![]() |
#1021 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
a ktory robi ciagle ten sam blad i co to za blad wogole? hmm chociaz moze tharrin wie o co ci chodzi i nie powinienem nawet wiedziec, ale miloby bylo
|
![]() |
#1022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Hmm, wczesny jesteś, to juz od jakiegoś 90 lvla
#1023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
chlopaki ale wy jestescie lolki. mysle ze tak PN tak i tharr, ktory defakto byl czlonkiem PN, w taj wojnie nie chodzi o paymenty, tylko o mozliwosc spokojnego grania w Tibie, nawet jesli na wojnie wyjdzieny na minusie ale bedziemy mogli spokojnie grac bez obawy ze ktos przyjdzie i zacznie nas byc i zadac paymentow to juz bedzie wielki krok i dla tego warto sie poswiecac, i dlatego ludzie ktorzy byli nautralni zaczeli walczyc, i dla tego walczymy, my nie chemy zadzic galana my chcemy wszczepic ludzia nasz sposob gry jesli man sie to uda to dobzre a jesli nie to sorry ale napewno zaden z bylychczlonkow PN niebedzie PAowal ani PKowal, nigdy tego nie robilismy i niebedziemy robic. a jesli tak sei stanie ze ludzie z dawnego PN bede PAowac i PKowac to sam osobiscie zrookuje swa postac bo sensu gry juz widziec nie bede, a wy ? |
|
![]() |
![]() |
#1025 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tharrin cokolwiek zamierzasz, ten jest pierwszym krokiem do udowadniania
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 21:03. |
|
![]() |
![]() |
#1026 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
![]()
...Now all you sucker. D.J.'s Who think you're fly There's got to be a reason And we know the reason why. You try to put on those airs And act real cool But you got to realise That you're acting like fools. If there's music we can use it Be free to dance. We don't have that time For psychological romance... |
|
![]() |
![]() |
#1027 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
do tej pory nie rozmawialem z hybridem, ciagle nie wytlumaczyl np czemu mial caly profil zrobiony na szwedzki i jakim cudem mowil po szwedzku? tak brdzo chcesz mi tutaj wykazac ze zrobilem zle i ze sie nie umiem do tego przyznac ze nie widzisz prostych faktow. bo jak dotad nic mi nie wiadomo zeby hybrid znal szwedzki, ale moze sie myle? moim zdaniem robicie z igly widly, a ja jak wiadomo zdania latwo nie zmienie ![]() a co do Ciebie, no coz skad sie wziela moja opinia o Tobie i jkaim cudem "na sile"? bazuje opinie na tym co widze, czasem na tym co ktos mi powie, a nie na nicku z gry, nie usialem przed compem i nie stwierdzilem, o color - sadzac po nicku to to bedzie sep dla ktorego tibia to cale zycie i nie bedzie zdolny nic dla nikogo zaryzykowac. a wiesz czemu tak? bo nick jest za dlugi i ciezki do zapamietania, to jest decydujace o charakterze playera ;D widzisz? od razu widac roznice, np tharrin, krupnik, navoxiv ;D krotkie latwe dzwieczne i wszystko jasne ;D (a w ogole widzizs? wymienilem siebie jako pierwszego, to swiadczy o tym ze jestem nickowym rasista i ze jestem lepszy od innych, po prostu narcyz, no ale jakze moze byc inaczej jak zawzse mam racje ![]() PS: takie glupoty to moznanapisac tylko wtedy jak sie szuka ukrytego sensu tam gdzie go nie ma "na sile".
![]() |
#1028 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() Cytuj:
jestem prawie cały dzień online i wciąż czekam aż sie zalogujesz żeby to Ci wytłumaczyć więc nawet nie myśl żeby mi powiedzieć "że nic nie robie w tym kierunku" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1029 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I bynajmniej nie twierdze ze ci sie nick nie spodobal, pewnie zrobilem raz cos zle a potem zaczales wszystko co widzisz i slyszysz interpretowac na swoj skrajny sposob. Albo moze jak wbijalem sobie rekordy eriga stwierdziles ze dla takiego nie ma nic od chara wazniejszego I chocbym nie wiem jak bardzo zapchal to forum nie naucze sie pisac takich ladnych postow jak ty ![]()
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 21:21. |
|
![]() |
![]() |
#1030 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#1031 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak juz pisalem, to, ze go wyrzuciles jest ale potem sam sie przekonales ze twoja "podstawa" jest nic nie warta bo sie nie zmienil owner a nie probujesz go sciagnac spowrotem do gildii. Zupelnie tak jakbys mial gdzies czy ten sam owner czy inny i wywalasz jak tylko sie trafia podejrzane okolicznosci.
#1032 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czytaj ze zrozumieniem, od czasu kiedy go kicknalem NIE SPOTKALISMY SIE ON LINE wiec oczywiscie ze z nim nie gadalem ani w ten ani w inny sposob, za to gadam z nim teraz. nie mow o rzeczach o ktorych nic nie wiesz ![]() edit: wszystko w miare wyjasnione. Lord Hybrid has been invited. nie powiem ze sorka za to bo byl colora rozczarowal i miglby miec zalamanie psyhiczne, a tego chyba nie chcemy? ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 01-09-2006 o 21:43. |
|
![]() |
![]() |
#1033 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#1034 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nawet jesli Hybrid ma nowego ownera To poco usuwac go z Wojny??
Hybrid byl od początku wojny i chciał zostac do konca a jakis idiota wywalil go bo zobaczyl ze na tibia.com ze sie zmieniaja dane to go kiknol dziwne trohe... No Hyba ze Rec~~ mysli ze juz po wojnie i 100ek sie na nic nieprzyda ![]() Robcie Tak Dalej.. ^^
#1035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Nie wie ktoś może jak stoi Konda, Demi~, Corlic, Rivenn, Gran Deah, Lovize, Ayitha (chyba dobrze napisałem
![]() |
![]() |
![]() |
#1036 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a relictus rzeczywiscie mysli ze 100 ek sie nie przyda, moze pisales z ironia ale tak jest ![]() nie bardzo wiem czy slyszales kiedykolwiek takie slowo jak szpieg i moze ci sie obilo o uszy ze hwl masowo kupuje chary, no nic mozna to przeoczyc a glupawy post to formalnosc i obowiazek, musisz trzymac reputacje na odpowiednim poziomie Harry zamierzasz stepowac po fb?
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 22:46. |
|
![]() |
![]() |
#1037 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem Ze Hwl kupuja ale moze wypadalo to sprawdzic a nie odrazu kiknoc Hybrida?? No hybrida Miejscu dolonczylbym do HWL lol xP
Chlopak Szanuje gildie walczy do konca a Wy go kikacie normalnie SUpERRRR .. xD eheh a Co do unjest~~ niemartw sie narazie rs nikomu nie grzoi
#1038 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
jezeli pisal to 10-letni owner to nie jest zle ![]() |
|
![]() |
#1039 |
Użytkownik Forum
|
![]() Paw~~ Bys Sie przyznal jesli to ty go kikles ze zjeb.... sprawe.
Poprostu teraz Ci glupio i Tyle..
#1040 |
Użytkownik Forum
|
![]() Typowy jestes, pastowac buty jezykiem tym , przeciw ktorym walczyles tylko po to zeby cos udowodnic bylym sojusznikom a potem pewnie zaplacic obu stronom
Pawlonowi glupio ... Cos czego nigdy nie zobaczysz wiec nie ludz sie, on dobrze wie co robi
Proud admin of http://tibia4u.yoyo.pl Ostatnio edytowany przez Colorion - 01-09-2006 o 23:03. |
![]() |