![]() |
#1022 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() No Hurricane mysli i wygrywa tego brakuje wielu gildia ktorzy zamiast mozgu uzywaja tych hotkey'ow powodzenia
|
![]() |
![]() |
#1023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() O jakich kolwiek filmach temat zamkniety
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1025 |
Użytkownik Forum
|
![]() Diderku mam do Ciebie jedno pytanko (niewiem czy ktoś już o to pytał niechce mi się szkuać) czemu wasz w komencie na tibia.com 'retired' ??
![]()
"Remember who I'm and what I did for you." Szukanie naprawdę nie boli ;-) Wkurza mnie to jak ktoś pisze każdy wyraz z dużej litery i myśli że jest fajny a nie jest -.^ ![]() 18:19 Shoot Draco [20]:whats the meaning of w8? 18:19 Frelynx Knight [50]: wait 18:19 Shoot Draco [20]: fast plix |
![]() |
![]() |
#1026 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2006
|
![]() Udalo wam sie raz wygrac i jusz! UMIEMY WYGRAWACCC!!! !YEYEYE!!!
NIZAHE PLACC ! ! ! ! !! PADACIE AVIS!!!!! SPokojnie. Oni tez umieja walczyc ^.- |
![]() |
![]() |
#1027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Nie trudno jest wykazac sie w walce podczas relizacji swojego planu ataku.
Sztuka jest zniszczyc przeciwnika gdy ten okopuje sie w jakims dogodnym miejscu z mozliwie jak najmniejszymi stratami. Do wygrania wojny potrzebne sa 2 rzeczy; regularna gra i walka w przedziwnych okolicznosciach, nawet jak wrog atakuje z zaskoczenia, Skutecznie uniemozliwianie gry wrogom. Wy nie robicie nic, te ustawianie sie na jakas battle, w pewnych miejscach Mozemy ignorowac, i nie przychodzic na walke, nie zyskacie nic, a my i tak gramy i tak wiec nie oszukujmy sie poki to sie nie zmieni Nie ma zadnych szans. |
![]() |
![]() |
#1028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Dider from rivia
Profesja: Knight
Poziom: 130
Skille: 95/92
|
![]() @up
Retired poniewaz nie gram juz, wojna swoje robi tez. Loguje sie gdy kumple potrzebuja czegos lub gdy mamy walczyc |
![]() |
![]() |
#1029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2006
|
![]() Pewnie ucieszy to Hurricane Wyia Cora 39 lvl -.- niestety jak narazie nie wiem czy hack czy odpał :/
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Zbanowany
|
![]() HAck. <100%>
Ostatnio edytowany przez Zotemut - 11-11-2006 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#1031 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: -=NSc=-
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 25
Skille: 62/40
Poziom mag.: 10
![]() ![]() |
![]() Hurricane macie ciekawa technike
zeby miec kase pkujecie noob charami pod kazz? ; o
#1032 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka |
|
![]() |
![]() |
#1033 |
Zbanowany
|
![]() Niech mi all hurr~ powiedza.
Na chu* sie tak podnieciliscie tym zwyciestem 10:8 bodajze? To dla Avis~ wcale pasja nie jest ;p @Pasja=Meka Tylko ze Polacy z biegiem czasu zmienili znaczenie tego zlowa, tak jak: Bynajmniej=Nie |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Google. Ostatnio edytowany przez nalog - 11-11-2006 o 13:45. |
|
![]() |
![]() |
#1035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Glin@ I nie przyszedlem
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No, to prawda. Powinni przecież się kompletnie podłamać.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#1037 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
|
![]() Brawo hurri , mam nadzieje ze w holandii uda mi sie zalozyc jakies lacze zeby powalczyc.
@Morii Masz troche racji w tym co napisales, jednakże nie wydaje mi się, że całkowitą. W wojnie najważniejsze to sie nie poddawać i nie zniechęcać. To co mówisz o planach mozna by porównać do partii szachów, jak pewnie wiesz można grać w nie z zegarem lub nie.To o czym mówisz to dla mnie szachy blyskawiczne gdzie trzeba podejmować szybkie i trafne decyzje. Wcześniejsze planowanie akcji to szachy bez czasu gdzie czlowiek stara się zaplanować jak najwiecej swoich ruchów do przodu i przewidziec jak najwiecej ruchów przeciwnika. Wedlug mnie wojne wygrywa się lącząc obie strategie. Komisarz nie kłamie, ze sa ludzie którzy chcą już płacić ale i tak nie podamy ich nicków, bo nie ma to większego sensu (wkoncu ważniejsze jest to aby sianko wylądowało u nas ![]()
#1038 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Nikt niezaplaci na 100%, nikt niezaplaci"
Tymaczasem Jofawag sie wyplacil, elegancko idzie ![]() |