![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: A co cie to ?
Imię: Balezjon
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Mnie to wali czy on używał tego bota czy nie ,nikt nie jest święty .
Ale kurde , Wida dlaczego ukradłeś kase Gp ? Nic tobie wtedy nie zrobiłem . ![]() Odpowiedz .
Świat:Celesta 12:14 Thorian Pall [199]: to nie ja lizalem fuflisowi, lol XDDD |
![]() |
|
![]() |
#82 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
P.s ehh jak patrze na ten list to taki jakis trudny sie wydaje,zeby go zrozumiec trzeba miec IQ powyzej 2 wiec nie radze nawet probowac... Ostatnio edytowany przez neutralny16 - 22-05-2006 o 17:57. |
|
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Loth Xiroth
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() lol? z czym sie ukrywam?!
#85 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kozak? bzdury? a co mam za to że sie wypowiadam na forum być huntowany? nab blz. jak mu liżesz dupe to n.c trzymasz jego stanowisko popatrz obiektywniej ![]() za mało masz argumentów w stosunku do mnie? no huntad!111!1!! blz titania nie jest przegrana, ale może być przez takich ludzi, co liżą*dupę unitom =[ chcesz moj nick znac? a to coś zmieni? hmm chyba nie ![]() pozdro, Marti
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Heat
|
![]() Cytuj:
Ej, jestes c00l =**. @neutralny16 & Martinesz Tak każdemu jeździcie,a to właśnie wy jesteście największymi ciotami z tego forum,myślicie,że jesteście kimś..a tu niestety ![]() Neutralny16~ wiesz, każdy ci wierzy o tym anni :-\, bajki to pisz na swoim blogu =))!111 Arm to rumun x).
LEGIA WARSZAWA Ostatnio edytowany przez Miku - 22-05-2006 o 18:38. |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Gorzow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ulaire Atlea
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 34
Skille: 19/22
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Moim skromnym zdaniem titania smierdzi
![]() REFUGIA RULES !!!! |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jesli masz mnie wyzywać od ciot, to zamilcz na wieki. pzdr, Marti
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skończcie pisać głupoty...
@Vilum seq źle mi przekazał inofrmacje co poskutkowało że żle do tego podszedłem. Jeśli to prawda to sry za nadmierną agresje i dzięki za obrone przed tymi nabami =) |
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Ja cie nie wyzywalem pierwszy noobie, tylko dawalem kakrety (np.ze powiedziales to i tamto) Po 2 nie oskrazylem cie o to ze powiedziales ze to pierwszy sork ! ( jesli gdzies to widzisz to skopiuj) A po 3 nie mam 8 lvla ![]() ( a tak pomysl troche ... co wynika z twojego zdania "8lvl ? 9 lvl ?"? nie oceniasz ludzi po lvlku ?To tez byla "taka przenosnia ?" ![]() Moze ta klotnie zakonczy filmik z tym sokriem i toba ? A tak ogolnie rozmowa z toba to bezsens : -widzisz zdania ktorych ja nie widze(wnioskujesz cos z niczego) -wyzywasz mnie zamiast dawac konkrety jak ja .. Poprostu nie mam sily sie z toba klocic ... bo ten temat nie sluzy do tego ... |
|
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]() Nie wierzycie to nie....mam w dupie czy ktos mi wierzy poprostu tak jest i tyle...DOBRA LUDZIE SŁUCHAJCIE..!!!!moze koniec tych kłotni?niech wszyscy sie pogodza i tyle...??kto jest za?
![]() Apocalipsus, Szczuru.pl co wy na to??ja was obu przepraszam Ostatnio edytowany przez neutralny16 - 22-05-2006 o 19:35. |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
|
![]() Martinesz rox!!!
Widze ze tu jakas dzampreza sie szykuje bez mojej wiedzy! No coz, nie jestem za tym zeby kupowac chary za rl siano, bo to w c*** nie oplacalne, lepiej zainwestowac w siebie ;] A co do twojego pvp Widakey, slyszalem wiele rzeczy o tobie, boski jestes! Moge autograf dostac? : DDD A temu kolesiowi z Arcani powiedzcie zeby sie zamknal, bo mnie wkur*** pe**. Wasz, Ukochany Trevor : DDD
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PODPISAL : WIDAKEY Here you are.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
|
![]() Cytuj:
Pls, badz friand! Wkoncu masz najlepsze pvp! Wiec napewno umiesz SIEM BICZOWAC!! Haha, lubie takie zabawne furajki jak Ty : DDD
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() haha ale kolesie sa tu znobowaceni....
po 1 jesli ktos z rsem pojdzie na anhi to juz jest cos... po 2 Epic Legion Frajerow nie bieze i widakey zaslozyl zeby tu byc... po 3 Taifun Devilry robil tez z botem i kazdy mu gratulowal a omalo co nie padl po 4 Sorc na 109 lvlu Pada od 2 Energy beam a dostaje 3 + gfb od demonka po 5 jesli zabiles demona 109 sorcem zanim straciles cala mana to masz u mnie 1000 zl po 6 kupil postac bo chcial pograc ty nie kupisz to zazdroscisz moze zarobil kase i sobie kupil ? to na tyle mam nadzieje ze ktos sie jeszcze wypowie tu bo chce sie posmiac
#99 |
Guest
|
![]() Omg przestancie juz...to jego sprawa czy kupuje chary,czy uzywa botow,czy ćpa,pije,pali itp..zawsze prawda jest posrodku wiec nie chce sie z NIKM kłocic...
|
![]() |
#100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |