![]() |
#1102 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
![]() ![]() |
![]() Z tego co widzialem wiekszosc world trade idzie w strone Elysii, co najwyzej Pro'Pober moze wrocic na thorie na starego chara.
Ostatnio edytowany przez Ravuse - 07-01-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1104 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() zle slyszales, nigdy nie ubilismy nikogo na wspolnym huncie ... ani nie ubilismy nikogo bez reasona
|
![]() |
![]() |
#1105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Łódź
|
![]() Ojj.. Znam nie jedna osobe, ktora ubiliscie bez powodu.. I tutaj wiem ze jestem w 100% pewien ze powodow ich zabicia nie bylo, badz byl banalny tudziez smieszny. A co do tego bicia na huncie to obilo mi sie to o uszy i to nie raz ale plotki to plotki i nie zawsze sa prawdziwe ;]
|
![]() |
![]() |
#1106 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() @Guardian:
Zawsze zawziety i nieznoszacy kh sie poddaje ? ![]() A co do przenoszenia sie ludzi na inne servy.. uwazam to za glupote zwlaszcza w tak wyrownanym momencie jakim byl obecny.. Mysle tez, ze to tylko podpucha i za 2-3 dni zrobia to samo co Ruins ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() A co mam sie nie poddawać i dalej byc przeciw kh jak starzy kumple z ls mają wyjebane na mnie? To po co mam byc za nimi jak i tak nic nie robią?? przynajmniej pisze obiektywnie
![]() Ostatnio edytowany przez Guardian anubite - 08-01-2007 o 15:33. |
![]() |
![]() |
#1109 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Cytuj:
Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel ![]() Ostatnio edytowany przez Namitura - 08-01-2007 o 08:38. |
|
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Powod na ciebie to nie problem i btw sam wrzucales filmiki na tibicam jak bijesz lotto ludzi.
|
![]() |
![]() |
#1113 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Ta , ale oni lali chara ktorego nikt niezna wiec nie wiedzieli ze to ja. Wiesz ja zalu nie mam nawet sie ucieszylem bo lubie serwery rozrywkowe gdzie się cos dzieje i nawet jakbym padł bym nie płakał. Halil Deathstyle
|
![]() |
![]() |
#1114 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nigdy nie mówiłem też że jestem patiotą więc nie mam obowiązku jako "hlvl" mieszać się w wojnę która i tak już została wygrana przez Ruin przez te "5 dni bez expienia dla Ne se" pozatym mam znajomych jak i też nie lubię niektórych osób w obu gildiach. Ja tu wojowałem jak niektórzy expili w tym czasie (albo wogóle nie mieli tu charów) i nic nikomu nie musze udowadniać. Co do "lojalności" to na Beryli już były takie mixy (podział Del'toro, GiPO pierw z Polakami potem z Khood a następnie przeciwko no i Excail teraz z Khood a przedtem przeciwko) że nie ma sensu filozofować bo za jakiś czas może być tak że Ruin się podzieli i będzie następny war więc tym co przegrali pozostaje zapłacić i grać albo poprostu czekać bo teraz lidera Daffy'iego i resztkę GiPO już ten server nie interesuje więc "pospolite ruszenie" nic nie da. Ostatnio edytowany przez Vatariel - 08-01-2007 o 23:09. |
|
![]() |
![]() |
#1115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 145
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() ja juz sie nie wypowiadam na ten temat. dla mnie to jest zal cos w stylu "never ending story..." or smth ten server jest stracony tak jak wiekszosc h lvlow
![]() btw. @Vata~ ja nie raz pamietam jak miales dochodzic do kh , nemesis czy ls , do kh nie doszedles w ls byles a do nemesis chyba z 3 razy invited byles, nie wiem czy to bylo robione za twoimi plecami czy tak szybko rozmyslasz. ja nie bylem w zadnej wojnie chociaz 2 razy padlem przez blachy powod np sprzedanie run czlonkowi gildi kh, lub ls , z ktorymi nie mialem przyjemnosci lub przykorsci wczesniej rozmawiac. po deadzie uslyszalem takie slowa "you're supporting lifestyle,gipo members" lub viceversa n/c. ta wojna sie nie skonczy , wiec lepiej isc na inny swiat niz walczyc bo to tylko waste char. pozatym szerzy sie hackerstwo , i rookowanie charow ,np przyklad twojego przyjaciela nathocika , ponca ca'pone,ywis akak i wiele wiele innych. polakom ta wojna zrobila pranie muzgow i kazdy juz okrada kazdego tylko zeby miec na runy do pk. takie jest moje zdanie nie musi sie nikt z nim zgadac.mowie co mysle ![]() /Gala~ |
![]() |
![]() |
#1116 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() hmm.. Wydaje mi sie ze nemesis juz sie nie podniesie, a szwedow juz raczej nie interesuje berylia. Zreszta moim zdaniem to nie polskie ls (poza kilkoma wyjatkami) lecz szwedzi byli dobrymi taktykami i "maszynkami do zabijania"
Byc moze po dlugim okresie ciaglych wojen nastanie tu pokuj ![]() gdy zaczybalem tu grac berylia byla "owned" i teraz jest owned znowu. i takze ja chyba uciekam z tego serva. I wydaje mi sie ze na kazdego tutaj przyjdzie czas... ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() Br? Stracony serv... Jeszcze bardziej się wyludni. Opuszczam Botrylie ;*
Shippuuden fan. Ero-sennin fan! Icha Icha Paradise reader. Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato. Infamous #1 Pimp of Konoha! |
![]() |
![]() |
#1119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: LESZNO.
Profesja: Elder Druid
Gildia: REAL LIFE MEN
Poziom: 1
|
![]() ja opuscilem botrylie po wakacjach 2005 i jestem zadowolony z tego powodu i uwazam ze nic nie stracilem
#1120 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() No no polacy opuszczaja berylie sam bym gdzies poszedl ale nie mam z kim
![]() |
![]() |