Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-06-2006, 00:37   #81
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

Hyhy, te kuzynki rotów są podobne do takich fajnych robaków z King Konga... kto oglądał dokładnie wie o czym ja mówie.

Noo, trza poziomice ponabijać kupować PACCa i jazda ^^
Upierz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-06-2006, 00:41   #82
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Noo,te rotwormy naprawde ładne.Szkoda tylko,że cip soft robiąc upgrade myśli o pieniądzach,nie o graczach. Karaiby-następny powód by kupić pacc. Skupili by się na polebszenu tego co jest,zamiast dorabiać coraz to więcej utrudnień(nie stanowiących problemów dla pacc,np. Soul points) I nowych terenów dla pacc.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline  
stary 29-06-2006, 01:22   #83
Sowa
Zbanowany

Sowa's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin

Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
Sowa ma numer GG br?
Domyślny

Dobrze, że nowe outfity będą tylko dla Female : ).

Niezle te nowe grafiki potworów :>

Pozdrawiam
Sowa.
Sowa jest offline  
stary 29-06-2006, 01:28   #84
Nazgul of Shadow
Użytkownik Forum

Nazgul of Shadow's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łomża

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 37
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
Nazgul of Shadow ma numer GG 2269879
Domyślny

Skąd wiesz ze dla female ?? Ja ogladalem king konga to wiem o jakie ci chodzi!
stary 29-06-2006, 01:35   #85
tadel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
tadel ma numer GG 4402533
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Noo,te rotwormy naprawde ładne.Szkoda tylko,że cip soft robiąc upgrade myśli o pieniądzach,nie o graczach. Karaiby-następny powód by kupić pacc. Skupili by się na polebszenu tego co jest,zamiast dorabiać coraz to więcej utrudnień(nie stanowiących problemów dla pacc,np. Soul points) I nowych terenów dla pacc.
chłopcze, wyobraź sobie, że cipsoft myśląc o pieniądzach, jednocześnie myśli o graczach, bo jakby nie mieli kasy, to by mieli ch***** serwery i byś laggi miał, a na te dobre serwery potrzebna jest gruba kasa, a więc nie pi***ol tutaj głupot, że cipsoft nie myśli o graczach.
tadel jest offline  
stary 29-06-2006, 02:13   #86
nepton
Użytkownik Forum

nepton's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2006

Świat: Guardia
Poziom: 165
Domyślny nowy wygląd DSa...

Analizując dalej, opublikowane dziś SSy można dojść do kolejnych wniosków: na www.tibiamx.com.mx jest SS pokazujący nowy wygląd (prawdopodobnie) Demon Skeletona... jak na moje to stary DS był dużo lepszy To po co zmienili mu wygląd? hmm... nasuwa mi się podejżenie, że po to żeby wykożystywać jego wygląd nie tylko dla samego DSa. -> Teraz DS jest bardziej podobny z postury i ułożenia ciała do gracza i humanoidalnych potworków -> jakimi na pewno będą piraci.

Może więc któryś z piratów będzie zmieniał nas czarem w szkieleta (jak jak Voodoomasterzy zamieniają outfit gracza w kurczaka a dżiny w mysz)...
A może CipSoft poszedł na dużą komerchę, zerżnął z "Piratów z karaibów" i teraz piraci (np. podczas walki, albo w nocy... ale w to drógie raczej wątpię) będą się zmieniać w szkielety, a np lepsi piraci w d-szkielety?

prawdopodobne... przecież takie potworki jak Kurczak, czy Nietoperz powstały nie dla samych siebie, ale główną ich rolą jest "pożyczanie outfitów" dla Wampira i Voodoomastera
nepton jest offline  
stary 29-06-2006, 03:27   #87
Alien Wight
Guest

Domyślny

krtykujecie cipsoft ze czemu pacc a nie dla facc ale musicie zrozumiec ze utrzymanie serwerów kosztuje.
Mainland się rozwija moze nieznacznie ale się rozwija. jesli was faccowców to interesuje to pacc dla mnie nie jest niczym nadzwyczajnym i szczególnym,poprosu jes ciekawiej i ławiej.

chodzi tu głównie o expowiska-zawsze znajdzie sie cos wolnego .
złodzieje- na paccu są sporadyczne przypadni thefów noobków którzy okradają innych bo nikt kto ma pacca i mysli o powaznym graniu ,wbiciu dobrego levelu i cieszeniu się grą nie chce mieć potem etykietki złodzieja i nooba.

a jezeli chodzi o całą tibie to wg mnie questy sa zbyt banalne ,jak narazie zainteresował mnie tylko postman i explorer society quest -mają postam rpg -idź tam ,zapytaj o to, zanies to ,zdobąc to a powiem ci to i tak dalej.
większosc questów w tibii to tylko takie wejdź ,zabij i wyciagnij ze skrzynki - i to dla mnie jest nudne ,do kitu.
oczywiscie wykonuje te questy "idź i weź" ale interesują mnie źródła tego qustu.
nie ma zleceniodawców.Gdy podchodzisz do jakiegos npc to bycmoze ukrywa on jakis quest ale nie wiesz co mu powiedzieć aby dał ci wskazówki wiec to jest dla mnie nieco bez sensu. rozmowa powinna wygladac tak : "hi" "npc:hiho ,will you do something for me? or maybe you want to trade?" i wtedy wiedziałbym ze ten npc jest zleceniodawca questu.

tibia ma wielkie mozliwosci ,łowienie ryb,scinanie zboza, expienie, zabijanie ludzi itd....ale tak naprawde nie widac w tym wiekszego celu ,kazdy z was powie :gram aby wbic fajny lv ,lootować codziennie bohy, sprzedawac za fajną kasę tylko ze zeby to osiagnąc trzeba wielu wyrzeczeń.

stary 29-06-2006, 07:56   #88
AkaRous
Guest

Dumny To nie nowe roty

jak tam napisali to nie będą rotwormy z nową grafiką tylko kuzyny rotwormów i o wiele lepsze no bo np na rooku byś czegoś takiego nie spotkał tylko na wyspie łowców

stary 29-06-2006, 08:45   #89
Nephar
Użytkownik Forum

Nephar's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Domyślny

@Up
A nie zauważyłeś czasem że na tym SSie są 2 rodzaje potworów? Takie z kłami i takie bez.
stary 29-06-2006, 09:45   #90
.::Zycio::.
Użytkownik forum

.::Zycio::.'s Avatar

Data dołączenia: 16 11 2005

Imię: ********
Profesja: Sorcerer
Gildia: *********
Świat: Aldora
Poziom: 41
Poziom mag.: 43
.::Zycio::. ma numer GG 4548954
Cool Super

Zapowiada sie dobrze ale jeszcze niewiadomo jak bedzie ;]. Moze dobrze moze zle grafika jezeli sie poprawi to bardzo dobrze oby
.::Zycio::. jest offline  
stary 29-06-2006, 10:20   #91
Fikoł
Użytkownik Forum

Fikoł's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Początkujący
Gildia: Spies
Świat: Askara
Fikoł ma login Tlenu menelfikol@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Oj już nie przesadzajcie z tymi paccami... nie mowie ze popieram ta droge kupowania pacca... ale jest pare osob na kazdym serwie co sprzedaje pacc.. Pozatym nawet kase można sprzedawać na allegro zawsze :| Uwierzcie mi że daaaa się zarobić na pacc A do czasu kiedy zarobicie nauczycie się grać.. Taka prawda

~~ Devoid

Peace, Love & Extasy...
Copyright © 2006 Zecko. All rights reserved

Ostatnio edytowany przez Fikoł - 29-06-2006 o 10:30.
Fikoł jest offline  
stary 29-06-2006, 10:21   #92
lord bugins
Użytkownik forum

lord bugins's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Healgeat

Świat: Lunara
Poziom: 16
Skille: 53/51
Poziom mag.: 3
LOL hehe

Hehe niemoge się już doczekać bendzie fajnie ale wygląd rotów mnie niezachwycił szkoda ale jerzeli słycze ze będzie jeszce wiele nowych potworów to jestem bardzo zadowolony "żyla expa"
lord bugins jest offline  
stary 29-06-2006, 11:29   #93
zdzichxxx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2006

Stan: Niegrający
Świat: nowy świat pvp
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Jak powstaną nowe światy non-pvp to ludzi zwali się tam cała kupa, ale mogło by być troche jeszcze nowych światów pvp Czym wiecej nowych serwów tym mniej będzie ludzi na innych Więc go go na New Serwer's (o ile wogule będą)
będą napewno bo kiedy wychodzą to masa ludzi kupuje pacc
a cipsoft tylko na to czeka newby xD
zdzichxxx jest offline  
stary 29-06-2006, 11:35   #94
jackuss
Guest

Domyślny

Zna ktoś jakiegoś linka gdzie są zdjęcia nowych potworków??

stary 29-06-2006, 11:38   #95
Dwimenor
Born to Ban

Dwimenor's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7

Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

Poza zdjęciami na supported fan site nie opublikowano żadnych nowych zdjęć.
Czyli nowy wygląd rotów oraz skieletonów/dsów.
stary 29-06-2006, 12:42   #96
koloda
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Płock

Imię: Thard Kred
Świat: Shanera
Poziom: 54
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Domyślny hehe

Tym razem mogli by udupic knighta bo chyba nigdy tego nie zrobili.
I nawet wiem jak to zrobic. Wystarczy ze miecz i tarcza beda posiadac ilosc jednostek np 10 000 co bedzie odpowiadac 10 tys udezen i gdy nastapi te 10 tys uderzenie miecz pęka i juz nie da sie go naprawic. Uniemozliwilo by to trening afk knightom i tibia by miała wiecej realizmu bo w prawie każdej grze bron sie psuje.. Akurat duza ilosc npc kowali przydali by sie wreszcie do czegos i naprawiali by zepsuta bron.... taka co ma np 341 jednostek bo taka z 0 juz sie by niedało naprawic.
Ilosc punktów zalezaly by od rodzaju broni wiadomo ze zwykły sword by nie miał mało punktuw bo słuzy do treningu wtedy czesto trzeba było by go zmieniac jak sie popsuje ( oczywiscie na wszystko jest sposub jakis bot ) a np bs mial by duzo bo sluzy do expienia a do trenienia jest raczej cienki bo mozna szybko ubic tego slima , monka , ghoula czy cos innego

Ale jestem glupi nie

Pozatym upadet fajny i rotwormy tez...

Ostatnio edytowany przez koloda - 29-06-2006 o 12:47.
koloda jest offline  
stary 29-06-2006, 12:45   #97
grondalek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 08 2005

Domyślny

Ja za taką głupią gre nawet płacić nie zamierzam. Niedość, że grafika słaba i brak dzwięki to jeszcze kase za to chcą (całe 90 zł za co można sobie już kupić fajną gre, a tak to 3 miesiące małych zmian). Gdyby Pacc był na zawsze, to bym zapłacił.

(HURA JUŻ 3 LATA BEZ TIBI! )
grondalek jest offline  
stary 29-06-2006, 13:07   #98
Unrealds
Guest

Szczęśliwy Niema to tamto

Fajnie to wygląda a nowe tereny są potrzebne bo mi się już zaczyna kurczy ten aktualny świat i oby tak dalej

stary 29-06-2006, 13:09   #99
Zaphi
Użytkownik Forum

Zaphi's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2005

Domyślny

nom tibia to juz nie to co kiedys.. tylko nowi gracze moga poczuc smak tibi jak i nowych updatow (apdejtuf xd)

a moze nowe profesje ;>> ?... <- lol [ ;
Zaphi jest offline  
stary 29-06-2006, 13:15   #100
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zaphi
a moze nowe profesje ;>> ?... <- lol [ ;
Co ty, od 6-7 upkow nie moga wprowadzic zadnego nowego czaru, to chcesz nowa klase? Nowe spelle wprowadza za 5 upkow, nowa profke pewnie za 10.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania