Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-11-2005, 19:37   #81
Foxium
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Foxies
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Domyślny

Dusk~ istnieje dlugo co prawda ale to tylko formalnosc

Predzej czy pozniej Sara~ wybije wszystkich tak ze zostana tylko jego najlepsi kumple czyli gora 3 osoby
Foxium jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 12-11-2005, 10:52   #82
Mistic'Guardian
Użytkownik forum

Mistic'Guardian's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie mam
Świat: Askara
Poziom: 10
Skille: 17/17
Poziom mag.: 12
Domyślny

Gratz filmiku moja ocena 7/10 tylko za dzuo osob go bilo
ktory on mal lvl i kim byl ?
Mistic'Guardian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-11-2005, 17:50   #83
Bolexus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Bolexus
Świat: Chimera
Bolexus ma numer GG 1846217
Domyślny

Co do samego przebiegu akcji to n/c. Za***ista gildia Normalnie sam bym chcial byc w gildi z kumplami co mnie zabijają ;]. Na temat tego co krecil to film to szkoda gadać . Poprostu NICE ZIOM Nie mam nic do ich PvP bo sam jak i wiekszosc tych co na forum pisali,tez nie jestem najlepszy. No ale ten niepelny bp SD i BP UH i ilość manasów to mnie rozbroily Normalnie płakać sie chce gdy 80 lvl tyle rzeczy ma A teksty w stylu "rzuc manasa" albo daj fooda to 10 levele mogą pisać a nie taki ktos jak ty -.-.

P.S Pozdro dla znajomych
Bolexus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-11-2005, 18:39   #84
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

Bolek to Ty żyjesz?
stary 13-11-2005, 00:03   #85
Bolexus
Użytkownik Forum

Domyślny

Żyje Żyje ale w Tibie tymczasowo nie gram To znaczy nabilem 47 levelik na Obsidi,byłem w pewnym momencie w top 20 ale znudziło mi sie granie i teraz na OTsach śmigam choc mam plany zeby pojsc na jakis nowy jak powstaną przynamniej zacząć ale pacca nie mam i ***nia jest :/
stary 13-11-2005, 11:14   #86
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

No my tak samo z Zohopem i Sebasem (jesli ich pamietasz ) no ale styka tego bo sie offtopic robi

ps. moze zaloz jakis nowy temat o zmianie serv i daj cynk to my sie wpiszemy , wkoncu mozna isc na nowy tez na facc
stary 15-11-2005, 13:35   #87
Saxiw Smith
Użytkownik forum

Saxiw Smith's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004

Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 117
Domyślny

ARTISTO !!! WIELKIE GRATZ !!! JESTEŚ MOIM IDOLEM 4EVER !!
Nigdy Cię nie zapomne twoje osiągnięcia są boskie !! Kocham Cię i chcę być taki jak Ty !! JAk wielki MISZCZ !!!

a tak btw:

ArTiSto To MiSzCz i dobże szczelał ze szczał swojm ukiem !!
Saxiw Smith jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2005, 13:48   #88
Juruś
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madreth
Ja to zostawie bez komentarza
Podejzewam ze ta gildia sie rozpadnie w ciagu 1-3 miechow, jak nie polowa acc shardingow dostanie banany, albo jak dojdzie jakas ekipa PG i chlopaki bedziecie mnieli przesrane
Polecam zalozcie sobie jakiegos otsa bo to bylo naprawde zalosne, chociaz Aristo sie wykazal pvp, ale podobno tez ma 2 ownerow i jest niezlym PA, wiec jestem po niczyjej stronie. Zreszta moim zdaniem Aristo tez jestes idiota, poniewaz zaplaciles tym bachora 90k czy wieksza sumka, wolal bym pojedynczo wy*******ac tych noobow i odejsc z honorem, a jakby mieli spor z inna gildia to bym dolaczyl do nich i pomogl w wojnie (drugiej gildi), a tak i tak jestes hunted od nich
Ja sie szykuje na nowe gdy bede mial nowego neciora, zrobie sorca i bede mistrzem od szybkich akcji Chociaz nie wiem czy to wypali ale ide z moimi starymi zaufanymi przyjaciolmi, mysle ze damy czadu
trevor ty byś nie zapłacił ?? muhahahha

Ostatnio edytowany przez Juruś - 15-11-2005 o 13:50.
Juruś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-11-2005, 13:36   #89
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja w zyciu nie placilem i nigdy nie zaplace nawet jak wina bedzie po mojej stronie
stary 17-11-2005, 10:12   #90
Greedy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2004
Lokacja: Wrocław

Imię: Folari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: POD
Świat: Aurea
Poziom: 141
Skille: 101
Poziom mag.: 22
Domyślny

Większość dzieci pisząca na tym forum nie zna się na rzeczy i w życiu nie przekroczyła 30 lvla po 1. Myślałem że to hack krzyczał coś w stylu "lamicie chłopaki", "nie rusza mnie to" Artisto to mój ziomek i naprawde nie wiedziałem co się dzieje jeśli wszyscy zaczeli go ganiać wiem że zrobiłem błąd pomagając w zabiciu już przeprosiłem go za to i tak BTW. forumowych noobów proszę o nie wypowiadanie się ponieważ nie znają sytuacji a pier**** głupoty i grają na innych servach Mestor był PA jak i Shel Phan był PA sam tego doświadczyłem gdy byłem z nimi w gildi a oni mnie wyzucali z dragów na Edron także Mestor wpadaj do mnie na rl ^^ mnie naj**** hahuaheueauheuh
Pozdro
stary 17-11-2005, 11:04   #91
Drita
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Newcastle

Stan: Na emeryturze
Imię: lolek
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Ziemia
Poziom: 1
Skille: -1/-3
Poziom mag.: 16
Domyślny

twoj 72 lvl to za***isty wyczyn gratz!
jestes za***isty kto osiagnal 30 lvl ten osiagnal
72 lvl to nie powod do noobowania
Drita jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-11-2005, 14:37   #92
Greedy
Użytkownik Forum

Domyślny

Śmiech mnie ogarnia jak patrze na te noobstwo wyprawia na tym forum ale no comment pokaż swojego chara skoro taki z ciebie cwaniaczek zacząłem grać pod koniec wakacji i myśle że 72 lvl to już coś ale nie będe się z ciotą wdawał w rozmowe która ma kompleksy mniejszości
stary 17-11-2005, 16:21   #93
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

To ze ktos ma RL i nie ma czasu na bicie lv jak Ty to nie znaczy ze jest noobem, czy kims tam innym za kogo Ty wszystkich nizszych lv od siebie uwazasz. I tak sie sklada ze lv nie ma nic do rzeczy jaki kto jest, sam innych od dzieciakow jedziesz a Mestora zapraszasz do siebie na fighting, to jest wlasnie dziecinne.
stary 17-11-2005, 17:38   #94
Greedy
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja nie zapraszam tylko sam mi groził że po mnie wpadnie Taifunowi też groził a mnie to śmieszy i jakbyś chciał wiedzieć na początku tylko troszeczke grałem a teraz się obijam także nie wmawiaj mi że mam kupe czasu bo tak nie jest Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu;/
stary 17-11-2005, 18:01   #95
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

Kazdy dobrze wie ze na wszystkich swiatach jest podobnie, na nie ktorych poprostu jest bardziej patologicznie a na innych mniej, niestety ale wasz swiat jest po tej gorszej stronie

i btw. co maja wypowiedzi na temat tego co sie u was dzieje do lv i inteligencji osob wypowiadajacych sie na ten temat?

Cyt: "Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu"

Znaczy sens nooba na low lv? bo nie wiem czy dobrze zrozumialem
stary 17-11-2005, 20:06   #96
Bolexus
Użytkownik Forum

Domyślny

Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.
stary 17-11-2005, 21:34   #97
Rezidew
Użytkownik Forum

Rezidew's Avatar

Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Rezidew ma numer GG 3695078
Domyślny

Tak sobie mysle, ze to chyba zle miejsce od wyzywania sie itp. tylko do oceniania i komentowania filmow, wiec gratz(ale nie doze ) za to ze ubiliscie 2 panow, pierwszy poszedl wam szybko bo pewnie niewiedzial co sie stanie a z nestepnym panem niebylo latwo, Gratz dla tego pana co dloogo sie trzymal ;]

P.S. sory za bledy itp.
Rezidew jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-11-2005, 22:04   #98
Diamentowe Ostrze
Użytkownik Forum

Diamentowe Ostrze's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003

Imię: Kael Alon
Gildia: Valandux
Świat: Celesta
Poziom: 52
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
Diamentowe Ostrze ma numer GG 1161136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
ej dobra nie przezywajcie ich już co ? oni rządzą na furorze. No i są zgrani a ten film to fejk. btw macie ktoś uha albo manasa ?
muhahahaha
stary 18-11-2005, 22:06   #99
Diamentowe Ostrze
Użytkownik Forum

Diamentowe Ostrze's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003

Imię: Kael Alon
Gildia: Valandux
Świat: Celesta
Poziom: 52
Skille: 78/74
Poziom mag.: 6
Diamentowe Ostrze ma numer GG 1161136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bolexus
Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.

prawda, dlatego w tibie juz sie nie gra. to co sie dzieje z ta gra to McDonaldyzacja ;p
stary 18-11-2005, 22:15   #100
Foxium
Użytkownik Forum

Domyślny

ja bym to nazwal Lepperyzacja no ale jak kto woli
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania