|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: Do I feel lucky?....Well, do ya punk? - "Dirty Harry"
You have to concern the possibility that God does not like you, he never wanted you, in all probability - he hates you! - "Fight Club" Od chwili tej do końca świata, ...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci ...
|
![]() |
#82 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() "Był piękny sierpniowy poranek gdy Kubuś wpadł na genialny pomysł - Siąść sobie i pomyślec, pomysleć i siąść sobie"
Jest to najmniej wulgarny cytat z Kubusia Puchata(wersja dla dorosłych). Cały film to masa śmieszny tekstów których nie będe tutaj umieszczał. "Walduś ty cycu jeden" Nie trzeba tłumaczyć ![]() "Oszukali mnie banda złodziei polskich decydentów ku"f"a, takich jak tu chodzą NiE! "by Cygan/wywiad dla TV
![]() |
![]() |
#83 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() "-Cześc chłopaki, w czym moge Wam pomóc?
-W spuszczeniu sobie wpier.olu " ~Chyba Poranek Kojota "- Spytam: Dobrze Ci mamuśka ? A ona na to: Zaj.biście dobrze ! Wal mocniej ! Ssij cycunia jakbym była mleczną krową" (by Steve Stiffler - American Pie : Wesele) Prosze o nie dawanie mi wanra za omieniencie autocenzuzry, bo to cytat jest. A cytaty z autocenzurą są sux ![]() |
![]() |
![]() |