![]() |
#1001 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() To jak dwa tygodnie, to czemu moj kolega dostal bana pol roku po skonczeniu pacca?
A bylo to tak, ze koles sprzedawal pacce karta tatusia, ktory wyjechal do USA, pozniej wrocil, zobaczyl ze nie ma nic na koncie, wycofal wszystkie wplaty, no i ban. Poza tym, w newsie kiedys na tibia.pl bylo napisane, ze ma sie rok na wycofanie wplaty. |
![]() |
|
![]() |
#1002 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Inferna
|
![]() Cytuj:
![]() @Up. Ale logika sie chyba kłania! ![]() ![]() Ja gdzieś czytałem że na wycofanie pacca ma sie 2 tygodnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1003 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
![]() |
![]() Cytuj:
Dostal bana pol roku po skonczeniu pacca. A no i zeby bana sie pozbyc trzeba kupic nowego pacca. @Edit Wkurzyles mnie wiec postanowilem poszukac i znalazlem tego newsa. http://forum.tibia.pl/showthread.php...nvalid+Payment A tera troche przytocze (Slowa z posta Dwimenora) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Etan Marth - 30-12-2006 o 23:35. |
||
![]() |
![]() |
#1004 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() bede miał kase to zrobie posatc na osobnym koncie i kupie pacca a jak bedzie zblizał sie koniec to wycofam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1005 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Szczecinek
Imię: anonymus ;D
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula
Poziom: 50+
Skille: 10/20
Poziom mag.: 50
|
![]() Kilka prawd o wycofywaniu PACCA (zdanie zaczerpnięte z regulaminu tibii.com), link:
http://www.tibia.com/service/?subtop...endedagreement PUNKT 4!! dokladnie tłumaczenie: "Płatności mogą zostać unieważnione (cofnięte) w przeciągu 14 dni (DWOCH TYGODNI) po otrzymaniu ich, CHYBA ŻE PREMIUM ACCOUNT jest już używany. Unieważnienie musi zostać zgłoszone mailowo: [email protected]. Unieważnione płatności zostaną zwrócone płatnikowi. Jakikolwiek koszt zwrotu pieniędzy zostanie pokryty przez płacącego (kupujacego pacca)." Tak wiec wierzysz Tibia.pl czy tibia.com ? tibia.pl napisala tak, aby unieszkodliwić allegro, pacc kosztuje 72 zl, plus wyswaitnie aukcji przez allegro, wychodzi ze koles sprzedajacy na allegro zarabia okolo 2 zl, drom z tibi.pl zarabia z 10 zl od pacca. chcac pozbyc sie konkurencji, napisal taki o to temat na tibia.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#1006 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1007 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Świat: Obsidia
|
![]() Cytuj:
Oj dude dude ... i po co Ci to wyśmiewanie mnie i mówienie że ktoś się niby podszywa pod Anezisa ... ? To było nie potrzebne ... wiec teraz musze to zprostowac ;] ... mogles to zostawic tak jak jest bo napisalem prawde ze oddałem Ci Anezisa bo mialem slabego neta na palka ... a ty mi tu wyskakujesz z tekstami że ja sie niby podszywam pod własna postać ... ;] a moze sie myle? ... hmm no wiec slucham co takiego stało sie jak Ane mial 42lvl? ... do jakiej guildy doszedłem na 52 lvl'u ? ... albo z jakim dobrym kumplem z tibi sie poklocilem przez to ze znalazl sobie drugiego ownera, ktory za mna nie przepadal i moze jeszcze mi powiesz na jakim lvl'u to bylo i jak to wygladalo? ... no slucham ... ;] ... wiesz tak sie sklada ze "Anezis" to ja i sie nikt pod Ciebie nie podszywa ... moze i teraz ty grasz "Anezisem" ale ja chcialem sprostowac legendy i ploty jakie chodzily o Anezisie po forum. .... Tak sie sklada ze Anezisa ja robilem od 1 lvl'u ... wiec przestan mi pier... na forum ze sie pod niego podszywam ;] ... a moze te pytania na ktore ja znam odpowiedz to malo? ... a moze przeslesz mi jakies fotki z advencow wczesniejszych ? ... hm np. na 50lvl ? co nie masz ? uuu a moze nie robiles albo formata miales ? uu szkoda ... bo tak sie sklada ze mam wszystkie fotki ktore ja robilem jak gralem Anezisem ... tak wiec Peace and Love dude ;] ... i tym razem to ja moge powiedziec to twoje "hahaha" ;] ... .............................. Wasz Ane ;] Ostatnio edytowany przez Sk8inLine - 31-12-2006 o 09:06. |
|
![]() |
![]() |
#1008 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() Ja tez kupilem u ikspe system i bylo w 3 minuty ;]
|
![]() |
![]() |
#1009 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Jaeff
Dec 31 2006, 01:05:26 CET Killed at Level 72 by Sparkin wystarczyło niecałe 24h od zapłacenia żeby paść od Ruinsów. Powód? Zabicie kilku rl kolegów Ruinsów. |
![]() |
![]() |
#1010 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Lady Moki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 107
|
![]() Cytuj:
Skoro teraz nie grasz Anezisem to nie mów ze to jest twoja postac...Oddałes tą postać "kumplowi" to po co pytasz sie go na forum czy ma ss'y z advensów etc. Zapytaj sie go na gg a nie wysmiewaj kumpla przy wszystkich...Moze on nie chce zeby wszyscy wiedzieli ze on nie grał tą postacią od początku... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1011 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a jak on wogóle sie w LS znalazł??? Bo chyba do LS niemoże wejść od tak se byle kretyn i z niego wyjść ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1012 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1013 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
@Sk8inLine To jest forum o wojnie na Beryli , anie o tym kto kiedy grał Anezisem , a pozatym nikt o nim nie gada żadnych opowieści i legend , bo Anezis niebył i nie jest i raczej nie będzie legendą.
![]() |
#1014 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
a Anezis jest legenda dla tych którzy go szanowali na tym servie i dla jego przyjaciól ... ale Ty nie masz sie o co bać ... bo Ty juz zostales legenda jako najwiekszy podlizywacz i zdrajca jaki istnial na Berylia ;] ... takze pozdro dla Ciebie ... i z radoscia bede patrzyl na dzien twojej kleski i konca gry na tym servie ;] .... |
|
![]() |
![]() |
#1015 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: Lady Moki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 107
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1016 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
BTW. Wszystkiego dobrego w nowym roku, szampańskiej zabawy i Wszystkiego co sobie zapragniecie ![]() /Yours Scotty Ostatnio edytowany przez Floy - 31-12-2006 o 14:27. |
|
![]() |
![]() |
#1018 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy wolnych expowisk,
53 tygodnie bez deada, 8760 godzin dobrego loota, 525600 minut ze spoko addonami i 31536000 sekund z dobrymi kumplami... ŻyCzY YoUr KlOtNeZ...
#1019 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pozdro all, i Szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1020 | |