|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() Moim zdaniem najwiekszym błędę Polaków jest to ze sie ciagle kloca i swe i br na ty zyskuja bo oni jakows sie dogaduja wiec jesli polacy na nowych serwach sie nie dogadaja to coz wytapia nas. i proponowal bym zeby wszyscy grali na jednym Polskim serwie zeby go w koncu zrobili ...
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: SzCzEcIn
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir rycerz
Profesja: Elite Knight
Gildia: HaCk :>
Świat: Danubia
Poziom: ;(
Skille: HaCk :>
Poziom mag.: ;(
|
![]() Kurcze czemu ta kolejka jetse taka poje***a Czekałem 4 h..i byłem 16... w kolecje a tu nagle ...jestem 412...i znowu leci w dol po..10-15..KU*** M**
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exclusive
Świat: Magera
Poziom: 129
Skille: 95/72
Poziom mag.: 21
|
![]() no niestety kolejki sa denerwujace.Gram sobie na kelterze i tu nagle freez kicklo mnie o 15.30 i do tego czasu jestem 100 w kolejce
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: Gryino
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ravoll Telbana
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 31
Skille: 60/60
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Yoyo wszystkim moim zdaniem to dobrze że robią nowe serwy ale narazie nie mam zamiaru rezygnować z mojego ukochanego serva "Honera"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
|
![]() Jwśli mam grać w tibie to na jednym z tych serwow na kyrze jest taka noobska atmosfera ze osobiscie nieznam tam kolesia który byłby normalny (może to przypadek ale nawet kolega rl mnie wku***ł ) nic mnie tam juz nie przyma
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() uwazajcie na rodzinke mort oni nie cierpia pl
lepiej zyc z nimi w zgodzie... gralem z nimi na askara nie raz bylem pa przez nich mialem 75 rp tam :/ |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() a ja jestem na 233 miejscu huheuhe dlugo sie poczeka ale podobno niezle przeludnienie bedzie ale mam juz fajna taktyke zeby expo wbic!!!!
![]() ![]() powiem ze najpierw quasta z dubletem |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Barad dur
Imię: Dark lord sauron
Profesja: Sorcerer
Gildia: Goblins of moria
Świat: Galana \m/
Poziom: <?>
|
![]() Ja czekam cały czas na serv PvP-enforced ;\
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Lokacja: Poland/Podkarpacie/Tarnobrzeg
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() spox zrobili światy ale mam 1 pytanko do was... Jak naj naj szybciej wolno kupić pacca na 30 dni :> bo chyba bende tam grać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Świat: --
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: --
![]() ![]() |
![]() fajnie ze powstaly nowe swiaty;] moze troche ludzi z kyry odejdzie;p powodzenia zycze na nowych swiatach i mam nadzieje ze nie bedzie tak jak z furora...;]
|
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik forum
|
![]() Moje ostatnie posty nakłaniały do gry na Xenerze... ale kiedy spojzalem na highscores to dostrzegłem rodzinke Mort .Na Xerenia szykuje sie niezłe "pałer abuzerstwo"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: Tu i Tam
Imię: Emdine
Gildia: Acadamy of United Kings
Świat: Refugia
Poziom: 23
Skille: Cenzura
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() No swiaty new sie przdadza. najwyzszy czas...
Troche bedzie zwala z tymi mort bo juz zaczeli pa ale jakos damy se rade ![]() Yebro my name jak cos ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Ejj jaka jest polska gildia na tym serwie? ja dzis zaczynam grac wiec jak cos to wezcie napiszcie w tym temacie kto gra itp ...
|
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Gostyń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Praber
Świat: Isara
Poziom: 131
Skille: 89/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie bójcie się żadnych Mort-ów !!! Yakuzza się połączyła z Ancient Terius i teraz Ancient Terius ma ponad 70 ludzi w gildii oraz sojusz z jedną z lepszych gildii na Xerenie... W przyszłym tygodniu wypowiadamy wojne Mort'om. W takim razie zapraszam wszystkich "dobrych" polaków na Xerene
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() a co do Mort'ów z polską nie wygrają ![]() |
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
|
![]() a jesli chodzi o te cale Mort to to sa gracze z duzymy lvl a ich gildia to Bloodlust i hcociasz nie liczy sobie wielu graczy (11) to jednak jesli teraz ktos im nie dokopie to potem mogol byc grozni
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
![]() Ejj kurde trzeba polaczyc wszystkich polakow na tym swiecie i nad nim zapanowac... Nemezis chyba najlepsza polska gildia (z najlepszymi lvlami polakow) Musi sie dogadac z Yakuzza i niech przyjmuja wiele ludzi a ludzie przeca nabija szybko lvle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Zenon Burcymucha
Profesja: Druid
Świat: Xantera
Poziom: 13
Skille: 16/19
Poziom mag.: 12
|
![]() Bardzo dobrze, w ogole powinno byc grubo ponad 100 swiatow w tibii, zeby mozna bylo jakos sensownie expic, bo mapa tibii w porownaniu do innych gier mmorpg jest mala, a ludnosc wrecz przeciwnie. Ja posiadam pacca i szczerze mowiac, to on mi niewiele pomaga w expieniu, bo na moim serwerze (xantera), polowa expowisk dla pacc i 9/10 expowisk dla facca jest prawie zawsze zajeta. A wcale moj serwer nie jest az tak stary. Brak wolnych expowisk to najwiekszy obok malego capa problem tibii. Chodzenie po calej mapie i szukanie expowiska, przewijanie sie przez tlumy ludzi i labelow z napisem "i hunt here, xxx (nick), leave plax" nawet jak masz pacca to parodia gry, podczas gdy w innych mmorpgach jest tak ze idziesz 3 kroki i walisz potwora. Czas awansu w lvlu powinien byc bardziej uzalezniony od umiejetnosci gracza, a duzo mniej od ilosci ludzi na serwerze.
![]()