![]() |
#1121 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie widzisz ze Kashrius da'Roc ! ten 159 rp posiada moje passy na tibia.pl!?(sharerzy) /MINIEK - to jest On a nie ja
/Radek! |
![]() |
|
![]() |
#1122 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Iridia
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
Ale to ze mam mniejszy lvl to nieznaczy że ty możesz sobie pozwolić na wszystko ? Nawet jeśli byo tak jak ty mówisz wisi mi to , ty masz swoje zdanie ja mam swoje. Ja tylko wkleiłem screeny i dodalem SWÓJ komentarz , jeśli ci sie on nie podoba to twój problem , ale wiedz że każdy człowiek ma prawo do swojego zdania , tak samo ja mam tak samo i ty. Nie narzucam nikomu wersji że ty jesteś ivul pro hacker tylko stwierdziłem pewne fakty , a jak ktoś to je odrzuci. Proste jak drut i to że poprostu obrobiłeś domek rippera... Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo .... Ostatnio edytowany przez Trai'ler - 17-01-2007 o 18:30. |
|
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Toż to prawie jak Szafa Lesiaka!!
Masz babo placek, teraz sie okaże kto na Iridii współpracowal z SB!! |
![]() |
![]() |
#1124 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kilka slow o ripperze
Lorth Lipper czy jak mu tam - Insultowanie, Random Pk, Kozaczenie, Asslicking, Klamanie etc :| ja go znam z tej strony i moja gildia tez ale ja jestem tylko 'polaczkiem' sa screeny, sa posty czego jescze trza ? (jego posty) Powiedz mi jak ty naliczyles 100k ? Sam fakt że wszedłeś do domku , że wziełeś nie swoje rzeczy ? Wzbogaciłeś się czyimś kosztem to już jest haniebne , nie wiem czy ty nie masz sumienia , honoru , czy tibia ci już zjadła mózg i dla ciebie liczy sie tylk lvl i ilość kasy w depo Okras przyjaciela a okrasc frajera to roznica. Zaloze sie ze gdybym mial hacka to 95% iridi ojebal by mi domek (+ bezok) \Miniek Ostatnio edytowany przez Bez~ - 17-01-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#1126 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() @up
Chyba sam nie wiezysz w to co mowisz. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ManfFreD - 17-01-2007 o 18:41. |
|
![]() |
![]() |
#1127 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 08 2006
Stan: Niegrający
Imię: ګګ۞۞۞
Skille: ۞
|
![]() Cytuj:
a 100381.60oz ? to co tam było ? powietrze ? moze ty go znałeś z tej strony .... Ja na rippera nic złego nie moge powiedzieć był jaki był , ale jak byś go poznał zmieniłbyś zdanie o nim ale miejsza z tym... okrasc przyjaciela a okrasc frajerza to może i różnica ale to i to nazywane jest kradzieżą , a kradzież powinna być karana ! |
|
![]() |
![]() |
#1129 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2005
Lokacja: u cioci na imieninach
Stan: Początkujący
Imię: Naro Slayer
Gildia: United Forces
Poziom: 102
Skille: 10 fist
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Slask
Imię: Ertiw Faze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Reliance Conspiracy
Świat: iridia
Poziom: 40
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() Idzie kogos haknac znajac ino acc numer??
|
![]() |
![]() |
#1131 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Slask
Imię: Ertiw Faze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Reliance Conspiracy
Świat: iridia
Poziom: 40
Poziom mag.: 37
![]() |
![]() idzie kogos haknac znajac inoo acc???
|
![]() |
![]() |
#1133 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś mi tu pachnie, ze ktoś na tym forum wywozi drewno z lasu i udaje ze to
szyszki!! A ja Wam pisze, że to wszystko po to by zwiększyć czytelność tego forum Użytkowników czytających ten temat: 29 (zarejestrowanych: 15, gości: 14) LOL ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() on chyba mial na mysli kasha
jednak sharing konta to zgubna rzecz ![]() kradziez to kradziez?! hmm... moze gdybym poznal rippera osobiscie sam bym go hacknol (znowu joke) ![]()
#1136 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Bezok, kash i inne psy, myslicie ze jestescie fajni? Ja jestem dla was frajerem, 'ok', a wy dla mnie jestescie psami i lamusami, ktore graja po 12h/dzien w tibie. Spojrzcie na swoje czasy online.. Bezok 330h/miech, naro to samo, wg was to pewnie swiadczy o wartosci czlowieka. A tu czeka was mila niespodzianka, szwedzi sie wami zajma, juz 17:57 Mendill [96]: going to kill ************* now. Btw, podobal sie wam moj 21 druid na isarze? On zabijal kiedys 107 ek solo, wiec mozecie byc dumni
Wiecie co? W dupie was mam \o/. Jeszcze bedziecie placic, zobaczycie ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Cytuj:
@Ripper Tak 3maj Pawel! Dokopiemy im xD Ostatnio edytowany przez ManfFreD - 17-01-2007 o 19:07. |
|
![]() |
![]() |
#1138 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() fakt faktem że Ripper w tibii był kozakiem, ale wszyscy tu zajęli się jego sprawą, a sam Ripper cieszy się że może korzystać z RL życia, w ogóle co kogo obchodzi to czy Kashrius dostał te decco czy je sobie wziął? ma je poprostu, Ripper zrookowany, koniec tematu-.-
@ileś tam up sam acc number nie :S ale z emailem i hasłem do emaila ofc. p.s. przypomina mi się jak rookowałem Stilerra, Lorth spotkamy się na rooku? <3 @edit albo we trojke pójdziemy na hunt na poison spidery, chyba jeszcze Wierieman się dołączy, mówie ci będzie fajnie ![]() Ostatnio edytowany przez Kiełek - 17-01-2007 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#1139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Lokacja: Zadupie Małe
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gruhard
Gildia: Deadly Delight
Poziom: 90+
Skille: 5
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() Po co te wszystkie insulty itd.. Dajcie sobie ludzie spokój z tymi dochodzeniami..
@Bambik Jesli nawet masz racje, niewiele możesz zrobić. Moja opinia: Name: Lorth Ripper Comment: "...Zabiles Sizuzineczke i dostales po ryju... " Name: Sizuzineczka Comment: Lesley Mac'Leod and Dwadwa are my the best lovers ![]() Character Deaths: Dec 29 2006, 19:17:40 CET Killed at Level 66 by Lorth Ripper - Było jak było Ripper aniołem nie był, ale napewno nie był, aż taki jak do kash przedstawił... Tak jak spiewa fenomen: "Ludzie przeciwko ludziom..." ![]() PS: @Lagi: Ktoś coś mowił, że to wina światłowodów i że lagi mają przejść najpóźniej do środy, eh. Chyba powoli trzeba myśleć "Czy te lagi wogóle kiedyś przejdą?!". @/\ All no ofense to any1. Pozdrawiam, Bartek
Grass porasta mury mego miasta Nielegalna plantacja zielonego chwasta Niedługi czas minął gdy w płuca me wpłynął Tatrahydrocannabinol pozytywny stan nawinął Chmura słodko-mdła To ta good sensimilla, ona Cała zielona, w serce w bletce skręcona Skona w moich szponach Palona nie w gramach a w tonach! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białystok
Imię: N V M
Poziom: 59
Skille: x/24
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
@Bezok, kasz lezley i inne psy 18:10 Loth Ripper [1]: 1:0 kurwy 18:10 Loth Ripper [1]: Jan 17 2007, 18:07:58 CET Killed at Level 76 by Mendill |
|
![]() |