|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2006
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 44
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() @topic
Moje osobiste zdanie jest takie że: -Taifun to kawał c**y ;p (no że niby taki cieniaś, i na rl nie za ciekawie xD no i że ma kilka ovnerów) xD -a Mefju Dragon Wielki jest spoko (z tego co wiem) studencik xD i to on zdobędzie 300lvl xD i tego mu życzę ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
The Witcher
|
![]() Knight na lvlu 200+ jest w stanie zrobić koło 230-250k expa na godzinę. Co prawda ogromny waste będzie, ale jest to wykonalne.
.. [edit] A ten tomb, o którym była wcześniej mowa jest to tomb Omruca pewnie. Poziom -2 za coinem. Można tam niezłego expa walić siekając vampy z gfb. Skoro ja moim druidem (mając blokera) byłem w stanie wyciągnąć tam ~80k expa/h, to jestem pewien, że knight na jego poziomie jest w stanie zrobić 140-150k. Wg. kalkulatora na tibia.pl EO ma siłę czarów porównywalną z magiem na 190 levelu z 76 mlvlem .. więc jego gfb są ostre .. nie wspominając o explo ![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" Ostatnio edytowany przez Aversin - 12-02-2007 o 18:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Knightem nie mozna expic szybciej niz drutem. Drut max osiaga 2-3 razy wiekszy niz knight, a przecietnie expi 1,5-2 razy szybciej. Osiagnac 200+ knightem to jest duza sztuka, a drutem/sorcem normalka tylko wystarczy miec czas na grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Guest
|
![]() co do taifuna to taifun teraz lezy w oddziale zamknietym i sie leczy po tym jak padl a teraz gra nim 14-latek . tak w sumie slyszalem ;p a co do mateusza to niezle wymiata
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
The Witcher
|
![]() DL hell na PoI, luruje kilka i wali z explo. Na lvlu kolo 200 przeważnie 1 runka wystarczy aby je zjechać na red a potem dobić z hmm.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Zabrze
Imię: Rebeh Dizek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Round Table of Honera
Świat: Honera
Poziom: 180
Skille: 97/86
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Cytuj:
EK 28 MS 22 ED 10 RP 8 Tyle ludzi z danych profesji ma poziom 200 lub wyzszy. Elite Knight (216)..... Knight (7) Master Sorcerer (145).... Sorcerer (3) Royal Paladin (87).... Paladin (3) Elder Druid (38) .... Druid (1) A tyle jest w top500 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bo są to statystyki prowadzone od czasów, gdy sorc nie był lepszy? Mfg...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2007
|
![]() Character Information
Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 290 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007 Guild membership: God of the Ruthless Last login: Feb 17 2007, 18:11:03 CET Account Status: Premium Account Już dogonił EO xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Lakamen
Świat: Calmera
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() dzieki,iurz nie raz tajfun delivery mnje blagal o 2 ciala rotuf na rookó,wiec dalem mó...takie biedne dziecko
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Guest
|
![]() Ja tam życze Obu.. Ale.. Licze bardziej na Matuesza Dragona Wielkiego..
![]() Go Go 300LvL xD |
![]() |
![]() |
#112 |
Guest
|
![]() hmmm MDW wymiata to fakt
![]() jego laska narescie sie obudzila po letnim ruchaniu ???? kto wie ![]() kilka tekstuw z menery Knight straznik almixa: cze czarny kot: dziendobry Knight straznik almixa;co ty taka zmeczona ? ? ? ?: Czarny kot: a bo tata mnie orał Knight staznik almixa ![]() Czarny kot:heh..... duzy penis w małą dziure Knight straznik almixa: o kurwa ja sie zrywam stary cie rucha omg ja sie zwijam cze |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2007
|
![]() Wygra lepszy , i to tyle .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2006
Imię: Rykun
Świat: Calmera
Poziom: 57
|
![]() No i [CHAR]Mateusz Dragon Wielki[/CHAR] jest najlepszy
![]() Name: Mateusz Dragon Wielki Sex: male Profession: Elder Druid Level: 291 World: Harmonia Residence: Venore House: Market Street 6 (Venore) is paid until Mar 13 2007 Guild membership: God of the Ruthless Last login: Feb 19 2007, 18:13:25 CET Account Status: Premium Account Name: Eternal Oblivion Sex: male Profession: Elite Knight Level: 290 World: Amera Residence: Edron House: Central Circle 7 (Shop) (Edron) is paid until Feb 23 2007 Last login: Feb 19 2007, 18:36:31 CET Account Status: Premium Account a tu jeszcze fragment top 500 experiance ze strony www.tibiabr.com ![]() 1 Mateusz Dragon Wielki Harmonia Elder Druid 291 2 Eternal Oblivion Amera Elite Knight 290 3 Taifun Devilry Furora Master Sorcerer 279 4 Tripida Astera Master Sorcerer 260 5 Seromontis Hiberna Elite Knight 260 |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Świat: Antica
![]() |
![]() Niezapominajcie, że bez powodu EO nie ma 290 lvl, kto wie może zarzucić PG i być dalej najlepszy, no ale...
Według mnie pierwszy wbije MDW, powód? A sam nie wiem, w końcu musi być solidarność ![]() Co do niektórych to sie nie wypowiem, piep*** bez sensu, aaa MDW gra na non-pvp, też bym tak dał rade, jakby przeszedł do mnie na serwa to by już 100 lvl miał, wbijcie chociaż połowe albo 1/4 jego levelu, i się wypowiedzcie, po prostu zazdrość was zżera, że on doszedł do czegoś bo się starał, a wy nie!!! Go go MDW! ![]() 300 lvl!!!
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Rykun
a jak polacy roxuja ale nie tylko w expie ale tez w duzo innych rzeczach |
![]() |
![]() |