![]() |
#981 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#982 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No nikt cie nie bedzie słuchał bo gadasz głupio, lepiej niech będzie jeden temat to narzekania niż maja robić 100 rożnych ... |
|
![]() |
#983 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Złotów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sanchineq
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
|
![]() Siema! Mam prośbę do tutorów. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć jaką amunicją opłaca się zabijać potworki (najlepiej wszystkie rodzaje ponumerowane zależnie od obrażeń jakie zadają) oraz czy opłaca się daną amunicje tworzyć. Byłbym niezmiernie wdzięczny, jakby ktoś napisał czy czar ethereal spear zadaje większe obrażenia od np. boltów i w jakim stopniu. Enchant spear też
![]() Pozdr, LookamZzaRogu PS: Chodzi mi o paladyna ![]()
![]() ![]() "A friend in need is a friend indeed." "A friend in need is a friend indeed." Mówimy STOP okaleczaniu polszczyzny! "Rozum jest nie w wieku, lecz w głowie." Ostatnio edytowany przez LookamZzaRogu - 18-06-2007 o 18:24. |
![]() |
![]() |
#984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Allist
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 111
Skille: 28
Poziom mag.: 73
![]() |
![]() od kturego lvl beda soft boots?
|
![]() |
![]() |
#985 |
Użytkownik Forum
|
![]() @AIIst
A czy softy to bron? ... No... chyba ze kogos kopniesz, ale tak sie nie da... Gdyby softy mialy byc od lvla to rownie dobrze army moglyby byc od lvla i 20 lev by biegal w noble armie... A zeby zalozyc DSM to 60-70lev, to by byl bezsens... Ostatnio edytowany przez Sasse - 18-06-2007 o 18:48. |
![]() |
![]() |
#986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() W INSTALCE JEST JAKIŚ TROJAN!
nawet avast mi to wykrywa |
![]() |
![]() |
#988 |
Guest
|
![]() sto jupi ;d to wie ktoś jak to będzie z tymi dagmage u knighta
|
![]() |
#989 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Żory
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
![]() |
![]() raz dwa trzy proba mikrofonu
Trojan... <10znakow> Dziele sie tym postem z "pawel1992" ktory chcial wbic 1000 post ale nie wyszlo :q PAPA <3 xd
"Pożyjemy Albo Nie" "Żołnierze nie umierają oni idą do piekieł żeby sie przegrupowac" "I Kiedy Stanie w ogniu dom uciekaj Bracie stąd bo Strzelają" Ostatnio edytowany przez Rzolniez - 18-06-2007 o 19:07. |
![]() |
![]() |
#990 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Lokacja: kibel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna4ever
Poziom: 34
Skille: 77/54
Poziom mag.: 15
|
![]() Kiedy BĘdzie Update?!?
Z GÓry Thx |
![]() |
![]() |
#991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() 1002
Zołnierz kocham Cię ![]() tak bez offtopu to czy są dodane nowe przedmioty oprócz broni ? Albo coś się zmieniło ostatnio na teście ? Ostatnio edytowany przez pawel1992 - 18-06-2007 o 19:08. |
![]() |
![]() |
#992 |
Guest
|
![]() o 2 w nocy będzie
![]() przeczytajcie na br fantastive to dziś hurra! |
![]() |
#993 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
|
![]() Taaa, tylko ze jakoś niebardzo łapie po brazylijsku ;/
A pozatym i tak mysle ze w huja walisz ![]() Ostatnio edytowany przez skun__ - 18-06-2007 o 19:12. |
![]() |
![]() |
#994 |
Guest
|
![]() @2up
<lol2>. A czy w tej bajce był smok? ![]() @down Ja po prostu chciałem dać do zrozumienia "mundrym dziecią jnaczei" że to co mówi Rutek322 jest "bullshit"'em ![]() Ostatnio edytowany przez Virding - 18-06-2007 o 19:18. |
![]() |
#995 |
Guest
|
![]() oj gratulacje spamerzy
![]() ![]() ![]() @down mialo byc krwiopalczasty ale ze zakladalem konto po pijaku po ostrej impesce to wyszlo jak wyszlo ![]() Ostatnio edytowany przez Krwioplaczasty - 18-06-2007 o 19:35. |
![]() |
#996 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Zresztą- Erig nie gryzie Nie wiem po co ja to pisze, bo bylo o tym mowione juz co najmniej pare razy w tych kilkudziesięciu stronach i zaraz znowu ktos zasypie spamem i swoimi zażaleniami @EDIT Krwioplączasty? Krwiopalczasty? Czy jak? o_O Ostatnio edytowany przez Ain'aer - 18-06-2007 o 19:35. |
|
![]() |
![]() |
#998 |
Guest
|
![]() @up
jak to ktos juz trafnie uja post jaki i autor posta o update o 2 w nocy jest bullshit'em ![]() @Ain'aer na erig jest tego troche ale i tak zamalo broni malo szczegolnie tych mocniejszych club one hand zadnego nowego tam niemaja (wyszego od skull staffa) Ostatnio edytowany przez Krwioplaczasty - 18-06-2007 o 19:47. |
![]() |
#999 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2005
Świat: Selena
Poziom: 139
Poziom mag.: 71
|
![]() Witam.
Mam 100+ ek i uważam że wrezcie update wyrówna szanse a nie poprawi stan knightów i palladynów jedynie wyrówna. Byłem na teście widziałem i wcale nie jest tak super dla ek czy pala. Wiadomo kiedyś musiało nastąpić wyrównanie i wreszce teraz to się wydarzyło! Jeżeli macie sorców na 20 lvl i płaczecie to dla was to i tak nic nie zmieni natomiast wyższe lvl docenią update nawet ci sorcowe/druidzi bo dodali nowe expowiska równiesz dla was ![]() Eth~ |
![]() |
![]() |
#1000 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Bambik
|
![]() Cytuj: