Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-10-2005, 13:45   #81
Yarpen Zigrin
Zbanowany

Yarpen Zigrin's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Tam gdzie nie mam kontroli...

Stan: Na emeryturze
Yarpen Zigrin ma numer GG 2070266
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Ja tez - ale zalozenie to jedno, praktyka drugie

Dokladnie... Ale niektórzy się potrafią powstrzymać. Ja naprzykład piwa i fajki próbowałem (ale są beee ) zioła nie paliłme i mam nadzieje że nie spróbuje. Jedyna moja słabość to wino. Wytrawne wino. Podwójnie wytrawne wino. Moge pić ile chce i tak się nie upije... No prawie ale napewnoi jestem mniej nawaloiny niż inny. Ale mogę to pić raz na rok(no mzoe na pół roku) podbierając wino ze stołu na przyjęciach wychodząc na dwór i pić ile sę da . A potem szedłem spać żeby nie było widać ew. mojego uipica
Yarpen Zigrin jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-10-2005, 15:00   #82
Belvedor
Użytkownik Forum

Belvedor's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||

Stan: Na emeryturze
Belvedor ma numer GG 5329653
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yarpen Zigrin
Ale mogę to pić raz na rok(no mzoe na pół roku) podbierając wino ze stołu na przyjęciach wychodząc na dwór i pić ile sę da . A potem szedłem spać żeby nie było widać ew. mojego uipica

Wino to wytrawny trunek, ktorym poprostu nie wypada sie upijac.

"A potem szedłem spać żeby nie było widać ew. mojego uipica"

Nie za dziecinnie? :F Rozumiem, nie pic w domu, ale wychodzic tylko poto, zeby lyknac conieco, to juz przegiecie :F.
Nie wiem, czy tylko ja rozmawiam otwarcie z matka i mowie jej otwarcie, ze i bardzo mozliwe, ze bedzie cos do picia, postaram sie sam wrocic do domu .
(oczywiscie bardziej taktownie). Poprostu lubie stawiac sprawe jasno, na czystych warunkach. Matka mi ufa, ze nie bede przeginal i puszcza mnie, nawet sypnie jakims groszem i jest git. Jasne warunki, jasne odpowiedzi.Nie tyczy sie tylko imprez ta zasada... Np, na swieta pilem sobie whisky z mama (jestem wielkim fanem Johnnie Walker'a i jego Red Label'a)
Nie wiem jak jest u was, czy wasi staruszkowie to zagorzali konserwatysci (Kinderstube!), ale lepiej zapytac niz klamac i mowic, ze sie wychodzi do kolegi a idziesz pod budke z piwem.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania