![]() |
#1001 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1002 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Stan: Na emeryturze
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Azura
![]() |
![]() Cytuj:
Ty jak czasami cos napiszesz to nie wiadomo czy plakac czy isc sie wys... Wez sie zastanow co ty czasami wypisujesz-"swe generalnie stwierdzili ze baty daja motywacje"-takie cos to pisza nooby ktore nie wiedza jak sie przegrywa a tlumaczenie ze to motywacja to taka bzdura ze az plakac ze smiechu mi sie chce-poprostu nie wiedza co pisac to pisza bzdury a w gruncie rzeczy to ich szlak trafia ze tak sie dali zlapac jak dzieci-Wielcy stratedzy-mueheheheeheh Po drugie Xajaki noob jak zobaczyl ze ja z urbem lognelismy sie na hydrach to z***... jak noob i to ma byc lider Vision mueheheh boki z tego kola zrywam zreszta tak jak z ciebie bo przed ich masslogiem byles online ale chyba sie spekales ![]() Wiec prosze cie skoncz pisac bzdury i skrec tych swe na open-battle bo z checia sie przekonam co znaczy Xajaki i spolka Z.o.o-wynies mi smieci Pozdro dla ciebie lochu Franco ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1003 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Chyba po raz pierwszy z kims sie zgadzam na forum ale Franco dobry post naprawde nic dodac nic ujac.
|
![]() |
![]() |
#1004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Ventar Sigon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Poziom: 113
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() @Franco~
![]() Nie licz na opne-battle, oni sa zbyt przestraszeni ostatnia masakra na hydrach. ![]() ![]() ![]() ![]() Urs, Citek |
![]() |
![]() |
#1005 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gargusiek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 60
Skille: 95/85
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
No to bylo cos ;] Gamm~ i Dalipi zostali bohaterami tej akcji ;] ![]() Hail Wanted |
|
![]() |
![]() |
#1007 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Skoro przegrywanie ich motywuje to czemu sie nie umieja az tak zmotywowac zeby wygrac :>? Tano i Sparta~ byli takimi cfaniakami jak poszli po Gamm~ i Dalipiego a jak sie Wanted zaczelo logowac to juz zapewnie w panike padali xD |
|
![]() |
![]() |
#1008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Pollbull
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 121
Skille: 91-85
|
![]() @Adam
Jesli masz zamiar nazywac Xajakiego noobem...to lepiej zebys nic nie mowil...
#1009 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Adam na racje ze Xajaki to noob ... przybiegl na hydry i co zrobil spier....l tak sie zachowuje lider ... ? Hmm bo mi sie zdaje ze nie .. |
|
![]() |
![]() |
#1010 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1011 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm no wiesz ale jak ja pamietam to ja to bylem tylko vice liderem Gof'u ktorego wprowadzilem w war .. ( 17 maj poprzedniego roq ) Melon nawet fraga zdobyl xD ^^ to jest po 1. Po 2 ja bym przynajmniej nie spie.....l tylko np. bym uhal kogos najwyrzej bym pozniej padl ale na poli bitwy a nie jak thurz spierd...l -.- ( to sie nazywa lojalnosc dla ziomkow z gildi ) zapamietaj to se poll~ na przyszlosc |
|
![]() |
![]() |
#1012 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
"tchórzem" to na Miłość Boską, naucz sie chociaż to słowo poprawnie pisać |
|
![]() |
![]() |
#1013 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gargusiek ty najpierw naucz sie chociaz pisac proste slowa poprawnie.
A teraz z innej beczki zaczyna Sandrze odbijac ,wbila 152 lvl i jej styki w glowce puszczaja.Wchodzi se na hydry mimo ze tam juz ktos hunci i mowi moja kolej i wygania wszystkich.Zrobila to 2 razy ostatnio najpierw na swoich rodakach a dzisiaj na kilku innych graczach.I co wy na to Dofowcy tolerujecie takie zachowanie bo mi sie wydaje ze to sie PA nazywa.Poll atakuje Yaviego a podobno to Yavi jest dzieciakiem i noobem co Poll nerwy ci puszczaja nie badz dzieckiem forum to forum a ty cisnienia nie trzymasz,a podobno tak pokojowo nastawiony jestes.Manur tez atakuje Sandre a podobno taki to przyjaciel Dofu. |
![]() |
![]() |
#1014 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Cytuj:
Krzychu kazde moje slowa jakie uzylem w moim poscie nie sa ani troche przesadzone w/g/mnie. Po 1-Xajaki nie dalej jak 2 dni przed ta akcja do mnie ze jak chce z nim zatanczyc to on chetny Po 2-dzien pozniej do mnie ze jesli mnie spotka gdziekolwiek to bedzie sie zemna bil chocby nie wie co Po 3-stwierdzil ze Vision stawia nadewszystko ze jesli beda nawet w trapie to bedzie stal rowno w lini z kolegami i co? Po 4-defakto nie mogles o tym wiedziec ze on takie cos pisal wiec nie bede jakims noobem i nie bede sie z toba klocil, ale tu masz 3 powody dlaczego nazwalem go "noobem". Jesli ci takie cos nie wystarcza to sorry stary ale nie mam co juz pisac na ten temat bo szkoda slow P.S-nie bron go tak bo to swe nie rozumiem twojej podstawy.On leje mnie i Polakow all a ty takie cos. Pozdro dla ciebie i Bola Hail Wanted Hail Dof Franco ![]() Ostatnio edytowany przez Franco - 04-03-2006 o 19:24. |
|
![]() |
![]() |
#1015 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2 xajaki stal na takiej spm ze mogl na poczatku uhac przynajmniej a nie przybiegl zabaczyl co sie dzieje i spiepszyl Ostatnio edytowany przez Gargusiekk - 09-03-2006 o 14:21. |
|
![]() |
![]() |
#1016 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zal mi tego forum ;/
@Adam Nie mam zamiaru oceniac goscia czy jest swe, br, czy pl...jest poprostu moim przyjacielem i za***istym gosciem..i nim bedzie nie wazne co sie bedzie dzialo... @Najwyz~ Atak na Yavimave... hmm, ta malo brakowalo a by nie padl jak dostal 1 hita kiedy jak debil wpychal mnie do domku...zal. A manur atakowal sandre~ bo nie chciala zostawic Marjoli samego...i zabijala hydry co manur luurowal...
#1017 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
|
![]() Cytuj:
Moze Gamm~ jest bohaterem ale nie zmienia faktu ze sharuje i jest wielkim noobem ![]() ![]() Ciekawe ile on ma w koncu ownerow Slyszalem ze od 2 do 5 -.- |
|
![]() |
![]() |
#1019 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorki nic nie zrozumialem.
#1020 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poll twoje tlumaczenia sa coraz bardziej zalosne.Manur atakowal Sandre bo nie chciala zostawic Marjoli samegu buahahahaha.No to kawal powodu mial.Ja wiem ze ty sobie wszystko wytlumaczysz jakos zawsze.Jakby ja ubil (chociaz to malo prawdopodobne) tez bys to sobie tak tlumaczyl a on tylko chcial zeby zostawila Marjole dobry powod mial zeby ja bic w sumie.A co do Xajakiego zawsze bedzie twoim przyjacielem obojetnie co sie bedzie dzialo.Tego nie skomentuje wogole bo to smieszne.
Poll nie osmieszaj sie juz tutaj kazdy widzi ze nie masz juz innego wyjscia musisz bronic swe teraz za wszelka cene bo jak bys wygladal. Chcialem zauwazyc ze to samo mowiles o TT jak byliscie razem w Silent Force ze oni sa ok ale oni jak kazdy swe maja cie gdzies a ty myslisz ze to twoi przyjaciele bo ci hi odpisza jak sie z nimi witasz.Vision tez za niedlugo was oleja bo im tak naprawde wisicie i jak beda mieli okazje to beda was bic,a ty sie caly czas ludzisz ze was laczy jakas wielka przyjazn. |
![]() |