|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#81 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
Yhy fajnie mi tam zenhowie narazie nic nie robia ale dostalem juz hunta od skina skina skarpy bo ponoc zabilem jego kumpla
mam nadzieje ze teraz ja nie padne bo jeszcze nie padlem to bedzie cos jak we mnie poleci sobie sd to mi z polowe zycia zabieze Na sytuacja zaczyna byc spokojna wprawe spokojna no ale mi tam to nie preszkadza ja sobie siedze na skillu kumple mowia ze mam pie****ca na punkcie skilli i jak wchodzi skin skarpa daje loga Przez swieta zrobie sobie wolne od tibi to moze skin sobie o mnie zapomni Ja juz musze przestac pisac bo i tak jak do tej pory w tym poscie nic ciekawego nie napisalem ![]()
|
|
|
|
|
#82 |
|
Użytkownik Forum
|
No moze nie polowe zycia ale okolo 200. We mnie on walnal kieds 3 razy po okolo. 70-85 z exori vis !! :/ ( to bylo chyba exori vis, nie wiem. Pamietam,ze nazwa czaru byla bardzo krotka, a to ma krotka
) wiec sie ciesz, sie nie msci ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
Ja ma hunta od Vudo el Cazador, ale wyemigrowalem do Kazz i o mnie zapomni (mam nadzieję). A ja chybe bende mial przerwe bo bendzie chyba 2 z polaka i szlaBAN........
. Yogi pamientasz jak mówiles "Przegonie cie " narazie ci ucieklem ![]()
|
|
|
|
#84 |
|
Użytkownik Forum
|
no ja wlasnie za oceny z polaka mam szlaban
. W sobote mi sie konczy to dlugo nie bedziesz lepszy ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
ja tez mam szlaban ale czasem gram do swiat zejdzie mam nadzieje i w pacca sie zaopatrze
Oryginalnie napisane przez Ula Guardia Natalka! Mialas dodac jeszcze Tatantule w Carlin. A więc tak: Pewnego dnia gdy było jasno, Natalka na Private napisała mi że jest plada Tarantul w Carlin (ja byłam na Foldzie).Dużo Tarantul! Ludzie się bronią pełno trupów?Co się dzieje? Aż tu nagle idę se do depo ze sklepu magicznego a tu nagle Tarantula!!! Omajgat!Zwiałam gdzie pieprz rośnie.A po TARANTULACH zostało jedynie wspomnienie... Ps: Więcej nie pisze bo mnie nadgarstki bolą po lekcji pianina |
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Użytkownik Forum
|
hehe glupia szkola mogliby jej wogle nie stwarzac. No ja se pogram bo juz tesknie za tibia.
![]() PS Rekin fajne masz eq. Nabaw sie red skula i daj mi sie zabic PS2 Chyba zesmy troche odbiegli od tematu.
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
ostatnio vladzenho lal mojego sorcera do pekowania bo mial red skulla i moich kumpli tez i nas uhal ![]()
Oryginalnie napisane przez Ula Guardia Natalka! Mialas dodac jeszcze Tatantule w Carlin. A więc tak: Pewnego dnia gdy było jasno, Natalka na Private napisała mi że jest plada Tarantul w Carlin (ja byłam na Foldzie).Dużo Tarantul! Ludzie się bronią pełno trupów?Co się dzieje? Aż tu nagle idę se do depo ze sklepu magicznego a tu nagle Tarantula!!! Omajgat!Zwiałam gdzie pieprz rośnie.A po TARANTULACH zostało jedynie wspomnienie... Ps: Więcej nie pisze bo mnie nadgarstki bolą po lekcji pianina |
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Użytkownik Forum
|
Ostatnio, nie pamietam dokladnie kiedy. Duffzenho i inni koledz jego stali pod depo w carlin i wszysy mieli white skule.
BYlem na huncie.Właśnie wracalem z niego i widze to. Prawie nie zginelem, bo depo bylo tak zapchane ludzmi, ze musialem na gore biec. 2 uhy poszly i exura vita, ale udalo mi sie uciec. uff. !!
|
|
|
|
|
#89 |
|
Guest
|
a ja ku*** ide sobie normalnie grzeczne droga z thais z kolega macho yo on mial monka i zerka. idziemy a za nami royal ripa z white skulem i drze sie zeby xerk go zaatakowal. a my idziemy i nic to ten zaczol nawalac macho yo, royal tripa pisze do niego pay armor a ja s*******am zeby niedednac i misze do tamtego zeby uciekam ja sie showalem w GH a mach dednol i stracil FS-a :/
ide do depo niezdazylem dovrze wejsc do miasa a royal mni mnie nawala, jakos z vita i UH dobieglem do depo ale blokowal i niemoglem wejsc ale jacyc kolesie zaczeli robic tlok i jakos udalo mi sie przezyc. odrazu pisal do mnie na MSG "pay or hunted" a ja mu no pay no hunted postawilem sie !! ale terz sie zastanawiem czy nielepiej bylo zaplacic czy teraz bac sie go przez cale granie na tym serwie !!!!!!!! chyba kupie PACC-a i jak wyjdzie new swiat to tam pojde grac ![]() |
|
|
|
#90 |
|
Użytkownik Forum
|
A ja mam lepszy sposób nic nie odpisywac, ja mam hunta poszlom 30 uh s*******alem z drag hunta a tu tripa ja do depo w kazz, a on br,spanish??? a ja go olalem, mi hunted przez dwa dni a ja nic i mu sie znudzilo xD
ROYAL TRI[A MA DOWNA ALBO JEST GLUPI(ALBI TO I TO XD)
|
|
|
|
#91 |
|
Użytkownik Forum
|
To macie przygode.
Markizek to prawda, że rezygnujesz z servera bo masz hunta od duffzenho. Tak mi ktos mowil.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Użytkownik Forum
|
heh- nie wiem czy zauwazyliscie ale coraz mniej zenho mozna spotkac...
niegdys chodzili po miescie szezac postrach wielkimi grupami a teraz rzadko sie widzi ich "potege"moze powoli opuszczaja serwer?? 0.o miejmy nadzieje ze TAK ![]()
|
|
|
|
|
#93 |
|
Użytkownik Forum
|
A mi sie jednak wydaje, ze oni sa na test serverze. Obym sie mylił
![]()
|
|
|
|
|
#94 |
|
Użytkownik Forum
|
Mialem odejsc ale duff sie pomylil i mnie przeprosil!!!
|
|
|
|
#95 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie chce mi sie juz komentowac tego tematu bo zaczyna sie robic nudny
Propnuje zajac sie tematem only silvera w zdjeciach. ps. rekin jakis kolo wydedykowal ci tam zdjecia. Ja prubowalem powklejac pare zdjatek ale jakos nie moge nie wiem czemu -.-
|
|
|
#96 |
|
Użytkownik Forum
|
Co tu gadac sytuacja na silverze sie poprawila i dobrze
Oby tak dalej paru mniej znanych zenhow odeszlo z serva z tego co mi wiadomo. Postaram sie dac ich nicki .A zreszta jak widze to polacy na silverze ci na 30lvl+ sa raczej pogodzeni ze soba i tak powinno byc. Moze jedna guildia ?? Chociaz jesli chodzi o polakow to jest to troszeczke nie mozliwe bo niektozy nie chca wspolpracowac i trudnpo jest stworzyc jedna niezalezna grope.
Ostatnio edytowany przez Dolor - 14-12-2005 o 11:56. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Użytkownik Forum
|
moze jedna gildia moze nie.
A teraz odnosnie do tematu. Ostatnio se ide w Ab (takie miasto obok metropoli jaka jest Carlin i bardzo daleko od najgorszego miasta-thais (bez obrazy ludzie)) pcham (bez skojarzen )sobie loot. jestem juz u Shanara i nagle leozenho bierze moj worek i spir**** i k**** jak sie w******** to normalenie ***** (nie chce mi sie wszystkiego pisac) myslalem ze nie wyrobie. (oz okolo 1500 z zamku obok ab)(wczesniej mi zaje*** jeszcze 1 worek ale to bylo kolo 750 oz i bylo mniej warte to pierwsze. ( Sry za cenzurowane przeklenstwa ale to sa opisane moje uczucia w tamtym momencie Mam nadzieje ze wam to sie nie przydarza. ![]() pozdro dla ofiar i nie ofiar kradziezay ![]()
|
|
|
|
|
#98 |
|
Użytkownik Forum
|
Po mojej dlugiej nieobecnosci (6 dni
) dowiedzialem sie ze wlasnie dzisiaj Folkszenho zostal hackniety. Rodzinka zenho sie zmuci a polacy ciesza.Czyzby ktos mial na tyle dosyc zenhow zeby zaczol ich hackowac?? ![]()
|
|
|
#99 |
|
Użytkownik Forum
|
Wydaje mi sie ze pora juz zamknac ten temat bo nikt go juz nie komentuje a zenho predzej czy pozniej wyleca z silvery.
|
|
|
#100 |
|
Użytkownik Forum
|
nie zamykac.
![]() ja wczoraj ci napisalem odpowiedz ale jakos mi tego nie uznalo. NIe wiem czemu. napisze to co napisalem, Znaczy powtorze. ,,o lol, zeczywiscie mial hacka to sie dopiero wszystko zaczyna a tak pozatym mam pytankoDec 31 2005, 13:04:24 CET Killed at Level 56 by Folkszenho and by fire jak mozna samego siebie zabic? bo chyba to jest nie mozliwe ( ja tak nie umim )
|
|
|