|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#11841 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
|
![]() Cytuj:
Ja gdzieś czytałem, słyszałem ze po Polaku będzie Niemiec, a po Niemcu będzie Włoch , młody papież, najprawdopodobniej czarno skóry.. i wtedy będzie Boom.? ale kto to wie? tylko 1 osoba ![]()
17:49 Snejk [15]: jak to robisz ze wchodzisz do depo z red skullem ? Ostatnio edytowany przez MoRhUsS - 02-01-2009 o 21:30. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#11842 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imargam mocna gęba
stoje na stateczku 30 lvl mowi dawaj 200 gp ima here odpowiadam na to spieprzaj dziadu za 2 sec: 21:11 Imargam [269]: Co juz szmato nie szczekasz? 21:11 Athin Shin [127]: bo psem nie jestem 21:11 Athin Shin [127]: chyba ze ty chcesz byc moim 21:11 Imargam [269]: ![]() 21:12 Imargam [269]: Cioto pierdolona 21:13 Athin Shin [127]: pierdolniesz mi od reki czy mam czekac? Ostatnio edytowany przez Bartonisko - 02-01-2009 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11845 |
Użytkownik Forum
|
![]() o koorde ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11846 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
korde, Hepryt i Trealtyn te same lvle, ta sama godzina i ci sami ludzie go ubili.. ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() komus wklejanie nie wyszlo : p
![]() |
#11848 |
Guest
|
![]() Ile było ?
Yeetro nie płacze bo on tam lubi nie wychodzić z domu i odrobi to w 2 dni on wam pokaże jeszcze !!!! |
![]() |
![]() |
#11849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Chicago
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vol'can
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() 20:20 sadze ale szukam tych co nie znalazlem
-Opi Fex -Kumsztyk -Jixxufi -Al Inferno -Apff -Mirh -Vendeus 2x -Yeetro -Ascath -Hepryt -Trealyn -Sonderi -Pita Garosi -Krolik Slim Shady -Catz -Thersox -Hekun -Edray Nabu -Digeff -Darkenquest -Smash'Qu -Demon Nocy -Betii spagetti -Xareta -Lady Toffina -Sasho Pansa -Yakapushi Mastah -Fallathanu -Aqo -Drizer Mastah -Cichy Xersemo -Ai Shinayo -Betroda -Shermonator -Kryhu'Drut -Avalar Endox -Chinata -Dreamaxor -Tritii |
![]() |
![]() |
![]() |
#11850 |
Guest
|
![]() Dziekówka ziomuś
|
![]() |
![]() |
#11851 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A tak w ogole, to takie rozmowy to najlepiej prowadzic przy piwie w jakims przytulnym miejscu; wtedy mozna stworzyc ciekawy klimat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11852 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() a co ty na to ze Bog jest nieskonczenie milosierny ? ;s i ja tu walsnie nie rozumie tego ze w piekle znajduja sie jakies potepione dusze....
![]() |
#11854 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A wedlug mnie Bóg jest neutralny, niezajmuje sie ziemskimi sprawami, ma gdzies czy jestesmy wierzacy czy nie. Dal nam Jezusa ktory pokazal 2 drogi zla i dobra i to my mamy wybór... A katolicki obraz piekla to zastraszenie tepych istotek by slepo wierzyly w slowa ksiezy... Mysle ze nawet Szatan jako buntownik niechcialby sie zajmować takim zdegenerowanym gownem panoszacym sie po Ziemii. Polecam 2 ksiażki jakie mi sie spodobały dotychczas : Biblia Szatana LaVeya i Przepowiednia Cheopsa (Wójcikiewicza). Chcesz poznać prawde?- Porozmawiaj z Bogiem,Diabłem lub innymi istotami! Zacznij medytować, uprawiać magie, okultyzm, SZUKAJ PRAWDY jak to mówi P.Ś. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11855 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2008
Lokacja: In Your head
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Upon my Lord
Poziom: 170
Skille: 95/92
Poziom mag.: 08
|
![]() Objawienie Matki Bożej w Fatimie niby bylo ale nie jest to udokumentowane 100% dowadami. Nikt żywy nie widzial Boga , więc szanse na to, że nasza wiara odpowiada sytuacji rzeczywistej, jest niewielka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11856 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlatego starajmy sie szukać alternatyw ;p Jesli w 2012 ma być koniec swiata, to wlasnie wtedy poznamy prawdziwego Boga; może jego milosiernosc polega na tym że zmyje cały ten brud z Ziemi.... Z tego co słyszałem w tym roku ma zdażyć sie jakiś spory kataklizm co wstrząśnie światem cos jak WTC, tsunami kilka lat temu, co ma potwierdzić wizje zaglady 2012...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11857 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2008
|
![]() Cytuj:
Ale Bóg jest dobry... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
|
![]() zawsze znajdzie sie jakis jeden madry -.-.... ziemia to tylko droga do innego lepszego zycia i przynajmniej aj w to wierze... i to co tu sie dzieje nijak ma sie do milosierdzia bozego ;s
![]() |
#11859 |
Użytkownik Forum
|
![]() tibia? furora? piszcie cos normalnego, a nie o pierdolach ;p
Zostawcie ta wiare w spokoju, kto wierzy niech sobie wierzy, kto nie, ten nie. Hipokryzja polakow jest wszem i wobec wszystkim znana ![]() the end.
![]() |
#11860 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taa.... Tylko Pan jeden wielki Imargam może nas zbawić ode złego... Tak nam dopomóż Gm...
Voyp~ ty to chyba wolalbyś naprawde byc wcieleniem tego tibijskiego pikselka niż meczyć sie jako czlowiek... |
![]() |
![]() |