Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-07-2006, 16:55   #81
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

cytuja mnie mamo, cytuja mnie
wrzuc na basha plx

wszystkie te wynurzenia jako to irc jest zly, wygladaja na frustracje dzieci neostrady (to stwierdzenie jest trendy)
nie potrafia zaakceptowac panujacych zasad tylko chce je zmieniac na wlasne, IRC jest od tego, zeby ci co maja opa kopali tych co opa nie maja - to nie jest wasz cieply kurvidolek gdzie mozecie robic co wam sie podoba, a jak was nie chca to pobiegniecie do mamy - albo sie przystosujecie do regul albo wymrzecie jak dinozaury

i nie ma tu o czym dyskutowac - regul sie nie zmienia, regul sie nie nagina, regula nr 1 - op ma zawsze racje

jakos nie bylo takiego problemu 10 lat temu gdy pierwszy raz korzystalem z irca jeszcze za pomoca wspanialego programu MS chat - wykopali mnie kilka razy, zbanowali kilka razy i sie nauczylem
teraz to pedzi sie na forum wyzalic jakie opy sa zle, jak banuja za nic, jak wysmiewaja sie ze wszystkich

maja google, maja fora - informacje leza na ulicy ale i tak beda przychodzic na kanal i pytac na jakim swiecie grasz, fri items plx, ten kanal jest z dópy (pisownia oryginalna)

ktos tam powiedzial ze matek jest spoko bo potrafi rozmawiac - mi to juz sie znudzilo
kazdy by chcial zeby mu wytlumaczyc, powiedziec powoli bo on nie rozumie - a ja mam to w dupie ze nie rozumiesz - chcesz cos to sam to zdobadz
oczywiscie jesli pytani ejest ciekawe, rzeczowy, poparte argumentami to kazdy odpowie, ale jak mi jeden noob z drugim pyta co 20 min, jak ustawic video mode bo on nie umie to mnie krew zalewa - ile razy mozna tlumaczyc?

jak ktos jest debil to wejdzie, glupio sie usmiechnie, napisze help mi, schakowali (zczakowali?) mnie nie ma nic dajcie cos plisssssssssssssssssssss

albo pisze w taki sposob:
User has joined #tibia.pl
<user> ej
*User was kicked from #tibia.pl by Scorcerer (Na Ej to do konia)
User has joined #tibia.pl
<user> powieccie
<user> jak
<user> sie
<user> gra
<user> w
<user> tibie
<user> prosz^234
*User was kicked from #tibia.pl by MayGyver (wy*******aj z ogonkami oneoneon11111)

podsumowujac
na przebywanie na kanale trzeba sobie zasluzyc - kazdy dostaje szanse, nie kazdy z niej korzysta - a to ze ty bardzo chcesz to mam gleboko

pozdrawiam wszystkich ircujacych

Ostatnio edytowany przez MayGyver - 05-07-2006 o 16:58.
MayGyver jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-07-2006, 17:01   #82
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Mnie tylko dziwi, ze widzac posty takich true kolesi jak Yassek czy Rylek komus jeszcze zalezy zeby tam wchodzic i chce sie o ten 'wspanialy' kanal wyklocac. Ludzie, sa wakacje, pozajmujcie sie jakimis realnymi kontaktami a nie walka o sympatie pikselow z IRC : d
stary 05-07-2006, 17:13   #83
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MayGyver
oczywiscie jesli pytani ejest ciekawe, rzeczowy, poparte argumentami to kazdy odpowie
Fajna ściema ;P
Rybzor jest offline  
stary 05-07-2006, 17:23   #84
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

Cytuj:
cytuja mnie mamo, cytuja mnie
wrzuc na basha plx
"hehe" noi?
Cytuj:
IRC jest od tego, zeby ci co maja opa kopali tych co opa nie maja
"hehe", warto odwiedzać forum nowych definicji się można nauczyć

Cytuj:
to nie jest wasz cieply kurvidolek gdzie mozecie robic co wam sie podoba, a jak was nie chca to pobiegniecie do mamy
Tak każdy przecież o tym wie, w czym problem?

Cytuj:
maja google, maja fora - informacje leza na ulicy ale i tak beda przychodzic na kanal i pytac na jakim swiecie grasz, fri items plx, ten kanal jest z dópy (pisownia oryginalna)
no i tutaj też masz racje...

Cytuj:
ktos tam powiedzial ze matek jest spoko bo potrafi rozmawiac - mi to juz sie znudzilo
Nie "ktoś tam" tylko ja, trudno zobaczyć jak się pisze mój nick nie? Widać właśnie po Twojej wypowiedzi że umiejętność rozmawiania Ci się "znudziła", bo się umiesz tylko "wqurwiać".

Moja rada wyluzuj~

@kamsz
A szkoda... A szkoda...

Ostatnio edytowany przez Tiligus - 05-07-2006 o 17:35.
Tiligus jest offline  
stary 05-07-2006, 17:28   #85
kamsz
Użytkownik Forum

kamsz's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Białystok

kamsz ma numer GG 1150154 Adres Jabbera do kamsz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiligus

Nie "ktoś tam" tylko ja, trudno zobaczyć jak się pisze mój nick nie? Widać właśnie po Twojej wypowiedzi że umiejętność rozmawiania Ci się "znudziła", bo się umiesz tylko "wqurwiać".

Moja rada wyluzuj~
nie kazdy ma tak supah fotograficzna pamiec jak ty, kiddo
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging
15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging
15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit
15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?(
kamsz jest offline  
stary 05-07-2006, 17:35   #86
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
9. Zostałeś zbanowany? ojej ]:->. Sorki, ale prawdopodobnie złamałeś jakąś zasadę. Jeżeli sądzisz że zostałeś niesłusznie zbanowany, możesz napisać MSG do OPa który dał Ci bana (tylko kulturalnie). Jeżeli on nie chce z tobą rozmawiać, powinieneś dać sobie spokój. To sie nazywa sprawiedliwość.
@Gimlos
I mówi to koleś, który gra w tibię ^;^

//edit
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tilligus
Omijasz cenzurę koleś, ja już dostałem za to warna.

Ostatnio edytowany przez Yassek - 05-07-2006 o 17:36.

stary 05-07-2006, 17:37   #87
MayGyver
eX Moderator

MayGyver's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza

Domyślny

Cytuj:
Tak każdy przecież o tym wie, w czym problem?
problem w tym, ze kazdy o tym wie, a jednak co miesiac powstaje temat jaki to irc zly - kazdy wie, ale nikt zrozumiec nie potrafi

Cytuj:
Nie "ktoś tam" tylko ja
czepiasz sie szczegulow, nie ma znaczenia kto napisal bo nie chodzilo o autora tylko o tresc

Cytuj:
Moja rada wyluzuj~
jestem wyluzowany, nigdy bardziej wyluzowany nie bylem
tylko ze czasem trzeba pokazac ludziom ich glupote, idiotyzm, debilizm .... dowolne epitety .... zeby zrozumieli, chociaz przypuszczam iz moje wywody trafia tylko do kilku osob

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Fajna ściema ;P
otoz zapewniam cie ze nie sciema, trzeba tylko przyjsc i zadac odpowiednie pytanie, a jesli nie umiesz takiego zadac to albo sie nie odzywaj albo nie przychodz
MayGyver jest offline  
stary 05-07-2006, 17:39   #88
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Fajna ściema ;P
Nie wiesz - zamilknij, albo się dowiedz i potem pieprz głupoty.
stary 05-07-2006, 18:00   #89
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yassek
@Gimlos
I mówi to koleś, który gra w tibię ^;^
Korzystajac z danych ze strony www.pskonejott.com w ciagu ostatnich 3 miesiecy na graniu w Tibie tracilem okolo 12 minut i 20 sekund dziennie. Rzeczywiscie, przeczy to temu co napisalem, brakuje mi przez to czasu na spotkania w RL, co tak spostrzegawczy piksel jak ty pewnie potwierdzi.
stary 05-07-2006, 18:06   #90
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yassek
//edit
Omijasz cenzurę koleś, ja już dostałem za to warna.
I powinienes dostać jeszcze jednego.
Rybzor jest offline  
stary 05-07-2006, 18:30   #91
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos
Korzystajac z danych ze strony www.pskonejott.com w ciagu ostatnich 3 miesiecy na graniu w Tibie tracilem okolo 12 minut i 20 sekund dziennie. Rzeczywiscie, przeczy to temu co napisalem, brakuje mi przez to czasu na spotkania w RL, co tak spostrzegawczy piksel jak ty pewnie potwierdzi.
W tej chwili w Poznaniu są 32 stopnie Celsjusza, co nie sprzyja spotkaniom. Zresztą, Ty również jesteś dla mnie pikselem ^;^. A zresztą, co mnie to co Ty o mnie sądzisz, skoro i tak pewnie nigdy się nie spotkamy.
Cytuj:
I powinienes dostać jeszcze jednego.
Będę miał do kolekcji - tu 1, a na org.pl 3. A i btw. nie ma jak solidny offtop : O.

stary 05-07-2006, 18:33   #92
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Co w tym pytaniu jest nie tak? Bo nic nie widze;]
Niby nic. Ale Jeżeli ktoś nie ma szacunku do MOJEGO czasu, i nie chce mu się go poszukać, to niby dlaczego ja miałbym szanować jego czas? Rozumiem Matek, że ty lubisz pomagać każdemu przy każdej okazji, ale my (lub: ja) Nie mam na to:
  1. Czasu
  2. Ochoty
Jeśli lubisz pomagać, zapraszam, ale pamiętaj, że obowiązkeim użytkownika jest W KOLEJNOŚCI:
  1. Przeczytanie instrukcji
  2. Przeczytanie FAQ
  3. Przeszukanie forum
  4. i DOPIERO, jeżeli NIC nie znajdzie, to POWINIEN zapytać się na kanale/forum/gdziekolwiek.
To Pytanie jest RAŻĄCYM przykładem na to, że użytkownicy traktują nas jako swoich kamerdynerów(lokajów, służących, dziwki) I mają totalnie w dupie to że mamy własne sprawy, choćby nie wiem jak bzdurne i idiotyczne dla ciebie. Bo tak naprawdę, co ciebie kuzwa obchodzi np mój serwer? (przykład z wczoraj) Wytłumaczysz mi dlaczego jedni (Vall, MayGyver, Slay) Gdy maja problem to wiedzią, że istnieje takie coś jak google.pl czy np taka czy inna wikipedia i tam SZUKAJĄ? Jesteś w stanie mi wytłumaczyć dlaczego statystyczny użytkownik wchodzący na # nie czytał regulaminu (80%) Nie zaglądnął do FAQ (100%) i nie zna tibia rules (40%) bądź olewa je w żywe oczy (70%)? Bo ja nie jestesm w stanie tego pojąć.

Co więcej, poprzez POMAGANIE takim użytkownikom nie osiągniemy zupełnie nic, bo jeżeli im pomożemy, to dalej będą nas traktować jak swoich służących, a kółko się zamknie.
Cytuj:
A co do problemu przydalby sie system jak na wp.pl(chat) ,ze za kazde slowo (wulgarne) daje sie ostrzezenie a puzniej kicka. No i jedno
SKASOWAC LUDZIOM MOZLIWOSC KICKOW/BANOW BO TO NIE DO POMYSLENIA. Jak ktos wspanialomyslny da kicka za slowo:
siema
nie przeklinaj
TO jest przyjety do clubu nocnych pozeraczow slowek.
Gdybyś choć troszkę zagłębił się w specyfikę IRC, to wiedziałbyś, że w obecnym stadium rozwoju serwera nie jest to mozliwe, a i boty do tego sie po prostu nie nadają. Co więcej, widać że nigdy nie prowadziłeś żadnego większego kanału (gdziekolwiek), bo uważasz, że system nadzoru jest niepotrzebny. Teraz pomysł dla ciebie: zrób kanał, bez opów. Nie kop, nie banuj, miej ponad 20 ludzi i 2-5 którzy wpadają po coś. Zrób forum, powyżej 100 użytkowników (nie tematyczne i z użytkownikami, którzy nie znają się na RL) ale bez czegoś takiego jak administrator/moderator. Ogłoś powstanie państwa bez policji czy jakiejklowiek władzy sądowniczej. Wiesz co łączy szystkie 3 rzeczy? To będzie SYF.

Cytuj:
Zalosne ,ze tibia.pl tylko traci popularnosc przez taki kanal :/ zalosne zalosne..
Pozwolisz że poproszę o uściślenie? na # w tym momencie przebywa:
17:38:57 -!- Irssi: #tibia.pl: Total of 20 nicks [7 ops, 0 halfops, 11 voices, 2 normal]
A na forum:
Aktualnie aktywni użytkownicy: 501 (145 zarejestrowanych oraz 356 gości)

W całe historii przez kanał przewinęło się może ze 200 osób z "normalnymi" nickami którzy pobyli dłużej niż 24h + może z 1000 tibijczyków i innych takich, a na forum mamy 66,588 zarejestrowanych kont. Czy jesteś w stanie wytłumaczyć mi w jaki sposób ta strona traci popularność przez kanał, czy może jest to zbudowane na podstawie "dumań własnych"?

Cytuj:
Wielką pomyłką jest że kanał się nazwał #tibia.pl bo z tibią on ma mało wspólnego.
Widzisz mój drogi, Pewien Mądry Moderator(tm) (nikt z aktualnych modów) powiedział kiedyś, że nazwa kanału to nie temat do rozmów, ale wspólna rzecz, która łączy wszystkich ludzi obecnych na kanale w społeczność. Jeżeli sądzisz, że na #tibia.pl mamy rozmawiać tylko o tibii, to może wypadałoby cofnąć się parę lat i zobaczyć jak wyglądały kanały ircowe kiedyś, weść teraz, i zobaczyć jaka jest różnica. Otóż, ŻADNA. Ludzie pieprzyli głupoty, pieprzą głupoty i będą pieprzyć głupoty, po pierwsze bo pieprzenie to fajna sprawa, po drugi, jest śmiesznie, po trzecie, przynajmniej jest o czym pisać, mimo, że są to bzdety. Jedyne kanały na których robi się tylko to co w nazwie, to kanały powyżej tysiąca osób (jak #2on2 ) czy kanały developerskie (a i to też nie zawsze, jak spojże na kanał #NB, to czasami odchodzą większe numery niż u nas). Dlatego myślę, że bzdurą jest wymaganie żeby lufdzie mówili tylko o jednym. Ale jeśli jesteś w stanie zrobić coś takiego, to zapraszam, zrób nowy #, ja załatwię żeby ludzie wchodzili na niego z bramki i przyjdę za pół roku na inspekcję. Koszta dla ciebie są zerowe, więc droga wolna.
Cytuj:
Fajna ściema ;P
Masz jakieś dowody na podważenie tego? Nie? To milcz.

Dżizas!

Ostatnio edytowany przez $corcerer - 05-07-2006 o 18:41. Powód: Ort :/
$corcerer jest offline  
stary 05-07-2006, 18:47   #93
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Blah, każdy wie, że na #tibia.pl jest kilku idiotów, którzy chcąc pokazać przed innymi jacy są pro będą się popisywać (w tym przypadku dużo bluzgów i jak największa pogarda w stosunku do jakiegoś "tibijczyka"). Idioci (zdecydowanie więcej) są również po drugiej stronie, ale to nie powód do tłumaczeń dla tych przesiadujących na ircu.
Naprawdę dużo osób z #tibia.pl lubię, ale niektórzy są denerwujący. Kiedyś tam przesiadywałem dosyć często, teraz mi się to już znudziło. Jak nie pasuje komuś ich zachowanie to niech tam nie wchodzi, w końcu da się przeżyć bez ich towarzystwa. ;]

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!

Ostatnio edytowany przez Raul - 05-07-2006 o 18:48.
Raul jest offline  
stary 05-07-2006, 18:59   #94
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

@up: Odszedłeś długo przed tym jak przyszedłem ja, a jeszcze dłużej niż przybyła do nas Ala z Blog 27 vel. Yassek, więc nie widzę żadnych kandydatów ;<

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Masz jakieś dowody na podważenie tego? Nie? To milcz.
Oni zawsze wiedzą lepiej, Scor...

Yassek, Ty pixelu!
Ryłek jest offline  
stary 05-07-2006, 19:03   #95
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

qe Sorc
Gdybyś choć troszkę zagłębił się w specyfikę IRC, to wiedziałbyś, że w obecnym stadium rozwoju serwera nie jest to mozliwe, a i boty do tego sie po prostu nie nadają. Co więcej, widać że nigdy nie prowadziłeś żadnego większego kanału (gdziekolwiek), bo uważasz, że system nadzoru jest niepotrzebny. Teraz pomysł dla ciebie: zrób kanał, bez opów. Nie kop, nie banuj, miej ponad 20 ludzi i 2-5 którzy wpadają po coś. Zrób forum, powyżej 100 użytkowników (nie tematyczne i z użytkownikami, którzy nie znają się na RL) ale bez czegoś takiego jak administrator/moderator. Ogłoś powstanie państwa bez policji czy jakiejklowiek władzy sądowniczej. Wiesz co łączy szystkie 3 rzeczy? To będzie SYF.
[/quote]

Nie bede sie zbytnio rospisywal ,ale myslalem ,ze sie domyslicie o co mi chodzi i sorka za to ze sie tak rozpisales . Mi chodzilo o to zeby prawo do kickania banowania mieli tylko modki takiego IRCa (tak jak w RL sedziowie,policja) oraz o to zeby byl system "robisz zle kick" jak w wp ,ale jezeli nie mozna takiego czegos zrobic (bo slaby serv,trudnosc) to pozostaje tylko lizac sie.
Qe Sorc
Pozwolisz że poproszę o uściślenie? na # w tym momencie przebywa:
17:38:57 -!- Irssi: #tibia.pl: Total of 20 nicks [7 ops, 0 halfops, 11 voices, 2 normal]
A na forum:
Aktualnie aktywni użytkownicy: 501 (145 zarejestrowanych oraz 356 gości)
Qe
No moze i tu tez zrobilem bleda. Ale zgodzisz sie zemna ,ze na tym kanale bylo by wiecej ludzi (gdyby bylo jak mowilem)czyz nie? (jezeli tam jest limit userow to jajco)

edit@ Jezeli ci chodzi o slowko "bleda" to dla jaj napisalem . Wielka afera o nic -.-.

Ostatnio edytowany przez janek@ - 05-07-2006 o 19:29.
janek@ jest offline  
stary 05-07-2006, 19:06   #96
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

@Raul
Tak, tak, teraz to myj rączki i wybielaj się. Ty nie wywalałeś Tibijczyków, ty się nie przywalałeś do nich i ty nie kopałeś za pierdoły. Jasne. Pozuj na obrońcę uciśnionych, nie mój biznes - ale najpierw uchyl czoło i napisz, że wśród tych idiotów byłeś także ty sam, a nie rób gówna.
stary 05-07-2006, 19:09   #97
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

w sumie jedyne co wynika z tego tematu to nowi elomłodzieżowi trendi bałwany typu Yassek.i to że grupka z irca coraz mniej zgodna ze sobą jest.
jeszcze 20 stron i może podzielicie się na grupki 2 osobowe może 3?
Matek:<Brawo>
PiXik jest offline  
stary 05-07-2006, 19:15   #98
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

@Ghost
Wśród idiotów, którzy wywalali/wywalają za byle gówno byłem również ja. Lepiej?
Nie jestem żadnym obrońcą uciśnionych. Piszę to co widzę i to co pamiętam ze swojego pobytu.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 05-07-2006, 19:15   #99
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Domyślny

@PiXik
Nie, na osiem grupek! Nie, na piętnaście! Na sześćdziesiąt!

Nie żałuj se cyferek i tekstów o elycie i grupce z IRC-a, z chęcią posłucham kolejnych linijek radosnego pierd******.

@Raul
Tak, piszesz to, co pamiętasz ze swego pobytu. Tylko odkąd rzuciłeś focha na połowę osób tam siedzących jakoś siebie w tej historii nie uwzględniasz.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Janek
Ale zgodzisz sie zemna ,ze na tym kanale bylo by wiecej ludzi (gdyby bylo jak mowilem)czyz nie?
omg omg omg jesteś czarodziejem harry

Jakość, nie ilość. Co z tego, że mielibyśmy wypełniony debilami kanał? Ja tam wolę, jak na #Tibia.pl siedzi i 15 NORMALNYCH osób (odjąć boty) niż 150 pajaców.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 05-07-2006 o 19:24.
Ghost Nieudany jest offline  
stary 05-07-2006, 19:17   #100
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
w sumie jedyne co wynika z tego tematu to nowi elomłodzieżowi trendi bałwany typu Yassek.i to że grupka z irca coraz mniej zgodna ze sobą jest.
jeszcze 20 stron i może podzielicie się na grupki 2 osobowe może 3?
Matek:<Brawo>
Jasne jasne pawełkuthedruidze.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
No moze i tu tez zrobilem bleda. Ale zgodzisz sie zemna ,ze na tym kanale bylo by wiecej ludzi (gdyby bylo jak mowilem)czyz nie? (jezeli tam jest limit userow to jajco)
Nie lubię oceniać ludzi po avatarze, ale słusznie Cię oceniłem. Jedyne co Ci rzadzę to zakup słownika (lub korzystanie z darmowych jak www.so.pwn.pl), aha btw. chyba za krótko na ircu siedzialeś i nie wiesz o tym, że zazwyczaj siedzi tu sporo więcej osób aktualnie jest ich 25
Kod:
#tibia.pl +Iron| +Janek +Cafe^69 @SoldierVall +Ala +Maethi +RylekIstNergal @SoldierSide +Optyk +Olorion +Afkiller +fishbot +Ghostiet @Scorcerer +Wikt nikt^2 +Gilfar +henryk` +Fire-Necromacer @MayGyver +kamsz +umc @Pupilka @^RagnaRok^ @L
#tibia.pl End of /NAMES list.

Ostatnio edytowany przez Yassek - 05-07-2006 o 19:21.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania