|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Komu kibicujecie?? | |||
Barcelona |
![]() ![]() ![]() ![]() |
58 | 58.59% |
Arsenal |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 41.41% |
Głosujących: 99. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Abotis
Profesja: Elite Knight
Świat: Aurea
|
![]() Cytuj:
LOL !! Ewidentny faul na bramkarzu ! Czerwona kartka i tyle ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz mogę z czystym sercem zagłosować na Barcelonę. ;]
Ad. meczu - finał LM lub mistrzostw bez dogrywki i karnych to nie finał. Cytuj:
b) Problem w tym, że nie wykorzystał. Barcelona była lepsza w drugiej połowie. Nie lubię Barcelony, ale muszę im oddać to, że w cztery minuty zmiażdżyli Arsenal, który po HT grał jak zespół paralityków.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 18-05-2006 o 13:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#85 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Arsenal był lepszy i co z tego;d? edit.Jeśli Arsenal grał w 2iej połowie jak paralitycy to jak grała Barcelona ;o chyba inne mecze oglądaliśmy. Ostatnio edytowany przez PiXik - 18-05-2006 o 15:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() glupie gadanie : a gdyby bla bla bla bla to by arsenal wygral. trudno mial pecha ze dostali czerwona kartke i przegral. barcelona miala rowniez duzo okazji do strzelenia bramki i rowniez nie wykorzystala, wiec o czym wy mowicie ? zastanowcie sie, widac ze do konca bedziecie bronic arsenal pomimo ze nie macie racji...barca byla lepsza
![]() @up jak grala barcelona ? no powiedz... jakos dziwnie wygrala 2:0 w drugiej polowie i grala o wiele lepiej niz arsenal. Nie jest latwo strzelic 2 bramki takiej druzynie jak arsenal przy czym oni bronia sie calym zespolem. tez mi sie wydaje ze ogladalismy inne mecze ;] Ostatnio edytowany przez Zamor1 - 18-05-2006 o 15:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() żeby być dobrą drużyną trzeba mieś szczęście barcelona je wczoraj miała i wygrała. gdyby nie byli dobzi to nie doszli by do finału
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Cytuj:
"ograniczenie minimalnej długości woadomości do 10 znaków." moja "woadomosc" byla za krotka; <
![]() |
![]() |
#89 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
@up Zanim sobie wstawisz do podpisu jakieś hiszpańskie zdanie poznaj chociaż zasady tego języka.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 18-05-2006 o 17:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
Barcelona grała śmiesznie. Gdyby wykorzystała wszystkie swoje sytuacje, wynik byłby o wiele większy niż był naprawde.A najbardziej sie uśmiałem patrząc na Ronaldinho, myślał biedny że sam mecz wygra - wOgle nie podawał, grał sam. A tak IMO to najlepszym zawodnikiem w Barcelonie był Eto.
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Imię: Radovan Beanre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @Raul
A czy przypadkiem nie jest tak, ze kiedy sedzia pusci przywilej korzysci to zawodnik faulujacy i tak otrzyma kartke? Bo z tego co wiem to wlasnie tak jest, wiec tak czy siak Lehmann by zszedl ![]() Moim zdaniem najlepszym zawodnikiem Barcy i ogolnie man of the match to Heniek Larsson (czy jak go pisza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Jeżeli jest przywilej korzysci to grają dalej i nie może dac kartki. To by była jazda jakby uznał gola i wyrzucił Lehmana
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Vekegi:
Mylisz sie, cytat z wikipedii: Cytuj:
![]() |
![]() |
#95 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @up
Sam widziałem różne sytuacje gdy sędzia puszczał mecz dalej a po zakończeniu akcji dawał kartkę dla zawodnika, który dany faul popełnił kilkadziesiąt sekund wcześniej. Jednak w tym przypadku bym się zastanawiał, najlepszym rozwiązaniem byłoby uznanie bramki i żółta kartka dla Lehmanna, gdyż próbował nieprzepisowo zatrzymać zawodnika, ale sam faul swoją brutalnością aż na czerwoną kartkę by nie zasługiwał, byłaby ona uzasadniona gdyby uniemożliwiła zdobycie bramki dla Barcelony, jednak jak wiadomo gol po tek akcji padł. Bo czy ktokolwiek spotkał się z sytuacją gdy bramkarz widocznie faulował napastnika przeciwnej drużyny, który jednak utrzymał się na nogach i zdołał zdobyć bramkę, którą sędzia uznaje i wyrzuca bramkarza z boiska jednocześnie? Przynajmniej ja nigdy się z czymś takim nie spotkałem.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 18-05-2006 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Według mnie Arsenal powinien konczyc mecz w 9!! Bramka dla Arsenalu padła chwile po...wspaniałym pokazie umiejetnosci teatralnych w wykonaniu Ebue. Za symulowanie powinna byc druga dla neigo zółta i w konsekwencji czerwona kartka!
![]() ![]() ![]() Co do akcji w ktorej Lehman dostal czerwien...Sedzia w tej sytuacji instynktownie i samoistnei gwidzna. Był tak skoncentrowany ze gdy zobaczyl faul nie czekal na rozwoj sytuacji.Zreszta po meczu przyznał sie do błedu. Czerwien dla Lehmana +bramka=slyszne rozwiaanie
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Wrocek
Profesja: Druid
Gildia: Immortal Slayers
Świat: Furora
Poziom: 30
Poziom mag.: 36
|
![]() Nom czerwona dla lechmanna i bramka powinny zostac uznane widac ewidentnie ze lehmann gdy stracil pilke najzwyczajniej pociagnal za noge Eto'o...zachowanie nie fair
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() moze raul nie widzial jak on go za noge lapie.... zgadzam sie z MAtkiem i tak jest naprawde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
czyli kibice barcelony chcą żeby w przyszłym sezonie bronił Valdesinho? |
|
![]() |
![]() |