|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Czyli nie będzie tej grupy
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I co to za pomyłka, jeśli można wiedzieć ? @Edit: Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-09-2006 o 15:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nalezalem do Ordo Invictis, i co? I dupa. Grupa zdechla, bo sie po 2 tygodniach tematy skonczyly, a nowosci zbyt wolno wychodzily. Czasami nawet w Teologii jest zastoj - tylko co jakis czas wyskoczy temat, gdzie mozna sensownie pospamowac
![]()
![]() |
#84 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
@ DOWN DOWN Jestem mile zaskoczony twoją odpowiedzią ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 30-09-2006 o 10:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co napisałem nie ma nic wspólnego z tym, że jestem liderem. Po prostu założenie kilku tematów nie rozrusza całej grupy, nie reaktywuje jej. Ten proces jest IMO bardziej złożony. Ale nie róbmy już offtopa, bo to nie temat o EP ale o innej grupie, więc wal na PW jak masz jakieś wątpliwości. I napisz mi też (jak chcesz) co to była za pomyłka.
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Bez rozmywania już, jak coś to spamujcie sobie na privie.
Co do tej grupy, to powiedźcie jasno będzie czy nie będzie, bo już tutaj śmietnik się robi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Krzyżak
|
![]() Jeszcze nie wiadomo. Cały czas czekam na odpowiedź Dr. Omadera. Póki co się nie odzywa i naprawdę przykro mi ale nie wiem czy grupa będzie czy nie. Miejmy nadzieję, że Omader będzie łaskawy i grupę utworzy. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Co do grupy - chętnie bym dołączył. Tylko czy ona nie wygaśnie? O figurkach mam swoje fora, gracze MtG raczej też nie powinni narzekać. A reszta? Do wszystkiego są strony/fora, a takie "coś" o wszystkim nie wróży nic dobrego.
Nie sądze, by takie podforum by przetrwało dłużej niż parę tygodni. A i pewnie większość forum, by chciała dołączyć, z racji, że przeczytali 2 książki i grają w Tibie, a to przecież gra fantasy :/
![]() Ostatnio edytowany przez Khazid - 29-09-2006 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]() Jestem jak najbardziej za! To bardzo dobry pomysł na grupe jest.
|
![]() |
![]() |
#91 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |