|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Manownik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() A wiec czytam tak wasze wypowiedzi wszytsko pieknie i ok niektorych nie rozumiem ale.. 2 panow powiedzialo ze po update ma byc zwiekszona mana za exori vis i to mnie BARDZO przejelo i mam nadzieje ze to jakas pomylka
![]() Co do tematu.. To all ladnie pieknie jest jak mowielm ;p tylko by mogli cofnac ofity ![]() Bo sa denne :/ jak i dla pacc i dla facc i z addomi rowniez.. Ale teraz juz pewnie tego nie zrobia bo tyle ludzi stracilo na to kase.. za duzo sapania by bylo;p a tak wogole to juz by mogli dac tego updata xD;] Ostatnio edytowany przez Rozqu - 08-12-2006 o 18:10. |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
|
![]() Hehe ciekaw jestem kiedy ten update i kiedy test server?
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Luca Leahcim
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Roc
Świat: Elysia
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
![]() @lukitak
spamerze, przestań tyle postów nabijać. I nie wierzcie w rzeczy typu "z exori viz to teras bendzie 35 mana korztowac". Każdy kto narzeka, że nie ma pacc'a, jak już kupisz jednego, to zauważysz, że kase kombinuje się łatwo ![]() ![]() Ja nawet nie próbuje zgadywać kiedy będzie update, bo zawsze i tak jest nie w ten dzień co CIPsoft się spodziewał. Albo wprowadzanie trwa 2 godziny dłużej ;] Ozdóbki rox l,,l_(>.<)_l,,l Zwłaszcza ta figurka Mikołaja ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() Jak narazie to nic szczegulnego nie majoł zamiaru zmienić...Tylko żeby jeszcze bardziej palla nie udupili.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
|
![]() ja skojarzylem fakty update nie moze byc najpredzej 12 . Zaraz pewnie bedziecie pisac ze ja noob albo pytac sie czemu. Ja wam odpowiem teraz bo jak wiecie od 5 nie mozna domkow kupowac a czas kupowania domku jest 7 dni wiec
wprowadzili od 5 zeby sie skaczyly aukcje przed update wiec musi byc 12 conajmniej (ale to tylko moj domysl) wiec nie piszcie o ja nie moge co to noob jest czy cos w tym stylu bo to tylko DOMYSLY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak przy okazj chcial bym napisac ze ja nie spamuje tylko odpisuje na posty innych a czy tobie to przeszkadza czy nie to juz twoj biznes Ostatnio edytowany przez lukitak - 08-12-2006 o 18:45. |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() kurde oprocz zdjeć z testa mogli by filmiki dać ....
|
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() Filmiki z czego, z wieszania ozdób choinkowych?? Czy pieczenia ciasta??
Btw, jaki sens ma zgadywanie, kiedy nastąpi ten upragniony update?? Tak, czy siak pozostaje nam tylko czekać. ![]() EDIT: Jeszcze raz apeluję o nie-nabijanie postów, ewentualną edycję postów... ![]()
Ostatnio edytowany przez Redknapp - 08-12-2006 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
W jednym sie z Toba zgadzam.. ludzie, nie spamujcie tekstami typu"o jaki ja biedny bo to dla pacc a ja nie mam platnego konta.." Zachowujecie sie jakby swiat do was nalezal.. i blagam.. Bez gadania ze kasy nimo.. w wiekrzosci to zwykły snobizm a nie brak gotowki.. APELUJE!Nie macie zamiaru placic za ta (idiotyczna)gre?Ok,szanuje to.. ale na forum Tibia.pl.... MORDA!-.-
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]() alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)
![]() |
![]() |
#117 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]() alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurde ja to juz sie doczekac nie umiem
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zbanowany
|
![]() Dam wam garstke informacji...
Ktoś pisał, że 'udupią' palla. Otóz wręcz przeciwnie.Będą nowe bolty, jak i nowa kusza(bardzo trudną ja zdobyć, quest gorszy niż annihilator). Co jeszcze? Można będzie zdobyć soft bootsy i wiele innych rzeczy, ktorych sie nie dało zdobyć przed uptade. Co do TestServera publicznego... Będzie w poniedziałek lub coś koło tego ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#120 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|