|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |||||
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 06-10-2006 o 15:22. |
|||||
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Grasz na harmonii,sądzę ,że jest tam dużo polaków a przeciętny polak o 2-3 śpi.( zdarzają się wyjątki) 200-400 ludzi tak ale nie 400-600.Chociaż może.. Ostatnio edytowany przez Diddy - 06-10-2006 o 15:27. |
|
![]() |
![]() |
#84 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Wiele krajow ma calkiem inna strefe czasowa i wtedy kiedy u nas jest noc, to u nich jest dzien i sobie moga grac w tibie. |
|
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie. O tej porze zresztą, zwłaszcza w weekend, dalej przesiaduje część Polaków + rzesza Brazylijczyków i ludzi z podobnych stref czasowych. Wierz mi, nie sposób się nudzić.
|
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() "Harmonia" i wszystko jasne. Jak wciaz nie jest to jasne to wejdzcie do jakiegokolwiek depotu na tym serwerze-masakra.
|
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2006
Lokacja: Ś-cie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ostomwoj
Gildia: Almighty Friends
Poziom: 64
|
![]() moim zdaniem skili takich niema zeby juz nigdy nieskiilic ja uwazam za sluszne nabicie kilku leveli potem skills potem expienie ......zeby sie nienudzilo
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2005
Imię: Marciniek
Profesja: Knight
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 108
Skille: 100/99
Poziom mag.: 8
|
![]() Złotą radą na skile jest robić to, co się chce.
![]() Jak tu ktoś wcześniej powiedział - Tibia jest dla Ciebie, nie Ty dla niej ![]() Nie masz cierpliwości do skilowania, męcz się z tym co masz. Chcesz iść na guardy, wbij 70+, chcesz iść na smoki, wbij 80+. Stosunek poziomu do skili też nie jest bez znaczenia, dobrze jest skilować jak trzeba robić jednocześnie coś innego a expić, kiedy ma się na to czas. Nie ma sensu za to grać cały czas bez treningu, albo wbijać nieludzkie skile na słabym poziomie. Warto porównywać czas potrzebny na wbicie poziomu (lub kilku) z czasem potrzebnym na wbicie skila. ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() ja ze skilem 73/73 na 39 levie jak chce isc na gs hunta z kumplem to ide. jak chce isc na guardy to ide. jak chce isc do tomba to ide. jak chce isc na dragon hunta to ide. jak chce isc do cyclo to rowniez ide... po co wbijac niewiadomo jakie skile? po to, ze jak sobie ide przez poh to nie martwie sie o to, czy mi wyskoczy gs czy nie. czy ktos zluruje berka czy lidera tymbardziej mnie nie obchodzi... wczoraj bylem na gs huncie. gs co 4-5 minut. siedzialem tam z kumplem przez 4 godziny. nie poszlo nawet 4 bp uhow i wypadly 2 pary k-legow. oplacalo sie? czy oplacalo by mi sie bloczyc gsy przy skilu 60/60? raczej nie sadze. zdarzaly sie gsy, na ktorych tracilem hp tylko z powodu trucizny. one same mi nie zadaly ani jednego punktu obrazen. bywaly tez takie, na ktore potrzebowalem az 2 run UH. ze skilem 60/60 na 39 levie mozna by bylo mowic o szczesciu uzywajac 2 uhow na gsa.
|
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 161 knighta i skille 101/98. Sadze ze powinienes wbic najpierw z 20 lvl i zaczac skillowac do 70/70 (nie wiecej bo to tak latwo nie przychodzi, a na malym lvlu latwo stracic te skille przez pk, kicki i inne dedy) na tych skillach mozesz spokojnie expic 50 lvl a od 50 pomyslec o ponownym skillowaniu np 85/85. Reszte zalezy od twoich ambicji. Duzo tez zalezy od tego czy to jest swiat pvp czy non-pvp
|
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() noob. nudzilo mi sie i znalazlem takiego knighta [podobnego]. jego nick Sir Cover i jest z brazyli. innego nie ma
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
![]() Cytuj:
Ja przy 80/81 praktycznie na kazdym gsie dostaje hita 100+. Kolega 80 ms z shieldem 25 <?> dostawał o dziwo takie same obrażenia jak ja lub mniejsze. Giant spider jest jednym z potworów, który praktycznie ignoruje shield. U potwora typu bk jednak widać dużą rożnicę, 80% uderzen nie trafia, natomiast sork dostaje wciąż po 100+.
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
PS. nie zpaominaj ze blokuje sie na full def ![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakoś poison spidery ubijam, wszystko gra i wciąż dostaje mocniej, a taki bk mnie nie trafia 80% i sypie się z niego dużo lepszy loot, minusem jest czas respawnu i wieczorem całkowite zaludnienie, lekko po południu pustka x].
#95 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() Bije sie go dlugo wiec, pomimo stosunkowo malych obrazen przez niego zadawanych, nie jest to oplacalny potwor do huntowania, a tym bardziej masowego expienia. Ostatnio edytowany przez Colard - 28-10-2006 o 20:16. |
|
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ja tam huntuje z kolegą, ponad godzine siedzimy to zawsze 5k+ na łeb. A jak fart to i 30k się zdarza, czyli kasa się sypie ładnie, nakłady zerowe, jak pójdzie uh to dopiero po 5~ bk. @Edit Nawet czasem robi sdki albo ue wali, bo mu się mana za szybko ładuje.
. Ostatnio edytowany przez lajtn - 28-10-2006 o 20:26. |
![]() |
![]() |
#97 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
|
![]() Welu mi zarzuca, że bardzo marnie tam shooter expi (10-15k/h), ale jakoś nie narzeka i czuję większą frajdę blokując bk co 6~ minut, przynajmniej za każdym razem mam nadzieję na loota. Z gsów podczas 6 huntów poleciały mi 2 pajęczyny, reszta p armory itp. Potem zaczne skakać na dle jak uznam to za oplacalne.
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Xydijo
Świat: Harmonia
Poziom: 32
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
|
![]() co wy wygadujecie ludzie !! Skille maja byc takie jak tobie sie podoba ( ja na 30 lvl mam 56/54 I JESTEM DUMNY !!!!!! ) nie obchodzi mnie to ze 8 lvl kolomnie ma skille 70/70 i sie ze mnie smieje . A pozatym to przy skillach
60-100 to tak wolno idzie ze bedziesz musial siedziec calymi dniami i tak nie bedziesz mial ![]() ![]()
#100 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Na 41 lvl'u mam 68/65. Czasami pójdę sobie na slima potrenować, jak mam 15-20% do advance'u. W innym wypadku zupełnie mi się to nie opłaca, bo podczas expienia nie widzę różnicy w zadawanych hitach/otrzymywanych obrażeniach. Każdy kolejny level z kolei sprawia, że expi mi się wygodniej (więcej rybek mogę wziąć na hunt, mam więcej hp max i więcej exurek pod rząd moge strzelić bez używania manasów) i efektywniej. Nie wspominając nic o tym, że stać mnie na dobry ekwipunek w przeciwieństwie do znajomych, którzy tylko skillują ;]
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
|
![]() |