|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() ja tez chce miec taki stroj jak straznik przy bramie !!! Fake bardzo fajny ladnie zrobiony daje 564564646565/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]() Przeszedłem gre i jest bardzo ciekawa fabuła i ten fak'e jest bardzo podobny do poczontku gry.
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Down: Miszczu, szlag trafia jak widze idiote który po przewerterowaniu tylu postów, obejrzeniu tylu zdjęć dostaje olśnienia, że to jest podobne do początku gry. A poza tym od poczontku mnie boli już głowa. A poza tym toś nowy, nie wiesz jak starsi ludzie się zachowują ;p
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 03-09-2006 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Yoh możesz w końcu przestać się zachowywać, jakbyś był niewiadomo kim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]() fake wyj****** czekam na nastepna czesc
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @topic
Gadałem z Kolosem na gg i dowiedziałem się kilku rzeczy: 1) Ma już pomysł na fake. 2) Robi go, ale powoli mu idzie. 3) Szkoła i zadania domowe skutecznie przeszkadzają mu w robieniu fake. 4) Ma ciekawy pomysł do fake, niebędący częścią fabuły gry. @Yoh Jemu nie chodziło o poczONtek Tibii ,tylko Gothica. Poza tym to, jak długo ktoś siedzi na forum nie ma znaczenia. @Max A jak ja się tak zachowuję (opieprzam noobów i trolle) to się nie czepiasz. @Torog Nie wszyscy. Przykłady: Dark Sven, Norah, Crowal. @offtopic Proszę o zaprzestanie kłótni. Jak coś to na PW.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 09-09-2006 o 09:09. Powód: Poprawiałem błędy, przestawiłem systemy klawiatury. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Profesja: Druid
Świat: askara
Poziom: 34
Poziom mag.: 34
|
![]() yeye sam lubie gothic a to mi sie podoba!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Przepraszam! Za tak długi czas oczekiwania :/
Z racji tego, że dzisiaj ma miejsce Polska premiera Gothica III postanowiłem poświęcić dzień dzisiejszy na 3 część mojego fake pt.:"Gothic" Zapraszam do oglądania i komentowania (Btw. coś mi nie wyszła ta część ![]() (Obrazki mogą się długo wczytywać...) Zmieniłem outfit Beziego, chciałem wprowadzić więcej nowości, ale czas nie pozwalał... 29. ![]() 30. ![]() 31.(Powinno być oczywiście "Nareszcie", a nie jak napisałem "Nareszczie" ![]() 32. ![]() 33. ![]() 34. ![]() 35. ![]() 36. ![]() 37.(Brakuje tam po słowie "to", słowa "udało") ![]() 38. ![]() 39. ![]() 40. ![]() 41. ![]() 42. ![]() 43.(Tu ma być oczywiście Świstak, a nie Fisk...) ![]() 44. ![]() 45. ![]() 46.(Wiem, że biedny efekt, ale się śpieszyłem) ![]() Ehhh, tak wiem to już ostatni :/. Jakoś nie jestem zadowolony z tych prac co wyżej obejżeliście, ale jednak mam nadzieje, że wam się choć troche podoba. Alph~to już trzecia część, czekam na pożądnego komenta ![]() Podziękowania dla Kopera, który mnie wspierał podczas, gdy robiłem tą część ![]() No to tyle...
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() wielkieeeee gratki
![]() ![]() wielkie GZ i pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kaniek from Azura
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
Poziom: 23
Skille: 2/4
![]() |
![]() No pomysł dosyć ciekawy. Gothic to dosyć ciekawa gra. Ale jakoś outfity postaci mi się nie podobają więc dam 9/10.
PS: Jakbyś skończył pierwszą część, to może byś się zabrał za robieniem fake'a z drugiej części. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() bardzo mi sie podoba ten fake czekam na kolejna czesc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nooo nie oczekiwalem czegos takiego mowiles ze ta czesc bedzie "nudna" a tutaj ? Outfity troche takie dziwne ale fajne
![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() @Up
Koper zgadzam się z Tobą co do Outfitów... Troche takie no dziwne ![]() Ogólnie all fajnie wygląda ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() hmmm,
Podoba misie ![]() plusy: -SPORA poprawa grafiki oraz ogólnego obrazu fake -Mury zamku wyglądają olśniewająco. -ten efekt nocy bardzo pasuje do tego fake'u poniewać jak mnie pamięć nie myli to w G1 był podobny. -fajne oufity ![]() Minusy: -Ten mur drewniany jest beznadziejny,wygląda jakby ktoś go poskładał na szybko. -ścieżka też nienajlepsza ponieważ niewidać "przejścia" z drogi na trawe. Grafika: 7.5/10 Fabuła: 6/10(bo z gry) Ogólna ocena: 7/10 Czekam na kolejną część ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Lord Yendras
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 24
Poziom mag.: 25
|
![]() Uehehheehehehhe, Gothic, heh mój ulubiony rpg, do dziś pamiętam, jak wklepywałem nieśmiertelność i rzeź w Starym Obozie robiełęm...
A fake, właściwie to nie wiem co o nim myśleć... No, jednak mi się podoba, tylko ścierwojady popraw... 7/10
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Poziom: 95~
|
![]() Fake dosc fajny.
Mam 1 pytanie, z tym mieczem wyciagnietym z drzewa to naprawde tak jest w gothicu 1? Gralem w te gre dosc dawno wiec moge niepamietac, ale wydaje mi sie, ze w tym drzewie byl zwyczajny zardzewialy miecz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() @up
Nie jest, a gdybyś czytał co napisałem na początku to byś wiedział, że postanowiłem odejść troche od fabuły w Gothicu... Dzięki za komenty i zachęcam do dalszego komentowania ![]()
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Paaalce lizac
![]()