|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Yhy fajnie mi tam zenhowie narazie nic nie robia ale dostalem juz hunta od skina skina skarpy bo ponoc zabilem jego kumpla
![]() ![]() ![]() ![]() Na sytuacja zaczyna byc spokojna wprawe spokojna ![]() no ale mi tam to nie preszkadza ja sobie siedze na skillu kumple mowia ze mam pie****ca na punkcie skilli ![]() ![]() Przez swieta zrobie sobie wolne od tibi to moze skin sobie o mnie zapomni ![]() Ja juz musze przestac pisac bo i tak jak do tej pory w tym poscie nic ciekawego nie napisalem ![]()
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
|
![]() No moze nie polowe zycia ale okolo 200. We mnie on walnal kieds 3 razy po okolo. 70-85 z exori vis !! :/ ( to bylo chyba exori vis, nie wiem. Pamietam,ze nazwa czaru byla bardzo krotka, a to ma krotka
![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: Zgierz (Wiocha?)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mati Marczako
Profesja: Paladin
Gildia: A cioto?
Świat: Silvera
Poziom: 37
Skille: 71/39
Poziom mag.: 13
|
![]() Ja ma hunta od Vudo el Cazador, ale wyemigrowalem do Kazz i o mnie zapomni (mam nadzieję). A ja chybe bende mial przerwe bo bendzie chyba 2 z polaka i szlaBAN........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ja wlasnie za oceny z polaka mam szlaban
![]() ![]() ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
ja tez mam szlaban ale czasem gram ![]() ![]() do swiat zejdzie mam nadzieje i w pacca sie zaopatrze
Oryginalnie napisane przez Ula Guardia Natalka! Mialas dodac jeszcze Tatantule w Carlin. A więc tak: Pewnego dnia gdy było jasno, Natalka na Private napisała mi że jest plada Tarantul w Carlin (ja byłam na Foldzie).Dużo Tarantul! Ludzie się bronią pełno trupów?Co się dzieje? Aż tu nagle idę se do depo ze sklepu magicznego a tu nagle Tarantula!!! Omajgat!Zwiałam gdzie pieprz rośnie.A po TARANTULACH zostało jedynie wspomnienie... Ps: Więcej nie pisze bo mnie nadgarstki bolą po lekcji pianina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe glupia szkola mogliby jej wogle nie stwarzac. No ja se pogram bo juz tesknie za tibia.
![]() PS Rekin fajne masz eq. ![]() ![]() PS2 Chyba zesmy troche odbiegli od tematu.
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ostatnio vladzenho lal mojego sorcera do pekowania bo mial red skulla i moich kumpli tez i nas uhal ![]() ![]() ![]()
Oryginalnie napisane przez Ula Guardia Natalka! Mialas dodac jeszcze Tatantule w Carlin. A więc tak: Pewnego dnia gdy było jasno, Natalka na Private napisała mi że jest plada Tarantul w Carlin (ja byłam na Foldzie).Dużo Tarantul! Ludzie się bronią pełno trupów?Co się dzieje? Aż tu nagle idę se do depo ze sklepu magicznego a tu nagle Tarantula!!! Omajgat!Zwiałam gdzie pieprz rośnie.A po TARANTULACH zostało jedynie wspomnienie... Ps: Więcej nie pisze bo mnie nadgarstki bolą po lekcji pianina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio, nie pamietam dokladnie kiedy. Duffzenho i inni koledz jego stali pod depo w carlin i wszysy mieli white skule.
BYlem na huncie.Właśnie wracalem z niego i widze to. Prawie nie zginelem, bo depo bylo tak zapchane ludzmi, ze musialem na gore biec. 2 uhy poszly i exura vita, ale udalo mi sie uciec. uff. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]() a ja ku*** ide sobie normalnie grzeczne droga z thais z kolega macho yo on mial monka i zerka. idziemy a za nami royal ripa z white skulem i drze sie zeby xerk go zaatakowal. a my idziemy i nic to ten zaczol nawalac macho yo, royal tripa pisze do niego pay armor a ja s*******am zeby niedednac i misze do tamtego zeby uciekam ja sie showalem w GH a mach dednol i stracil FS-a :/
ide do depo niezdazylem dovrze wejsc do miasa a royal mni mnie nawala, jakos z vita i UH dobieglem do depo ale blokowal i niemoglem wejsc ale jacyc kolesie zaczeli robic tlok i jakos udalo mi sie przezyc. odrazu pisal do mnie na MSG "pay or hunted" a ja mu no pay no hunted ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja mam lepszy sposób nic nie odpisywac, ja mam hunta poszlom 30 uh s*******alem z drag hunta a tu tripa ja do depo w kazz, a on br,spanish??? a ja go olalem, mi hunted przez dwa dni a ja nic i mu sie znudzilo xD
ROYAL TRI[A MA DOWNA ALBO JEST GLUPI(ALBI TO I TO XD)
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() To macie przygode.
Markizek to prawda, że rezygnujesz z servera bo masz hunta od duffzenho. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() heh- nie wiem czy zauwazyliscie ale coraz mniej zenho mozna spotkac...
niegdys chodzili po miescie szezac postrach wielkimi grupami a teraz rzadko sie widzi ich "potege"moze powoli opuszczaja serwer?? 0.o miejmy nadzieje ze TAK ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi sie jednak wydaje, ze oni sa na test serverze. Obym sie mylił
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem odejsc ale duff sie pomylil i mnie przeprosil!!!
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chce mi sie juz komentowac tego tematu bo zaczyna sie robic nudny
Propnuje zajac sie tematem only silvera w zdjeciach. ps. rekin jakis kolo wydedykowal ci tam zdjecia. Ja prubowalem powklejac pare zdjatek ale jakos nie moge nie wiem czemu -.-
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co tu gadac sytuacja na silverze sie poprawila i dobrze
![]() Oby tak dalej paru mniej znanych zenhow odeszlo z serva z tego co mi wiadomo. Postaram sie dac ich nicki ![]() A zreszta jak widze to polacy na silverze ci na 30lvl+ sa raczej pogodzeni ze soba i tak powinno byc. Moze jedna guildia ?? ![]() Chociaz jesli chodzi o polakow to jest to troszeczke nie mozliwe bo niektozy nie chca wspolpracowac i trudnpo jest stworzyc jedna niezalezna grope.
![]() Ostatnio edytowany przez Dolor - 14-12-2005 o 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() moze jedna gildia moze nie.
A teraz odnosnie do tematu. Ostatnio se ide w Ab (takie miasto obok metropoli jaka jest Carlin ![]() ![]() ![]() ![]() Sry za cenzurowane przeklenstwa ale to sa opisane moje uczucia w tamtym momencie Mam nadzieje ze wam to sie nie przydarza. ![]() pozdro dla ofiar i nie ofiar kradziezay ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po mojej dlugiej nieobecnosci (6 dni
![]() Czyzby ktos mial na tyle dosyc zenhow zeby zaczol ich hackowac?? ![]()
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wydaje mi sie ze pora juz zamknac ten temat bo nikt go juz nie komentuje a zenho predzej czy pozniej wyleca z silvery.
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie zamykac.
![]() ja wczoraj ci napisalem odpowiedz ale jakos mi tego nie uznalo. NIe wiem czemu. napisze to co napisalem, Znaczy powtorze. ,,o lol, zeczywiscie mial hacka to sie dopiero wszystko zaczyna ![]() Dec 31 2005, 13:04:24 CET Killed at Level 56 by Folkszenho and by fire jak mozna samego siebie zabic? bo chyba to jest nie mozliwe ( ja tak nie umim ![]()
![]() |
![]() |