![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dusk~ istnieje dlugo co prawda ale to tylko formalnosc
![]() Predzej czy pozniej Sara~ wybije wszystkich tak ze zostana tylko jego najlepsi kumple czyli gora 3 osoby ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistic'Guardian
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie mam
Świat: Askara
Poziom: 10
Skille: 17/17
Poziom mag.: 12
|
![]() Gratz filmiku moja ocena 7/10 tylko za dzuo osob go bilo
ktory on mal lvl i kim byl ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Bolexus
Świat: Chimera
![]() |
![]() Co do samego przebiegu akcji to n/c. Za***ista gildia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S Pozdro dla znajomych ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Żyje Żyje ale w Tibie tymczasowo nie gram
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() No my tak samo z Zohopem i Sebasem (jesli ich pamietasz
![]() ![]() ps. moze zaloz jakis nowy temat o zmianie serv i daj cynk to my sie wpiszemy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saxiw Smith
Profesja: Elite Knight
Gildia: Gladsheim
Świat: Hiberna
Poziom: 117
|
![]() ARTISTO !!! WIELKIE GRATZ !!! JESTEŚ MOIM IDOLEM 4EVER !!
Nigdy Cię nie zapomne twoje osiągnięcia są boskie !! Kocham Cię i chcę być taki jak Ty !! JAk wielki MISZCZ !!! a tak btw: ArTiSto To MiSzCz i dobże szczelał ze szczał swojm ukiem !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Juruś - 15-11-2005 o 13:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Większość dzieci pisząca na tym forum nie zna się na rzeczy i w życiu nie przekroczyła 30 lvla po 1. Myślałem że to hack krzyczał coś w stylu "lamicie chłopaki", "nie rusza mnie to" Artisto to mój ziomek i naprawde nie wiedziałem co się dzieje jeśli wszyscy zaczeli go ganiać wiem że zrobiłem błąd pomagając w zabiciu już przeprosiłem go za to i tak BTW. forumowych noobów proszę o nie wypowiadanie się ponieważ nie znają sytuacji a pier**** głupoty i grają na innych servach
![]() Pozdro
![]() |
#91 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 10 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na emeryturze
Imię: lolek
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Ziemia
Poziom: 1
Skille: -1/-3
Poziom mag.: 16
|
![]() twoj 72 lvl to za***isty wyczyn gratz!
jestes za***isty kto osiagnal 30 lvl ten osiagnal 72 lvl to nie powod do noobowania |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
|
![]() Śmiech mnie ogarnia jak patrze na te noobstwo wyprawia na tym forum
![]() ![]()
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ze ktos ma RL i nie ma czasu na bicie lv jak Ty to nie znaczy ze jest noobem, czy kims tam innym za kogo Ty wszystkich nizszych lv od siebie uwazasz. I tak sie sklada ze lv nie ma nic do rzeczy jaki kto jest, sam innych od dzieciakow jedziesz a Mestora zapraszasz do siebie na fighting, to jest wlasnie dziecinne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie zapraszam tylko sam mi groził że po mnie wpadnie Taifunowi też groził a mnie to śmieszy i jakbyś chciał wiedzieć na początku tylko troszeczke grałem a teraz się obijam także nie wmawiaj mi że mam kupe czasu bo tak nie jest
![]()
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazdy dobrze wie ze na wszystkich swiatach jest podobnie, na nie ktorych poprostu jest bardziej patologicznie a na innych mniej, niestety ale wasz swiat jest po tej gorszej stronie
![]() i btw. co maja wypowiedzi na temat tego co sie u was dzieje do lv i inteligencji osob wypowiadajacych sie na ten temat? Cyt: "Wiem że lvl nie mówi kto jest noobem a kto nie ale większość wypowiedzi w tym temacie mają właśnie taki sens nie znają nas nie grają u nas na servie a o nas mówią myśle że troche mało można wywnioskować z jednego filmu" Znaczy sens nooba na low lv? bo nie wiem czy dobrze zrozumialem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Noobem nie jest ktoś kto ma słaby level,bo jak juz powiedziano niektorzy wolą zamiast tibi spędzać czas z kumplami na RL. Noobem jest ktoś kto zrobi se dobry level (w jedną,dwie lub wiecej osób) i bedzie nosił 15 SD i zero manasów. Ja pamietam ze swoją pierwszą postacią 40level robiłem około pół roku.Moge sie przyznać tez ze na Obsidi grałem jedną postacią razem z bratem i 40 level MIELIŚMY w 2 tygodnie.Niestety takie granie mnie nie bawi.Wole se sam zrobic postać i samemu grać. Tibia kiedys sprawiała mi przyjemność. Gralem se,byłem jednym z gorszych na serwie a mimo wszystko mialem szacunek wśród pewnej grupy osób. Teraz na nowym serwie jesli chcesz miec kolegów to musisz grac przynajmniej 10-15h dziennie i byc w TOP. Tibia stała sie wyścigiem. Każdy grając na 5 ownerach dąży do tego zeby wraz ze swoją gildią rządzić serwerem.I np. na tym filmiku widać co sie teraz dzieje.Jakiś gorszy level podpada jakiemuś "lepszemu" i ten "gorszy" guwno może. Tibia schodzy na Psy. Niedługo ci grający tylko po 2-3h dziennie dla przyjemnosci bedą mogli se pograć tylko na non-pvp albo na OTs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Tak sobie mysle, ze to chyba zle miejsce od wyzywania sie itp. tylko do oceniania i komentowania filmow, wiec gratz(ale nie doze
![]() P.S. sory za bledy itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
prawda, dlatego w tibie juz sie nie gra. to co sie dzieje z ta gra to McDonaldyzacja ;p
![]() |