|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() cytuja mnie mamo, cytuja mnie
wrzuc na basha plx wszystkie te wynurzenia jako to irc jest zly, wygladaja na frustracje dzieci neostrady (to stwierdzenie jest trendy) nie potrafia zaakceptowac panujacych zasad tylko chce je zmieniac na wlasne, IRC jest od tego, zeby ci co maja opa kopali tych co opa nie maja - to nie jest wasz cieply kurvidolek gdzie mozecie robic co wam sie podoba, a jak was nie chca to pobiegniecie do mamy - albo sie przystosujecie do regul albo wymrzecie jak dinozaury i nie ma tu o czym dyskutowac - regul sie nie zmienia, regul sie nie nagina, regula nr 1 - op ma zawsze racje jakos nie bylo takiego problemu 10 lat temu gdy pierwszy raz korzystalem z irca jeszcze za pomoca wspanialego programu MS chat - wykopali mnie kilka razy, zbanowali kilka razy i sie nauczylem teraz to pedzi sie na forum wyzalic jakie opy sa zle, jak banuja za nic, jak wysmiewaja sie ze wszystkich maja google, maja fora - informacje leza na ulicy ale i tak beda przychodzic na kanal i pytac na jakim swiecie grasz, fri items plx, ten kanal jest z dópy (pisownia oryginalna) ktos tam powiedzial ze matek jest spoko bo potrafi rozmawiac - mi to juz sie znudzilo kazdy by chcial zeby mu wytlumaczyc, powiedziec powoli bo on nie rozumie - a ja mam to w dupie ze nie rozumiesz - chcesz cos to sam to zdobadz oczywiscie jesli pytani ejest ciekawe, rzeczowy, poparte argumentami to kazdy odpowie, ale jak mi jeden noob z drugim pyta co 20 min, jak ustawic video mode bo on nie umie to mnie krew zalewa - ile razy mozna tlumaczyc? jak ktos jest debil to wejdzie, glupio sie usmiechnie, napisze help mi, schakowali (zczakowali?) mnie nie ma nic dajcie cos plisssssssssssssssssssss albo pisze w taki sposob: User has joined #tibia.pl <user> ej *User was kicked from #tibia.pl by Scorcerer (Na Ej to do konia) User has joined #tibia.pl <user> powieccie <user> jak <user> sie <user> gra <user> w <user> tibie <user> prosz^234 *User was kicked from #tibia.pl by MayGyver (wy*******aj z ogonkami oneoneon11111) podsumowujac na przebywanie na kanale trzeba sobie zasluzyc - kazdy dostaje szanse, nie kazdy z niej korzysta - a to ze ty bardzo chcesz to mam gleboko pozdrawiam wszystkich ircujacych Ostatnio edytowany przez MayGyver - 05-07-2006 o 16:58. |
![]() |
|
![]() |
#82 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Mnie tylko dziwi, ze widzac posty takich true kolesi jak Yassek czy Rylek komus jeszcze zalezy zeby tam wchodzic i chce sie o ten 'wspanialy' kanal wyklocac. Ludzie, sa wakacje, pozajmujcie sie jakimis realnymi kontaktami a nie walka o sympatie pikselow z IRC : d
|
![]() |
![]() |
#84 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Moja rada wyluzuj~ @kamsz A szkoda... A szkoda...
![]() Ostatnio edytowany przez Tiligus - 05-07-2006 o 17:35. |
|||||
![]() |
![]() |
#85 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
|
![]() |
![]() |
#86 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
I mówi to koleś, który gra w tibię ^;^ //edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Yassek - 05-07-2006 o 17:36. |
||
![]() |
#87 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
tylko ze czasem trzeba pokazac ludziom ich glupote, idiotyzm, debilizm .... dowolne epitety .... zeby zrozumieli, chociaz przypuszczam iz moje wywody trafia tylko do kilku osob Cytuj:
|
||||
![]() |
![]() |
#88 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#89 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#91 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
#92 | |||||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Co więcej, poprzez POMAGANIE takim użytkownikom nie osiągniemy zupełnie nic, bo jeżeli im pomożemy, to dalej będą nas traktować jak swoich służących, a kółko się zamknie. Cytuj:
Cytuj:
17:38:57 -!- Irssi: #tibia.pl: Total of 20 nicks [7 ops, 0 halfops, 11 voices, 2 normal] A na forum: Aktualnie aktywni użytkownicy: 501 (145 zarejestrowanych oraz 356 gości) W całe historii przez kanał przewinęło się może ze 200 osób z "normalnymi" nickami którzy pobyli dłużej niż 24h + może z 1000 tibijczyków i innych takich, a na forum mamy 66,588 zarejestrowanych kont. Czy jesteś w stanie wytłumaczyć mi w jaki sposób ta strona traci popularność przez kanał, czy może jest to zbudowane na podstawie "dumań własnych"? Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 05-07-2006 o 18:41. Powód: Ort :/ |
|||||
![]() |
![]() |
#93 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Blah, każdy wie, że na #tibia.pl jest kilku idiotów, którzy chcąc pokazać przed innymi jacy są pro będą się popisywać (w tym przypadku dużo bluzgów i jak największa pogarda w stosunku do jakiegoś "tibijczyka"). Idioci (zdecydowanie więcej) są również po drugiej stronie, ale to nie powód do tłumaczeń dla tych przesiadujących na ircu.
Naprawdę dużo osób z #tibia.pl lubię, ale niektórzy są denerwujący. Kiedyś tam przesiadywałem dosyć często, teraz mi się to już znudziło. Jak nie pasuje komuś ich zachowanie to niech tam nie wchodzi, w końcu da się przeżyć bez ich towarzystwa. ;]
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 05-07-2006 o 18:48. |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() @up: Odszedłeś długo przed tym jak przyszedłem ja, a jeszcze dłużej niż przybyła do nas Ala z Blog 27 vel. Yassek, więc nie widzę żadnych kandydatów ;<
Cytuj:
Yassek, Ty pixelu! |
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() qe Sorc
Gdybyś choć troszkę zagłębił się w specyfikę IRC, to wiedziałbyś, że w obecnym stadium rozwoju serwera nie jest to mozliwe, a i boty do tego sie po prostu nie nadają. Co więcej, widać że nigdy nie prowadziłeś żadnego większego kanału (gdziekolwiek), bo uważasz, że system nadzoru jest niepotrzebny. Teraz pomysł dla ciebie: zrób kanał, bez opów. Nie kop, nie banuj, miej ponad 20 ludzi i 2-5 którzy wpadają po coś. Zrób forum, powyżej 100 użytkowników (nie tematyczne i z użytkownikami, którzy nie znają się na RL) ale bez czegoś takiego jak administrator/moderator. Ogłoś powstanie państwa bez policji czy jakiejklowiek władzy sądowniczej. Wiesz co łączy szystkie 3 rzeczy? To będzie SYF. [/quote] Nie bede sie zbytnio rospisywal ,ale myslalem ,ze sie domyslicie o co mi chodzi i sorka za to ze sie tak rozpisales ![]() Qe Sorc Pozwolisz że poproszę o uściślenie? na # w tym momencie przebywa: 17:38:57 -!- Irssi: #tibia.pl: Total of 20 nicks [7 ops, 0 halfops, 11 voices, 2 normal] A na forum: Aktualnie aktywni użytkownicy: 501 (145 zarejestrowanych oraz 356 gości) Qe No moze i tu tez zrobilem bleda. Ale zgodzisz sie zemna ,ze na tym kanale bylo by wiecej ludzi (gdyby bylo jak mowilem)czyz nie? (jezeli tam jest limit userow to jajco) edit@ Jezeli ci chodzi o slowko "bleda" to dla jaj napisalem ![]() Ostatnio edytowany przez janek@ - 05-07-2006 o 19:29. |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Raul
Tak, tak, teraz to myj rączki i wybielaj się. Ty nie wywalałeś Tibijczyków, ty się nie przywalałeś do nich i ty nie kopałeś za pierdoły. Jasne. Pozuj na obrońcę uciśnionych, nie mój biznes - ale najpierw uchyl czoło i napisz, że wśród tych idiotów byłeś także ty sam, a nie rób gówna.
#97 |
Zbanowany
|
![]() w sumie jedyne co wynika z tego tematu to nowi elomłodzieżowi trendi bałwany typu Yassek.i to że grupka z irca coraz mniej zgodna ze sobą jest.
jeszcze 20 stron i może podzielicie się na grupki 2 osobowe może 3? Matek:<Brawo> |
![]() |
![]() |
#98 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() @Ghost
Wśród idiotów, którzy wywalali/wywalają za byle gówno byłem również ja. Lepiej? Nie jestem żadnym obrońcą uciśnionych. Piszę to co widzę i to co pamiętam ze swojego pobytu.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @PiXik
Nie, na osiem grupek! Nie, na piętnaście! Na sześćdziesiąt! Nie żałuj se cyferek i tekstów o elycie i grupce z IRC-a, z chęcią posłucham kolejnych linijek radosnego pierd******. @Raul Tak, piszesz to, co pamiętasz ze swego pobytu. Tylko odkąd rzuciłeś focha na połowę osób tam siedzących jakoś siebie w tej historii nie uwzględniasz. Cytuj:
Jakość, nie ilość. Co z tego, że mielibyśmy wypełniony debilami kanał? Ja tam wolę, jak na #Tibia.pl siedzi i 15 NORMALNYCH osób (odjąć boty) niż 150 pajaców.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 05-07-2006 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
#100 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Kod:
#tibia.pl +Iron| +Janek +Cafe^69 @SoldierVall +Ala +Maethi +RylekIstNergal @SoldierSide +Optyk +Olorion +Afkiller +fishbot +Ghostiet @Scorcerer +Wikt nikt^2 +Gilfar +henryk` +Fire-Necromacer @MayGyver +kamsz +umc @Pupilka @^RagnaRok^ @L #tibia.pl End of /NAMES list. Ostatnio edytowany przez Yassek - 05-07-2006 o 19:21. |
||