![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Moim zdanie AXE jest lepsze od CLUBA. ale ja i tak sadze ze SWORD RULLEZ
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() moim zdaniem jest lepszy axe (chociaz jest drozszy od beznadziejnego cluba) pozadne axe sa dwureczne ale za to jak wala
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Ehh ludzie. Czy wy wszyscy umiecie oceniać broń wg. statów? Rozumiem, ale każdy powinien wybierać wg. gustu !!! Wszystko zależy od skilli postaci. A jeśli mam podać inne argumenty, to m.in:
16:43 You see a war hammer (Atk:45 Def:10).It weighs 85.0 oz. <-- 85! A Gis waży "jedyne" 180 ><" Cena też inna....
#84 |
Guest
|
![]() Wybierz axe .
![]() Nie oplaca sieoszczedzac kosztem jakosci. Axe sa mocniejsze i lepsze. Ja kiedy grałem knightem to inwestowałem w swordy. ![]() ale ty musisz sam zdecydować . Powodzenia w graniu ![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() Człowieku bierz tylko Axe to jak mówią że axe jest gorsze od sworda w obronie to kłamią wląśnie axe są najlepszymi broniami i niedawaj sobie wćiskać kitu że swordy są lepsze
![]() ![]() A tak pozatym to ty lepiej wybieraj czym chcesz bić ale oczywiśćie doradzam Axe
#86 |
Zbanowany
|
![]() axe-szeroki wybór broni lepsze staty
Club-war hammer do pkowania co na światach pvp none nie ma znaczenia Swordy-Ah te rarki magic long sword ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2005
|
![]() taaaa... Swordy rulezz najlepsze niby najdroższe ale najlepsze jeżeli masz jakieś większe ambicje (mam na myśli że chcesz być knight z ponad 50 lvl)
Axe są łatwo dostępne i tanie, moim zdaniem opłaca sie nimi walić club do dupska z nimi najtańsze i najsłabsze ![]() [edit] aha i do axe są też łatwo dostępne axe ringi (sypią się z dwarf guard na przykład) sword ring to z orc leadera albo w fortecy djinów club ringi to nie wiem z kąd sie biorą ![]() Ostatnio edytowany przez Flipek - 16-04-2005 o 09:37. |
![]() |
![]() |
#88 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Przy blokowaniu liczy się def tarczy, np. nie wolno trenować z bronią mocniejszą w defie niż posiadany shield (tzn. wooden), bo shielding nie rośnie ._.
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
|
![]() AXE AXE AXE club to badziew jak zrobisz knightem 60 level bedziesz lazil z war hammer albo skull staff a zresztom axe lepsze od sworda duzo porównajcie se bs do f-axe na securze (tam gram) f-axe7-8k a b sword
20-25k i fire axe ma o 2 wiecej atak a dragon lanca to miodzio i stonecucer(czy jakos tak) lepszy od magic sword |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() KIEDY LUDZIE ZROZUMIEJA??
def nic niedaje w broni od tego jest tarcza, co z tego ze w 2handed cos daje jak i tak hity w nas wchodza jak w maselko AXE RULEZZZZZZZ bo ma najwiekszy atack , fire axe i stonecutter to porostu wymiatacze , a z 2handed dostepnych wymiata nic innego jak d lanca ![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Rybnik
![]() ![]() |
![]() @up Wierz mi albo nie, ja moim knightem robilem test. (skile 53/51, lvl 19). Bilem toporami. Eq to plate set, guardian shield, dwarven axe/hand axe. Gdy mialalem zalozony dwarven axe, hity siadaly po 5-10. Gdy zalozylem hand axe, skoczyly b. drastycznie w gore, nawet do 39. Z tego testu wynika ze obrona broni sie liczy.
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Wiekszej bzdury nie widziałem. Def broni ma ogromne znaczenie przy blokowaniu. Spróbuj sbie zablokować takiego hero na początku z FSa a później użyj BSa to zobaczysz różnice. Tak czy inaczej nie wprowadzaj innych w błąd. A shield rośnie niezależnie od statów tylko od blood hitow... Ontopic: Na ptanie axe czy club odpowiem: SWORD...
Ostatnio edytowany przez xemmoe - 19-04-2005 o 15:02. |
|
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ty też staraj się nie wprowadzać innych w błąd ![]()
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() najlepiej jest walic w axe, mają one najwiecej ataku a obroną nie trzeba sie tak przejmować.Na quescie anhilator ma sie do wyboru z broni axe i sword, nie ma cluba!!! Topory sa tańsze od swordów i np. fire axe ma wiecej ataku.
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() na knighta bardziej pasuje sword ale polecam fire axe ale kup se lepiej sword!!!!!
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Pisz/Mazury
![]() |
![]() Ja jako doświadczony gracz radzę ci walczyć axe... ponieważ axe sa bardzo tanie i w porownaniu do swordow mają większy atak i def. a i po trzecie axe ringi sa bardzo łatwo dostępne.
"Moja rada, na uwadze miej joł ..."(tede) |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2005
|
![]() Swordy I Gowno Ze Sa Drogie Ale Najlepsze Cool
|
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Maja lepszy atak, def słabszy. |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() polecam swordy, a jak masz malo kasy to cluby (battle hammer atk 24 jest dostępny w sklepie u Sama za 350 gp.)
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: Destabilizacja
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
DLA ZABAWY? Zastanów sie a później pisz...
![]() |