Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 05-02-2007, 09:21   #101
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor Pokaż post
Lenrock od długiego czasu pod nazwą PvP przyjeła się umiejętność walki czyli umiejętność trafiania z run i leczenia się.Angielskiego mnie nie ucz bo znam go bardzo dobrze i nie mam z nim problemów.Co do ucieczki to napisałem na czym ona polega już prędzej.Porozumiewanie się z drużyną?przecież PvP to player vs player więc gdzie tu ci drużyna potrzebna?Widzisz sam zaprzeczyłeś wojemu tłumaczeniu czym jest PvP.Trapy to nie jest PvP tylko wykorzystywanie słabości gry a mianowicie to było wykorzystywanie słabości gry bo nie wiem gdzie ty wdiziałeś PvP jesli jeden koles wskoczył na drugiego i go walił a ten pierwszy nie mógł się uhać.Jesli to to nazywasz PvP to gratuluje.Samo PvP jest to forma pojedynku a wiadomo że w pojedynku najwazniejsza była umiejętność celowania a nie ucieczki.Bo przecież idea pojedynku tak wygląda ze wygra lepszy.Chyba ze ktoś nie ma honoru i ucieka z pola walki może tak robiłeś to gratuluje.A wracając do PvP brałeś kiedys udział w prawdziwym treningu PvP?Widziałeś co się na nim robi?Na takich treningach sie trnowało strzelanie a nie uciekanie albo robienie trapów.Podczas walki 1 vs 1 jedynym trapem jakim możesz zrobić jest to rzucenie MW w przejsciu jedno kratkowym i jeśli ty musisz to trenować to gratuluej ponownie.Bo robienie trapów na potrzbey zabijanie innych i wykorzystywanie przy nich słabości gry to ejst Pkowanie a nie PvP.Więc twoje argumenty co do tego czym ejst PvP wogóle mnie nie rpzkeonały bo nie są one wogóle trafne i nie mają nic wspólnego z PvP.Jeśli grałeś 6 i wiesz jak to keidys wyglądało to poprzez pojęcie PvP określało się umiejętność trafiania we wroga a nie rzeczy które wymieniłeś a obecnie trafić w przeciwnika to jest rzecz banalna.
pierwszy raz slysze ze przyjelo sie, ze pvp to strzelanie z runek. bralem udzial w wojnie na kyrze i aldorze i kiklka razy mialem sytuacje ze bylem sam na sam z przeciwnikiem i kilkadziesat lvli odemnie wiekszym, po czym dalem rade mu zwiac przy tym mu skonczyly sie runy i mowiono o mnie ze mam pojecie o grze i dobre pvp, a wcale nie strzelalismy w siebie ciagle runkami (tibia 74-76). i pvp w duzej mierze zalezy od taktyki walki. mowisz co kurwa slyszales na forum.tibia.pl i pieprzysz mi tutaj glupoty

Ostatnio edytowany przez Lenrock - 05-02-2007 o 09:24.
Lenrock jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-02-2007, 09:21   #102
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bols Pokaż post
Kurwa mac. Czemu tu musza byc takie tumany, ktore uwazaja ze jak powiedza: "ojej po co oni dali aimbota" albo "o boshe cipsoft to nooby ale ja nie uzywam aimbota bo ja jestem pro eful mastah pvp", to wszyscy im sie rzuca na kolana przyznaja racj, lol. Cipsoft zrobil to co uwazal za sluszne, oni sa pazerni i maja swoja polityke- wiedza co zrobic dobrze a czego nie.... Przestancie pierdolic o tym ze jest aimbot i ze to nei wielka sztuka kogos zabic. Chcesz to mozesz tego uzywac lub nie. Co to za roznica czy kilkasz myszka do piksela w bpku czy klikasz F1, moze to sie roznic paroma sekundami albo i mniej. Bardzo Was prosze nei pierdolcie tyle, bo chce sobie czlowiek poczytac fajny temat a zaraz widzi spam ze knight jest chujowy albo ze aimbot to ciota.
cos jeszcze chcesz powiedziec? nie? dziekujemy... wychodzisz? nie trzaskaj drzwiami... co do pvp zgadzam sie z Lenrockiem kiedys 20 Sorc mogl obiec 3 razy tibie uciekajac przed 50 sorcem [zakladajac ze ten nie uzywal UE(przypominam kiedys od 34 lvla)] nie tracac nawet 10hp... jesli tylko potrafil lawirowac i unikac sdkow a teraz? koles da na Ciebie attack, biegnie za toba i klika F1-F12... czy o to chodzi? ;< Jakis noob ktory kupil se chara z 50 lvlem zabija mniejsze lvle dzieki cip botowi... [biore pod uwage ograniczenia mniejszego lvla wynikajace z braku capa, slabych hitow z roznego rodzaji broni, mniejszej ilosci hp, a nie bra umiejetnosci mniejszego lvla]

Ostatnio edytowany przez Vepertoon - 05-02-2007 o 09:23.
Vepertoon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 09:53   #103
Zami
Użytkownik Forum

Zami's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2003
Lokacja: Trzebinia/Kraków

Imię: Tateos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 72
Skille: 22/29
Poziom mag.: 66
Domyślny

@Lenrock
Grasz od 6 lat? To powinienem Cie znac. Pamietam wszystkie wazniejsze osoby, ktore startowaly w okolicach 2001. Jak sie nazywala Twoja postac?
Ale rozsmieszylo mnie, ze piszesz, ze Sattor mowi co slyszal na forum tibia.pl
Przeciez on tu loguje tylko jak mu ktos da link do jakiegos zarabiscie zjebanego tematu jak ten ;D 62 ms wyzabijal kilka low lvli i to jeszcze zaraz przed server save. Pomijam fakt, ze jak ja swoim ~60lvl magiem stalem pod depo to zawsze siedzial w srodku i sral w gacie Ma szczescie, ze z reguly nie chce mi sie tak wczesnie wstawac, zeby mu sprac dupsko.
stary 05-02-2007, 10:16   #104
Stonek
Włókniarzyk

Stonek's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Świat: Harmonia
Stonek ma numer GG 1914421
Domyślny

Bardzo dobre PK.
Red Skull nie wbity, loot ładny
10/10

Policzyłem za Ciebie mądra głowo: 26,5KB

Limit sygnatury został przekroczony
To idź, i się powieś :/
Stonek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 14:03   #105
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zami Pokaż post
@Lenrock
Grasz od 6 lat? To powinienem Cie znac. Pamietam wszystkie wazniejsze osoby, ktore startowaly w okolicach 2001. Jak sie nazywala Twoja postac?
Ale rozsmieszylo mnie, ze piszesz, ze Sattor mowi co slyszal na forum tibia.pl
Przeciez on tu loguje tylko jak mu ktos da link do jakiegos zarabiscie zjebanego tematu jak ten ;D 62 ms wyzabijal kilka low lvli i to jeszcze zaraz przed server save. Pomijam fakt, ze jak ja swoim ~60lvl magiem stalem pod depo to zawsze siedzial w srodku i sral w gacie Ma szczescie, ze z reguly nie chce mi sie tak wczesnie wstawac, zeby mu sprac dupsko.
nie sądze zebym byl jakas wazna osoba w tej grze. moje pierwsze nicki do djj mix czy ice'soldier. znasz wszystkie WAZNIEJSZE ? znasz sesje? grał na antice

ps; dla tych co mysla ze pvp to tylko strzelanie z runek polecam ten poradnik;

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79311

Ostatnio edytowany przez Lenrock - 05-02-2007 o 14:17.
stary 05-02-2007, 15:47   #106
Sattor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 04 2006

Imię: Sattor
Profesja: Druid
Poziom: 58
Domyślny

Na forum Tibia.pl pjawiłem się dopiero 2 raz najczęsciej korzystam z Tibia.com ale nie każdy może to uczynić ponieważ niektórzy mogą nie znać angielskiego.Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.I ty twierdzisz ze ja używam rzeczy podanych na Tibia.pl i na forum tutaj?A ty sugerujesz sie poradnikami więc udowodniłeś że masz 0 praktyki w tej grze i tak naprawde nic nie wiesz a swoją cała wiedze bazujesz na poradnikach.No ciesze się że grasz długo aż bym ci piątke przybił ale to nierealne.Nazwy które mi podałeś nic mi nie mówia pewnie dlatego że nie wnikam w 80% polskich noobów grających na antice.Ja mam swoje zdanie na temat PvP i obecnego wyglądu Tibi i go nie zmienie.Bot wprowadzony rpzez Cipów spowodował że skończyłem całkowicie grać ponieważ ta gra obecnie nie ma sensu upadły jej wszystkie wartości a obecnie liczy sie tylko lvl.Mas zna dorum pewne poparcie bo większość osób które cie popierają to gracze takiego samego pokroju jak ty czyli osoby które naprawde mają małe pojęcie o tej grze.Nie twierdze że PvP to wyłacznie trafianie z run ale po tym jak wprowadzony bota jestem pewny że idea PvP całkowicie upadła.Bo kiedyś podstawową rzeczą aby nie dać sie zabić były uniki i dobre "uciekanie i robienie zwodów" przy jednoczesnym trafianiu z run.A obecnie w jaki sposób możemy robić zwody i uniki jak i tak każdy cie trafi.A więc podsumowując osoby które bronią Cip Bota są to osoby których PvP = 0 i które dopiero teraz moga kogoś zabić i zaistnieć bo predzje było to nierealne.
A co do ciebie Bols to twoja wypowiedź jest bardzo ambitna i bym sugerował abyś powtórzył podstawówke może się tam coś nauczysz bo w chwili obecnej masz bardzo zauważalne braki w wykształceniu.
Sattor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 16:07   #107
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Na forum Tibia.pl pjawiłem się dopiero 2 raz najczęsciej korzystam z Tibia.com ale nie każdy może to uczynić ponieważ niektórzy mogą nie znać angielskiego.Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.I ty twierdzisz ze ja używam rzeczy podanych na Tibia.pl i na forum tutaj?A ty sugerujesz sie poradnikami więc udowodniłeś że masz 0 praktyki w tej grze i tak naprawde nic nie wiesz a swoją cała wiedze bazujesz na poradnikach.No ciesze się że grasz długo aż bym ci piątke przybił ale to nierealne.Nazwy które mi podałeś nic mi nie mówia pewnie dlatego że nie wnikam w 80% polskich noobów grających na antice.Ja mam swoje zdanie na temat PvP i obecnego wyglądu Tibi i go nie zmienie.Bot wprowadzony rpzez Cipów spowodował że skończyłem całkowicie grać ponieważ ta gra obecnie nie ma sensu upadły jej wszystkie wartości a obecnie liczy sie tylko lvl.Mas zna dorum pewne poparcie bo większość osób które cie popierają to gracze takiego samego pokroju jak ty czyli osoby które naprawde mają małe pojęcie o tej grze.Nie twierdze że PvP to wyłacznie trafianie z run ale po tym jak wprowadzony bota jestem pewny że idea PvP całkowicie upadła.Bo kiedyś podstawową rzeczą aby nie dać sie zabić były uniki i dobre "uciekanie i robienie zwodów" przy jednoczesnym trafianiu z run.A obecnie w jaki sposób możemy robić zwody i uniki jak i tak każdy cie trafi.A więc podsumowując osoby które bronią Cip Bota są to osoby których PvP = 0 i które dopiero teraz moga kogoś zabić i zaistnieć bo predzje było to nierealne.
A co do ciebie Bols to twoja wypowiedź jest bardzo ambitna i bym sugerował abyś powtórzył podstawówke może się tam coś nauczysz bo w chwili obecnej masz bardzo zauważalne braki w wykształceniu.
I gave examples of this guide therefore, because in it everything what he has in himself is pvp. I can see that you know about me everything! Where I played which reached the level but actually you are knowing nothing. This way I am 16 years old and I regard myself still as the child but you most probably are adult and at all. I have my sentence to this topic, you have one's and this way let stay. Only if I can see that somebody is writing about it automatically he is anxious. And please don't already tell me, that my greatest achieved level it 50 since you really are knowing nothing about it.

Peace,
Lenrock.

taki pro gamer jestes wiec powinienes zrozumiec moj 'popis' (pewnie tak to nazwiesz) angielskiego

@down

sesja byl jednym z pierwszych polakow ktorzy zaczeli grac w tibie. tak na niego mowili. stare czasy

Ostatnio edytowany przez Lenrock - 05-02-2007 o 16:16.
stary 05-02-2007, 16:12   #108
Zami
Użytkownik Forum

Zami's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2003
Lokacja: Trzebinia/Kraków

Imię: Tateos
Poziom: 72
Skille: 22/29
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
nie sądze zebym byl jakas wazna osoba w tej grze. moje pierwsze nicki do djj mix czy ice'soldier. znasz wszystkie WAZNIEJSZE ? znasz sesje? grał na antice

ps; dla tych co mysla ze pvp to tylko strzelanie z runek polecam ten poradnik;

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=79311
ice'soldier brzmi znajomo ale jakos nie kojarzy mi sie z czasami 6 lat temu kiedy to byl tylko 1 swiat. gracz sesja? pierwsze slysze.
stary 05-02-2007, 16:48   #109
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Kolego po co napsiałeś swoją odpowiedź po angielsku?Aby bardziej sie pogrążyć?No to ci się udało.Teraz pokaże kilka błedędów które popełniłeś a są one na poziomie klasy 5 podstawówki:
-"you are knowing nothing"-użycie czasu Present Simple się kłania
-"you really are knowing nothing about it"-błąd podobny
-"I gave examples of this guide therefore, because in it everything what he has in himself is pvp"-średnio czaje co chciałeś tu pwoiedzieć to brzmi coś ala "Kali kochać Kali lubić
-"you most probably are adult and at all"-po co uzyłeś słowa "most" i potem "and" skoro one nie są tu wogóle potrzebne?I are powinno byc odrazu po "you"
-"my sentence to this topic"-mależało użyc słowa "opinio" i nie "to" tylko "in" jak coś
Jest jeszcze więcej małych błędów ale nie chce mi się już ich zaznaczać.Kolejnym razem używaj lepszego tłumacz komputerowego albo podszkol się w niektórych konstrukcjach.
@Lenrock
"taki pro gamer jestes wiec powinienes zrozumiec moj 'popis' (pewnie tak to nazwiesz) angielskiego"-nie nazwe tego popisem tylko twoim pogronżeniem się ponieważ ta wypowiedź aż w oczy razi swoimi błędami.Jest ona na poziomie podstawówki albo napisana przy pomocą słabego tłumacza.Mam nadzieje że kolejnym razem się bardziej wysilisz.
stary 05-02-2007, 17:10   #110
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Domyślny

moj angielski nie jest idealny to widać, ale zrozumec sie da. nigdy nie pamietalem wszytkich czasow, ba, dalej nie pamietam. chcialem ci przytoczyc taką typową atmosfere z forum.tibia.com bo jak sam mowiles tam sie zawsze udzielasz. zamiast wytykasz mi błędy odpowiedz mi na post, chyba ze nie rozumiesz to chętnie przetlumacze na polski
stary 05-02-2007, 17:22   #111
Piomos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: UK

Imię: Piomos
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 170
Domyślny

Tomek wyluzuj, nie widzisz kto tutaj pisze i jakie daje odpowiedzi? Zeby mi sie to nie powtorzylo, bo skontaktuje sie z JANEM i bedziesz mial przejebane

Zami, gdzie tam... przeciez on nie pamieta nawet czasow Wilhelma Tella czy Tezeusza
Piomos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 17:46   #112
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Popieram Satora. Kiedys umiejetnosc strzelania byla podstawowym czynnikiem warunkujacym przezycie w Tibii. Nie umiales trafic runa UH w razie wyjatkowego strestu (nagly atak) to po prostu padales i kropka. Obecnie 70% ludzi uzywa do tego celu hotkeya, zas pozostale 30% osob w ogole nie uzywa UHow
Trafianie z SD bylo umiejetnoscia bez ktorej nawet nizszy lvlowo sorc mogl cie ubic nie bardzo sie meczac (ba sam kilka razy ubilem kilku kiepow majac 20 lvle, a ziomki ponad 30 ). Ostatnio poszedlem swoim 30 lvlem na pk. Ujebalem kilku typkow, przychodzi 40 elder druid i pyta sie "pk?", a ja pizd atak FD + SD typ na deep redzie wbija utamo vita. Jako ze chlopak byl zaopatrzony w troche Sd zlozylem sie bo 3 runkach jako ze bylem out of mana i brakowalo mi juz run strzelajacych. Nawet odpowiedni "taniec bitewny" czyli poruszanie sie tak aby cie nie trafil chuja dalo. Trafia sie zawsze, chyba ze gosc ucieknie wam z ekranu
I te kurewskie mfy ktore dodali. Obecnie 50 sork z 10 bp mf moglby obiec caly FACC mainland majac na plecach 100 knighta i na pewno by nie padl jesli probowalby go zabic sam knight. Taki knight wali z axa tudziez słorda za 50-100, a mf obecnie srednio daje jakąś 100 wiec naprawde knight musialby sie nameczyc zeby zjechac druidowi/sorkowi mane (tak naprawde musialby wyjebac niezliczone ilosc expl/gfb a skutek i tak bylby mizerny).
stary 05-02-2007, 17:54   #113
Thebill
Użytkownik Forum

Thebill's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Thebill ma numer GG 2474780
Domyślny

masz rację wystarczy mf i mana shield i nie padniesz od knighta...
But we are united in our fate. Our fate is to kill.
We were not born this way, we chose it out of our own free will!
But it was a decision of no return…”

Mój film o gildi Outlaw Alliance - http://www.youtube.com/watch?v=YdtwXZOpVso
Thebill jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 18:19   #114
Gunzo
Zbanowany

Gunzo's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Pupcia

Imię: Rexis ftw
Profesja: Elite Knight
Świat: Zanera
Poziom: 113
Skille: 90/85
Gunzo ma numer GG 3781859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lenrock Pokaż post
pierwszy raz slysze ze przyjelo sie, ze pvp to strzelanie z runek. bralem udzial w wojnie na kyrze i aldorze i kiklka razy mialem sytuacje ze bylem sam na sam z przeciwnikiem i kilkadziesat lvli odemnie wiekszym, po czym dalem rade mu zwiac przy tym mu skonczyly sie runy i mowiono o mnie ze mam pojecie o grze i dobre pvp, a wcale nie strzelalismy w siebie ciagle runkami (tibia 74-76). i pvp w duzej mierze zalezy od taktyki walki. mowisz co kurwa slyszales na forum.tibia.pl i pieprzysz mi tutaj glupoty
To wtedy chyba ci ikar pomogl jak tak szybko biegles
Gunzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 18:30   #115
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gunzo Pokaż post
To wtedy chyba ci ikar pomogl jak tak szybko biegles
widzisz, bylem zaopatrzony w poty, m walle.
stary 05-02-2007, 19:23   #116
^Trial^
Użytkownik Forum

^Trial^'s Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006

Domyślny

Pk udane :}
Offtopic@
Nie kłóćcie się o byle pierdoły
^Trial^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-02-2007, 19:23   #117
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Lenrock swoją wypowiedzią przypominasz mi 15-letnie dziecko które osiągneło maxymalnie 50 lvl.
Wlasnie pokazales ze masz jakies uprzedzenia do osob 15 i mniej lat... widzisz moja dziewczyna ma 15 lat [ja 17] no teraz wlasciwie mozeszdodac nam po roku ;> i wcale nie uwazam jej za dziecko, ba uwazam ze jest Hummm bardzo inteligentna ;>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zami
Ma szczescie, ze z reguly nie chce mi sie tak wczesnie wstawac, zeby mu sprac dupsko.
Tak? cos mi sie zdaje panie mistrzu ze jakbyscie sie umowili na duela to bys wpadl z kolegami... jak wiekszosc osob ktore sie uwazaja za pro gammerow... sadzac po wypowiedzi on sie nie "boi" Ciebie tylko kolegow ktorzy przyleca jak po nich napiszesz....

@Sattor z twoja wypowiedzia [ z ktorej pochodzi pierwszy cytat ] zgadza sie do polowy... Pvp umarlo jesli chodzi o ucieczki ale wiesz jak juz ktos powiedzial pvp to nie tylko runy i ucieczka ale takze sprawne wykorzystanie terenu, abo byl mozliwosc zrobic trapa, sprytne wykorzystywanie bledow przeciwnika... Bo co z tego ze bede umial dobrze uciec przed trapem i trafic z sdka jesli nie bede potrafil szybko uzyc hotkeya z napisame Exura Vita.. albo bede uderzal sdkiem w przeciwnika ktory ma 1500~ hp a ja sam mam 14... i lece na hmma.... lub sytuacja odwrotna uham sie majac 600~hp zamiast uderzyc przeciwnika ktory ma 120~hp? pomysl nad tym i nie ograniczaj sie do tego "Tibia jest do dupy bo jest cip bot, nie ma pvp, faktycznie ograniczylo sie pvp ale nie umarlo calkiem po protsy cip bot zmienil wyglad wojen dla jednych na lepsze dla innych na gorsze ....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zami
ice'soldier brzmi znajomo ale jakos nie kojarzy mi sie z czasami 6 lat temu kiedy to byl tylko 1 swiat. gracz sesja? pierwsze slysze.
Hummm jak mnie wkurza kiedy ktos gada ze gra X lat i zna wszystkich -.^ sprawdzasz wszystkich ... wiesz na wielu servach jest pelno takich - maja 50 lvl z rsem kozakuja a potem pod dp wpada 40 lvl jebnie typa z 2 FE a ten potem sapie sie mowi ze koles jest "hantet" i mimo ze rzeczywscie zna mnostwo h-lvli to dalej nie rozumie ze koles ktory go ubil nie gra w tibie tylko zabija takich kolesi co za bardzo kozakuja....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piomos
Tomek wyluzuj, nie widzisz kto tutaj pisze i jakie daje odpowiedzi? Zeby mi sie to nie powtorzylo, bo skontaktuje sie z JANEM i bedziesz mial przejebane

Zami, gdzie tam... przeciez on nie pamieta nawet czasow Wilhelma Tella czy Tezeusza
No tak Ty pewnie pamietasz wszystko bo Bubble to twoj rl wujek, grasz w tibie 25 lat [wiem ze wtedy Tibii nie bylo] a twoj char walczyl w powstaniu przeciwko cipsoftowi [bylo takowe?] i wogole jestes taki pro gamer ze Gmae Masterzy to twoje ziomki i z Xadamem na piwko hasasz ;] Powodzenia ;>

@Dwik
Prawdy Troche w Tym jest Ale albo sie dostosowujesz albo nie grasz >Patrz moja wypowiedz wyzej<

Tak wiec panowie widzicie kazdy ma inne zdanie wiec czy jest sens sie klocic? tylko se narobimy wrogow nawzajem, znienawidzimy sie [Ci mniej inteligentni] a po co? lepiej uszanowac czyjes zdanie. I tak na sile go nie zmienimy
stary 05-02-2007, 19:36   #118
Sattor
Użytkownik Forum

Domyślny

Co do twojego posta to nie jestem w stanie na niego odpowiedzieć ponieważ twój angielski jest niezrozumiały.W swojej wypowiedzi popełniłś karygodną ilość błędów i jest ona bardzo nieczytelna więc prosze o pomoc.Może nie jestem w stanie jej przecyztać dlatego że nie specjalizuje się w angielskim używanym przez "Polaczków" twojego pokroju tylko wole używać takiego jakim posługują się obcokrajowcy z którymi idzie się dogadać.Nie dziwie się że dogadujesz się z innymi osobami które prezentują podobny poziom angielskiego jak ty ponieważ "wy" zawsze się zrozumiecie.Patrząc na twoja wypowiedź na myśl przychodzi mi tytuł jednej z piosenek Kazika który świetnie oddaje twoje umiejętności a tytuł ten brzmi : "No spiking inglese".A co do tych potów to chyba jesteś sprzedawcą garnków że miałeś ich aż tak duzo przy sobie.
Vepertoon
Ale cyz ja napisałem ze osoby 15 letnie nie mogą być inteligentne?Osoby 10 letnie są inteligentne.Osobiście znam 4 latka który perfekcyjnie dodaje odejmuje i bardzo dobrze czyta.I to jest przejawa inteligencji.Każdy z nas może byc inteligentny.Ja po prostu po dzienninym zachowaniu wyżej wymienionego pana wywnioskowałem że ma 15 lat a po jego angielskim wnioskuje że ma 12 lat ale cuż nic na to nie poradze.A co do szybkiego uzywania hot keyów to raczej potrzebny jest refleks a przy uhaniu się jak ma się 14 hp zamiast walnięcie wtedy sds i padnięcia to też nie jest potrzebne PvP tylko wtedy wystarczy myśleć żeby tak uczynić.No czasami też jest potrzbeny trzeźwy umysł ale napewno tego nie nazywa sie PvP tylko racjonalnym myśleniem.
Ja się z nikim nie kłuce ja po prostu udowadniam Lenrock-owi że jest w wielkim błędzie i również staram sie jak najszybciej pokazać mu jego wady i braki w wykształceniu żeby nie zapadł w samozachwyt.
stary 05-02-2007, 19:41   #119
Vepertoon
Użytkownik Forum

Vepertoon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Co do twojego posta to nie jestem w stanie na niego odpowiedzieć ponieważ twój angielski jest niezrozumiały.W swojej wypowiedzi popełniłś karygodną ilość błędów i jest ona bardzo nieczytelna więc prosze o pomoc.Może nie jestem w stanie jej przecyztać dlatego że nie specjalizuje się w angielskim używanym przez "Polaczków" twojego pokroju tylko wole używać takiego jakim posługują się obcokrajowcy z którymi idzie się dogadać.Nie dziwie się że dogadujesz się z innymi osobami które prezentują podobny poziom angielskiego jak ty ponieważ "wy" zawsze się zrozumiecie.Patrząc na twoja wypowiedź na myśl przychodzi mi tytuł jednej z piosenek Kazika który świetnie oddaje twoje umiejętności a tytuł ten brzmi : "No spiking inglese".A co do tych potów to chyba jesteś sprzedawcą garnków że miałeś ich aż tak duzo przy sobie.
Vepertoon
Ale cyz ja napisałem ze osoby 15 letnie nie mogą być inteligentne?Osoby 10 letnie są inteligentne.Osobiście znam 4 latka który perfekcyjnie dodaje odejmuje i bardzo dobrze czyta.I to jest przejawa inteligencji.Każdy z nas może byc inteligentny.Ja po prostu po dzienninym zachowaniu wyżej wymienionego pana wywnioskowałem że ma 15 lat a po jego angielskim wnioskuje że ma 12 lat ale cuż nic na to nie poradze.A co do szybkiego uzywania hot keyów to raczej potrzebny jest refleks a przy uhaniu się jak ma się 14 hp zamiast walnięcie wtedy sds i padnięcia to też nie jest potrzebne PvP tylko wtedy wystarczy myśleć żeby tak uczynić.No czasami też jest potrzbeny trzeźwy umysł ale napewno tego nie nazywa sie PvP tylko racjonalnym myśleniem.
Ja się z nikim nie kłuce ja po prostu udowadniam Lenrock-owi że jest w wielkim błędzie i również staram sie jak najszybciej pokazać mu jego wady i braki w wykształceniu żeby nie zapadł w samozachwyt.

Tylko powinienes wiedziec ze jesli on nie bedzie chcial zrozumiec to nie zrozumie, jesli bedzie chcial wpasc w samo zachwyt to wpadnie i Ty mu nie pomozesz... widzisz on moze myslec o tobie to samo co ty o nim, to sie nazywa roznica zdan, wiec po co sie klocic. Popatrz na na tytul tematu.. widzisz? film pk a my sie klocimy co to jest pvp, dla Ciebie to strzelanie runakami, dla niego uciekanie przed runkami, dla mnie to i to oraz trzezwe myslenie i wiem ze mojego zdania nic nie zmieni i waszego tez nie, skoro pierwsze posty i pierwsze wypowiedzi tego nie zrobily nastepne tez tego nie zrobia ;> Wiec proponuje zamknac temat, niech inni uzytkownicy komentuja film a my przestanmy sie klocic
stary 05-02-2007, 19:45   #120
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Vepertoon
ty juz popadles w samozachwyt. jestes pro, angielski znasz tak jak j. polski zna miodek, jestes mistrzem pvp. za to z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac ze gdyby ci ucinali obie nogi to ty i tak nie przyznasz komuś racji

ps; zaprezentuj nam swój angielski. tylko nie siedź za długo ze słownikiem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania