![]() |
#1001 |
Guest
|
![]() @suk suk
co to znaczy tylko wyrownali a nie poprawili sytlacji czyli co nadal kina to tylko bloker a sorce master kilazz ?? @down no i dobrze cip soft niezabral wam hmm i gfb poprostu je oslabil wienc mozecie ich nadal uzywac a jak chcecie niewastowac kupy kasy na nie to kupcie paccka i jest good ![]() Ostatnio edytowany przez Krwioplaczasty - 18-06-2007 o 20:07. |
|
![]() |
#1002 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wladca sedesu
Profesja: Druid
Gildia: Suicide Squad Academy
Świat: Secura
Poziom: 34
Skille: n/a
Poziom mag.: 40
|
![]() przeszukałem erig,net i jest trochę złej wiadomości, zabrali knightom spelle hmm, gfb; tzn nie ma sensu ich używać wszystkie nowe czary dla knighta będą dla PACC =/ tak jest napisane na erigu.
![]() |
![]() |
#1003 |
Guest
|
![]() Ogolem spiep***li sprawe bo runy byly dostepnre dla FaCC a po update paladyni i knightci nie bede mogli ich uzyc (bo co to za sens bedzie jesli obrazenia nimi zadawane bede zredukowane) bo bede mieli czary zamienne ktore znow beda tylko dla PaCC wiec co to za wyrownanie.
Update bedzie w ten piatek wczesnym rankiem lub poznym wieczorem, chyba ze znajda bugi(nie ma rzeczy nie mozliwych) i bedzie wtedy dopiero w przyszlym tygodniu. ![]() Wiec kupujcie pacc i w droge ;] Ostatnio edytowany przez Bastern - 18-06-2007 o 20:41. Powód: ZA DUZO BLEDOW |
![]() |
#1004 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Oj ludzie, ludzie, już dawno miało być tysiąc stron, a tu gówno?
Ps. KNajt i paladyn na faku bedzie mugl urzywac chociarz czensci czaruw???? no te czary co ma pak mi chodzi nie. |
![]() |
![]() |
#1006 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() Cytuj:
Wyjdz i nie wracaj prosze >.< Drzwi sa tam >>>>>>>>>>
![]() |
#1007 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terius
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() @up i 2up nie wiem czy to wazne ale to ps. to byla ironia
![]()
#1009 |
Guest
|
![]() Boże .. czemu nabijacie niepotrzebnie posty.. Kiedy update będzie to będzie. Powinniście tu pisać/pytać o np.wymagania lvlowe skull staffa/k axe.
Aha..pytanie ode mnie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ar3k - 18-06-2007 o 21:36. Powód: Edycji Niebyło :P |
![]() |
#1010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() Z tego co wiem to nie będą miały, jedynie amunicja (bo przecież jest parę rodzajów amunicji a kusza tylko jedna na nie?).
#1012 |
Guest
|
![]() a ja mam pytanie odnosnie aren czy trudny jest quest na nie ?? prosze o lekki QS
![]() |
![]() |
#1013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() Mam pytanko, przed testem krazyla plota, ze hity z wandow/rodow beda zwiekszaly sie troszke co kilka leveli, i tak na przyklad 33 druid bedzie walil odrobine mniej z Tempola niz 55 druid. Czy jest to prawda?
|
![]() |
![]() |
#1014 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 10 2006
Świat: Mythera
Poziom: wys
Skille: duze
![]() |
![]() Nie to nie jest prawda z wandami ale na przyszlosc nie dziel sie z nami informacjami z piaskownicy z przed bloku ;]
|
![]() |
![]() |
#1015 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() z dnia na dzień gdy update coraz blizej, ludzie popadaja w coraz wieksza panike
|
![]() |
![]() |
#1016 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2007
|
![]() 22:41 Test server will shutdown now for some bugfixes. It will be back in about 1 hour!
|
![]() |
![]() |
#1017 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() cos jednak wylapali nono...
|
![]() |
![]() |
#1019 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Mnie dręczy jedno pytanie. Czy będzie możliwość sprzedaży nowych broni u Djinna?
![]() |
#1020 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Hmm i tak nie wiecie gdzie to
Imię: Edward spirytus
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 52
Skille: 81/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Z moich badań wynika, że:
Knight pacnie sobie te 300-400 dmg w potworka co 2 sec. Jak nie będzie miał farta, to udeży 15 w 2 sec i kicha. Sorc pacnie sobie 2 e-vis'ki w ciągu 2 sec i również może zadać 300 dmg. Ale nie udeży za 15. Ponadto jak nie chce e-vis to ma wanda, którym machnie 60 + e-vis za 150 i masz gwarantowane 200 dmg. (uwzględniam to, iż czary spontaniczne może używać co 1 sec, bo tyle trwa po nich exhaust) Sorc ma dalej utani gran hur, czego knight nie ma i mieć pewnie nigdy nie będzie. Sorc powyżej 33 lvl nie martwi się o nowe wandy bo ich nie ma a już na 33 lvl młóci z nich po 60. Na pierwszych 15 stronach powstał co poniektórym dylemat leczenia się sorców i ilości hp. sorcerer mający przykładowo 1000 hp (na oko 150 lvl) w ciągu 2 sekun może wyleczyć sobie do 2998 hp (2 razy exura vita) Druid to ma zupełni z górki, bo exurą sio wyleczy tyle samo znacznie mniejszym kosztem. Knight w tym samym czasie na porównywalnym lvl wyleczy 1000 hp max... (2500 hp ma a jeden uh na oko 1000 hp, run mozna używać co 2 sec) Ponad to Sorc w party nie naraża życia w przeciwieństwie do knighta który dostaje łomot. |
![]() |