|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Guest
|
![]() A mi się ten WYSIWYG zdecydowanie nie podoba - bo to następny śmieć na listę skryptów IE-only. Pod Mozillą zwyczajnie nie działa, pod Konquerorem się włączył zwykły tryb tekstowy.
Nie, to nie jest kwestia ograniczeń możliwości przeglądarki, jak ktoś tam ładnie napisał w panelu kontrolnym. To kwestia ograniczeń myślowych twórcy tego edytora (no, chyba że gdzieś napisał że rozdaje za darmo komputery z licencjonowanym Windowsem, to grzecznie przeproszę i chętnie wezmę jeden)... |
|
![]() |
#82 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#83 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() No no patrzcie... a ja tak chciałem to v Bulletin dać to nie ;] hyh mówiłem mówiłem ze to najlepsze forum i co kto tu ma racje... wlasnie je testuje chodzi bardzo dobrze !! gratuluje ;]
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]() Forum jest bardzo dobre (ale nie celujace
![]() Wnosze tylko jedna prosbe do moderatorow aby nie zrobili mozliwosci wklejania tylko linkow w dziale zdjecia i zreby zdjecia mogly byc wyswietlane bezposrednio na stronie. Reszta jest spoko wielka brawa dla moderotorow bo wykonali kawal dobrej roboty!! |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() bardzo fajne mi sie podoba , ale mogliście zrobić łatwiejsze w obsludze
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() a co w nim jest trudnego? wszystko proste jak drut
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Qrde, że też akurat musieliście V-bulletina kupić. Mam złe wspomnienia z nim, moje ulubione forum o flashu przesiadło się na to i na dobre to nie wyszło. A ten system reputacji to też lipa
|
![]() |
![]() |
#88 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @ up.
Przyznaję Ci rację. Ten system reputacji ( a tak uważam) jest troche popsuty;/ Tzn byłby spoko, ale nie wszyscy dają punkty;/ Przykładem tego są 2 poradniki. Pomogłem paru osobom, napisałem poradnik i 0 punktów reputacji.
![]() |
#89 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Świetniste jest te nowe forum!!! Nie wiem czy da zrobić się lepsze <przynajmniej przez ten miesiąc nikt nie potrafi zrobić lepszego... bo potem to tak dokładnie nie wiadomo...(technika idzie do przodu
![]() Ten kto stworzył te forum ma u mnie wielkiego + Kicek P.S. Poprostu nie mogę uwierzyć... takie za....ste jest te forum!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Rumia Janowo
Stan: Niegrający
Imię: Salfaere
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 46/38
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Forum jest Ekstra
![]() ![]()
#91 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]()
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() No zgadzam sie forum jest po prostu WYPASIONE ale mam jedno ale dlaczego nie rosnie mi reputacja skoro w panelu użytkownika mam juz 3 wiadomosci o tym ze ktos mi ja "powieksza" !!! ???
#93 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Ta reputacja ktora sie nie liczy jest oznaczona szarym kwadracikiem w panelu uzytkownika. |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Teraz to najlepsze forum o Tibi w polsce,a nie wiadomo czy nie na swiecie!
|
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: W willi w basenie z moim laptopem i otoczony przez piękne kobiety
|
![]() Super layout, bardzo dużo funkcji, wieksze obrazki. Ogólnie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oby tak dalej! |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() napewno jest lepsze od poprzedniego pod wszytkimi wzgledami
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Dlamnie forumm debesciak superte graficzki miodzio idealnie współpracuja z nowym layoutem poprostu big GRATZ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() ![]() |
![]() Po powrocie z wakacji wchodzę na Tibie kropka peel i widze, że na Tibii narescie ten update... Włączam Tibie, nowe grafiki się ściągają, trochę długo u mnie to szło, więc zaczołem czytać newsy. Doszedłem do newsa z nowym forum. Na myśl odrazu mi się nasunęło (zmienili wygląd tego starego kiczowatego forum... a może wwalili phpbb). No to klikam "FORUM"... I pojawia mi się coś nowego. Z początku myślałem, że to zmodowane ładnie phpbb (modami przema etc...)... Wbijam się w Panelik... I tutaj pojawił się uśmiech na twarzy... Zawsze byłem zwolennikim phpbb, ale tego fora jeszcze nie widziałem. Bardzo mi się podoba nowe forum
![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#100 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Ktoś może mi wyjaśnić, widzę innych podpisy, wprowadziłem swój i nie widzę. Czy to normalne że nie widzę swojego czy coś jest nie tak?
== edit == co za lolowate forum, nie widziałem podpisów swoim, napisałem tego posta i co? widzę podpis, LOL Ostatnio edytowany przez p.l - 14-08-2004 o 20:58. |
![]() |