![]() |
#11021 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2005
Lokacja: Gąbin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Korpos The Allmighty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 194
Skille: xx/29
Poziom mag.: 84
|
![]() Widzę iż lepiej nie zaczynać tu żadnych tematów bo nie wiecie kiedy przestać więc nie ma sensu ciągnąć tych <dennych> wątków.
Więc coś z innej beczki : ![]() ![]() ![]() (To nie som żarty- tak specjalnie)
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11022 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: Szczecin
Imię: True Reaper
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
2. Apropo więzienia nie wiem jakie masz przeżycia, ale skoro wymyślasz już takie dyrdymały tutaj to pewnie ostro Cię koledzy(bądź koleżanki) z****ili. 3. Mówisz mi coś o uzależnieniu, ale to ja nie gram, to ja sprzedałem chara, a nie Ty. To nie mi cieknie z pyska za każdym razem jak włączam monitor, żeby wpisać passy, bo po prostu tergo nie robie, w przeciwieństwie do Ciebie. Zasłaniasz się rl lifem, którego i tak nie masz siedząc i czuwając czy ktoś nie reportnął Cię do evul gma. 4. Jeżeli już mówisz o siedzeniu na forum to popatrz na to z innej perspektywy. Wiesz ile radochy może sprawić czytanie i prowokowanie do obnażania coraz to większej głupoty takiego tępaka jak Ty? Bezcenne! 5. Co do tego siusiaczka. Nie wiem jak barbarzyńskich masz znajomych, jeżeli w ogóle tacy istnieją, ale nie musisz się zwierzać jak na Ciebie wołają :< Chyba, że to syndrom małego penisa, na który prawdopodobnie cierpisz, to wtedy sorka, śmiać się nie będę. @ali 1 left ![]()
![]() |
![]() |
#11024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Wschowa
Profesja: Knight
Poziom: 73
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() Jebać ss'y! Te wasze kłótnie są ciekawsze : ] Czekamy na ripostę Theatos'a!^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Wschowa
Poziom: 73
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11027 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Theatos Kyth
Gildia: Divines
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
|
![]() Cytuj:
2. Ano masz rację ![]() ![]() ![]() 3. Tak dokładnie nie czuje potrzeby sprzedawania postaci ![]() ![]() ![]() 4. No wiem co czujesz ![]() ![]() ![]() ![]() 5. No mi ostatnio mówiłeś, że Ci oko wybiłem, więc nie wiem co teraz chcesz przedstawić ![]()
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH 18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM 18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11028 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Moonblades
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
To zaden argument , ale to tylko tak przy okazji napisalem do waszej dyskusji sie nie wtracam bo nawet nie chce mi sie szukac jakie sa przyczyny konfliktu i kto ma racje. Z drugiej strony dziwie sie ze tibia moze wywolywac u wielu osob tyle chorych emocji. Moj blad nazywa sie to oszukiwaniem i nie wiem co jest lepsze. Jakby nie bylo w nieuczciwy sposob zarabiasz sam sie do tego przyznajesz , ba chwalisz sie tym. Ja bym 10 razy sie zastanowil zanim bym zatrudnil taka osobe jak ty u siebie w frimie , albo wogole nie mial bym sie nad czym zastanawiac. Twoja wypowiedz zabrzmiala tak : wole chodzic na panienki , imprezy itd niz tracic zcas na zarabianie w uczciwy sposob. Jak chcesz uczciwie zarobic wez np poroznos ulotki itp , no nie wiem zajmij sie czyms co przynosi kase (nie wiem jaki twoj wiek i wyksztalcenie wiec nie proponuje konkretnie). A jesli chcesz zarabiac grajac - wloz w to troszke pracy , badz mistrzem a nie boterem badz cheaterem. Sa takie gry jak starcraft , counter-strike - gdzie jak bedziesz taki super zarobisz nieporownywalne pieniadze w stosunku do tibii.
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz Ostatnio edytowany przez mago - 03-06-2008 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11029 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
Lokacja: Konin
Imię: Elven'Doom
Gildia: Mayaheine
|
![]() @mago
masz rację co do tego rl, a poza tym moglibyście skończyć te bezsensowe kłótnie o tibie. Dajcie jakieś screeny,a nie 3 strony z samym spamem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Theatos_Kyth
Jestes zajebisty ; o Moze jak Ty bota stawiasz, to moze i twoi rodzice go postawili, zeby Ciebie on wyksztalcil (i tak nic nie zrobil z tym; ( ) Zamknij juz ta morde, bo szkoda czytac twoich postow. Myslisz, ze jestes fajny bo mama/tata Ci kupili ***********? A moze wypelnili Ci druczek i sam poszedles go kupic na poczcie? Bede sie cieszyc jak stanie sie z Toba to co z Wujem; )
![]() |
#11031 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() Cytuj:
@mago zgadzam sie ;d, thaetos - zajmij sie swoim zyciem Ostatnio edytowany przez Leader Fox Dragstar - 03-06-2008 o 14:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Moderator please ;S
Po co te kłótnie, nie rozumiecie, że chociaż część ludzi przeglądająca te forum nie chce czytać ani oglądać tego? Tutaj wrzuca się screeny, ludzie, litości ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11033 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @up po co kłótnie? Po to, żeby uświadomić pewnym frajerom gdzie jest ich miejsce. Z góry przepraszam za niszczenie tematu, ale takiego debilizmu nie da się pozostawić bez komentarza. @down pacera ahhh:> od razu stare chwile przypominają się ![]()
You never seem to notice All the good around you You only care to look at What you know will hurt you Ostatnio edytowany przez Argii - 03-06-2008 o 16:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11034 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@up Name?;>
Ostatnio edytowany przez domin3x - 03-06-2008 o 23:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Imię: Bolbochan
Gildia: Moonblades
Poziom: 136
Skille: 98/60
Poziom mag.: 22
|
![]() Przestancie , Argil ty ze swoimi odzywkami i slownictwem oraz sposobem pisania postow nie jestes lepszy od Theatosa wiec taka dyskusja nie ma sensu obaj sie coraz bardziej pograzacie i nikt racji nie bedzie mial. Przestancie.
@up Bo to nie jest obelga , ja obelgami nie rzucam nigdy ![]()
21:15 Hilo Arap [27]: mam sprawe przyjol bys mnie do gildi 21:15 Hilo Arap [27]: za bp hmm na miesiondz Ostatnio edytowany przez mago - 03-06-2008 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11036 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co to, to nie. Między mną, a nim są przynajmniej 4 epoki różnicy. Niestety on jest tam- w tyle. Jednak nie uznam Twojego posta za obelgę w moją stronę :>
![]() |
#11037 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 01 2008
Imię: Dantezo
Gildia: Legendary Souls
Poziom: 108
Skille: 92/72
|
![]() Nowe addonki do kolekcji
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11038 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Piła
Imię: Perez Miszcz
Gildia: Soldiers of Fortune
Poziom: 111
|
![]() @up
Skąd ty masz na to kase? xDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11039 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sponsorem dzisiejszych addonów jest: Knajciik xd
@down hihih ![]()
You never seem to notice All the good around you You only care to look at What you know will hurt you Ostatnio edytowany przez Argii - 03-06-2008 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11040 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 01 2008
Imię: Dantezo
Gildia: Legendary Souls
Poziom: 108