![]() |
#1041 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wald_Kerius Edytuj posty [quote=Colorion;968633]Typowy jestes, pastowac buty jezykiem tym , przeciw ktorym walczyles tylko po to zeby cos udowodnic bylym sojusznikom a potem pewnie zaplacic obu stronom Nikomu niebede płącic bo niegram juz w na Galanie...
Zycie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzen jest poprostu zupelnie inne. Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 18-09-2006 o 21:06. |
|
![]() |
|
![]() |
#1042 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() widzisz tu chodzi o to ze polacy spedzaja bardoz duzo czasu na tibii i zaniedbuja przez to podstawowa nauke, i to bardzo podstawowa. to raczej do ogoly niz tylko do ciebie ![]() nie jest mi glupio bo uwazam ze decyzja byla sluszna,sprawa wyjasniona, hybrid wrocil do nas, co tu wiecej mowic? jesli hybrid ma do mnie o to zal to trudno, mozna to zorzumiec, ale obecnie mamy wazniejsze sprawy na glowie niz takie pierodly i obaj to wiemy a wewnetrze konflikty nam niepotrzebne ![]()
![]() |
#1043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() wystarczy przez worda przepuscic, wam obu by nie zaszkodzilo
![]() ale rumcio skad ty takie slowo jak "bulwersuje" wziales Jak chciales komus zaimponic to sie udalo
#1044 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ja ide robic kolacje bo zglodnialem ![]() color ja nawet jak widze swoje bledy to przewaznie ich nie poprawiam bo mi sie nie chce ![]() ![]()
![]() |
#1045 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg
Imię: Nastir
Profesja: Knight
Gildia: Confederation
Poziom: 41
|
![]() teraz moge wam zdradzic wielka tajemnice !
to ja kazałek Tharrinowi rzycuci Hybrida z Relictus ![]() i nadal nie wiem o co chodzi... |
![]() |
![]() |
#1046 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
100% do wykorzystania xDD |
|
![]() |
![]() |
#1047 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rozczaruej cie, wyrzucilem go zanim napisale, przecierz ci to mowilem, i byles jakas 3 osoba piszaca w jego sprawie ![]() dobra koniec z tym hybridem bo za popularny sie robi ![]()
![]() |
#1048 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg
Imię: Nastir
Gildia: Confederation
Poziom: 41
|
![]() no juz sie nie spinaj tharinek
![]() ![]() i moglbys wyjasnic o co chodzilo z hybridem. bo ja jakos doczegac konkretnej wersji zadarzen sie nie moge. nie wiem moze poprostu "nie zasługuje"... |
![]() |
![]() |
#1049 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zimpixa Second
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
wyszly 4 posty z 6 stron chyba sie opuszczam Btw colorion ban jest do 8 potem zobaczy sie jego dp co tam wlasciwie jest<niestety nie mam rec keya wiem nie wiem czy bede 1 a tak zupelnie dla rozbawienia... tibia.pl organizuje pacc za sms i znam goscia ktory wyslal 59 sms<3 zl each> i nie wygral- to jest szczescie opatrznosc nie chce zeby zaczal grac w te "szatanska" gre... jak kto jest to niesz napisze bo nudno........ Ostatnio edytowany przez Zimpa - 02-09-2006 o 01:06. |
|
![]() |
![]() |
#1050 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() O lol 1 raz widze takiego noob fraga.
Nie było nikogo z HWL online a Little Pibby wyszła sobie za temple POH i (zmieniała outfit podobno ale może wymówka) gdy nagle 10 osób z HWL sie logneło i złapali fraga zaledwie po kilku sekundach (+/- 8 sec) od mass loga. o LOL To chyba najszybciej zdobyty frag po mass logu. ![]() Sep 02 2006, 00:52:03 CEST Killed at Level 70 by Keekz'Lorenzo gz frago daju ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 02-09-2006 o 01:11. |
![]() |
![]() |
#1051 |
Zbanowany
|
![]() no wiesz little pibby chyba nie gra najlepiej i jak sam powiedzial wszystko mu wisi... ale przyznac trzeba frag imponujacy to jakis sprinterski czas jaki rekord guinessa albo cos
|
![]() |
![]() |
#1052 |
Zbanowany
|
![]() Dubo i bobelek zna ktos main chary??
|
![]() |
![]() |
#1053 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg zimp nie chce widziec ani slowa od ciebie na temat czytelnosci, 4 posty pod rzad!!!
A po co ci dubo i bobelek, zabili cie?
#1054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Na emeryturze
Imię: Ceatratus of Galana
Gildia: Forever ToS
|
![]() Temat wzbogacił się o pare stron waszych dewagacji na temat Adama...
A może przyszła pora skonkretyzować plany co do pokonania HWl... Szwedzi cwaniaki skupuja polskie postacie, gdyż jak wiadomo Euro do złotówki ma się jak kij do parówki<lol>... Nie wiem ale może jakiś Wspólny Ots byście zmontowali do trenowania pvp i taktyki... JEst paru graczy, ktorych pvp jest ładne...<ostanio xax mnie zaskoczył jak podskoczył z pvp od pierwszej swojej wojny na Galanie ![]() Ale badż co badz Galana sporo się ociaga z lvl chyba to wszytko przez te wojny jakis 200 by sie przydal. Moze Hybrid przywalisz jakies PG w tym semestrze pozniej nadgonisz materiał ![]() No ale Ja bynajmniej nie chciałbym by jakies Bląd włose lolki <szwedzi:/.. Szwedki sa nawet apetyczne :*> opanowały Galane i nie pozwalały grac nawet nupkom.. Aaa własnie a co do sherowania jak dla mnie to nic złego... Jesteśmy ludzmi po co siedizec przy grze 10h dziennie... Zreszta Konda z Oenem tez sie dzielili swoim postaciami<odniołem wrazenie, ze kiedy Kondz padał to grał Oen na nim> |
![]() |
![]() |
#1055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Liczyłem na większą ilość odpowiedzi...
@Gran Deah To skomplikowana sprawa... Huntuje mnie char A, który jest huntowany przez chara B, którego Ty "niby" huntujesz co oczywiście nie jest mi na rękę. ![]() Podobnie rzecz się ma co do innych charów, o które pytałem (poza Konda, o którego pytam z ciekawości ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jesli ci char nie potrzebny to mozesz sharowac, na szczescie niektorzy sa madrzejsi.
![]() |
#1057 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() Cytuj:
Sharowania nie ma i nie bedzie... A Hwl jak widzicie zaczynaja sie bac i straszyc nas mass logami od wczoraj.. niech siedza online 24/7i sie mecza.. my idziemy na impreze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1058 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27