|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#101 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Manownik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
A wiec czytam tak wasze wypowiedzi wszytsko pieknie i ok niektorych nie rozumiem ale.. 2 panow powiedzialo ze po update ma byc zwiekszona mana za exori vis i to mnie BARDZO przejelo i mam nadzieje ze to jakas pomylka
bo 1 raz widze cos o tym ale bym chcial sie upewnic.. moze mi ktos powiedziec?:> Co do tematu.. To all ladnie pieknie jest jak mowielm ;p tylko by mogli cofnac ofity PBo sa denne :/ jak i dla pacc i dla facc i z addomi rowniez.. Ale teraz juz pewnie tego nie zrobia bo tyle ludzi stracilo na to kase.. za duzo sapania by bylo;p a tak wogole to juz by mogli dac tego updata xD;] Ostatnio edytowany przez Rozqu - 08-12-2006 o 19:10. |
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 17 09 2005
|
Hehe ciekaw jestem kiedy ten update i kiedy test server?
![]() |
|
|
|
|
#103 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2006
|
Cytuj:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Użytkownik forum
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Użytkownik forum
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Luca Leahcim
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Roc
Świat: Elysia
Poziom: 43
Poziom mag.: 49
|
@lukitak
spamerze, przestań tyle postów nabijać. I nie wierzcie w rzeczy typu "z exori viz to teras bendzie 35 mana korztowac". Każdy kto narzeka, że nie ma pacc'a, jak już kupisz jednego, to zauważysz, że kase kombinuje się łatwo Tak jak z papierosami. Palisz, masz na nie kase. Nie palisz, nie ma tej kasy, którą się na fajki wydawało ![]() Ja nawet nie próbuje zgadywać kiedy będzie update, bo zawsze i tak jest nie w ten dzień co CIPsoft się spodziewał. Albo wprowadzanie trwa 2 godziny dłużej ;] Ozdóbki rox l,,l_(>.<)_l,,l Zwłaszcza ta figurka Mikołaja ![]() |
|
|
|
|
#109 |
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Guest
|
Jak narazie to nic szczegulnego nie majoł zamiaru zmienić...Tylko żeby jeszcze bardziej palla nie udupili.....
![]() |
|
|
#111 |
|
Użytkownik forum
|
ja skojarzylem fakty update nie moze byc najpredzej 12 . Zaraz pewnie bedziecie pisac ze ja noob albo pytac sie czemu. Ja wam odpowiem teraz bo jak wiecie od 5 nie mozna domkow kupowac a czas kupowania domku jest 7 dni wiec
wprowadzili od 5 zeby sie skaczyly aukcje przed update wiec musi byc 12 conajmniej (ale to tylko moj domysl) wiec nie piszcie o ja nie moge co to noob jest czy cos w tym stylu bo to tylko DOMYSLY ![]() a tak przy okazj chcial bym napisac ze ja nie spamuje tylko odpisuje na posty innych a czy tobie to przeszkadza czy nie to juz twoj biznes Ostatnio edytowany przez lukitak - 08-12-2006 o 19:45. |
|
|
|
|
#112 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
kurde oprocz zdjeć z testa mogli by filmiki dać ....
|
|
|
|
|
#113 |
|
Użytkownik Forum
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Użytkownik Forum
|
Filmiki z czego, z wieszania ozdób choinkowych?? Czy pieczenia ciasta??
Btw, jaki sens ma zgadywanie, kiedy nastąpi ten upragniony update?? Tak, czy siak pozostaje nam tylko czekać. ![]() EDIT: Jeszcze raz apeluję o nie-nabijanie postów, ewentualną edycję postów... ![]()
Ostatnio edytowany przez Redknapp - 08-12-2006 o 19:47. |
|
|
|
|
#115 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
W jednym sie z Toba zgadzam.. ludzie, nie spamujcie tekstami typu"o jaki ja biedny bo to dla pacc a ja nie mam platnego konta.." Zachowujecie sie jakby swiat do was nalezal.. i blagam.. Bez gadania ze kasy nimo.. w wiekrzosci to zwykły snobizm a nie brak gotowki.. APELUJE!Nie macie zamiaru placic za ta (idiotyczna)gre?Ok,szanuje to.. ale na forum Tibia.pl.... MORDA!-.-
|
|
|
|
#116 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)
|
|
|
|
#117 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
alee zapowiedzieli... pewnie teraz zapowiedza ze mikolaj bedzie , a zeby pozostawic nas w cikawosci powiedza ze mikolaj bedzie rozdawal nowy rodzaj prezenow (ciastek!?..)
|
|
|
|
#118 |
|
Użytkownik Forum
|
kurde ja to juz sie doczekac nie umiem
ma ktoś invo kiedy test ? |
|
|
|
|
#119 |
|
Zbanowany
|
Dam wam garstke informacji...
Ktoś pisał, że 'udupią' palla. Otóz wręcz przeciwnie.Będą nowe bolty, jak i nowa kusza(bardzo trudną ja zdobyć, quest gorszy niż annihilator). Co jeszcze? Można będzie zdobyć soft bootsy i wiele innych rzeczy, ktorych sie nie dało zdobyć przed uptade. Co do TestServera publicznego... Będzie w poniedziałek lub coś koło tego ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#120 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|