|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Arkwan Tock
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 13
Skille: brak
Poziom mag.: 11
|
![]() -ostatni efekt
+cała reszta Oh jestem niepokonany wielki darker powrócił teraz frzyscy umrzymy umrzymy! ![]() 666\10
|
![]() |
#102 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Ale ten fake jest żałosny...
-Ciało minosa za małe -Kal ma za jasne ubranko -IMO "Kal mowi" brzmi głupio -Fabuła strasznie pospolita i nudna -Efekty... Okropne Outfit Finroda byłby ładny, gdyby nie te skrzydełka ![]() Fake cienki, kończ już go. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Jak nie umiesz robić efektów to nie rób...
Fabuła dno, Wykonanie zasługuje na malutkie 4/10 3/10 >.<
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: W domu
Stan: Początkujący
Imię: Elynny Luntin
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Harmonia
Poziom: 8
|
![]() @up Kedven:
Fake'a nie zamierzam teraz skończyć. Ciało minosa za małe? Lol... One jest w sam raz, wydaje ci się tylko bo w tibii jest troszkę przybliżony podgląd, w fake'ach jest inaczej. Outfit Kala miał być taki. Efekty okropne, bo nie opanowałem Pixii w 100%. Fabułe cały czas dopracowuje. Z tym mowieniem to powiem, że mi Kal mowi: kojarzy mi się ze średniowiecznymi czasami... A Kal says: to brzmi tak.. nowocześnie ;p Nie moja wina że Finrod dał taki outfit... Fake, jak mówiłem, nie zamierzam kończyć. Chcę go zrobić dłuższego ;p @Thor: Raczej ocena jest troszkę za duża jak dla mnie ;p Mój fake nie jest taki dobry... Mógłbyś go chociaż ocenić na 10/10 ;p Zresztą, jak chcesz. Fajnie że ci się podoba ;p @topic: Dzięki za komenty negatywne i pozytywne ;p Next part postaram się zrobić.. Może w wtorek będzie... Zresztą, sam nie wiem ;s @edit: Sorry virus, twojego posta nie zauważyłem ;o @down: Taa, programy które opanowałem to Gimp i Paint ;p Outfit Finroda mi się podoba, ale jak wam się nie podoba to nie moja wina ;s
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 17-03-2007 o 10:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
fake jest kiepściutki, nie wiem po co ty to robisz, skoro wszyscy mówią Ci, że fejk jest do kitu ~Ghand |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Dla mnie i tak jest ciut za małe xD
Bosko, że miał być taki, ale on po prostu źle tak wygląda, razi po oczach. Jest zdecydowanie za jasny. To nie używaj Pixii, albo w ogóle nie rób efektów. Uwierz mi, jeśli zrobisz fajne lokacje, wymyślisz niezłą fabułe itp. to nie będziesz musiał umieszczać żadnych efktów, bo ludzie po prostu nie zwrócą uwagi na ich brak. Co do "Kal says" i "Kal mówi" to IMO najlepiej jednak brzmi samo "Kal:", lub po prostu nic nie wstawiać, dawać tylko samą kwestię. Nie mam nic do tego outfita, mówiłem tylko, że fajnie by wyglądał bez skrzydełek ![]() Moja rada, skończ tego fake'a jak najszybciej, usiądź, pomyśl nad fabułą, poszperaj w necie i poszukaj fajnych grafik i zrób nowego. Nowego, ale lepszego. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Ten fake wygląda mi jak jeden wielki wir chaosu do którego wrzuca się jakieś g... dobre inaczej rzeczy.
Z tym Kal mysli mnie nie oszukasz... Twoje komentarze do własnego fake'a są zbyteczne... I tak byśmy zauważyli, że ten ostatni efekt to dn... najwyższy szczyt osiągnięć graficznych. Sztylecik w ciele okropnie wystaje. Te * mogłeś zrobić estetyczniej... (czyt. np. nie wychodzić tekstem poza czarne) Pokolorować kultysty się nie chciało.
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Ale ja kolorowalem kultyste ;o @topic: Ale ja nie mogę tego fake'a teraz skończyć!!! Ludzie, ja zrobiłem rekrutacje, zostało mi jeszcze dużo osób! Będzie więcej części...
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() Wstrzymuje się z oceną... Rób dalej to ocenie
![]() Ostatnio edytowany przez sirpatrick - 17-03-2007 o 15:00. Powód: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next part! Zajmie mi on... 2 posty ;p
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]() 28. ![]() 29. ![]() Reszta niżej ^^ (na next stronie)
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 17-03-2007 o 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]()
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 17-03-2007 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() darker@
Muhahahahah ja też. xD Szymo@ Nie no , ale numer specjalnie nowy posta na 1 obrazek xD. Nie no zasłużyłeś na 66.... XD ... 11/10
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie nie chcieli widzieć tego Fake'a.. Niestety. Postanowiłem, że to będzie ostatnia część. Zakończe Time War.
1. Odsunąłem trochę nick Mousha, bo by zasłaniał widok akcji(czyt. krwi) ![]() 2. Rzeczywiście, cały mój Time War był snem i... dnem. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() Nie narzekać, że mało. Chciałem jak najszybciej zakończyć to dno. Kto wie, może zrobię Time War 2?(Właśnie dlatego wiele spraw zostało nie wyjaśnionych) Teraz komentarze, ostatnie komentarze. @down: Było by all ok, gdyby userzy nie pruli sie na mnie, że fake jest źly i glupi.. On był nad wymiarami, ale zapomniałem o tym napisać... Sądząc po tym, co napisałeś, nie udzielisz mi rad cieniowania?
Ta sygnatura przekroczyła dopuszczalne limity określone w regulaminie Ostatnio edytowany przez Szymorferooor - 20-03-2007 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() dake od początku mi sie nie podobał...
Ale nie sądziłem że zakończenie będzie tak tandetne... Jak masz robić od niechcenia to nie rób wcale... Na twoim miejscy bym sie zakopał pod piachem... Btw. Wyrocznia w niebie? Takie żeczy to tylko w dziale fake'i na tibia.pl 0o
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2006
Imię: Vegg the Paladin
Profesja: Paladin
Świat: Menera
![]() |
![]() W sumie nie jest taki zły ten fake... 6/10 za staranie (albo z jego braku <lol>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
Lol... Muszę powiedzieć, że się starałem. @topic: Dajcie komenty!
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() No trochę ci ten koniec niestety nie wyszedł więc za cały fake dam 9/10.
No bierz sie za jakiś fake jak chcesz mogę dać ci fabułę do niego, jak będę miał natchnienie. ![]() No przynajmniej 1 fake skończony dobra robota.
![]() |
#119 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Do kituu.
PS. Dziwnie sobie niebo wyobrażasz...
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Się Biorą Dzieci
Imię: xxx
Świat: Refugia
Poziom: 29
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() gdyby grafika byla dopracowana dal bym 20 /10 ale dam 9/10 bo grafika niedopracowana ale ciekawie sie czytalo i oglondalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |