie liczy, wiec FLO zamknij juz ryj i wy*******aj ztad proste? jak nie to mozemy sie spotkac na jakims otsiku
jak zaczniesz wyzywac to idz do szkoly i naucz sie ortografii plax. To ty idz "ztad", lol na serio padasz od wlasnej pisowni, nastepnym razem nie zdradzaj wieku. Ryj to maja swinie i poszczegolne przypadku ludzi np. ty

Signed.
Wee Man
stary 27-09-2005, 22:43   #99
Lord Dreathan
Użytkownik Forum

Lord Dreathan's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dethmar
Widzę, że masz bana w Tibii Więcej opanowania na forum xDDD

@ Komandos

Jest w tym ziarno prawdy

Dlaczego wy nie potraficie zrozumieć tego co mówię....ja poprostu uważam, że filmik nie ukazuje nic szczególnego i nie wiem z jakiego powodu większość forumowiczów zachwyca się tym filmem. Ja nadal twierdzę, że film jest bardzo słaby i nie oddaje treści tytułu tematu

Ukryty tekst:
stary 27-09-2005, 22:45   #100
FLO
Użytkownik Forum

FLO's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Widzę, że masz bana w Tibii Więcej opanowania na forum xDDD

@ Komandos

Jest w tym ziarno prawdy

Dlaczego wy nie potraficie zrozumieć tego co mówię....ja poprostu uważam, że filmik nie ukazuje nic szczególnego i nie wiem z jakiego powodu większość forumowiczów zachwyca się tym filmem. Ja nadal twierdzę, że film jest bardzo słaby i nie oddaje treści tytułu tematu
i widzisz, juz inaczej sie rozmowa uklada, jakbys tak pisal od poczatku to by bylo spokojnie bez wyzwisk;> nie twierdzilem ze tedrus to masta w pvp czy cos po prostu powiedzialem gratz, grzech?

Signed.
Wee Man
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania