![]() |
#81 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Night Picz
Profesja: Knight
Gildia: Co to takiego?? :P
Świat: Inferna
Poziom: 48
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
|
![]() ![]() ![]() chyba zwariuje ![]() I tak sie dzieje jak próbuje otworzyć ledwo co nakręcony film... I nie gadać ze zle wlanczam bo już wszystko próbowalem łacznie z tym co pisze na tym forum ![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Doczekaliśmy się
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Żeby nie było niedomówień
NIE-nie przyklei się tego tematu. NIE-nie skasuję go(być może) NIE-nie zabronię wam ściągania tego programu. NIE-Zespół Tibia.pl nie bierze na siebie odpowiedzialności za użytkowanie tibicamNG, tak samo jak grupa support, czy Olorion. w własnej osobie. TAK-Trwają prace na updatem starej dobrej tibicam. Kod jest pisany i (może)zostanie zostanie zatwierdzony przez How2DoIt. Zapewne nowa wersja będzie zawierała wiele udogodnień(bookmarks, frame by frame, duble click na .rec rozpoczyna odtwarzanie itp) Aby uzyskać więcej informacji zapraszam tutaj
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() A ja wam powiem, ze mialem taki sam problem jak wszyscy. Jak wlaczalem ta TibieCam Ng, to gdy wybieralem film, nic sie nie dzialo i powtarzalem tak w kolko. Wiec chcialbym dac wam rade, ktora mi pomogla. Mianowicie: Mialem zainstalowana TibieCam Ng na dysku "D", a gdy przenioslem na dysk "C", to wszystko zaczelo dzialac jak nalezy. To to by bylo na tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Cytuj:
- rozmiar moich zdjęć jest identyczny - nazwy plików są identyczne Moje ssy była na imageshack.us, a ty je tylko przeniosłeś na photobucket. Nie podam adresu tego forum, bo jest to tu zabronione, ale mój post tam był już rano -.- Cytuj:
![]() Cytuj:
edit: Z tego co czytałem na forum Tibicam NG, jeśli Tibia jest na dysku C:\ nie trzeba już wskazywać jej lokalizacji i daje to tylko tyle. edit: Mam dobrą wiadomość! Na tym forum, autor programu zainteresował się moim tematem i napisał coś takiego: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Pablosso - 24-05-2006 o 21:22. |
||||
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Pabianice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Demongo
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 21
|
![]() Wszystko powinno działać wystarczy czytać o co pyta program, w pierwszym oknie trzeba podać lokalizacje filmu .rec a w drugim oknie lokalizacje pliku tibia***** !!
#87 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Tandrion
Profesja: Paladin
Świat: azura
Poziom: 50
Skille: 82/61
Poziom mag.: 16
|
![]() U mnie wszystko chodzi i zachęcam tych wszystkich u których chodzi do wystawiania nakręconych przez siebie filmów na forum tej strony. Z chęcią pooglądam ;] |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Heh... nie myslałem, że sprawa tak się rozwinie. Będę mógł jako jedyny przetestować nową, poprawioną wersję, zanim zostanie ona opublikowana!
Ostatnio edytowany przez Pablosso - 25-05-2006 o 18:25. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
|
![]() ![]() Prosilbym o szybka odpowiedz co z tym zrobic? ;/ Edit: Stosowalem sie do wskazowek podanych przez kogos wyzej jak uruchomic filmik. Ostatnio edytowany przez Kokio - 25-05-2006 o 22:31. |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Stan: Niegrający
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Nie ściągałem więc nie wiem jak to działa i nie powiem czy to jest jakis keyloger czy nie, ale pomyślcie sami... ktoś tworzy bota do tibii i kupuje domene (.com),która przecież nie jest darmowa. Za ściąganie tego bota nie pobiera żadnych opłat, więc każdy może to go ściągnąć. Po nowym update na jego stronie powstaje program do oglądania filmów pod nową wersje klijenta Tibi. Trzeba pamiętać, że program nie musi zawierać w sobie żadnego świństwa typu keylogger, ale może posiadać backdoor(czyt. tylnie dzwi), przez które autor programu może wysłać do użytkowników tego oto programu update, który może już coś mieć. Potencjalny użytkownik(czyt. ty) możesz nawet nie wiedzieć, że program się 'zaktualizował'.
Wybór należy do ciebie czy chcesz używać tego programu czy nie ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() ta i pamietaj ze gosc bierze za bota 10euro, bo w dl jest tylko 3 dniowy trial
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Międzynarodowy spisek masonów, żydów i komunistów? :>
Ciekawe kiedy ktos zrobi wreszcie jakis film >.> |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() File: TibiCam-1.4*****
Status: POSSIBLY INFECTED/MALWARE (Note: this file has been scanned before. Therefore, this file's scan results will not be stored in the database) (Note: this file was only classified as malware by scanners known to generate more false positives than the average scanner. Do not consider these results definately accurate. Also, because of this, results of this scan will not be recorded in the database.) MD5 ffafddb1914e9bcc70a1e2fd6c0cdcbc Packers detected: - Scanner results AntiVir Found Adware-Spyware/SaveNow.BO.39 adware ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found Adware/SaveNow Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Co o tym sadzicie? Skanowalem jakies 20 minut temu ;p
#96 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Hmmm u mnie znalazło identyczne śmieci ![]() AntiVir Found Adware-Spyware/SaveNow.BO.39 adware Fortinet Found Adware/SaveNow ciekawe jak sie sprawa rozwinie ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Czy jak probowałem za pomoca tego otworzyc film to znaczy że mam wirusuz na kompie czy nie ??
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co to ostatnich waszych skanow, ja sciagalem tibicam wczesniej i bylo czyste. Moze nastapila jakas podmiana plikow. Jak chcecie moge hostnac na rapidzie instalke tej tibicam, co mam na kompie |
|
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
|
![]() Albo może przeskanuj też swoje teraz
![]() Bo kto wie moze jakiś update wirów na stronce był i ten jakiś nowiutki ![]() A jak twoje czyste to na rapida mogl bys dac ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() W związku z powyższymi danymi(i własnym skanem) zamykam temat do wyjaśnienia.