![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lenrock - 05-02-2007 o 09:24. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Vepertoon - 05-02-2007 o 09:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Lenrock
Grasz od 6 lat? To powinienem Cie znac. Pamietam wszystkie wazniejsze osoby, ktore startowaly w okolicach 2001. Jak sie nazywala Twoja postac? Ale rozsmieszylo mnie, ze piszesz, ze Sattor mowi co slyszal na forum tibia.pl ![]() Przeciez on tu loguje tylko jak mu ktos da link do jakiegos zarabiscie zjebanego tematu jak ten ;D 62 ms wyzabijal kilka low lvli i to jeszcze zaraz przed server save. Pomijam fakt, ze jak ja swoim ~60lvl magiem stalem pod depo to zawsze siedzial w srodku i sral w gacie ![]()
![]() |
#104 |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Bardzo dobre PK.
Red Skull nie wbity, loot ładny ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps; dla tych co mysla ze pvp to tylko strzelanie z runek polecam ten poradnik; http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79311 Ostatnio edytowany przez Lenrock - 05-02-2007 o 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na forum Tibia.pl pjawiłem się dopiero 2 raz najczęsciej korzystam z Tibia.com ale nie każdy może to uczynić ponieważ niektórzy mogą nie znać angielskiego.Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.I ty twierdzisz ze ja używam rzeczy podanych na Tibia.pl i na forum tutaj?A ty sugerujesz sie poradnikami więc udowodniłeś że masz 0 praktyki w tej grze i tak naprawde nic nie wiesz a swoją cała wiedze bazujesz na poradnikach.No ciesze się że grasz długo aż bym ci piątke przybił ale to nierealne.Nazwy które mi podałeś nic mi nie mówia pewnie dlatego że nie wnikam w 80% polskich noobów grających na antice.Ja mam swoje zdanie na temat PvP i obecnego wyglądu Tibi i go nie zmienie.Bot wprowadzony rpzez Cipów spowodował że skończyłem całkowicie grać ponieważ ta gra obecnie nie ma sensu upadły jej wszystkie wartości a obecnie liczy sie tylko lvl.Mas zna dorum pewne poparcie bo większość osób które cie popierają to gracze takiego samego pokroju jak ty czyli osoby które naprawde mają małe pojęcie o tej grze.Nie twierdze że PvP to wyłacznie trafianie z run ale po tym jak wprowadzony bota jestem pewny że idea PvP całkowicie upadła.Bo kiedyś podstawową rzeczą aby nie dać sie zabić były uniki i dobre "uciekanie i robienie zwodów" przy jednoczesnym trafianiu z run.A obecnie w jaki sposób możemy robić zwody i uniki jak i tak każdy cie trafi.A więc podsumowując osoby które bronią Cip Bota są to osoby których PvP = 0 i które dopiero teraz moga kogoś zabić i zaistnieć bo predzje było to nierealne.
A co do ciebie Bols to twoja wypowiedź jest bardzo ambitna i bym sugerował abyś powtórzył podstawówke może się tam coś nauczysz bo w chwili obecnej masz bardzo zauważalne braki w wykształceniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Peace, Lenrock. taki pro gamer jestes wiec powinienes zrozumiec moj 'popis' (pewnie tak to nazwiesz) angielskiego @down sesja byl jednym z pierwszych polakow ktorzy zaczeli grac w tibie. tak na niego mowili. stare czasy ![]() Ostatnio edytowany przez Lenrock - 05-02-2007 o 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolego po co napsiałeś swoją odpowiedź po angielsku?Aby bardziej sie pogrążyć?No to ci się udało.Teraz pokaże kilka błedędów które popełniłeś a są one na poziomie klasy 5 podstawówki:
-"you are knowing nothing"-użycie czasu Present Simple się kłania -"you really are knowing nothing about it"-błąd podobny -"I gave examples of this guide therefore, because in it everything what he has in himself is pvp"-średnio czaje co chciałeś tu pwoiedzieć to brzmi coś ala "Kali kochać Kali lubić -"you most probably are adult and at all"-po co uzyłeś słowa "most" i potem "and" skoro one nie są tu wogóle potrzebne?I are powinno byc odrazu po "you" -"my sentence to this topic"-mależało użyc słowa "opinio" i nie "to" tylko "in" jak coś Jest jeszcze więcej małych błędów ale nie chce mi się już ich zaznaczać.Kolejnym razem używaj lepszego tłumacz komputerowego albo podszkol się w niektórych konstrukcjach. @Lenrock "taki pro gamer jestes wiec powinienes zrozumiec moj 'popis' (pewnie tak to nazwiesz) angielskiego"-nie nazwe tego popisem tylko twoim pogronżeniem się ponieważ ta wypowiedź aż w oczy razi swoimi błędami.Jest ona na poziomie podstawówki albo napisana przy pomocą słabego tłumacza.Mam nadzieje że kolejnym razem się bardziej wysilisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() moj angielski nie jest idealny to widać, ale zrozumec sie da. nigdy nie pamietalem wszytkich czasow, ba, dalej nie pamietam. chcialem ci przytoczyc taką typową atmosfere z forum.tibia.com bo jak sam mowiles tam sie zawsze udzielasz. zamiast wytykasz mi błędy odpowiedz mi na post, chyba ze nie rozumiesz to chętnie przetlumacze na polski
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK
Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Friends of Honour
Świat: Antica
Poziom: 170
|
![]() Tomek wyluzuj, nie widzisz kto tutaj pisze i jakie daje odpowiedzi?
![]() ![]() Zami, gdzie tam... przeciez on nie pamieta nawet czasow Wilhelma Tella czy Tezeusza ![]()
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Popieram Satora. Kiedys umiejetnosc strzelania byla podstawowym czynnikiem warunkujacym przezycie w Tibii. Nie umiales trafic runa UH w razie wyjatkowego strestu (nagly atak) to po prostu padales i kropka. Obecnie 70% ludzi uzywa do tego celu hotkeya, zas pozostale 30% osob w ogole nie uzywa UHow
![]() Trafianie z SD bylo umiejetnoscia bez ktorej nawet nizszy lvlowo sorc mogl cie ubic nie bardzo sie meczac (ba sam kilka razy ubilem kilku kiepow majac 20 lvle, a ziomki ponad 30 ![]() ![]() I te kurewskie mfy ktore dodali. Obecnie 50 sork z 10 bp mf moglby obiec caly FACC mainland majac na plecach 100 knighta i na pewno by nie padl jesli probowalby go zabic sam knight. Taki knight wali z axa tudziez słorda za 50-100, a mf obecnie srednio daje jakąś 100 wiec naprawde knight musialby sie nameczyc zeby zjechac druidowi/sorkowi mane (tak naprawde musialby wyjebac niezliczone ilosc expl/gfb a skutek i tak bylby mizerny).
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Outlaw Alliance
Świat: Eternia
![]() |
![]() masz rację wystarczy mf i mana shield i nie padniesz od knighta...
“There is a voice.. It screeches in my head. It tells me to kill, kill everyone.. When I try to stop it screams even louder. I'm cursed, damned and banished from the rest of the world.. But we are united in our fate. Our fate is to kill. We were not born this way, we chose it out of our own free will! But it was a decision of no return…” Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia
Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Pk udane :}
Offtopic@ Nie kłóćcie się o byle pierdoły ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Sattor z twoja wypowiedzia [ z ktorej pochodzi pierwszy cytat ] zgadza sie do polowy... Pvp umarlo jesli chodzi o ucieczki ale wiesz jak juz ktos powiedzial pvp to nie tylko runy i ucieczka ale takze sprawne wykorzystanie terenu, abo byl mozliwosc zrobic trapa, sprytne wykorzystywanie bledow przeciwnika... Bo co z tego ze bede umial dobrze uciec przed trapem i trafic z sdka jesli nie bede potrafil szybko uzyc hotkeya z napisame Exura Vita.. albo bede uderzal sdkiem w przeciwnika ktory ma 1500~ hp a ja sam mam 14... i lece na hmma.... lub sytuacja odwrotna uham sie majac 600~hp zamiast uderzyc przeciwnika ktory ma 120~hp? pomysl nad tym i nie ograniczaj sie do tego "Tibia jest do dupy bo jest cip bot, nie ma pvp, faktycznie ograniczylo sie pvp ale nie umarlo calkiem po protsy cip bot zmienil wyglad wojen dla jednych na lepsze dla innych na gorsze .... Cytuj:
Cytuj:
@Dwik Prawdy Troche w Tym jest ![]() Tak wiec panowie widzicie kazdy ma inne zdanie wiec czy jest sens sie klocic? tylko se narobimy wrogow nawzajem, znienawidzimy sie [Ci mniej inteligentni] a po co? lepiej uszanowac czyjes zdanie. I tak na sile go nie zmienimy ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do twojego posta to nie jestem w stanie na niego odpowiedzieć ponieważ twój angielski jest niezrozumiały.W swojej wypowiedzi popełniłś karygodną ilość błędów i jest ona bardzo nieczytelna więc prosze o pomoc.Może nie jestem w stanie jej przecyztać dlatego że nie specjalizuje się w angielskim używanym przez "Polaczków" twojego pokroju tylko wole używać takiego jakim posługują się obcokrajowcy z którymi idzie się dogadać.Nie dziwie się że dogadujesz się z innymi osobami które prezentują podobny poziom angielskiego jak ty ponieważ "wy" zawsze się zrozumiecie.Patrząc na twoja wypowiedź na myśl przychodzi mi tytuł jednej z piosenek Kazika który świetnie oddaje twoje umiejętności a tytuł ten brzmi : "No spiking inglese".A co do tych potów to chyba jesteś sprzedawcą garnków że miałeś ich aż tak duzo przy sobie.
Vepertoon Ale cyz ja napisałem ze osoby 15 letnie nie mogą być inteligentne?Osoby 10 letnie są inteligentne.Osobiście znam 4 latka który perfekcyjnie dodaje odejmuje i bardzo dobrze czyta.I to jest przejawa inteligencji.Każdy z nas może byc inteligentny.Ja po prostu po dzienninym zachowaniu wyżej wymienionego pana wywnioskowałem że ma 15 lat a po jego angielskim wnioskuje że ma 12 lat ale cuż nic na to nie poradze.A co do szybkiego uzywania hot keyów to raczej potrzebny jest refleks a przy uhaniu się jak ma się 14 hp zamiast walnięcie wtedy sds i padnięcia to też nie jest potrzebne PvP tylko wtedy wystarczy myśleć żeby tak uczynić.No czasami też jest potrzbeny trzeźwy umysł ale napewno tego nie nazywa sie PvP tylko racjonalnym myśleniem. Ja się z nikim nie kłuce ja po prostu udowadniam Lenrock-owi że jest w wielkim błędzie i również staram sie jak najszybciej pokazać mu jego wady i braki w wykształceniu żeby nie zapadł w samozachwyt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tylko powinienes wiedziec ze jesli on nie bedzie chcial zrozumiec to nie zrozumie, jesli bedzie chcial wpasc w samo zachwyt to wpadnie i Ty mu nie pomozesz... widzisz on moze myslec o tobie to samo co ty o nim, to sie nazywa roznica zdan, wiec po co sie klocic. Popatrz na na tytul tematu.. widzisz? film pk a my sie klocimy co to jest pvp, dla Ciebie to strzelanie runakami, dla niego uciekanie przed runkami, dla mnie to i to oraz trzezwe myslenie i wiem ze mojego zdania nic nie zmieni i waszego tez nie, skoro pierwsze posty i pierwsze wypowiedzi tego nie zrobily nastepne tez tego nie zrobia ;> Wiec proponuje zamknac temat, niech inni uzytkownicy komentuja film a my przestanmy sie klocic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ps; zaprezentuj nam swój angielski. tylko nie siedź za długo ze słownikiem ![]() |
|
![]() |
![]() |