![]() |
#1001 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie najbardziej wkurzają:
- PK którzy mnie rozwalają, bloczą i rozwalaja mi potworki. ![]() - Lagi ![]() Tyle
|
![]() |
#1002 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: wołomin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wietek pala
Profesja: Paladin
Gildia: Theos Academy
Świat: Samera
Poziom: 37
Skille: 78/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() kolejna rzecz ktora mnie wkurza....
thief br... i po tym jak sie dowiaduja ze maja problem to sie nie loguja na chara...
![]() |
#1003 |
Guest
|
![]() br, br, br
I wszystkie nooby na non-pvp |
![]() |
![]() |
#1004 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
Lokacja: Nie Wiem!
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() krew mnie zalewa kiedy widze nicki w stylu biesiadny roman albo stoolcmen
no oczywiscie pk ktorzy nie zabijaja dla lootow tylko 8lvl ot tak sobie i nobki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1005 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Mnie najbardziej wkurzają zajęte expowiska w nocy i pk oraz niektóre ,,updejty''.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Mikołów
Imię: Franczi
Świat: Nerana
Poziom: 20+
Skille: 65+/65+
Poziom mag.: 4+
![]() |
![]() mnie najbardziej wkurza ze wszedzie jest zajete, masa ludzi na zolwiach itp - za duzo boterów... ^^
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1007 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Ropczyce
Profesja: Druid
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: x/19
Poziom mag.: 15
|
![]() Mnie wkurzają lagi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noi najgorsze: botterzy a gm'ów jest mało i trudno się pozbyć bo mają alarm na GM'a Ostatnio edytowany przez Afb - 01-06-2008 o 12:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1008 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Na prawo od procesora
Imię: Juri Ivanovicz Gorki
Świat: Hiberna
Poziom: 45
Skille: :)
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() kiedyś już się tu wypowiadałem tylko że kryteria się zmieniają.
Mój ranking 1. Wszechobecne nOOby które psują co mogą 2. Złodzieje 3. Sępy i kłamcy Na pk nie narzekam, sam chciałem grać na servie PvP |
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Lokacja: Barcelona
Imię: Shazaria Ripus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Razem Ponad Kilogram
Świat: Guardia
Poziom: 63
Skille: 81/61
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Denerwuje mnie to, jak inni Tibijczycy przesuwają moją postać.
Denerwuje mnie to, jak widzę nooba, który wyzywa innychod noobów. Denerwuje mnie to, jak wyzywają mnie, mówiąc do mnie jak do mężczyzny. Nie wiem czy wiedzą, ale ja jestem dziewczyną. Denerwuje mnie to, jak inni mają głupie nicki typu: "Lewa Noga Obiboka" Denerwuje mnie to, jak inni mnie bloczą. Denerwuje mnie to, jak trafie sama na Berserkera i widzę ten denerwujący napis: You are dead. Denerwuje mnie to, że nieraz samo mnie wylogowywuje. np. dzisiaj. Denerwuje mnie to, jak są lagi. Denerwuje mnie grafika. Denerwuje mnie to, jak są błędy i się nie można zalogować Denerwuje mnie to, że muszę czekać w kolejkach, ponieważ nie mam Premium Account. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1010 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP
Stan: Początkujący
Imię: Shinano Kagaq
Gildia: Spritekillers
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
|
![]() brak reakcji ze strony gm'ów (nie wiem jak to jest gdy się jest gm'em, ale chyba cipsoft nie do końca dobrze rozwiązał system dla gmów, bo bardzo rzadko reagują ... szczególnie gdy zajmują się low lvlami a nie high...)
updaty które więcej psują niż ulepszają (gra idąca w złą stronę) np. hity zależące tylko od skilla.../ zmniejszanie lota... kicki przez servery (lagi również) questy polegające tylko i wyłącznie na otwieraniu skrzynek rare itemy które są ch... historię warte...
![]() |
![]() |
![]() |
#1011 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
|
![]() dodam jeszcze to :
wkurza mnie knight outfit - tylko napki nosza xD wkurza mnie to jak kogos wkurza grafika bo mnie wlasnie wkurza jak grafika w tego typu grze jest 3d z tymi swiecidelkami itp. NIE wkurzaja mnie smieszne nicki typu - szczurochlast bagienny czy sztywna skarpetka , mozna zsie posmiac , wkurzaja mnie nicki zaczynajace sie na sir~ wkurzaja mnie FAG'i !! botterzy nie , bo ich wybijam ![]() wkurzaja mnie za male dzieci grajace w ta gre - ostatnio spotkalem kolesia nick kicerr chyba to sie wszystkich pytal - mas luscke? potem go po miesiacu spotkalem w dp w thais jak loota selalem to patrze i mysle ze skads znam ten nick... a tu pada mas luscke xD (ze tez mu sie to nie znudzilo...) wkurza mnie to "17:18 Ghirid [9]: wartol wiencej wartol niz softy ten har...." i inne tego typu oraz...hmmm co mnie jeszcze .... aha jeszcze 100+lvle expiace na mino tower... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1012 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Po 1 chyba trzeba dzieciom wyjaśniać słowo noob bo nie wiecie co to znaczy:
NOOB - gracz, który posiada niską wiedzę o danej grze choć chwali się tak jakby pozjadał wszystkie rozumy... np. mówi, że ma 120 lvl, a w rzeczywistości pyka 8 ![]() Po 2 prawie w każdym poście jest napisane: denerwują mnie PK - jeśli cię to denerwuje pograj sobie na no-pvp. Po 3 nic nie mam do brazylijczyków - wiele z nich to moi najlepsi koledzy w grze oczywiście. Po 4 to See ya in game ^^. P.S. Aha i jeszcze słowa typu "som" "ktury" "poszlem" "ktorom stronom" "pienkne". Obok przedstawione wyrazy można określić w bardzo łatwy sposób - 12 lat. Ostatnio edytowany przez Elexantus - 03-06-2008 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1013 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Imię: Nitro Evill
Świat: Elysia Br0
|
![]() np Taka gildia Vission Academy na furorze która cie jedzie chociaz jestes u nich w gildi
pk np taki taifun który traci ue na 14 lvl zeby zlocic plate legi taki mdw z botami i 3 ownerami lub wiecej i masa głUpawych nicków pozwolę sobie zacytowac parę [CHAR]ciagnij chuuja[/CHAR] [CHAR]taki sobie gracz[/CHAR] [CHAR]pro drifter[/CHAR] i inne typu najlepszy z najlepszych super gosc on chimera Axe Brat seromontisa itp...
![]() |
#1014 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Diter Brave Fighter
Gildia: Legendary Phoenixs
Świat: Harmonia
Poziom: 212
Skille: 99/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Mnie najbardziej wkurza jak mi biją bestie bez powodu gdy skilluję =(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1015 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2008
Lokacja: W-Wa
Imię: Mateusz Knight Spider
Gildia: Happy Tibians
Świat: Nova
Poziom: 13
Skille: 38/36
Poziom mag.: 1
|
![]() Mmnie wnerwia to ze jak se wlazlem na 18 lvl do jaskini z orcami xDDDD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zgadnijcie czemu ban?xD za boterow ;/ Ostatnio edytowany przez Vlkyria - 04-06-2008 o 19:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 | |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Cytuj:
Noob to osoba początkująca i niedoświadczona uciążliwa dla innych. Przykład: free itenz, przesuwanie postaci, spamowanie default, atakowanie innych aby sobie powalić. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
|
![]() Brak Team Play
PK bez powodu Zajęte servery na PvP Dążenie do zrobienia owej gry lepszej, a tak naprawdę w pewnym sensie jej psucie :/ Ostatnio edytowany przez Geheris - 04-06-2008 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2008
Imię: Elite Doggy
Świat: Isara
|
![]() Mój ranking rzeczy które mnie w tibi wkurzają :
1.Nooby które wyzywają innych jeśli nie dadzą im ,, FREE ITANZ'' 2.Zabijania rotów, slimów czy trolli trenującym knight'om 3.Zabijania 8 leveli bez żadnego powodu, poprostu dla zabawy 4.Denerwuje mnie też absolutny brak jakichkolwiek zasad gramatycznych i ortograficznych u WSZYSTKICH noobów Ale muszę przyznać że od czasu kiedy zmieniłem świat na Isarę tych problemów już nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1020 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Gdańsk
Imię: Libatzione
Świat: Luminera
Poziom: 14
Skille: 57/59
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Bardzo mnie wkur**a, jak noobki zabijają mi potworki na ktorych własnie skiluje (mimo, że piszę: please no kill, I skilling)... No i denerwuje mnie wolny respawn potworkow na których mam zamiar skilować
![]() |
![]() |
![]() |